BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #527152 przez drzyzgunia
HONKA gratulacje...noo to się zaczęło ciekawe, która następna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #527163 przez Madlen
Hej.

Honka gratulacje :)

Banana podaj linka do stanika :)

Noc miałam ciężką, nie mogłam się ułożyć. W dzień twardnienie i ból brzucha, nospę wzięłam...
Dziś cd zakupów remontowych. Ledwo chodzę ale nie mogę cały dzień leżeć przecież...

Satine piekny leżaczek, jaka to firma?

12 lata 3 miesiąc temu #527168 przez Alina2408
satine swietny lezaczek

jadzia ja tez mialam tak w szpitalu ze wydawalo mi sie ze sie mala podniosla ale dzis mam prada w pitce :P wiec chyba wrocila nizej...

paula czasem cola pomaga na zgage a jak nie to ja biore pol rennie ktore polecil mi farmaceuta i dziala...

natalka nie siedz tyle nad tym pisaniem dostarcz dziecieciu powietrza :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #527174 przez Satine0
Madlen To z Fisher Price :)

Paulaa Ostatnio wypróbowałam szklankę wody z łyżeczką sody...działa cuda!! :)

12 lata 3 miesiąc temu #527186 przez kasia123m
satine super lezaczek...ja tez o takim pomysle jak bedzie troche kasy..myslalam ze poprosze tesciow no ale w obecnej syt nie bede im glowy zawracac...

ja wklejam fotke z dzisiejszej wycieczki do podziemi rynku krakowskiego..noi wczorajsza bluzeczke..A wiecie ze w tych podziemiach oprocz przedstawienia dla dzieci o smoku wawelskim byly np obrazu krolow ktoym trzeba bylo sie uklonic i oni sie klaniali...albo wagamozna sie bylo zwlazyc...i przeliczyc to na wage dzisiejsza...Albo na jednym ekramie gosc opierdzielal babe z jajkami..taka straganiarke...noi jak ona sobie poszla to zaczal opierdzielac mojego syna..spadaj stad..nie slyszysz..moj syn byl zachwycony...Albo byla kotara powietrzna z ruchomym obrazem...i mnustwo innych atrakcji..bardzo polecam..

cisnienie jakies dziwne..ledwo dysze..glowe mi sciska..oczy mnie pieka..oddychac niemoge..jakby mi brzuch do gardla wchodzil..nie mam cisnieniiomierza by bym sobie zmierzyla

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #527187 przez kasia123m
satine super lezaczek...ja tez o takim pomysle jak bedzie troche kasy..myslalam ze poprosze tesciow no ale w obecnej syt nie bede im glowy zawracac...

ja wklejam fotke z dzisiejszej wycieczki do podziemi rynku krakowskiego..noi wczorajsza bluzeczke..A wiecie ze w tych podziemiach oprocz przedstawienia dla dzieci o smoku wawelskim byly np obrazu krolow ktoym trzeba bylo sie uklonic i oni sie klaniali...albo wagamozna sie bylo zwlazyc...i przeliczyc to na wage dzisiejsza...Albo na jednym ekramie gosc opierdzielal babe z jajkami..taka straganiarke...noi jak ona sobie poszla to zaczal opierdzielac mojego syna..spadaj stad..nie slyszysz..moj syn byl zachwycony...Albo byla kotara powietrzna z ruchomym obrazem...i mnustwo innych atrakcji..bardzo polecam..

cisnienie jakies dziwne..ledwo dysze..glowe mi sciska..oczy mnie pieka..oddychac niemoge..jakby mi brzuch do gardla wchodzil..nie mam cisnieniiomierza by bym sobie zmierzyla

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #527261 przez princess
Honka gratuluję ! Czekamy na fotki Twojego syneczka :)

Ciekawe, czy wszystkie Adasie tak się spieszą? ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #527265 przez drzyzgunia
Hej dziewczyny może a nawet na pewno się przyda dieta dla karmiących bardzo fajnie opisana : :laugh: ściągnęłam od styczniówke mam nadzieje że się nie pogniewają :P

1) www.szpitalmadalinskiego.pl
2) po lewej str wejdź w zakładkę "Położnictwo"
3) na samym dole masz pliki pdf i jest tak poradnik mamuś karmiących, i kilka innych

12 lata 3 miesiąc temu #527302 przez anoda89
Honka gratuluje! No i jest pierwsze dzieciątko :)

Jadzia żeby to nie była cisza przed wielkim dniem :) Hubi daje odpocząć żebyś miała siły szybko go wypchnąć ;)

Kasia ślicznie wyglądasz :)

12 lata 3 miesiąc temu #527343 przez dominia
Ale się ciężko czuję ! :ohmy: jak słoń jakiś :huh: pasuje się położyć to może będzie trochę lepiej :)

