- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I tez nei moge sie doczekac kiedy przytule Huberta i upewnie sie,ze jest zdrowy i caly. Czekam na ta chwile i przebieram nogami a jednoczesnie sie boje porodu i ze cos pojdzie nie tak. Tak bardzo chce zeby juz bylo po wszystkim i zebysmy juz tulily naszych zdrowu=ych synkow

Sylwia dokladnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Sylwia myślę, że ten trzeci trymestr jest najcięższy, nawet pierwszy nie był taki tragiczny mimo tych wszystkich dolegliwości

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Jadzia caly czas sledzilam wydarzenia zwiazane z narodzinami Hubiego, z jednej str dobrze ze jeszcze postanowil nie wychodzic a zdrugiej juz by sie chcialo miec go przy sobie

U nas cianko z tymi sprawami tez teraz to ja nawet ochoty nie mam jakos nie wiem mmoje libido spadlo ponizej zera

Powiem wam bylam dzis u mamy a ta do mnie ze ojjj ale ci sie brzuch obnizyl a wlasnie od wczoraj czuje jak mi wszystko cisnie w dol, a ja ani nie poprane ani wyprasowane, torba nie spakowana, lozeczko nie zlozone doslownie nie mam zrobionego nic a dodatkowo dalej ciagnie sie ten pieronski remont poprostu wybija mi juz totalnie chce mi sie ryczec i mam wrazenie ze nie zdazymy ehhh szkoda gadac obnizenie nastroju...
No nic wzielam dzis od mamy przywiozlam ciuszki chociaz popiore je w przyszlym tyg i zapakuje do workow prozniowych jak przywioza meble to kolejno bede prasowac i ukladac, torrbe spakuje i chociaz to bede miala z glowy.
A musze sie wam pochwali kupilismy dzis wozek

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Cos znow zamula to forum masakra
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oj...to widze,ze jestes tak przygotowana jak i ja

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wózio bardzo ładny, dzidzia będzie jeździć furką

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A wozek mielismy najpierw upatrzony inny tez z tako ale laret i weszlismy dzis do sklepu jednego jeszcze i jak zobaczylam ten to juz koniec musial byc

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Napiłam sie kawy i mała wariuje teraz az mi brzuch wypycha z kazdej strony hehehe

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

banana nie martw sie ja tezx nic nie mam jeszcze przygotowane

a wozek sliczny i te kolory

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Katarinka super ze z Ania ok i powiem CI ze ja tez chyba bym wolala cesarke

co do przytulanek to w poprzedniej ciazy to bym najlepszy okres w nszym zyciu...2 pierwsze trymestry to sie dzialo...i teraz tez tak mialo byc a tu plamienie w 5 tyg...i dupa..hehee...ale jak ja wtedy marzylamzeby dotrwac do 32 tyg...i udalo sie

bananamana wozek bardzo fajny..
my mielismy skadac lozeczko ale pojechalismy po kapsulki do ekspresu noi przeszlismy kilka sklepow...mama zjadla loda i popila sokiem marchwiowym noi to chyba bylo za duzo..cukier po godz 126...nie duzo przekroczylam wiec nie ma tragedii...tatus kupil corci sliczna koszulke z hello kitty..:)ale przybity jest masakrycznie.Ja nawet nie wiem jak z nim rozmawiac...tesc podjechal do niego na miescie wysiadl i powiedzial mu ze tesciowa umiera...ze ma wielkiego guza na watrobie..to jakis horror maskara..ja juz nie wiem nawet jak to nazwac...moj syn dopiero co stracil jedna babcie....ja niemoge tego sluchac..patrzec jak on cierpi..Ja dopiero co przeszlam przez ten koszmar a teraz jego to czeka...wiele bym dala by mu to oszczedzic...to jest starszne patrzec na Matke i nie moc nic zrobic..Mowic jej ze bedzie dobrze a przeciez zazwyczaj wiemy ze tak nie bedzie.GUz w watrobie ma 7cm!!!niby babka robiaca usg stwierdzila ze to moze nie rak..ze moze naczyniak..no ale co jej miala powiedziec...mojej Mamie tez tam powiedzieli robiac usg ze malutki guzek to chyba raczej nie przerzut a to byl przerzut i 3 miesiace pozniej juz miala zezarta watrobe na calego..Wyszlismy z domu zeby M niemyslal..zeby sie czyms zajal..lozeczko zloze kiedy indziej..A co z Tosia...przeciez to wnusia sie rodzi...kto ja bedzie rozpieszczal jak nie babcia..co to za wnusia bez babci..mowie Wam dziewczyny to jest masakra...Ja niedam rady spojrzec jej w oczy i udawac ze nic sie nie dzieje.Przy mamie wychodzilo...ale nie bylam w ciazy...w ciazy nad emocjami sie nie panuje...
kurde strasznie mi ostatnio w glowie wiruje czesto..tez tak macie?i nie od ketonow bo dopiero jadlam
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Przykro mi bardzo. Póki żyje to trzeba mieć nadzieję, a nóż jakiś cud... Współczuję Ci i przede wszystkim Twojemu mężowi. Takie emocje w Twoim stanie. Ale życie nie wybiera odpowiednich dla nas chwil. Teraz mimo wszystko najważniejsza Tosia i dla niej musisz zachować siły. Przytulam Cię mocno

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Mój Adaś będzie miał tylko jedną babcię- moją mamę (rodzice M. nie żyją, z moim ojcem brak kontaktu) a i tak będzie przeszczęśliwym dzieckiem. Już ja i M. sie o to postaramy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czasem znowu jest tak, że ani się nie da oddychać jak się stoi bądź chodzi i od razu mroczki przed oczami .. jak siedzę to trochę lepiej ale niewiele .. wtedy jak coś zjem i się napiję to jest troszkę lepiej ..
Nie wiem też co Ci powiedzieć na temat teściowej

Ja dzisiaj mam dość już tych pieprzonych cukrów

Oglądałam teraz z M 'Nad życie' o Agacie Mróz, na samym końcu popłakałam się jak dziecko .. piękny film, chociaż smutny