- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Na imprezie było super, szczególnie Misiek się rewelacyjnie bawił bo serwowany był przepyszny poncz

Dominia, uważaj na siebie. Może poproś siostrę czy mamę o pomoc w porządkach, z tą szyjką to nie ma co ryzykować. Teraz najważniejsze żeby Igorek jak najdłuzej posiedział w brzuszku.
Rybki od 19/20 lutego. Ja się urodziłam 19 lutego i w niektórych horoskopach jestem wodnik, a w innych ryby

Kasia, ja przy tym wałkowaniu też sie namęczyłam i aż się trochę bałam bo to jednak chyba dla nas za ciężka praca. Fajnie, ze synowi się podobało

Madlen, super zdjęcia

Michasia, słyszałam, ze jest też coś takiego jak keratynowe kręcenie włosów i że te zabiegi wręcz wzmacniają włosy. Ich jedyna wada to cena, choć na grouponie widziałam jakieś niezłe promocje. Ja jestem w stanie nawet dużo zapłacić żeby przez 4 miesiące mieć gładkie proste włosy, bo to dla mnie spełnienie marzeń

Idę zrobić Miśkowi śniadanko, bo trochę dziś niewyraźny po tym ponczu

Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
1 szklanka mleka
5 dag drożdży
5 łyżek oleju
3 łyżeczki cukru
szcztpta soli
1 jajko
Mleko podgrzać i dodać drożdże,cukier i część mąki.
Odstawić w ciepłe miejce do wyrośnięcia.
Do miski wsypać pozostałą mąkę dodać olej,sól,jajko roztrzepane za pomocą widelca i wyrośnięte drożdże.
Ciasto dobrze wyrobić
To przepisy na moje ciasto drożdżowe

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Anoda dzięki, przyda się

Ale zimko dzisiaj..
Gdzie można kupić te wstrętne lalki Monstery? M. podpytał co by chciała jego chrześniaczka, i wiadomo..
- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Zauwazylam ostatnio, ze jak M wychodzi do pracy to Igor w najlepsze zaczyna fikac, skakac, kopac

Anoda dziekujemy za przepis

Pliszka super, ze dobrze sie bawiliscie

Madlen ja jeszcze nie jestem na etapie kupowania tych wstretnych lalek wiec Ci niestety nie pomoge

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ale mi forum szwankowało wczoraj

Madlen ja nawet nie wiem co to za lalki
Jadzia Twoja sytuacja u lekarza i moja rozmowa z lekarzem podczas wtorkowego usg uświadomiły mi, że poród zbliża się szybciej niż byśmy przypuszczały! niech nasze Dzieciaczki siedzą jak najdłużej w brzuszku ale prawda jest taka , że to już końcówka

Dominia obyś się tylko nie przemęczyła, my wczoraj sprzątaliśmy a potem leżałam bo mi brzuch twardniał i tak jakby szyjka mnie bolała
Ja zauważyłam, że Robercik też nad ranem lubi sobie pofikać

Pliszka super, że impreza udana

Dziś i jutro lenistwo

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Ma do wyboru albo jakas gre logiczna albo te upiorna lale.
Rodzice sami mowili by nie kupowal lalki bo b. droga. Ale zasugerowali.. Chyba nasze Barbie były tańsze

To będzie szukał we Włocławku czegoś

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Normalnie ja już jestem po zakupach świątecznych, mamy wszystkie prezenty z czego jestem baaardzo zadowolona :)a i z rana tłumów nie było. Muszę Wam się pochwalić prezentem na roczek dla małej Olci

Pliszka udało się z tymi przebraniami a'la titanic?
Mi dziś pozostaje prasowanie, pakowanie prezentów i naszych walizek i troszkę muszę ogarnąć mieszkanie przed wyjazdem.
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Fajnie, że udało się Wam przed tymi tłumami bo teraz to porażka po galeriach chodzić ale są też tacy co lubią tłumy

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A książka o pozytywnym nastawieniu to "Potęga podświadomości" też ją mam i planuję przerobić przed porodem.
Witam się dzisiaj w podłym nastroju

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mnie wczoraj po sprzątaniu strasznie wszystko bolało ale mi pomogło leżenie i na razie jest dobrze bo leżę i nic nie robię

Kasia daj znać co z tym Waszym łóżeczkiem
Kupiliśmy łóżeczko takie jak Kasia allegro.pl/lozeczko-kamil-z-szuflada-mis...cja-i2859769161.html i je oddajemy. Nasz egzemplarz jest fatalny ale może Kasi jest w porządku ale jeszcze nie dawała mi znać
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Madlen jak byłam na błoniu w papierniczym, to jakaś babka pytała o takie różne rzeczy z tej bajki czy czegoś i kupiła taka torebkę za prawie 50zł. Ja bym chyba wolała tą grę kupić, niedaleko Markwarta jest taki sklep z grami planszowymi-jakby od Markwarta iść na Gdańską, zaraz przy skrzyżowaniu, tak kiedyś kino obok było. I jest jeszcze taki drugi w bok od Długiej, pegaz się nazywa, ulica zaułek, czy jakoś tak. Idąc od wełnianego rynku to pierwsza w prawo.
Z gier ja uwielbiam Ticket to ride, ale niewiem o co tej chrześnicy by chodziło. W każdym razie jest to gra, w którą uwielbiamy grać czasem ze znajomymi.
Miłego dnia, ja byłam na 6.00 na roratach, później w tesco- prawie bez kolejek, a teraz czas się brać za porządki.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen moja siostra też jest na etapie Monster High hehe ale zamiast lalki wybrała sobie pamiętnik z tej serii/bajki czy co to tam jest

Zabieram się zaraz za sprzątanie

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

ja już od 9 na chodzie, Kasia mnie też ostatnio skurcze łydki łapią w nocy, już od 3 dni.. takie bolące..a też wcinam dużo mg.. dziś biorę się za sprzątanie, jutro może wieczorem upiekę coś i w poniedziałek żeby świeże było ;P zadzwoniłam wczoraj do mamy i jednak przyjadę do nas na szczepana {":_) od razu inaczej

więc dziś za sprzątanie się biorę, będzie spokój do świąt