Dzwoniła do mnie koleżanka z którą się znam od małego, jakoś dwa lata temu nam się kontakt urwał ale jak urodziła dziecko to zaczynamy jakoś pisać ze sobą i gadać, mieszkamy 4 domy od siebie tylko ona teraz w Warszawie na studiach :) pogadałyśmy trochę i mówiłam jej o tym twardnieniu brzucha to ona nawet nie wiedziała o co mi chodzi :ohmy: nie miała przez całą ciążę nic takiego .. ciekawe czemu ja mam tak :( ostatnio zaczyna mnie bardziej boleć tam gdzieś na dole .. bardziej koło pachwin, ciężko mi określić i to uczucie słonia .. może to już tak będzie, rodzice się martwią jak ja w tej szkole w piątek i sobotę dam radę .. mama mówiła, że najwyżej tata w któryś dzień po mnie przyjedzie .. ale nie chce ich targać i jeszcze w koszty wpuszczać, najwyżej M po mnie raz przyjedzie, chociaż nie wiem jak się będę czuła piątek, sobota a to jeszcze trochę czasu jest ;)

Kasia wspaniałą masz rodzinkę :) niedługo dojdzie jeszcze mały Skarb :) ślicznie wyglądasz :)

12 lata 3 miesiąc temu #527420 przez Alina2408
dzyzgunia fajna ta info dzieki

kasia swietne foto i z pewnoscia swietnie sie bawiliscie...

dominia poprostu tak jest ze tam te pachwiny bola ale to sie zmienia... ja najpierw mmialam prady w nodze z tylu pozniej pachwiny a teraz mam takiego smiesznego prada w pitce :P:P

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #527467 przez xpatiiix3
Paulaa no to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :) no no to troszkę tych ciuszków było :P

Katarinka jak nie ma za bardzo kto pomóc to trzeba samemu potyrać, ale za to potem miło jak są efekty, gorzej się potem odchorowuje to..

Jadzia no jeszcze nie chce rodzić, ale musiałam, no bo kto by to za mnie zrobił... ;/ O to jednak Hubi odpuścił sobie próby przyjścia na świat szybciej :)

Kasia ale śliczna bluzeczka :D No i rodzinka razem na zdjęciu świetnie ;)

A teraz upragniony odpoczynek, jutro tylko sprzątnąć mi zostało, właśnie skończyłam meble skręcone są no i super ciesze się, to tylko sufit ale to jakoś na dniach :D No i dostałam kuuuuupe ubranek od koleżanki i w dodatku już poprane mi przywiozła w dzidziusiowym proszku, więc tylko poprasować jutro ogarne tylko tak powierzchownie podłogi dywan się jakiś narzuci no i zaczynam się przenosić ;) Ale super tak się cieszę, no i kurde do czego mi facet hehhe :D Dzisiaj jakoś ani przez chwile o nim nie myślałam :P
I wiecie co, dopiero teraz wiem co to znaczy nie widzieć swoich kostek, nogi mam tak opuchnięte że szkoda gadać, płakać mi się chce z bólu, ale dobrze jest, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie :P No i dumna z siebie jestem, że tyle dzisiaj zrobiłam, mam nadzieję tylko, że Bóg mi przebaczy, no ale kiedy jak nie dzisiaj ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #527481 przez kasia123m
Pati ciesze sie ze masz juz tyle porobione. :) normalnie ciesze sie jakbym to ja sobie porobila.teraz do spania i odpocznij...Marcelek napewno zadowolony ze bedzie mial taka super Mame.:)

Dzyzgunia dzieki za ten poradnik...ja przy poprzedmim karmieniu nie jadlam prawie nic wiek kazdy taki poradnik dla mnie jest na wage zlota...

-6 na polu a ja okna pootiweralam.no tak mi duszno.leze na boku.w glowie mi sie juz mniej kreci ale sciska mnie glowa.a jeszcze musialam ja umyc bo jakbym jutro pojechala.rano musze wyjechac jak najwczesniej zeby nie siedziec znow pol dnia do diabetologa.

Jadzia co sie nie odzywasz?

Mrufka jak u Ciebie?

Domina aTy kieedy masz wizyte u gina?ja kurde mialam isc 17 ale w tym tyg mam tyle wizyt lek ze maz juz nie da rady siedziec w domu az tyle wiec w czw nie dam rady.pojde w pon...wtedy lekarz jest po 18....a w czwartki od 15 do 18.musze wiec chodzic w pon.

Dobra zmykam do spania.dobranoc

12 lata 3 miesiąc temu #527486 przez dominia
Patii ale super, ze remont juz przy koncu :) ogromnie sie ciesze ! :) jutro odpocznij porzadnie :)

Kasia 17 mam wizyte u diabetologa a jutro rano bede dzwonic do poradni zapisac sie na 21 na KTG i wymaz na tego paciorkowca, gina jako tako mam 22 stycznia :)

12 lata 3 miesiąc temu #527503 przez ania0503
drzyzgunia napisał:

Hej dziewczyny może a nawet na pewno się przyda dieta dla karmiących bardzo fajnie opisana : :laugh: ściągnęłam od styczniówke mam nadzieje że się nie pogniewają :P

1) www.szpitalmadalinskiego.pl
2) po lewej str wejdź w zakładkę "Położnictwo"
3) na samym dole masz pliki pdf i jest tak poradnik mamuś karmiących, i kilka innych

nie nie pogniewam się ;)))) też podczytuje was czasami, sama urodziłam 2 stycznia i teraz wspomnieniami wracam do odliczania dni do porodu - piękny czas, równie piękny jak pierwsze dni z nowym członkiem rodziny ;) życzę powodzenia wszystkich lutówkom, a moze któraś z was stanie się styczniówką ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka