BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #510541 przez Madlen
Pati Kochana wszystkiego najlepszego, zobaczysz wszystko się szybko ułoży.
Ciąża ma to do siebie, że problemy odchodzą tak szybko jak się pojawiły :) :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510544 przez [email protected]
Hej dziewczynki :)

Pati dużo zdrówka,100 lat :)

kasia na opryszczke Erazaban,można stosować w ciąży,20 zł

12 lata 3 miesiąc temu #510557 przez xpatiiix3
Dzięki dziewczyny :) :*
Mam nadzieję, że może coś zrozumie w końcu, no mnie po prostu jego ojciec zaczyna tak drażnić, że szok... Powiedział, żebym ja jutro do nich przyjechała, ale już nie mam ochoty wcale tam jechać... Zadzwonił do mnie mój tatuś, złożył życzenia i trochę pocieszył ;) Ale i tak mi strasznie przykro, że zdanie jego ojca jest ważniejsze ode mnie...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510558 przez sylwka727
Pliszka śliczne łóżeczko i pościel takie jak mi się podoba :lol:

Pati kochana nie płacz i nie denerwuj się ja wiem że prosto się mówi bo sama ostatnio potrafię płakać bez powodu. Sto lat kochana :kiss: . Mi dziś rodzice złożyli życzenia i czekałam aż eMek sobie przypomni ale dopiero rodzice przypomnieli bratu a ten emkowi oczywiście ten zasłonił się tym że chciał mi kupić prezent i potem złożyć życzenia ale ja wiem że faceci i ich pamięć są zawodne więc nie złoszczę się na niego :) jakiś dobry humor mam dziś :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #510564 przez xpatiiix3
Sylwka to też Ci życzę wszystkiego najlepszego ;*

Tak, tylko najgorsze to, że on tyle czasu się zarzekał, że przyjedzie jeszcze rano mówił, że niedługo będzie się zbierał już i nagle mi mówi, że nie przyjedzie, bo tatuś jego powiedział, że po co, no to jak się nie denerwować tu... Ehh...

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #510568 przez sylwka727
Pati mnie teść też denerwuje tak że szok jak brzuch mnie bolał czy na IP jechałam czy w szpitalu lądowałam to zawsze mówił że za mało ruchu i to przez to a po ostatnim pobycie w szpitalu mam zakaz chodzenia mogę tylko po domku, zakaz mam chodzenia na spacery i zakupy, wszystko to cierpliwie znosiłam ale już dość teraz jestem nerwowa i wszystkich równo opieprzam jak sobie zasłuży więc ma szczęście że nic mi nie mówił ostatnio tylko coś tam emkowi bo bym mu powiedziała co o tym myślę :) :lol: :blink:

Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #510569 przez sylwia1986
Xpatiix, Sylwka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, samych radosnych chwil, jak najmniej zmartwień, łatwych porodów, spełnienia marzeń, miłości, czułości, radości i słodyczy tego koleżanka Sylwia Wam życzy :kiss:
Xpatiix nie martw się, wytłumacz mu że bardzo Ci zależy żeby ten dzień spędzić razem i wtedy myślę że zdanie jego taty nie będzie już najważniejsze :blink:

Pliszka cudne łóżeczko i posciel, normalnie jak z jakiegoś katalogu :)

12 lata 3 miesiąc temu #510576 przez Satine0
Mój mąż właśnie polazł malować łóżeczko :) dziś mam nadzieje, że skończy...w następny weekend jak skończymy malowanie to pokażę wam efekty "naszej" pracy :P

12 lata 3 miesiąc temu #510577 przez sylwka727
xpatiiix3 napisał:

Sylwka to też Ci życzę wszystkiego najlepszego ;*

Tak, tylko najgorsze to, że on tyle czasu się zarzekał, że przyjedzie jeszcze rano mówił, że niedługo będzie się zbierał już i nagle mi mówi, że nie przyjedzie, bo tatuś jego powiedział, że po co, no to jak się nie denerwować tu... Ehh...

Dzięki :kiss: Ja wiem mi samej się nóż w kieszeni otwiera jak to czytam mój jest tak od mamuni uzależniony i ona mu potrafi wszystko wmówić a on głupi wierzy chyba mu już takie pranie mózgu zrobiła bo ja nie mam takiej siły do przekonania go :angry:

Sylwia :kiss: dziękuję :kiss:

Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #510581 przez Satine0
Nie lubię jak ktoś się tak wtrąca w nie swoje sprawy. Poza tym Patii Twój facet chyba nie ma lat 16 żeby się tak tatusia słuchać. To tylko 14zł...yhh. Ja się ze swoim mężem poznałam na internecie i jeździł do mnie co tydzień 200km w jedną stronę na kilka godzin. Jak się chce to można...tym bardziej, że to Twoje święto i mógł by zrobić Tobie tą przyjemność.

12 lata 3 miesiąc temu #510593 przez dominia
Pati, Sylwka Wszystkiego Najlepszego Kochane :kiss:

Pliszka łóżeczko przepiękne :)

12 lata 3 miesiąc temu #510604 przez kasia123m
Pliszka lozeczko przecudne :laugh:

Pati,Sylwka wszystkiego naj naj naj :)

Cukier po roibosie 85 wiec jednak moge go pic...Zrobilam sobie salatke z pora...1por,marchewka,2jajka i troche kukurydzy,majonez i juz siie nie moge podwieczorku doczekac..sie objem...a moj M stwierdzil ze pycha i musze potem kupic drugiego pora bo pochloniemy salatke jeszcze dzis hehe...bo nieduzo jej wyszlo.
Dzieki za nazwy masci.posmarowalam heviranm narazie...nie ma bombli ale pewnie sie zrobi...ble nielubie tego

Ide cos sprzatac...ruch po obiedzie skazany

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510607 przez xpatiiix3
Sylwka no mnie to tak denerwuje jak można się wpierdzielać tak... Dziewczyno na jego ojca słowa nie mogę powiedzieć jak bóstwo jego jest...

Sylwia to nic nie da, ten idiota nie odbiera ani nie odp... Nie chce mi się w ogóle już chyba na niego dzisiaj patrzeć, bo bym go chyba pobiła na miejscu... Wybrał tatusia swojego, to niech mu tatuś dziecko urodzi, ja pierdziele taki układ...

Satine Ale się zachowuje jakby tyle miał... A ja już nie mam siły, żeby się kłócić, pokazał ile jest wart, skoro słowo ojca ważniejsze jemu niż ja...

Sylwia, Dominia, Kasia dzięki ;*

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #510614 przez Satine0
Zaraz będzie ojcem..czas wydorośleć ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #510616 przez andzia_zg
Pliszka cudowne łóżeczko i pościel :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka