BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #525452 przez justyna84
Dokladnie jadzia nigdy´nic nei wiadomo ..... jak to bedzie nic nie zostaje tylko czekac . Pewnie cie wypuscili bo miejsce bys zajmowala wedlug mnie powinnas zostac w tym szpitalu co to za opieka tam jest? takwi krwawienie powinnas byc pod kontrola ,mam nadzieje ze bedzie wszystko ok trzymam kciuki zeby to juz dlugo nei trwalo:szczeze muwiac to tez bylam zazskoczzona ze rodze ;) ale w domu juz wiedzialam ze to jest to bo jak wlasnei weszlam pod prysznic to sie nasililo wszystko a aucie przez cala droge ani jednego skurczu ;) och jakie to wszystko jest pokrecone ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #525453 przez katarinka1
Jadzia najwidoczniej ta data nie podobała mu się :blink: Niech chłopak wybierze sobie swój dzień. Tak czy inaczej już bardzo niedługo. Trzymam kciuki :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #525458 przez dominia
Jadzia ja jakoś też czułam, że u Ciebie to jednak jeszcze nie to :) Hubuś chce posiedzieć sobie w brzuszku, myślę, że to dobrze bo przecież lepiej jak dojrzeje sobie u mamusi :) tam w końcu najlepiej :) może przygotowuje siebie i Ciebie na ten moment i będzie za kilka dni :) to właśnie jest niewiadoma .. tylko cesarka wiadomo kiedy nastąpi :) ciesze się, że jesteś :) martwiłam się o Ciebie i Hubunia jak i wszystkie dziewczyny na forum :)
Powiem Ci, że mi się wydaje, że jednak Igor wyjdzie o czasie :) jako tako nic mnie nie boli prócz tych ostrych spięć brzucha i naporu na dół :) kanał mam zamknięty :)

12 lata 3 miesiąc temu #525461 przez xpatiiix3
A ja chciałam się spytać cy Wy też tak macie, że jak siedzicie to Wam brzuch na nogach leży.? No ja tak mam od paru dni już i niewygodnie tak...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #525465 przez Martyna
Ja walczę ciągle z ogromnym przeziębieniem a tu takie rewelacje!!!!!

Jadzia trzymaj się!!

Alina daj znać co u Ciebie? jak się czujesz?

Pati i Dominia Wy też już na rozbiegu?

Ja mam jutro usg a we wtorek kontrolę u prowadzącego - jak dotrwam, bo skurcze coraz częstsze i bolesne i ciągle leżę bo jak siedzę lub chodzę to ból straszny, ale oby do wtorku wtedy Mały będzie miał skończone 37 tygodni.

Satine, Madlen jak remont?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #525466 przez jadziatopol
dokladnie...ja sie ciesze,ze jeszcze chwilke posiedzi...ale tez troche sie bede obawiac,ze z Hubim cos nie ok jak bede dalej krwawic...na razie nic nie cieknie i mam nadzieje,ze nie pocieknie. Daly mi wkladki w szpitalu i kazaly dzwonic jak jedna wkladka sie zapelni krwia...ale na szczescie na razie nic...wczoraj mialy same porody az sie pielegniarka zaczela zastanawiac czy nie ma pelni . Moze dociagne do 28 stycznia...bo ta data mi sie podoba. Zobaczymy ktory dzien spodoba sie Hubisiowi :blink:
ciekawe jak tam Alina?
Teraz to ja sama zglupialam i nie wiem kiedy mam jechac do szpitala ;) boje sie,ze bede siedziec cicho bo nie bede chciala za czesto tam jezdzic,zeby znowu mnie nie odeslali i urodze w domu ;)
Mrufka ty tez tak krwawilas jak ci sprawdzala rozwarcie?
Martyna to trzymam kciuki...ty tez juz sie szykujesz? :lol: niezle :lol: kuruj sie kochana :)
Dominia masz racje...im dluzej tym lepiej :kiss:
Patii ja siedze od kilku miesiecy w rozkroku....

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #525467 przez Martyna
Pati ja w sumie od zeszłego czwratku to leżę bo siedząc się męczę i boli mnie na dole!!

12 lata 3 miesiąc temu #525474 przez jadziatopol
Martyna ale masz sliczne zdjecie maluszka :)
Madlen Adas tez spory :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #525475 przez xpatiiix3
Martyna no zaczyna coś ruszać powoli, ale pewnie dociągniemy do końca ;) Biedna też się męczysz, już niedługo skończy się to i będziesz tulić malucha :) no rozumiem, że ciężko Ty już dalej ode mnie, mi to się zrobiło tak jak brzuch zaczął opadać i niewygodnie mi nawet schylić się już nie dam rady, bo brzuch przeszkadza...

Jadzia Ty też biedna się męczysz, bo nic nie wiadomo.. Trzymam kciuki, żeby już niedługo było wiadomo co i jak :)

No i ciekawe jak tam Alina.? ;>

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #525479 przez jadziatopol
a gdzie Kasia ?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #525480 przez natalka
Dominia - super, że po wizycie ok.
Jadzia - jeszcze troszkę i naprawdę zaczniesz rodzić i Hubusia tulić w ramionach
Ja cały czas piszę pracę na zaliczenia i uczę się do egzaminów widać, że sesja nadchodzi wielkmi krokami, jeszcze trochę i padne pod nawałem pracy jakoś tego dużo w tym semsetrze :dry:
Miłego wieczorku życzę :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #525482 przez jadziatopol
Natalka jak ty dajesz rade jeszcze prace pisac? podziwiam :) i milego wieczorku :lol:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #525486 przez Martyna
Jadzia dziękuję :)

Kasia może jest u teściowej

Natalka wytrwałości!!

12 lata 3 miesiąc temu #525489 przez Madlen
xpatiiix3 napisał:

A ja chciałam się spytać cy Wy też tak macie, że jak siedzicie to Wam brzuch na nogach leży.? No ja tak mam od paru dni już i niewygodnie tak...

mam to samo..

Martyna kuruj się szybko i skutecznie

Remont w toku. Najgorsze zrobione- przygotowane ściany w kuchni i dużym. Jeszcze kafelki w kuchni, fugi na podłogę, malowanie, zakup mebli..

Przywieźli sprzęty: kuchnie, pralkę, zmywarkę, które stoją przedpokoju na razie. Polecam zakupy w sklepie internetowym ole ole. Wnoszą i rozpakowują gratis, a jak się nie podoba to zabierają..

www.oleole.pl/informacje_kot_w_worku.xml

Już 2 raz kupowałam u nich. A to ta sama firma co Euro Rtv Agd, a ceny dużo niższe.

Szukam dużej meblościanki do dużego pokoju i nie wiem gdzie to kupić w Bydgoszczy..
Chyba że przez internet, ale jest ryzyko..

Jadzia miej to gdzieś, jedź jak tylko cokolwik się będzie działo. Synek to skarb, a w szpitalu niech sobie myślą co chcą..

12 lata 3 miesiąc temu #525495 przez dominia
Jadzia nie przejmuj się, że jesteś w szpitalu częściej, jak tylko się coś dzieje to jedź i nie przejmuj się babami .. zdrowie Twoje i Huberta jest najważniejsze a reszta niech się pocałuje w 4 litery jak coś im nie będzie pasowało :)

Właśnie też przedtem zastanawiałam się gdzie Kasia .. mam nadzieję, że jest zajęta i dlatego się nie odzywa :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka