BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #512699 przez buziaczek18
Jestem dziewczyny ,przeszedł ten ból więc nie pojechałam na pogotowie,mała się rusza więc mam nadzieję że tam wszystko wporządku w srodę pujdę do lekarza to się dowiem mam nadzieję że nic się nie dzieję ,dziekuję wam kochane za rady za wsparcie oraz że wszystkie razem przetrfałyśmy ten czas,że mogę na was liczyć ,na wasze zrozumienie i pomoc,my dziś też z moim m się nigdzie nie wybieramy siedzimy sobie spokojnie z naszą 5 letnią córą w domku ,resztę dzieci pobrały babcie,więc cóż życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań,szybkich porodów,zdrowych dzieciaczków ,oraz aby ten rok 2013 był szczęśliwym rokiem dla nas wszystkich,a tobie anoda życzę z całego serca,pojawienia się tych 2 upragnionych kreseczek i abyś za rok o tej porze została mamą,szczerze życzę z całego serca..... :) :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #512705 przez kasia123m
Jadzia tak wlasciwie to nie wiem ile tej buly zjesc.nagle zaczelaby mi szkodzic?zjem pol jak wczoraj i wypije mnioejsza szklanke mleka...Tosia starsznie mi teraz po brzuchu skacze.mialam do wyboru albo dojem albo kawa.czekalam na ta kawe dwa dni.noi gllodna bylam okropnie.zjadlam 4 lyzki salatki z pora i mimo to zrobilam ta kawe.zmierze za 15min cukier.przeciez dluzej bym z glodu niewytrzymalabym a tak mi zal bylo tej kawy.zaraz wlacze kompa i spisze co Wy jecie zamiast tego chelba.
Ta salatke Dominy spisze...Domina a Ty ja robisz?wczesniej do pojemniczka czy na biezaco na talerz?
Kupilam parowki...zrobilam satake z pora.musicie mi pomoc czym moge ten chleb zastapic.bo widze ze coraz gorzej z tym pieczywem...
Czytalam na innym forum ze dziewczyny jedza paste jajeczna...tylko nie wiem jak ja robic...ryby w oleju ok...ale co do tego.ja robilam zawsze z cebula w kostke i serem bialym.a sera ja zabardzo niemoge.macie jakis pomysl.?

Ja tez dzis wypije troszke picolo....o 22 idziemy te petardy puszczac...zeby po insulinie juz nie lazic...jak sie posraja cukry rano to trudno.chce dzis sie do kaliforni dodzwonic wreszcie bo wczoraj probowalam ale figa...a wiem od ciotki ze oni tez prubuja...

Domi piszesz ze na pozna kolacje nie nabial i nie owoc...moze cos w tym jest...wczoraj grapefruit o 21 i cukier mi tak wywindowal...dzis nie bede moze jesc owocow na ta kolacje...trzeba probowac

Alinka przerabane.zal nie pomoc ale z drugiej strony caly czas tez sie nie da.a ten brat to wykorzystuje...ech

12 lata 3 miesiąc temu #512713 przez anoda89
Dziewczynki Życzę Wam w nadchodzącym Nowym Roku duuużo miłości, szczęścia, spokoju, ślicznych dzieciaczków i lekkich porodów :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #512717 przez jadziatopol
Anoda :kiss: :kiss: :kiss:
Kasia moze tak byc,ze ci trzustka wczesniej przestaej pracowac bo weszlas w taki okres i dlatego masz na czczo wyzszy cukier...a to co zjesz o 21-ej na przyklad dluzej sie rozklada i dlatego moze ci ta bula byc niepotrzebna, Ja przestalam jesc o 22-ej jak wczesniej robilam i ketony mi nie wychodza i cukier mam ladny :) za sztywno trzymasz sie diety Kliniki. Wyluzuj i poprobuj inaczej. Ja mysle ze oni w tej Klinice robia wszystko,zebysmy dostaly insuline ;) i dlatego ta dieta jest tak ulozona bez sensu. Do Kalifornii chcesz sie dodzwonic? a czego probuja bo nie zrozumialam? ;) ja dzisiaj jakas przymulona jestem? probuja sie dodzwonic...tak? skypem czy telefonicznie? bo ja gadam na skypie z polska i nie mam dzisiaj zadnych problemow z laczem
Pliszka milej zabawy :lol: :kiss:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #512727 przez kasia123m
Jadzia dzwonimy do chrzestnej meza przez skypa...ale oni niby sa dostepni np teraz ale na urzadzeniu przenosmym...ale chyba jak dzwonie to widac ze dzwonilam.Oni zas ponoc chceili od ciotki numer do nas na stacjonarke i na stacjonarke chcieli dzoenic...Sprobuuje za dwie godziny zadzwonic albo im napisze numer na stacjonarkke i zostawie na skypie.Chcielismy im zlozyc zyczenia a kuzyn meza mial miec slub..wiec chcielismy sie dowiedziedziec czy juz po.

ja dzis te pol bulki zjem przed insulina...a jak jutro rano dalej bedzie cukier wysoki to jutro jej wogole niezjem i zobacze czy ketony sie pojawia...bede probowac...

