BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #402296 przez anoda89
anuska to normalne że śnie Ci się dziecko bo myślisz o nim.

michasia teście napewno będą się cieszyć. Ja też się stresowała zupełnie nie potrzebnie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #402305 przez kasia123m
Anuska snia sie nam dzieci bo o nich myslimy.mi sie snilo z niedz na pon.u przyjaciolki mojej mamy szykowalam miejsce na dziecko albo dzieci jakby ich nie wiem ile mialo byc.i wiesz co moja zmarla Mama weszla z tata i wniesli mi w powijaku chlopczyka niemowle ze niby moje ze szpitala przywiezli.obudzilam sie rano i mowie do m.ze dzieci to na klopot no ale w ciazy jestem to pewnie jeszcze nie raz mi sie beda snic.tylko dziwne ze u ciotki.po kilku godzx dzwoni moj brat i mowi ze maz cioci zmarl dzis we snie w nocy.53lata.w pon mamy pogrzeb.szok.to byl pewnie tylko przypadek ale i tak bylam w szoku.
Noi tez ten dzidzius to byl chlopak a ja bardzo bym chciala dziewczynke.ale pewnie do konca ciazy beda mi sie jeszcze nieraz snic niemowlaki i to rozne.
A wracajac do snow w poprzedniej ciazy snil mi sie niemowlak taki z 4mies ktory nagle zaczal gadac.sen byl straszny.twarz mu sie wykrzywiala.normalnie horror.bylam przerazona.nawet rano sie jeszcze balam jak sie obudzilam.i jak wytlumaczyc taki sen.do tej pory go pamietam

Michasia cala wlazlas do wody w jeziorze?nie balas sie?ze jakies przeziebienie,infekcja czy stan zapalny?ja w pierwszej ciazy lazilam po morzu ale tak zeby niemoczyc pupy.ale plywac w morzu sie balam

12 lata 5 miesiąc temu #402321 przez anuska0987
dzieki dziewczyny na was mozna zawsze licyc ja jestem panikara i juz myslam ze cos z tego bedzie

12 lata 5 miesiąc temu #402342 przez anoda89
anuska mi też się śniła dzidzia że nie potrafiłam się zająć własnym dzieckiem i mąż się zajmował. Boję się właśnie tego że nie będę umiała się zająć maleństwem i dlatego ten sen.

Jestem dzisiaj strasznie śpiąca. Próbowałam się zdrzemnąć ale nie da rady. Co chwilę mnie ssie a jak zaczynam jeść to jestem pełna po 2 gryzach.

12 lata 5 miesiąc temu #402348 przez Satine0
Mi też już nudności przeszły :) A spać mogę cały czas...do tego te upały mnie wykańczają :(

12 lata 5 miesiąc temu #402357 przez anoda89
Ja ma wiatrak włączony to nie czuję że jest gorąco a nawet przykryłam się kocykiem :).

12 lata 5 miesiąc temu #402363 przez Satine0
Ja też zaraz włączę bo masakra jest .

12 lata 5 miesiąc temu #402370 przez anoda89
Dziewczyny czy was też bolą sutki? Mnie od kilku dni bolą i zaczynają swędzieć.

12 lata 5 miesiąc temu #402413 przez [email protected]
Witam,jestem w 10tc,termin 20-22luty,udalo sie po czterech latach,wszyscy sa w szoku a najbardziej ja :lol: Aga

12 lata 5 miesiąc temu #402423 przez kasia123m
Anoda mnie tez bola jak sie dotke przy przebieraniu,lekko bluzka zahacze to takie obolale mam.swedziec narazie nie.

Witamy nowa mamusie.:)

12 lata 5 miesiąc temu #402425 przez anoda89
Witam nową mamusie i gratuluję :).

Mnie to całe piersi swędzą i trochę brzuch.

12 lata 5 miesiąc temu #402473 przez Satine0
Mnie też bolą piersi i sutki, są strasznie wrażliwe... najgorzej boli jak ściągam stanik ;/

12 lata 5 miesiąc temu #402510 przez michasia
Anoda-teściowa już wie i się bardzo cieszy, bo ciągle mówiła o wnuku..., a teść się dowie w sobotę, teściowa mówi, że się ucieszy, ale jak jakiś rok temu z nim gadaliśmy o dzieciach, to mówił, że mamy jeszcze czas, że mamy się najpierw ustatkować, i w ogóle.Najlepiej jeszcze z 10 lat:)
Ale on już po 70-siątce, sam miał późno syna. Zobaczymy. I tak się jego ewentualnym gadaniem nie przejmiemy -tak samo było ze ślubem, z różnymi wyjazdami i w ogóle:)

Vini-tak, cała się kąpałam, na początku się zastanawiałam, ale pamiętam, że nieraz widziałam w jeziorze kogoś z brzuszkiem, a u mnie jeszcze niewidać i tłuszczyku sporo, to ma co grzać. Ale jak mi się chłodno zaczęło robić, to wyszłam.
A jak się wchodzi do takiej zimnej wody, to krążenie lepsze:)
Wieczorem jak leżałam na brzuchu, to tak czułam, jakby mi się mięśnie brzucha naciągały trochę, ale tylko jak się tak wyciągałam chwile.

Mnie piersi też bolą i same sutki też mam dużo wrażliwsze.

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Witaj u nas.

12 lata 5 miesiąc temu #402518 przez [email protected]
Dzieki za mile przyjecie,dla przeziebionych mam inhalacje,sama stosuje,moge swobodnie oddychac,duza ulga :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #402530 przez anoda89
michasia mówiłam że teściowa się ucieszy :). Teść też będzie zadowolony.

Mnie do tej pory bolały delikatnie po bokach a teraz doszły sutki :laugh:.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka