- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Katriss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
widze ze uwazsz na wykladzie heheh

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Martyna no no mi ostatnio tak zaczyna boleć jak się wykręca łobuziak na wszystkie strony hehe ale daję radę nie jest tak źle tylko to cholernie nieprzyjemne momentami bywa

Gabilee no nie tylko w brzuszek hehe tyłek to jak kuper u kaczki ale to też i od tego, że kręgosłup mi siada z czasem już i bez kitu wygięta chodzę jakaś i tyłek wypięty i brzuch hahah

Dzolka mnie też na pęcherz ciśnie ja miałam raz taką akcje, że szłam z kuchni do pokoju z gorącą herbatą i mało co nie rzuciłam jej i M zabrał szybko, bo jak mnie przycisnęło i prosto do kibelka, ale jak już ciśnie to ja wyprostowana nie mogę iść tylko w pół zgięta, bo puszczą mi zwieracze, masakra

Madlen matko co za ludzie, chyba na prawdę czekają, aż coś strasznego się stanie...
Sylwia hu hu no to nieźle, kurde co to się dzieję, ja patrzę u prawie każdej coś rusza..
Pliszka kurde nie fajne z tym zębem.. ale no mam taką ochotę teraz na coś słodkiego, jak zaczęłaś o tym snickersie ;p
Michasia no to nie fajnie, ale przejdź się po świeżym powietrzu to może trochę przejdzie )
Kasia ja też mam ostatnio strasznie mokro leje się ze mnie dosłownie, aż ostatnio myślałam, że się posikałam i nie poczułam

Marlena no tak ogromny balooon hehe M się śmieje zawsze, że jak pączuch wyglądam i gada ciągle do mnie pączuś ;P
Bananamana no u mnie to jeszcze piersi, mam w plamy brązowe, na początku myślałam, że ja brudna jakaś, niedomyta czy co i szorowałam to

Matko, ale straszny sen miałam, że mój najmłodszy braciszek ten rodzony, co 5 lat ma wyskoczył mi przez okno w moim pokoju... a tam prosto na podjazd jest.. I że mamuśka moja szła na górę do nas a ja nie wiedziałam co zrobić to za nim chciałam wyskoczyć... Masakra co ja porąbane sny jakieś...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Piorę właśnie pierwszą partię Olciowych ciuszków

Wstawiam obiadek i pewnie niedługo przyjadą moi rodzice, a po południu wybieramy się z Misiem do znajomych na wieczór popcornowo-filmowy, więc pewnie zajrzę dopiero jutro i znów będę miała dużo czytania

Jeszcze raz: miłej soboty!

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Na szczęćie tylko mi jeszcze podłogi zostały i finisz

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszystkie piękne brzuszki

sylwia miałaś noc

Wyprałam wszystko w białym jeleniu,płukanie jelp różowy,pachnie dzidzią,lowelle też mam ale jeszcze nie używałam,najtaniej mają w makro 5kg za 38zł ale nie zawsze jest taka cena,normalnie coś koło 42zł,moja kuzynka pierze wszystko w persil sensitiw a koleżanka w wizir sensit i maluszkom nic nie jest
- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Zamówiłam biustonosz do karmienia za 10,99 czekam jak przyjdzie
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Badanie HCV jest w ciąży zalecane a nie obowiązkowe tak jak HBS (wirusowe zapalenie wątroby typu b), a niestety wiele osób nie zdaje sobie sprawy z posiadania tego wirusa, bo nie daje on w wielu przypadkach żadnych objawów, natomiast jego skutki i leczenie są ciężkie... Ja sobie badałam w ciąży jeszcze przed L4, ze względu na codzienną styczność z krwią, tak samo HIV. Na szczęście oba ujemne.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Z P. lepiej, zapytał mnie o pewne wydatki, które on planuje na trabanta i wybuchnęłam na niego, że siedzi przy tym trabancie, a reszta spraw leży, ma zamówienia i ich nie realizuje, więc kasy nie zarabia...A ZUS trzeba płacić, mamie też się dokładamy, a on sobie części remontuje po kolei i ciągle coś kupuje, a to jakiś płyn do czyszczenia, a to jakiś spray do pomalowania a to coś...a tu jeszcze tyle kasy trzeba włożyć, nie mówiąc o tym, że jak skończy robić remont części i go poskłada, to musi go dać do malowania...i kolejna duża kasa...a później przegląd, OC...Nie ma to jak mąż z kilkoma hobby...
No i jeszcze oczywiście ja mądra kupiłam pieczarki i ser na pizze, bo on uwielbia moją, a powinnam dziś krupnik zrobić, bo tego nie przełknie!!!
Ze spaceru po zakupach rezygnuję, za duży wiatr...zaległam w łóżku i może jednak też na allegro kupię rzeczy dla siebie i Małej. Bo nie mam nic, a czasu coraz mniej, a do hurtowni narazie się nie wybieram.
Princess, Madlen, Marlena Wy tak uważacie na napoje gazowane? ja czasem nie mogę się powstrzymać i wtedy pije i piję

Co do torby do szpitala, to ja też zamierzam brać mini kosmetyki, rzeczy tylko najpotrzebniejsze, bo przecież na bieżąco może ktoś podrzucić kilka pampersów czy rzeczy na wyjście.a szlafrok mam jeden gruby, to odpada, a cienki ma kilka takich malutkich dziureczek, to chyba też kupię koszule ze szlafrokiem. I klapki pod prychol to też jeszcze po domu noszę, ale przez psa i jego upodobania do gryzienia to nigdzie poza dom się nie nadają

oj ja też się pocę ostatnio, zmieniłam ostatnio antyperspirant z reksony na garniera. Może to też jego wina...Stopy też mi się gotują w skarpetkach.
Gabilee a lekarz powiedział wprost byś poszła i poprosiła by Ci to badanie dodatkowo zrobiły, tak? ja bym wzięła jakieś ptasie mleczko i tyle. Kasy nie ma co, bo tak głupio, a coś słodkiego, to sobie na dyżurze miło zjeść.
Pliszka udanego wieczoru:) jaki repertuar filmowy?
Sylwka to miło, że już koniec porządków prawie. Ja zazwyczaj sprzątam wieczorem, jak Paweł nanosi drewna, wieczorem też pies już mniej lata z dworu do domu i tak w kółko.
Aganobla to ładnie, że udało Ci się tak pospać

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Michasia no ja to dzisiaj za to jak się obudziłam to mi się młody wpakował z lewej strony ale to tak, że brzuch aż się z prawej zapadł i bolało jak cholera jak się rozciągał, ale już wrócił na prawą, całe szczęście

Justyna super że wszystko ok z małym

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Robiłam hbs i jest ok,hiv też,hcv 5 lat temu a pózniej sczepienia,warto powtórzyć hcv ?
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-