Anoda Tobie rowniez w nadchodzacym roku dwoch kreseczek na tescie a jak sie pospieszyc to pod koniec roku slicznego dzidziusia pod choinke!! :laugh: :lol: :lol: jestem przekonana ze sie uda...patrz jak ten czas leci..juz za chwilke sie starac bedziecie:)))

acha i wyczytalam na tamtym forum ze po 35 tyg z reguly cukry spadaja.....choc jedna z tych dziewczyn wtedy miala wlasnie jaja...tam akurat kilka dziewczyn bylo tak jak ja teraz i tez mialo skoki nie wiadomo od czego..Noi wyczytalam tam tez ze przed samym porodem cukry spadaja i sie stabilizuja..nagle robia sie nizsze..

12 lata 3 miesiąc temu #512733 przez anoda89
Leci szybko, to prawda. Ja to Wam muszę chyba podziękować bo gdyby nie Wy to chyba bym nie dała rady się podnieść z dołka. Dziękuje dziewczyny za wsparcie :kiss:.

12 lata 3 miesiąc temu #512734 przez jadziatopol
Anoda bedzie kochana dobrze :kiss: zobaczysz :kiss: nic sie nie dzieje bez przyczyny :) jeszcze raz ci zycze ,zeby przyszly rok byl dla ciebie wyjatkowo pomyslny :) :kiss:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #512742 przez princess
Kochane dziękuję za troskę i pamięć. Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, szczęśliwych rozwiązań i pociechy z maluszków :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #512759 przez sylwia1986
Anoda życzymy Ci wszystkiego najlepszego, Ty już sama najlepiej wiesz co :kiss:

Pliszka udanej zabawy :)

Alina co za darmozjad z tego brata M, a Twój M nie próbował jakos przemówić mu do rozsądku?

Kasia uwielbiam pastę jajeczną, moja wersja jest ardzo skromna, ale gwarantuje ze pyszna, więc dodaje do niej 4jajka na twardo pokrojone w kostkę, 1cebulę i majonez a w sezonie dodaję jeszcze rzodkiewkę/szczypiorek , do tego przyprawy sól pieprz, aż mnie na nią naszła ochota :D

Princess no wreszcie jesteś :D ale po Nowym Roku odezwij się bardziej :silly: dziękujemy i również wszystkiego dobrego w 2013 :D

U nas już tak strzelają petardami, ale na szczęście psiak spokojny. Się śmiałam do M czy mam się zrobić na bóstwo, on na to że ja i tak wyglądam już jak bóstwo, na to ja z przekąsem taaa chyba jak budda :D normalnie co się uśmialiśmy aż mnie boki bolą :D

12 lata 3 miesiąc temu #512766 przez DOMI
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #512779 przez kasia123m
ale jestem zakrecona..nie jajeczna paste tylko rybna...hehhehe...dopiero jak Sylwia napisala o jajecznej to sie kapnelam ze glupoty gadam..
kurde tak warujemy z synem ze jak mi teraz wyskoczy 140 to padne...ale bedzie 105...a moze wytancze do 90...!!:)

milej zabawy dziewczynki:) :lol: :woohoo: :side:

12 lata 3 miesiąc temu #512792 przez justyna84
hej :lol: my wlasnie siedzimy z mezem i ogladamy tv ;) padam juz ale czekam do polnocy pierwszy moj taki sylwester ,potancowalismy Oskarek poszedl spac padl jak kawka :) teraz jestesmy sam na sam heee :lol:

Jadzia u nas tez tak mozna wlasnei dzisiaj bylam sie zameldowac do szpitala ale kazali zadzwonic w srode po nowym roku i wtedy mam przyjechac zbadaja mnie i sie dowiem czy cos rusza z porodem . Powiem wam ze myslalam ze jestm przygotowana na porod w obcym kraju a jednak nei bo tylko jak tak weszlam to az mialam ciarki mam nadzieje ze bedzie ok i ze w tym stresie urodze jakoss normalnie ,bezproblemowo ..
#Zycze wamdziewczyny szczesliwego nowego roku i szybkiego rozwiazania ,bezbolesnego :P

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #512793 przez jadziatopol
Justyna ja tez sie boje porodu w obcym kraju ;) badzmy dobrej mysli. Zycze tobie i sobie,zeby jakos nam gladko poszlo :lol: i zeby dzieci przyszly zdrowe na swiat :lol: trzymaj sie i milej zabawy :lol:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #512811 przez justyna84
Maz padl to i ja ide spac bo o 8 rano wstanie moj rozrabiaka
Jadzia zobaczysz ze nam szybko pujdzie skoro bylo tak za pierwszym razem to i za drugim bedzie ,a ja to ci nawed prorokuje ze rozpakujesz sie pierwsza z nas wszystkich :P to dobranoc mykam paaa

12 lata 3 miesiąc temu #512822 przez kasia123m
Witam wszystkich w ten piekny poranek Nowego lepszeo Roku :laugh:

Ja juz po sniadanku.cukier po nocy 89 i ketony na +.ale wiadomo wczoraj lazilam po posilku i szampana dla dzieci pilam.zjadlam 1/3 bulki i wypilam mniejsza szklanke mleka ale przed insulina.dzis zrobie to samo i zobaczymy jutro.poszlismy spac przed 2 a i tak spac niemoglam.
Jakie macie plany na dzis?byczymy sie caly dzien? :) ja chcialam syna na lodowisko wziasc ale nie wiem czy ono czynne...pewnie nie...ale moze pojedziemy sprawdzic...

Milego dnia dziewczynki :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka