- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ta salatke Dominy spisze...Domina a Ty ja robisz?wczesniej do pojemniczka czy na biezaco na talerz?
Kupilam parowki...zrobilam satake z pora.musicie mi pomoc czym moge ten chleb zastapic.bo widze ze coraz gorzej z tym pieczywem...
Czytalam na innym forum ze dziewczyny jedza paste jajeczna...tylko nie wiem jak ja robic...ryby w oleju ok...ale co do tego.ja robilam zawsze z cebula w kostke i serem bialym.a sera ja zabardzo niemoge.macie jakis pomysl.?
Ja tez dzis wypije troszke picolo....o 22 idziemy te petardy puszczac...zeby po insulinie juz nie lazic...jak sie posraja cukry rano to trudno.chce dzis sie do kaliforni dodzwonic wreszcie bo wczoraj probowalam ale figa...a wiem od ciotki ze oni tez prubuja...
Domi piszesz ze na pozna kolacje nie nabial i nie owoc...moze cos w tym jest...wczoraj grapefruit o 21 i cukier mi tak wywindowal...dzis nie bede moze jesc owocow na ta kolacje...trzeba probowac
Alinka przerabane.zal nie pomoc ale z drugiej strony caly czas tez sie nie da.a ten brat to wykorzystuje...ech
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia moze tak byc,ze ci trzustka wczesniej przestaej pracowac bo weszlas w taki okres i dlatego masz na czczo wyzszy cukier...a to co zjesz o 21-ej na przyklad dluzej sie rozklada i dlatego moze ci ta bula byc niepotrzebna, Ja przestalam jesc o 22-ej jak wczesniej robilam i ketony mi nie wychodza i cukier mam ladny

Pliszka milej zabawy

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja dzis te pol bulki zjem przed insulina...a jak jutro rano dalej bedzie cukier wysoki to jutro jej wogole niezjem i zobacze czy ketony sie pojawia...bede probowac...
Anoda Tobie rowniez w nadchodzacym roku dwoch kreseczek na tescie a jak sie pospieszyc to pod koniec roku slicznego dzidziusia pod choinke!!

acha i wyczytalam na tamtym forum ze po 35 tyg z reguly cukry spadaja.....choc jedna z tych dziewczyn wtedy miala wlasnie jaja...tam akurat kilka dziewczyn bylo tak jak ja teraz i tez mialo skoki nie wiadomo od czego..Noi wyczytalam tam tez ze przed samym porodem cukry spadaja i sie stabilizuja..nagle robia sie nizsze..
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka udanej zabawy

Alina co za darmozjad z tego brata M, a Twój M nie próbował jakos przemówić mu do rozsądku?
Kasia uwielbiam pastę jajeczną, moja wersja jest ardzo skromna, ale gwarantuje ze pyszna, więc dodaje do niej 4jajka na twardo pokrojone w kostkę, 1cebulę i majonez a w sezonie dodaję jeszcze rzodkiewkę/szczypiorek , do tego przyprawy sól pieprz, aż mnie na nią naszła ochota

Princess no wreszcie jesteś

U nas już tak strzelają petardami, ale na szczęście psiak spokojny. Się śmiałam do M czy mam się zrobić na bóstwo, on na to że ja i tak wyglądam już jak bóstwo, na to ja z przekąsem taaa chyba jak budda

- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kurde tak warujemy z synem ze jak mi teraz wyskoczy 140 to padne...ale bedzie 105...a moze wytancze do 90...!!

milej zabawy dziewczynki:)

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

Jadzia u nas tez tak mozna wlasnei dzisiaj bylam sie zameldowac do szpitala ale kazali zadzwonic w srode po nowym roku i wtedy mam przyjechac zbadaja mnie i sie dowiem czy cos rusza z porodem . Powiem wam ze myslalam ze jestm przygotowana na porod w obcym kraju a jednak nei bo tylko jak tak weszlam to az mialam ciarki mam nadzieje ze bedzie ok i ze w tym stresie urodze jakoss normalnie ,bezproblemowo ..
#Zycze wamdziewczyny szczesliwego nowego roku i szybkiego rozwiazania ,bezbolesnego

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Jadzia zobaczysz ze nam szybko pujdzie skoro bylo tak za pierwszym razem to i za drugim bedzie ,a ja to ci nawed prorokuje ze rozpakujesz sie pierwsza z nas wszystkich

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja juz po sniadanku.cukier po nocy 89 i ketony na +.ale wiadomo wczoraj lazilam po posilku i szampana dla dzieci pilam.zjadlam 1/3 bulki i wypilam mniejsza szklanke mleka ale przed insulina.dzis zrobie to samo i zobaczymy jutro.poszlismy spac przed 2 a i tak spac niemoglam.
Jakie macie plany na dzis?byczymy sie caly dzien?

Milego dnia dziewczynki