- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Bananamana wózek śliczny..
idę się kapać.. miłej nocki dziewczynki i do jutra

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kasia musicie wierzyć że będzie dobrze a teściowa będzie rozpieszczać Tosie
Bananamana wózek super
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
katarinka to ci dziewczynka ładnie rośnie i tak dalej
a wózek śliczny banana
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Moj M z pierwszym dzieckiem tez nie chcial byc przy porodzie wszystko tak gladko szlo jak mnie zawiuzl wystarczylo zeby zaczekal pol godzinki i by widzial malego na zywo zaraz po ale on nie chcial jak szybko sie stracilam z choryzontu tak i on pojechal do domu ,potem bylo mi szkoda ze nie skozystal z okazji no ale jak tak chcial to ja go nei zmuszalam . Myslalam ze sie przekona teraz byl nawed zemna na usg na poczatku ale potem nei chcial chodzic i przy tym porodzie tez nei bedzie . Moj jest taki ze chodzby ne iwiem co sie dzialo on i tak bedzie dalej twardzielem lezki nei uroni, raz plakal jak zostawial nas w Polsce a wyjezdzal do Niemiec ja mialam niewiadomo za ile dojechac dolaczylam do niego szybko bo tesknil
Ja mam juz dosc tej ciazy chce sie rozpakowac

Jadzia kurde ja bym oszalala jakbym miala juz rozwarcie i wiedziala ze lada dzien urodze a tu jeszcze nie wszystko przygotowane , tez lubie jak wszystko dopiete na ostatni guzik mam

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
czy nudno więc pół dnia smutno bo zostaliśmy tylko dwie ale za to teraz wieczorem przyniosła nam polozna tego dzidziusia bo tu siedziały i rozmawiał i robiliśmy za ciocie maluch jest przeuroczy nawet jak płacze a i panie położne zamówiły sobie pizzę i mój m przywiózł to powiedziałam mu że ma być smaczną i ponoć była panie zadowolone i my też bo się widzieliśmy i robimy sobie małe układy
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina az tak Ci przekroczylo?mi wczoraj po podwieczorku 122.mala kromeczka z serem topionym u taty jadlam.a przeciez jadlam juz nieraz.po bigosiku dzis 97.jeszcze na jeden obiad bedzie a ze smakiem jakim zjadlam cos innego...i do tego krome chceba....
Jadzia a Ty gdzie sie ukrywasz?
Domina co Ty dzis robilas?odkurzalas?jak masz przykaz lezenia?szalona jestes
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Alina One są strasznie negatywnie nastawione do niego już w tym momencie za to, że nic nie pomaga... no i mam nadzieje, że wszystko w porządku będzie, jak wrócisz do domku to nie przemęczaj się ;*
Katarinka powiem Ci ,że jego zachowania to już nie skomentuje i jakoś dziwne , bo nie przejmuję się tym, olałam to totalnie... On wisi mi pieniądze jeszcze, a ja mam jego nowy aparat cyfrowy hehe i nie oddam póki pieniędzy nie zobaczę

Sylwia ja uwielbiam stefanke, hehe robię już z pamięci i zajmuje mi to chwile dosłownie, a potem moment i znika całą blacha

Marlena Na razie jeszcze nie zamierzam rodzić hehe a sporo zrobiliśmy już

Dominia a Ty to chyba leżeć miałaś, a nie latać z odkurzaczem.?

