BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #525905 przez justyna84
Mam nadzieje ze to mi wypycha wszystko juz od srodka i to nei jest hemoroid po porodzie tez mialam taka gule i to nie byl hemoroid bo przy porodzie tak sie robi ale przez to nei umialam sie wypruznic dopuki sie nei wchlonelo . Niestety nic mi nie pomaga no jablko moz troche ale w malym stopniu musze to jakos przezyc ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #525909 przez jadziatopol
Madlen :kiss:
Anoda niee...nie zrobili mi usg. KTG tylko bylo i pokazywalo dobre tetno dziecka i podobno KTG rowniez pokazaloby gdyby lozysko sie odklejalo.Hubus sie rusza i mnie uspokaja...teraz juz nic nie leci :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #525912 przez Martyna
Pliszka dziękuję :) to podtuczysz troszkę Olka :)

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. dzięki :) pije piję, gorzej ze wstawaniem do łazienki ;)

Madlen bolało jak cholera ale po zabiegu jest ok chociaż nie mogę obciążać tego kolana a Tobie sport pomógł to dobrze :)

Dzolka współczuję bólu

Alina będzie dobrze, musi być, nie zamartwiaj się tylko pogadaj z Nataszką i zachęć ją do wyjścia :) jak słyszy jak się martwisz i smucisz to pewnie jej nie zachęca :laugh:

Dominia już lepiej z nerwami? ja tak samo jak Madlen mam 10 saszetek i spryskiwacz :)

Princess mnie lekarz na jednej z pierwszych wizyt zapytał czy mam ważny dokument potwierdzający moją grupę krwi, a ponieważ mam taka informację tylko na wypisie ze szpitala po zabiegu kolana to dał mi skierowanie i przy pobraniu krwi zrobili oznaczenie i mam na oddzielnym dokumencie wynik poświadczony pieczątkami. Może Twojemu chodzi o taki właśnie dokument

Buziaczek to niefajnie z tym świerzbem, obyście się nie męczyli za długo

Marlena ładnie Filipek rośnie :)pewnie mu przeszkadzało, że Go podsłuchiwaliście :)

12 lata 3 miesiąc temu #525920 przez dominia
Martyna juz troszke lepiej :) dzieki :kiss:

Zamowilam dzisiaj dla Igiego kocyk i poscielke :) czekam tez na pizamke dla siebie :) zastanawiam sie jeszcze nad butelkami bo tanio z aventu wychodza na allegro :)

Buziaczek musisz to porzadnie wyleczyc bo sie lubi nawracac :/ ja pamietam jak moj M to przydarl nie wiadomo skad i musialam iles dni smarowac sie mascia z siarki smierdzaca jak nie wiem co i nie dalo sie myc przy tej kuracji :/ az mialam dola w pewnym momencie, wszystkie ubrania po leczeniu poszly w kosz bo sie nie dalo.. Ale na szczescie wiecej nas nie nawiedzilo :) trzymam kciuki zebyscie szybko z tego wyszli :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #525925 przez Pliszka
Madlen, niezły patent z tym spryskiwaczem do kwiatków! :)

12 lata 3 miesiąc temu #525926 przez Martyna
Dominia ja patrzę tu bo musze kupic nakładke masująca do laktatora a ten sprzedawca ma ją najtaniej i jako jeden z dwóch allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=3788515

chyba ma w miare dobre ceny butelek

12 lata 3 miesiąc temu #525930 przez Madlen
Pliszka napisał:

Madlen, niezły patent z tym spryskiwaczem do kwiatków! :)

będę spryskiwać mojego przywiędłego kwiatka :P

Buziaczek jak nie urok to ..świerzb.
No ale na pewno są na to jakieś specyfiki.
Jesteś b. dzielna babka.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #525933 przez dominia
Martyna tak wlasnie szukam takiego dwupaku jednej mniejszej drugiej wiekszej i ceny sa bardzo dobre :) jutro zamowie :) dziekuje :)

