- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jadzia zdolny syn , a slyszalam wlasnie od kolezanki jak byla w stanach to , ze seks to jest na porzadku dziennym i kazdy z kazdym, nie to jak u nas tabu .. ale syn mowi ci naprawde wszystko

jej jadzia czy to juz sie zaczyna ? kurcze czekamy na Hubiego z niecierpliwoscia

katarinka tez milam taki stan jak ty , ale najwazniejsze myslec pozytywnie i przyjac strategie , ze Ania liczyc moze juz teraz tylko na ciebie a ty chcesz dla niej jak najlepiej i bardzo ja pokochalas juz w brzuszku

chomiczka kurcze co za baba ;/ to wlasnie zlosliwosc jest masakra , ale nerwy ci nie pomoga kochana

co do wagi to ja tez to strasznie przezywam ;/ te rozstepy najbardziej mnie przejmuja ;/
alinka trzymam kciuki za was

anoda a wracasz do pracy? bo nie wiem czy pracowalas przed ciaza? fajnie ze juz sie przygotowujecie

pliszka z waga zakladam taki scenariusz jak ty ^^
aganobla moj ciagle zmienia pozycje to lewa to prawa strona pod zebrami , boli a raczej jes nie przyjemne ;/
monia mam nadzieje , ze do twojego porodu alarm grypowy odwolaja

marlena daj znac co powiedzial gin

teraz doczytalam , ze u ciebei tez powoli akcja sie rozwija :)a Filipek pokazny chlopak

mrufka to u ciebie tez tuz , tuz

princess mi nie mowil o czyms takim
pati nie stresuj sie kochana

sylwka kurcze alez cie rozlozylo ;/ kuruj sie

dominia Iguniowi tez sie spiesszy szok zazdroszcze i duzy chlopak

jadzia a myslalam ,ze pierwsza bedziesz

martyna moze przescigniesz jadzie

natalka fajnie ze masz zajecie trzymam kciuki za egzaminy

dzolka wspolczuje zapalenia ja mialam przed ciaza czesto krwiomocz to jest tragedia . a te pchly gdzie sa? bo nie zrozumialam
alina straszne , ze go zostawila , ale miejmy nadzieje , ze jakas kochajaca i pragnaca miec dzidizusia rodzina go przygarnie
buziaczek kurcze to jak ejdzie to koniecznie wszystko wygot45uj na [90 stopni w pralce , a tera koldre na dwor w ciagu dnia , zeby wymrozilo zarazki ... biedna z tymi hemoroidami jestes ... ale duzo ci sie cholerstwa napaletalo w ciazy do tego nie masz jak odpoczac , bo wiadomo dziecmi trzeba sie zajac , ale jeszcze trosszke

princess znowu twojemu m odbija , zamist sobie odpuscic to pewnie uparty... szkoda czasu na klotnie ;
tez mam wynik normalny od laboratorium i nikt nie robi problemu ...
pati nie wierze w to co piszesz za przeproszenie co za niedojrzaly, leniwy gowniarz !!
on chyba poprostu nie wie jak zakonczyc zwiazek dlatego takie akcje wymysla ,
a mi n nawet walka nie da dotknac a ty jeszcze ta skrocona szyjka i przedwczesny porod ci grozi szokk .. jestem oburzona powiem ci szczerze.
kasiu przykro mi , ze rak sie potwierdzil ... mam nadzieje ,ze tesciowa szybko pozbedzie sie tego cholerstwa
ja siedze dzis w domku chyba mam nadzieje , ze n skonczy szafe zawiesi telewizor na sciane , a jut45ro kolejne malowanie salonu , bo tam ten kolor nie wyszedl ;/
a w tyg pokoj synusia i sypialnia

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No i fajnie, że u Was remont idzie do przodu i mebelki już są ;D
...
Aniołek [*]
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
kasiu przykro mi z powodu raka teściowej ale pamiętaj że ona musi mieć teraz dużo silnej woli i waszego wsparcia w razie jakiś pytań wal śmiało to może coś z moja mama jako weteranka pomożemy.
pati ja myślę że twój się boi tak to wygląda i stąd te zachwiana zobaczysz co się będzie działo jak wróci do siebie i przy porodzie bo jak kocha i chce to szybko wyjdzie a jak nie to trudno znajdziesz lepszego trochę zmartwilo mnie zachowanie mamy i babci że nie dały mu szansy i tym samym wam bo byłaby okazja obserwować go od rodziny której też jest wygodnie jak on jest tam bo pewnie ma kto im pomagać. może porozmawiać jeszcze raz ze swoimi kobietami na spokojnie po remoncie i może zmienia zdanie tak na próbę przynajmniej
a dziś polozna przyniosła nam tego malucha słodki śliczny chłopiec z dużą wolą życia bo to co mu matka zaserwowała w ciąży to łamanie wszelkich norm ale tej kobiecie odebrano też już pięć pozostałych dzieci bo najmłodsze podpaliło kanapę na której spali po libacji i pomyśleć że ta baba ma tylko 26 lat i urodziła już szóstkę maluchów
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