Jadzia No no u mnie też się działo na początku a potem jak już brzuszek coraz większy to wygasło, bo mi się zbytnio nie chce...
Bananamana wózek super, patrze u każdej prawie remoncik się kręci

Kasia jeju współczuję sytuacji z teściową, mam nadzieję, że będzie dobrze i dzieciaki będą miały babcie

A do mnie przyjechała koleżanka z chłopakiem i właśnie pomalowali pokój i tylko co pojechali przed chwilką, mamuśka sobie odpoczywała, sporo do zrobienia było i jeszcze jest, ale ściany z głowy prawie, jutro tylko jeszcze raz jedną ścianę i tyle, no i podłogi pomyć... i meble poskręcać i sufit nie skończony jeszcze, ale damy radę

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
pati to dobrze że podejście twojego nie wpływa nerwowo na ciebie zobaczysz jak będzie tylko otwarcie mu powiedz że tata się jest na pełen etat a nie wtedy kiedy mu się chce
my po ktg w dniu dzisiejszym trochę brzuch napięty ale stresu nie ma wygląda na to że nas wypuszcza do domku w pakiecie tylko mój biedny m wczoraj wpadł do rowu znaczy nic poważnego ale brak go boli spac nie mógł a dziś znów do pracy nie wiem jak mu pomóc może jakiś plaster rozgrzewający znacie coś dobrego??
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Nie moge cos spac.. M tez krecil sie cala noc, przytulal sie i mnie budzil przy okazji

Martwia mnie tez moje cukry na czczo :/ ostatnio sa w granicach normy albo ciut wiecej.. Musze cos zmienic w wieczornym jedzeniu

Pati super, ze remont idzie pelna para

mam sie oszczedzac ale jak mi nikt tego nie zrobil :/ to sama musialam bo niestety pozniej by bylo na mnie a moja siostra sprzatanie ma w dupie :/ chociaz moj M pozniej mowil, ze on by to zrobil ale ja wolalam zeby sobie odpoczal i dzieki temu zrobil sobie popoludniowa drzemke co bardzo mu pomoglo bo do pracy codziennie wstaje przed 5 a pozno ze mna chodzi spac

Kasia wyszlo mi 128 ale tak sie wkurzylam, ze masakra :/ im blizej konca tym bardziej mam tych cukrow dosc

Alina dobrze, ze dzisiaj Was wypisza jednak nie ma to jak w domu

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia Ja myślę że trzeba chyba mamę uświadomić co do lenistwa siostry a i mąż mógł trochę pomóc chociaż rozumiem cię doskonale że chcesz dać mu odpocząć ale ty musisz teraz na siebie uważać
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina ja juz tez mam dosc.dzis mi braknie chlebaa musze chyba jakis schulstad kupic.bo 3 kromki musze zostawic naa jutro rano jak wstane.jedna zjem a dwie zabiore bo jade do szpitala do diabetologa.bylebym niezapomniala wziasc recepty na paski itd.zapytam jej o te slodycze...
Tosia tak starsznie wariuje od wczoraj w brzuchu...musi jakos bokiem lezec bo takie gule przelatuja przez pol brzucha.tak sie brzuch wieczorem wyginal ze masakra..:)szalenstwo na maxa.potem wkleje ta bluzeczke co jej M kupil.pokazywalam mu yansze ale upierdzielil sobie ta...ladna i w sumie 29zl to pewnie nie tal starsznie.ale jak ja kupuje ciuchy w lumpku to mi sie duzo wydawalo.
Tesciowa powiedziala ze jak w watrobie jest rak to ona odmawia leczenia.ze po co ma sie chemiami meczyc..ze lepeij zyc do konca normalnie.ja wczoraj czytalam ze jak na watrobie jest to gora pol roku...jestem przerazona.nie mowie nic M bo on i tak jest w starsznym stanie.w pewnym sensie troche maminsynek.ale chyba kazdy synek jest mamusiny...zobaczycie.jego siostra ma bardziej chlodne podjescie do tego narazie przynajmniej.Za to tescia sobie niewyobrazam bez niej.on jest kompletniee od niej zalezny.nawet herbaty czy kanapki sobie niezrobi...moj tata to wszystko ugotuje posprzata poprasuje.ja wiedzialam ze dadza sobie rade z bratem.a tutaj tesc to bedzie masakra.Ja wogole spac nie moglam.i mysle czy by sie niepozyczyc kasy i chcrzcin nie zrobic szybko...w kwietniu,maju,czerwcu....no zeby ona jeszcze byla.w maju mamy komunie chrzesnicy i to jest koszt....dlatego chrzciny chcialam odwlec bo nie mam kasy...ale w takiej syt.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia też się cieszę, że powoli rusza do przodu, a meble i ścianę dzisiaj, w tygodniu tylko sufit się skończy jak dostanę pieniążki, niestety fundusze mi się skończyły wczoraj już, bo 2 razy do sklepu jeździliśmy, no i po 1 skończyliśmy, bo już nie było co robić, a każdy ziewał tylko heheh I dzisiaj mają jeszcze przyjechać skończy kolega ścianę tą i poskręcają mi meble już, żeby było z głowy i posprzątać i wywietrzyć i mogę w tygodniu się przenosić już do drugiego pokoju

Kasiu jejku no ja tak Ci współczuje z powodu tej sytuacji, bo patrzę dużo problemów wynika z tego i trzymam kciuki za wizytę u diabetologa kochana

No a ja już nie śpię od 8 i takie moje spanie jak synuś mi tak żebra skopał, że się obudziłam przez ten ból... Matko ja nie wiem co się stało ale od wczoraj jakaś głodówka mi się włączyła wcale mi się jeść nie chce od 15 od obiadu, ja nie wiem co to ze mną się dzieje, ale idę na siłę jakieś śniadanie zjeść, bo nie mogę synka zagłodzić...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Alina jak widać czasem taki wcześniejszy pobyt w szpitalu się przydaje

ja dziś pospałam jak nigdy! tak smacznie mi się spało

zszywka.pl/p/--2183340.html
hihi

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Satine jak chcesz białe rolety to weź dobre, bo u mojej teściowej są takie zwykłe i spać nie idzie, bo w lata zaraz jasno.A i teraz niefajnie, bo jak to w mieście-ma niedaleko okna.
Dominia też tak raz miałam przedwczoraj, że mi się tak jakby w głowie kołysało, jakbym na wodzie była, ale przeszło jak wstałam.
Gabilee a jaki kolor Wam wyszedł, że chcesz jeszcze raz malować?
Super z tym łóżeczkiem.
Kasia bardzo współczuję, że teściowa ma raka. Ciężko Wam teraz będzie, bo wiesz co czeka Twojego m. A jakie są szanse na zwalczenie? są jakieś?
a ja mam inaczej, właśnie teraz mnie bardziej do seksu ciągnie:) Oby już tak zostało:) Nigdy chuda nie byłam, a teraz po prostu mam większy brzuch i piersi. Nawet jakoś się jeszcze ruszam, więc ok.
Po Waszych radach w końcu jednak chciałam bratu kupić pościel taka fajna lub ręczniki i do tego porządny album i bon na wywołanie zdjęć. No i na szybko pojechałam do takiego mniejszego miasta i nic nie dostałam. Zapakowałam 2 stówy i tyle. Niech im będzie.
Ślub ok, właściwie P stwierdził, że to powinno się nazywać oświadczyny, bo uroczyście się oświadcza tam, a nie ślubuje:) Na obiedzie było całkiem miło, choć trochę za cicho czasami:) ale sobie pojadłam, bo głodni jechaliśmy.
Wczoraj byliśmy cały dzień w Poznaniu u chrześniaków. Było całkiem sympatycznie. Paweł cały czas siedział i układał klocki, bo kupiliśmy im taką twierdzę krzyżacką. Pogoda dobijająca, bo trzeba ostrożniej jeździć...No ale cóż.
Jak wróciliśmy to był w domu Tomek z Magdą i sobie razem posiedzieliśmy i zdjęcia za ślubu oglądaliśmy.
Między nami jest jak jest, ale czasem uda się spokojnie spędzić z bratem wieczór.
Miłego dnia dziewczyny.