- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Honka gratulacje

Banana podaj linka do stanika

Noc miałam ciężką, nie mogłam się ułożyć. W dzień twardnienie i ból brzucha, nospę wzięłam...
Dziś cd zakupów remontowych. Ledwo chodzę ale nie mogę cały dzień leżeć przecież...
Satine piekny leżaczek, jaka to firma?
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
jadzia ja tez mialam tak w szpitalu ze wydawalo mi sie ze sie mala podniosla ale dzis mam prada w pitce

paula czasem cola pomaga na zgage a jak nie to ja biore pol rennie ktore polecil mi farmaceuta i dziala...
natalka nie siedz tyle nad tym pisaniem dostarcz dziecieciu powietrza

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja wklejam fotke z dzisiejszej wycieczki do podziemi rynku krakowskiego..noi wczorajsza bluzeczke..A wiecie ze w tych podziemiach oprocz przedstawienia dla dzieci o smoku wawelskim byly np obrazu krolow ktoym trzeba bylo sie uklonic i oni sie klaniali...albo wagamozna sie bylo zwlazyc...i przeliczyc to na wage dzisiejsza...Albo na jednym ekramie gosc opierdzielal babe z jajkami..taka straganiarke...noi jak ona sobie poszla to zaczal opierdzielac mojego syna..spadaj stad..nie slyszysz..moj syn byl zachwycony...Albo byla kotara powietrzna z ruchomym obrazem...i mnustwo innych atrakcji..bardzo polecam..
cisnienie jakies dziwne..ledwo dysze..glowe mi sciska..oczy mnie pieka..oddychac niemoge..jakby mi brzuch do gardla wchodzil..nie mam cisnieniiomierza by bym sobie zmierzyla
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja wklejam fotke z dzisiejszej wycieczki do podziemi rynku krakowskiego..noi wczorajsza bluzeczke..A wiecie ze w tych podziemiach oprocz przedstawienia dla dzieci o smoku wawelskim byly np obrazu krolow ktoym trzeba bylo sie uklonic i oni sie klaniali...albo wagamozna sie bylo zwlazyc...i przeliczyc to na wage dzisiejsza...Albo na jednym ekramie gosc opierdzielal babe z jajkami..taka straganiarke...noi jak ona sobie poszla to zaczal opierdzielac mojego syna..spadaj stad..nie slyszysz..moj syn byl zachwycony...Albo byla kotara powietrzna z ruchomym obrazem...i mnustwo innych atrakcji..bardzo polecam..
cisnienie jakies dziwne..ledwo dysze..glowe mi sciska..oczy mnie pieka..oddychac niemoge..jakby mi brzuch do gardla wchodzil..nie mam cisnieniiomierza by bym sobie zmierzyla
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

1) www.szpitalmadalinskiego.pl
2) po lewej str wejdź w zakładkę "Położnictwo"
3) na samym dole masz pliki pdf i jest tak poradnik mamuś karmiących, i kilka innych
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Jadzia żeby to nie była cisza przed wielkim dniem

Kasia ślicznie wyglądasz

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Dzwoniła do mnie koleżanka z którą się znam od małego, jakoś dwa lata temu nam się kontakt urwał ale jak urodziła dziecko to zaczynamy jakoś pisać ze sobą i gadać, mieszkamy 4 domy od siebie tylko ona teraz w Warszawie na studiach

Kasia wspaniałą masz rodzinkę

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
kasia swietne foto i z pewnoscia swietnie sie bawiliscie...
dominia poprostu tak jest ze tam te pachwiny bola ale to sie zmienia... ja najpierw mmialam prady w nodze z tylu pozniej pachwiny a teraz mam takiego smiesznego prada w pitce

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Katarinka jak nie ma za bardzo kto pomóc to trzeba samemu potyrać, ale za to potem miło jak są efekty, gorzej się potem odchorowuje to..
Jadzia no jeszcze nie chce rodzić, ale musiałam, no bo kto by to za mnie zrobił... ;/ O to jednak Hubi odpuścił sobie próby przyjścia na świat szybciej

Kasia ale śliczna bluzeczka

A teraz upragniony odpoczynek, jutro tylko sprzątnąć mi zostało, właśnie skończyłam meble skręcone są no i super ciesze się, to tylko sufit ale to jakoś na dniach

I wiecie co, dopiero teraz wiem co to znaczy nie widzieć swoich kostek, nogi mam tak opuchnięte że szkoda gadać, płakać mi się chce z bólu, ale dobrze jest, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzyzgunia dzieki za ten poradnik...ja przy poprzedmim karmieniu nie jadlam prawie nic wiek kazdy taki poradnik dla mnie jest na wage zlota...
-6 na polu a ja okna pootiweralam.no tak mi duszno.leze na boku.w glowie mi sie juz mniej kreci ale sciska mnie glowa.a jeszcze musialam ja umyc bo jakbym jutro pojechala.rano musze wyjechac jak najwczesniej zeby nie siedziec znow pol dnia do diabetologa.
Jadzia co sie nie odzywasz?
Mrufka jak u Ciebie?
Domina aTy kieedy masz wizyte u gina?ja kurde mialam isc 17 ale w tym tyg mam tyle wizyt lek ze maz juz nie da rady siedziec w domu az tyle wiec w czw nie dam rady.pojde w pon...wtedy lekarz jest po 18....a w czwartki od 15 do 18.musze wiec chodzic w pon.
Dobra zmykam do spania.dobranoc
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Kasia 17 mam wizyte u diabetologa a jutro rano bede dzwonic do poradni zapisac sie na 21 na KTG i wymaz na tego paciorkowca, gina jako tako mam 22 stycznia

- ania0503
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- 02.01.2013r. Spadła moja Gwiazdka z nieba :*
Hej dziewczyny może a nawet na pewno się przyda dieta dla karmiących bardzo fajnie opisana :
ściągnęłam od styczniówke mam nadzieje że się nie pogniewają
1) www.szpitalmadalinskiego.pl
2) po lewej str wejdź w zakładkę "Położnictwo"
3) na samym dole masz pliki pdf i jest tak poradnik mamuś karmiących, i kilka innych
nie nie pogniewam się