BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #510692 przez Madlen
Monia ale miałaś przejścia, ja już się dalej od domu nie wybieram, bo WC musi być blisko.
Ja też czuję osłabienie jak na przeziębienie.. A teraz wirusy szaleją..
Rozglądałam się za wózkami w Akpolu, mają promocje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #510698 przez xpatiiix3
Monia No to niezłe przygody miałaś :)

Dominia strasznie przykre, że nie mogę na niego liczyć... Nie wiem sama czy dalej chce żeby on ze mną zamieszkał...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #510699 przez justyna84
Hej my juz po spacerku M wczoraj kupil kurtke mojemu 2 latkowi a dzisiaj bylo tak cieplo ze nie musialam mu dawac zimowej i zalozylam mu nowa z kolniezykiem podnioslam mu ten kolniez i wygladal jak prawdziwy mezczyzna kazdy kto szedl to sie zachwycal ze ladny chlopczyk :lol:

Tez mam taka galaretowata wydzieline i zastanawaialam sie czy to nei ten czop nie wiem czy to nei za szybko ;)

12 lata 3 miesiąc temu #510700 przez DOMI
Z tym siusianiem to rzeczywiście obłęd. Jeszcze jak dziecko dociśnie to zaraz cały brzuch twardy.
MADLEN a ty masz już jakiś konkretny model wózka upatrzony?

12 lata 3 miesiąc temu #510704 przez Satine0
Dzięki dziewczyny :) Jak skończymy to napewno pokażę wam efekt końcowy.

Ja z siusianiem mam najgorzej nocą ;) Zwłaszcza jak leżę na plecach...uciska mnie mała mocno a jak idę to leci kilka kropelek.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510709 przez andzia_zg
xpatiiix3 kurcze nieciekawa masz sytuacje :dry: nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Strasznie nieładnie sie zachował. Wybrała tatusia,podczas gdy to wy powinniście byc dla niego najważniejsi :dry:

A jesli chodzi o sikanie to ja mam najgorzej wieczorem jak po kapieli kładę sie do łóżka. Mały chyba się też uklada do snu i się wierci zanim znajdzie dogodną pozycję i zanim zasnę to musze iść do kibelka z kilka razy.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #510712 przez Madlen
Domi zakochana jestem w tym
x-lander.pl/produkty/54/xmove/ kolor Antarctica

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510713 przez jadziatopol
hej dziewczyny :)
ale naskrobalyscie znowu :lol:
Satine zapowiada sie,ze bedzieszmiala luksusowo :)
Pliszka sliczne lozeczko :)
Monia ja mam to samo...tyle ze tutaj sa kible wszedzie i nikt ci nie odmowi
Xpatii no to powiem ci,ze sobie dorobil ten twoj facet! Ja bym oszalala ze zlosci :angry: a wlasnie, nie mozecie razem zamieszkac?
Aganobla wreszcie sie odezwalas :) jak sie czujesz?
Sylwka, Patii 100 lat dziewczyny :kiss: zdrowych dzieciaczkow i szybkich porodow :)
Dominia mam nadzieje,ze zrzuce wszystko i jeszcze wiecej :blink: bede z Hubkiem na basen smigala i do silowni :lol:
Vini wszystko przez powloki brzuszne? widze,ze tam jeszcze "lepiej" niz tutaj. Chyba tylko w Polsce bada sie szczegolowo na kazdej wizycie ;) tu sie tak nie cackaja z ciezarnymi. Ja znowu pewnie zadnych badan nie bede miala robionych...bo po co? ;) cudna szopka :)
Madlen ja dostaje schizy jak piszecie o tym TSH. Ja mialam 2 miesiacee temu 1,66 a przed wyjazdem 2,51 i boje sie ze teraz uroslo...nie wiem co robic. Moja dr milczy na ten temat chociaz widziala wyniki z Polski to nie widzi potrzeby robienia nawet morfologii ;)
Gabilee dobrze,ze sie uspokoilo. Ja tez juz nie mam twardnien na razie. :) Jak cos to biore nospe i leze....chociaz ostatnio w nocy nospa mi nei pomogla ;)
Wiecie co? zalogowalam sie na stronie Fedexu zeby sprawdzic gdzie moj wozek jest...i okazalo sie ,ze o 18.10 zostal dostarczony przed drzwi frontowe :ohmy: a ja nic nie mam. Caly dzien czekalam jak glupia. Pewnie zostawil u ciecia ktory siedzi przy wejsciu a ciec pracuje do 18.30...pewnie zamknal i pojechal do domu. Wkurze sie jak bedzie ten wozek tam u niego...bo wiedzial ze czekam na ta paczke i przebieram nogami. :angry: no chyba ze ja ktos zarabal sprzed drzwi.
Madlen ten wozek jest odjechany :lol: tez mi sie najbardziej podoba :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #510718 przez anoda89
Sylwka, Pati Wszystkiego Najlepszego:* Szczęśliwych rozwiązań i samych radosnych chwil :kiss: :kiss: :kiss:.

12 lata 3 miesiąc temu #510719 przez dominia
Jadzia napewno schudniesz więcej niż przytyłaś :) ja się boję, że jak zacznę normalnie jeść i zabiorę się za słodkości to trochę mi przybędzie :silly:
Też ostatnio strasznie się martwię o to głupie TSH .. i też miałam taki wynik jak Ty ale w październiku :huh:
Mam nadzieję, że limuzynka Huberta się znajdzie :)

12 lata 3 miesiąc temu #510720 przez Satine0
Madlen zajebisty wózeczek :)

12 lata 3 miesiąc temu #510721 przez DOMI
MADLEN bardzo ładny.
Jadzia miejmy nadzieję, że przesyłka jest u niego.

12 lata 3 miesiąc temu #510722 przez Madlen
Jadzia do 20-25tc zapotrzebowanie na hormony tarczycy rośnie potem sie stabilizuje, bo dzidziuś produkuje własne hormonki. 2,5 jest ok. A więcej nie zrobii tragedii, jest zabezpieczony już.

A to z wózkiem Cię przetrzymują..

12 lata 3 miesiąc temu #510724 przez dominia
Madlen czyli to tsh teraz nie jest takie groźne dla maluszków ?
piękny wózek też mi się taki marzy ale niestety muszę marzenie schować do kieszeni :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510728 przez jadziatopol
dzieki dziewczyny :) jak nie bedzie wozka to rozszarpie kogos tutaj (ciecia najprawdopodobniej) ;)
Madlen dzieki :) to sie juz nie martwie :) ty tez nie martw sie tymi twardnieniami i bierz smialo nospe. :) a ten wozek jest na prawde extra. Moj typ to jeszcze x-lander Arctic

[/url]
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka