- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jadzia czemu schudlas ? Ze stresu czy nie masz apetytu ? My z Igorem dzisiaj jedlismy jak male swinki

Co do twardniec to ja ich nie lubie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do schudniecia...to biorac pod uwage ile wczesniej jadlam i jak szybko przybieralam na wadze to nie dziwne ,ze jak jem teraz o 2/3 mniej to schudlam

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Justyna fajnie że jesteś, ja mam 105 w pasie i 10 kg na plusie.
Chomiczka daj znać jak się dziś czujesz.
Kurcze mam problem, czy któraś z Was ma śluz wyglądem przypominający katar? Mi już się taki pojawił ze 3 razy, galaretowaty mleczno-zółty, na szczęście bez krwi, a naczytałam się o tym czopie śluzowym

- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Sylwia, cykle przed Zuzka mialam 38-dniowe, i te w porownaniu do tych przed ciazami to byly pieknie uregulowane

Michasia, no niech ci bedzie wstawie, ale na fb tez sa, dlatego juz tu nie wklejalam

Jadzia trzymaj sie z Hubercikiem jeszcze do 1-go

W moim szpitalu tez sa piekne pokoje przesylkowe, z wlasna lazieneczka i wogole takie jakies przytulne, pozniej przewoza do 2-osobowego, no moze byc, z taka kotarado sufitu na szynach co mozesz sie cala odgrodzic, jak np ktos do sasiadki przychodzi. Dlugo tam nie lezalam w sumie bo po pierwszym porodzie poltorej doby, i to ze wzgledu zielone wody, a po drugim porodzie o 2:20 w nocy, o 12 w poludnie juz jechalam do domu

Gabilee, wiedza, bo badaja przez powloki brzuszne

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie wiecie przypadkiem czy moge juz normalnoe stosowac wszystkie kremy na opryszczke?ale chyba tak.czuje ze mi wywalilo na pol wargi opryszczke z przeziebienia..wogole teraz mam katar w drugiej dziurce i jak wczoraj czulam sie juz lepeij tak dzis znow mnie wierci,kicham i smarkam.masakra.naszczescie katar przezroczyty bo u syna juz mega zielony.on wczoraj do 3 w poldnie mial gesty zielony katar...takiego w zyciu niewidzialam.ale zalatwilam krople z antyb od kolezanki i mu bede kropic.wprawdzie otwarte ale miala z 3 wiec mo jedne odstapila.do osrodka nie ma szans sie dostac...epidemia grypy i wszystkiego...ach strach pomyslec co w przedszkolu a idzie 2 stycznia.oby mo sie wtedy nierozlozyl na cos bo ja prawie codziennie mam jakis szpital...Dzis jade do endokrynologa ale przy takim tsh raczej nie powinien zwiekszac lekow...chyba.jak myslisz Madlen?
Mam 1,45.i biore eutyrox w dawce 50 od 4tyg...
Stawianie brzucha jest nieprzyjemne.wlasnie zaczyna sie od czubka...wyraznie czuc jak spina czubek brzucha i schodzi nizej.i jakby skory brakowalo a wlosy staja deba na brzuchu...mnie nie bolalo nigdy ale jest to niemile uczucie..
Chomiczka jak dzisiaj?
Sylwia czytalam gdzies ze od 31 tyg pojawia sie wiecej sluzu...ja tez czasami mam gesciejszy bialo zolty...
Co do cykli moje byly 27dniowe zazwyczaj...czasami nawet 26 a owulacja w tych cyklach 17-18dzien.jak teraz zaszlam w ciaze to owulacja byla 15-16dzien...syna rodzilam w 37..ale tam bylo po odstawieniu lekow wiec inna historia...no zobaczymy...terz z genetycznego mam termin na 23 luty...z mies gin mi liczy az na 2marzec...ja mysle ze kolo polowy lutego bedzie juz po wszystkim...jak nie koncem stycznia..

- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vini piękna szopka, artystka z Ciebie, takie cudeńka wychodzą spod Twoich rąk.
A tak dziewczyny dla poprawy humoru www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-...orod-na-wesolo-7030/
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Kasiu masz piękne TSH, ja mam 1 (urosło trochę ale jest nadal super), a biorę dłuuugo dawkę 88. Nie powinien zwiększać myślę.
Jak kupowałam mężowi środek na opryszczkę aptekarka powiedziała mi, że nie mogę brać tego. Najlepiej skonsultować się z lekarzem czy ta opryszczka niegroźna dla Ciebie teraz.
Vini cuda cudeńka jak zwwykle tworzysz

Nocka koszmar. O 2 obudziło mnie słynne tu ostatnio twardnienie brzucha. Takie mega. Myślałam, że wybuchnę. Brzuch ciągnął strasznie. Napięty do granic. To te przepowiadające? Czy bierze się wtedy nospę, czy to norma? Już zgłupiałam... Strach mnie obleciał, myślałam, że pojadę do szpitala.
Na szczęście po jakimś czasie zasnęłam, dziś "standardowo" twardnieje chwilę po spacerze.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dziekuje dziewczyny za wsparcie

u mnie remont tzn malowanie, meble moze dzis przywioza , ale musze zadzwonic ok 10 do sklepu,
a najgorsze w tym wszystkim to , ze n pracuje w niedziele pon i wtorek normalnie ;/
brzuch mi sie nie stawia juz

macie tak , ze na plecach to juz nie ulezycie juz? bo ja mam tak , ze czuje jak maly wszystkie narzadu przygniata

coralowa to super , ze ktos ci pomoze , ja mieszkam z tesciami , ale pracuja jakos dam rade

ja chce rodzic w wojewodzkim w gdansku
jadziu no ja w sumie czuje twardnienie tak jak opisujesz , ale po nospie przeszlo

ogolnie to ja bardziej czuje taki ciezki brzuszek jakbym miala tam kamienie i ktore po chwilii spadaja i czuje sie lzej ... ale najbardziej balam sie o to mocne klucie w pochwie i dole brzucha
pati tex mnie bola biodra a wlasciwie to prawe, ze az stanac czasem nie moge ;/ mam nadziej ,ze bedziesz juz wiedziala po usg plec

madlen a jakie typy imon macie? tak do gina dzwsonilam dlatego wzielam nospe i lezalam , ale dzis lepiej nie czuje kluc one sa taki bolesne w dole brzucha naprawde nisko i dosc czesto.
a po ciazy bede stosowac ten sam krem i pasy wciagajace brzuch
a co do skorczy to moze zadzwon do gina jak masz taka mozliwosc
sylwia nie nie pokickalas

link potem zajrze ...
ja rowniez mam wizyte 3 stycznia no chyba , ze do 10 jeszcze zacznie cos kluc ;/ to dzisiaj
a gdzie princess sie podziewa?
justyna sliczne imie

chomiczka chociaz do swojego gina zadzwon to ci duzo da . poda jakies info

vini nawet nie wiedzialam , ze tak sie da kochana

kasiu nie znam sie na tych kremach na opryszczke , jak sie boisz to zastosuj paste do zebow szybko zasuszy

mam nadziej, ze twoj maly szybko wyzdrowieje , ale widzac po moim bratanku , ze co wyzdrowiej i pozniej pojdzie do przedszkola to tydzien w przedszkolu 3 tyg w domku ;/ masakra
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dopiero w Sylwestra wraca. Odpocznie sobie ode mnie.
Gabilee Co do typów : Adaś, Maksymilian/Maksym, Ksawery, Ignacy. Na razie wołamy Junior/ Dżunior

Też wypatruję Princess. Monia też milczy. Laseczki odezwać się!
Kłuć nie ma, przeraziło mnie nocne stawianie się brzucha. Koszmar..
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

duzo ci remontu zostalo?
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Też nie mogę leżeć na plecach, zaraz się duszę, kaszlę.
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

Mysmy dopiero wstali pogoda nawed nawed to chyba sie przejdziemy na spacer bo nei ma nic innego do roboty nawed nei wiem co na obiad