Madlen chyba odgapie od Ciebie ten spryskiwacz :) miejmy nadzieje, ze te kwiatki dzieki niemu szybciej powstana :silly:

Marlena kochana ! Gapa ze mnie.. Super, ze z Filipkiem wszystko ok i ladnie sobie rosnie :) oby tak jeszcze troche :)

12 lata 3 miesiąc temu #525937 przez Madlen

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #525949 przez jadziatopol
Marlena maluszek rosnie idealnie :lol: 2700g super waga! :lol:
Kasia no dobrze ze sie odezwalas bo juz sie martwilysmy :) wspolczuje tego parcia...to okropne...jak mnie zlapie to tez kroku zrobic nie moge ;) odpoczywaj wiecej i dbaj o siebie :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #526002 przez princess
Martyna ja mam właśnie taki dokument z pieczęciami potwierdzający grupę krwi i odczynnik Rh.

Dominia ja mam trzy butelki, dwie małe i jedną dużą. Smoczki do nich dla dzieci 0-6 mcy. Więcej podejrzewam nie ma sensu kupować bo nie wiadomo, czy się wgl przydadzą na początku.

Dzień dobry. Jakie plany na dziś? Ja wczoraj wyprałam część Adasiowych ubranek, dziś będę je prasować. Już trzeci dzień kłócę się z M, atmosfera jest ledwo do wytrzymania. Jeszcze na dodatek za godzinę przyjeżdżają rodzice M i trzeba będzie udawać, że wszystko jest ok. Idę rozbierać choinkę, miłego dnia...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #526010 przez Madlen
Dzień doberek.

Czekam na M. i będziemy znów ogarniać sprawy zakupowe.
Ale napadało śniegu w Bydgoszczy :)
Z moich obserwacji wynika, że im więcej zajęć tym mniej kłótni z M..
Zresztą jak Kasia napisała za chwilę DZIECKO będzie dla nas mam na 1 miejscu. Trochę się tego obawiam hehe. Pewnie zwariuję na JEGO punkcie ;)

Marlena super, że niesiesz dobre wieśći z wizyty, a masz może zdjęcia serdelka? :)
Mój klocuszek się zasłaniał łapkami ostatnio..

12 lata 3 miesiąc temu #526017 przez Marlena1888
hej ciężarówki! :laugh:
ja właśnie po śniadanku, M zrobił jajecznice z pomidorkiem :) nawet ta noc minęłą oki, już spokojniejsza jestem po tych badaniach i wogóle ;) wstawałąm tylko na siku kilka razy :)
ok 11.00 jedziemy do miasta, M ma dentystę a ja pewnie do drogerii skoczę :D
miłego dnia :*

12 lata 3 miesiąc temu #526025 przez Marlena1888
Madlen badałą mnie babka w zastępstwie bo mojego gina nie było w szpitalu i głupio mi było prosić o zdj., w poniedz. myślę że na wizycie M nagra filmik i wykrzesamy fajne zdj na pamiątkę :laugh: widzę że u Ciebie ostre remonty :) to Twój M jest na urlopie, czy w wolnym czasie remontuje? ;P

12 lata 3 miesiąc temu #526029 przez ola85
Witajcie,
Ja wczoraj dużo nie pisałam, ale czytałam Was z zapartym tchem :blink: To chyba dobrze że Wasze dzieciaczki posiedzą jeszcze trochę w brzuszkach.
Wczoraj też poskładaliśmy łóżeczko i szafeczkę z przewijakiem. Powiem Wam, że nawet się trochę wzruszyłam :)
Dzwoniłam też do położnej, która będzie odbierać poród. Umówiłyśmy się na spotkanie 31.01. Powiedziała że pokaże mi porodówkę i trochę poopowiada co i jak. Przez telefon robiła sympatyczne wrażenie. Pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :blink:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka