- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj Was nadrabiałam w czytaniu, bo wczoraj byłam u koleżanki z pracy.
A wieczorkiem mają przyjść do nas znajomi więc biorę się za sprzątanie i przygotowanie jakiś przysmaków

Jadziu może to i lepiej że jeszcze w dwupaku, każdy dzień Hubiego w Twoim brzuszku na wagę złota, szkoda tylko że tyle stresów po drodze

Princess z tą grupą krwi, to faktycznie niektórzy lekarze w niektórych przypadkach wymagają grupy krwi z dwoma pieczątkami (osoby wykonującej i autoryzującej wynik), może Twój lekarz gdzieś niedawno doczytał ten wymóg i chce mieć podkładkę.
Marlenasuper że wszystko w porządku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Ja to zaraz do sklepu idę po wałki i tam co mi potrzeba jeszcze, tylko na mamuśke czekam no i zabieramy się za malowanie same.. Co do czego wyszło, że braciszek się wypiął i nie przyjdzie, bo jakieś sprawy ma niby... A M się wybiera do rodziców (na stałe wraca do siebie) i chce wpaść na 2h tylko coś pomóc (oprócz malowania, bo tatuś mu do tego potrzebny, to mnie rozśmieszył tym) to też za przeproszeniem niech spierdala, bo taką pomoc to sobie mogą w dupę wsadzić, trudno, sama sobie poradzę, nie potrzebuję niczyjej łaski..

Miłego dnia mamusie.!

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marlenka widze ze Filipek duzy chlopak:)))
ja juz po wizycie ksiedza...wzielam sie za bigos..taki trocje pseudo bogos zeby podszedl pod cukrzyce.BO wczoraj tak pieknie pachnialo przez kratke...Gotuje kapuste dodam cebulki kieblasy doprawie koncentratu noi bez zasmazki i powinno byc dobre..mniam...
wczoraj tez dostalam do reki wynik histopatologiczny tesciowej...noi niestety rak..od wczoraj zalatwiam prywatnie badania szybciej i konsultacje bo termin do przyjecia do szpitala jest na konec lutego...a wiadomo rak jak bomba zegarowa..do konca lutego to sie gnojek rozsiac moze a naraazie chyba tylko w piersi siedzi wiec trzeba dzialac..
dzis popoludniu bedziemy przemeblowywac pokoj i skrecac lozeczko:)))ciekawe jak pokoj bedzie wygladal po zmianach
bardzo zaintrygowalyscie mnie tanum rosa plus spryskiwacz....czy butelka z dziubkiem...chyba sobie kupie...i zastosuje..wtedy uzywalam tylko szarego mydla ale to sie czlowiek boi myc..nitki wystaja..no niefajnie powiem szczerze..wiec ta Wasza opcja mi sie podba choc przez pierwsze dni po korzystaniu z wc
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marlenka widze ze Filipek duzy chlopak:)))
ja juz po wizycie ksiedza...wzielam sie za bigos..taki trocje pseudo bogos zeby podszedl pod cukrzyce.BO wczoraj tak pieknie pachnialo przez kratke...Gotuje kapuste dodam cebulki kieblasy doprawie koncentratu noi bez zasmazki i powinno byc dobre..mniam...
wczoraj tez dostalam do reki wynik histopatologiczny tesciowej...noi niestety rak..od wczoraj zalatwiam prywatnie badania szybciej i konsultacje bo termin do przyjecia do szpitala jest na konec lutego...a wiadomo rak jak bomba zegarowa..do konca lutego to sie gnojek rozsiac moze a naraazie chyba tylko w piersi siedzi wiec trzeba dzialac..
dzis popoludniu bedziemy przemeblowywac pokoj i skrecac lozeczko:)))ciekawe jak pokoj bedzie wygladal po zmianach
bardzo zaintrygowalyscie mnie tanum rosa plus spryskiwacz....czy butelka z dziubkiem...chyba sobie kupie...i zastosuje..wtedy uzywalam tylko szarego mydla ale to sie czlowiek boi myc..nitki wystaja..no niefajnie powiem szczerze..wiec ta Wasza opcja mi sie podba choc przez pierwsze dni po korzystaniu z wc
Pati widze ze znow niefajna sytuacja...ech
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja to lecę do sklepu, bo mamuśka już idzie i będę zabierać się do roboty

...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Patii tyle chlopow do okola i Ty z mama musisz sie meczyc

Kasia szybko Was odwiedzil ksiadz

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
sasaidka dzwonila zeby na sanki mlodych wziadc..bylam w piwnicy znalazlam najmniejsze i najlzejsze i mlody musi je sam dzwigac...bo ja sie boje...bo na balkonie ma duze sanki jak z tata chodzi ale ja ich nawet nieruszam..ciezkie jak diabli..zjem zachwile jogurcik z kromeczka i pol wielkiej gruchy i pojde..niech sie przewietrzy...choc zawiewa niefajnie..
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasiu szybko ksiądz przeszedł, bigosik jadłam wczoraj, trzeba teraz się takimi daniami zadowolić, bo w czasie karmienia, przyjdzie nam zrezygnować z takich rarytasków

Pati nie ma żadnych szans żeby M z Tobą zamieszkał? Dobrze, że w pobliżu masz mamę i babcię, one na pewno będą Cię wspierać. A jak zakupy teścia dla maluszka? Działa już coś w tym kierunku?
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia a powiem Ci, że nie wiem jak tam teściu sobie radzi z tymi zakupami... Chyba Maciek z nim w poniedziałek pojedzie do Moniek i tam zrobią zakupy

I SZOK brat przyjechał jednak... i zaraz będzie malował... No no postarał się jednak tym razem

...
Aniołek [*]
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pati szkoda że daleko od siebie mieszkamy,podesłałabym ci kuzyna i raz dwa by pomalował,kurde,co z tymi chłopakami,masakra,ja bym zabiła

Widzę że już masz pomocnika,dobrze że Cie nie zawiódł,mi jest trudno zrozumieć bo ja pomagałam bratu i bratowej jak sie urodziła mała i zawsze mogą na mnie liczyć a teraz pomagał brat łóżeczko przywieść,poskręcać itp
Marlena duży dzidziuś

kasia trzymam kciuki za twoją teściową i mam nadzieje że pomogą jej szybko i następne wyniki okażą sie lepsze a Ty na pewno dużo jej pomożesz

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Patii to dobrze, ze przyjechal moze szybciej pojdzie