- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

Pati sorki za określenie ale M to bezczelny typ... takie duże dziecko.
Tak piszecie o innych krajach...mnie zawsze mama wyganiała, ze mam sie uczyc języków i uciekać ale jakoś nie moge... może nie wyjeżdżam dlatego, że trochę jestem cykor i boje sie tego co nieznane.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Otrzymane podziękowania: 0
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Honka Prześliczny dzidziuś

Kasia Ja wiem, że masz dość tej diety i w ogóle, ale naprawdę nie jesteś na samym końcu z terminami. Dużo dziewczyn ma termin na drugą połowę lutego. Ty, ja i Madlen mamy z tego co pamiętam też tak koło siebie te terminy. Z OM i usg połówkowego wychodzi mi 26-27 luty, a z ostatniego usg strzelił datę 1 marca. Mam nadzieję, że sie walnął w obliczeniach, bo ja nie dam rady do marca

Pliszka Też bym wyjechała do Hiszpanii, ale na dłuższy urlop na początek. Mieliśmy z M. lecieć jesienią do Barcelony na taki romantyczny tydzień, ale wyszła ciąża i się wystraszyłam przelotu i takich tam... Mam nadzieję, że wrócimy do tego tematu wkrótce jak małą się podchowa i podrzuci dziadkom

Pati Co za gówniarz z tego Maćka! Ja na Twoim miejscu bym mu wygarnęła tak solidnie i to przy jego rodzicach co o nim i jego postępowaniu myślisz. Nawet jeśli nic od niego nie będziesz chciała, to niech wie i zapamięta co zrobił i jak odbierasz jego zachowanie. Dokopałabym mu do żywego, by miał co wspominać i mógł go wyrzut sumienia zalewać...
Princess Widzę, że już lepiej podchodzisz do mysli o cesarce. Będzie dobrze

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Honka jaki słodziak, do zacałowania

Pati kochanego masz tego małego braciszka

Mi się marzy żeby godnie żyć w naszym kraju, żeby pracujące małżeństwo z dwójką dzieci mogło spokojnie sobie pozwolić na fajne wczasy raz w roku, zapewniając spokojny byt rodzinie, a nie martwiąc się na czym tu zaoszczędzić, żeby móc kupić np.kurtki na zimę

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Honka synek jest cudowny

Niestety nie jestem wstanie was nadrobić tyle żeście naskrobały

Ja tak jak przewidziałam w sobotę wylądowałam na IP i zostawili mnie na oddziale

Ale są tez dobre wieści młody jednak waży 2300 a nie 3300 lekarz musiał się pomylić jak nas ostatnio badał

Postaram się was nadrobić ale trochę lektury mam

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Powodzenia na wizytach.
Sylwia też bym chciała, aby w Polsce się dobrze żyło. Kosmetyki kupuje podstawowe, ciuchy w 90% w lumpeksach, auto za 2 najniższe pensje, raz na jakiś czas pójdziemy na pizzę czy coś, ale raczej bez picia do tego, bo drogo. Do kawiarni od święta, jak do kina to na środy z orange...Jedyne co, to na hobby-rekonstrukcje historyczne idzie więcej. Teraz oboje pracujemy,a nawet nas nie stać na to by iść na swoje. Coś staramy się odkładać, ale to są grosze...I niewiem, czy to kiedykolwiek się zmieni...Ale nie wyjechałabym, na pewno nie na stałe.
Kasia ja też mam termin 27.02-01.03 i wcale mi się tak nie spieszy do porodu. Dłużej sobie w domu posiedzę, ale ja nie mam diety i dobrze mi w ciąży:)
Drzyzgunia to uważaj na siebie, wszystko rób na spokojnie i kontroluj to ciśnienie.A Mały już całkiem duży:)
Pliszka możesz wieczorem zadzwonić jeszcze raz powiedzieć, że chętnie skorzystasz z pomocy przy Olku, a teraz mama nie musi brać specjalnie urlopu, więc wolisz zaoszczędzić Teściowej urlop na potrzebniejszy czas. Z tego co pisałaś macie bardzo dobry kontakt i na pewno zrozumie. Nie martw się.
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Drzyzgunia to dobrze że już lepiej, dostałaś jakieś leki na wyrównanie ciśnienia?
Michasia dokładnie tak jak piszesz, pizza z gruponu, bez picia i środy z orange

Idę na spacerek i na zakupy, mimo iż śniegu po kostki i cały czas pada, ale 3 dzień z rzędu w domu już nie wyrabiam..
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Drzyzgunia, to całkiem drobny ten Twój synek

Ja też nigdy w knajpach nie zamawiam picia, bo z reguły kosztuje drugie tyle co obiad

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Andzia przykre, ale taka prawda...
Katarinka tak, tylko, że on mieszka 50km za miastem, a ja pierdziele wydawać na bilety, żeby z przystanku 4km z buta iść po to żeby mu tylko wygarnąć przy rodzicach... Więc to odpada, chyba, że bym miała z kim się zabrać samochodem to bym wtedy mogła pojechać i pogadać sobie z jego rodzicami, no ale też bym musiała się na paliwo dorzucić, a zresztą też nie wiadomo czy on coś im nie naopowiadał i nie są nastawieni jacyś na mnie, hahah jak to wioska to jeszcze mnie z kijem pogonią...
Sylwia no młody jest słodki i kochany

Pliszka no rzeczywiście trochę głupia sytuacja, ale raczej teściowa nie powinna mieć Ci tego za złe

Drzyzgunia kurde to dbaj tam o siebie i malucha

A ja ciekawa jestem wyników mama odebrała, ale nie dzwoniła to może nie mam paciorkowca, albo nie chce mnie denerwować... Tak się zastanawiam...
O, a tu jeden artysta kombinator, Kacper, 9 lat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I tu moje słodziaki siostra Amelcia i Natanek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Honka Adaś jest cudowny

To co napisała Monia o polakach za granicą to niestety prawda,przykre to ale tak właśnie czasem jest,pracowałam prawie 10 lat na zachodzie i oprócz dobrych pieniędzy nic mnie tam nie trzymało,śmiać mi sie chciało jak starsi ludzie ustępują miejsca w autobusie dzieciom,przecież powinno być na odwrót
Pati super zdjęcia