U Was też taka zima? U mnie biało, pada i końca nie widać. Przynajmniej dzieci mają radość

Ja już po wizycie. I tak - Ania waży między 2050g a 2420g (liczył dwoma wzorami). Szyjka długaaaa powyżej 5 cm, zamknięta. Także są szanse, że jeszcze ją przenoszę

Poza tym wszystko ok. No i będę prawdopodobnie miała cesarkę, co akurat mnie cieszy. Wskazania - wiek i moje obawy przed sn (trochę naciągane, ale jeśli można...).
Za 2 tyg. na wizycie mamy ustalić jakiś termin tuż przed terminem z om. No chyba,. że akcja zacznie się sama wcześniej. Nie mam żadnej fajnej fotki, bo córcia wstydnisia i zasłaniała buźkę rączkami

Gabi Dzięki za słowa otuchy

Pati Pogoń trochę tego swojego! Za grosz przyzwoitości nie ma, jaki z niego facet, żeby kobieta w zaawansowanej ciązy sama z matką zasuwała. Ja bym dla zasady nie odpuściła mu tylko wdepnęła mu na honor, albo jego ojcu.
Alina szkoda takich maluszków. Jak moja bratowa rodziła synka i byłam u niej w szpitalu, to też widziałam takie porzucone maleństwa. Serce się kraje

Kasiu współczuję Wam, taka straszna choroba teściowej. I to teraz, gdy malutka zaraz będzie na świecie

A ja już właściwie wszystko mam. Brakuje mi tylko wanienki i stanika do karmienia. Wczoraj zamówiłam sobie laktator z Aventu.
Miłegodzionka, nie przepracujcie się za bardzo dziewczyny

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina smutna historia, ale niestety i takie patologie się zdarzają, szkoda w tym wszystkim najbardziej tych bezbronnych i Bogu ducha winnych dzieci.
Katrinka 5 cm szyjka to naprawdę długa

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale slodki ten maluch pewnie co? lepiej go zabrac z takiej pat45ologii , bo pomoc spoleczna i tak by sie nie interesowala a takie maluszki maja szanse na adopcje
katarinka nie ma za co

widze , ze juz praktycznie jestes przygotowana , fajnie wyszlo z cc

mi brakuje jeszcze troszke tych pierdulek , nawet koszuli nie mam

kosmetyki kupie w tym miesiacu , ale zabiore sie za to jak pokoik małego bedzie gotowy.
tesc robi lozeczko i bede musiala wkoncu materac zamowic , bo juz powoli mam nadzieje konczy

sylwia chyba tez zrobie to ciasto , ale jak mi wlosy wyschna to musze auto odsniezyc ;/ i pojade na zakupki , bo mi smaka zrobilas

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pati to dobrze że brat przyjechał Ci pomóc, sama nawet nie podejmuj takich poczynań, bo grozi to przedwczesnym.. uważaj na siebie, a Twój M niech się zdeklaruje, czy będzie mieszkał z Wami czy tylko tak na odwiedziny, bo szczerze w kulki leci. A Ty jak się czujesz?

Katarinka, tak tak zima wróciła, biało za oknem ;P ee to malutka też ładnie waży, i pewnie jeszcze urośnie do końca ohoho:) kiedy masz następną wizytę? to przynajmniej wiesz na co się nastawić, to przynajmniej nie będziesz się tak męczyć przy porodzie

ja wcinam teraz lody waniliowe z bakaliami....

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Dzisiaj znowu bez kija nie podchodź

jak przyszedł M z piwnicy to się rozpłakałam

Dzisiaj dziwnie się czuję, obudziłam się to czułam się tak jakbym pływała .. na wodzie, takie kołysanie

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja tez musze sie o to zzo zapytac ,
ciekawe czy rzeczywiscie 3 tyg jeszcze , ale polozne maja oko podobno

a dobrze masz z lodami chyba sprawdze zamarazalke w lodowce moze tez cos mam ^^
aha katarinka zapomnialam napisac , ze u mnie mega zima na oknem

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-