BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #537951 przez Madlen
Właśnie ja tu najmłodsza ciążą :P
Suwaczek nastawiony na termin z 1 usg w 5 tyg. -1 marca

Honka prześliczny synek :)

Drzyzgunia ojej to się najadłaś strachu..

Pati faktycznie słodziaki :)

Chomiczka Natalka Domi super po wizytach :)

Monia dobra i zła wiadomość, ta zła też musi być... biedna córcia...

Michasia ale ładnie, słonecznie u Was. Ja też pomaluję na jasnyżółty.

Fachowcy.. mieli pozasłaniać meble foliami..
Taki efekt, że mam wszystko do prania- ciuchy, ręczniki, pościele- zakurzone. Dobrze, że nowa pralka działa. I jest program "odświeżania" na 15 minut. 2 suszarki zapełnione praniem. Jutro i pojutrze c.d.

Jadzia wypróbuj z tym Kościołem :)

Co do Polaków.

W kwietniu mieliśmy podróż poślubna do Egiptu. Wiadomo Egipt=fajny hotel, pakiet all inclusive, darmowe drinki gdzie się nie ruszyło..
I tak leżymy, opalamy się przy basenie.. i słychac nagle głośne bekanie... Polacy ekipą przyjechali. Przy basenie na stole mieli butelki wódki i ogórki kiszone...
I oczywiście przeholowali..aż karetka przyjechała..
Taki jest właśnie obraz Polaków- żenujące zachwowanie, nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #537954 przez Madlen

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #537956 przez jadziatopol
Madlen no to niezle :ohmy: Polacy w Egipcie ;) wyluzowani calkowicie...ale wstyd... ;) i niestety tacy Polacy robia nam opinie na swiecie ;) ale mam nadzieje,ze macie tez mile wspomnienia z podrozy poslubnej :lol: a tego sprzatania po remoncie to ci szczerze wspolczuje ;) dobrze,ze masz w pralce taka opcje odswiezania :lol: a kosciol na pewno wyprobuje bo juz dawno chcialam...tylko urodze i dojde do siebie :blink:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #537957 przez Dzolka
DOMI a całe ręce cię bolały czy dłonie bo mnie tylko od nadgarstków dłonie to jest przerąbane nie mam nerwów ale woda zimna na zmiane z ciepłą troche pomaga zawsze cos :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #537958 przez kasia123m
Michasia fajny pokoik.

Mi gin mowil ze donoszona ciaza to nawet 38skonczony a nie 37 ze wzgledu wlasnie na te pluca.wypilam kawke ,poscilam radio,poprasowalam i juz lepeij.
Jadzia dzieki za przytulaski :laugh:

Madlen moj gin mi wyliczyl 2 marzec wiec jeszcze hoho

Co do szyjki kiedys jeczal ze krotka a potem na usg bylo 4,5cm...ostatnio mowil ze krotsza i ze glowke czuc ale dopochwowego nierobil.tylko na normalnym mowil ze glowka nizej ale jeszcze widac i da sie zmierzyc.patologia za tydz woec zobaczymy

Princess ja caly czas pisze z tel:)z komputera to raczej wieczorami...wizelam sobie w marcu ten htc on jest z pelna klawiatura a ekran ma dotykwoy wiec szybciutko sie pisze.a w domu wiadomo lacze sie przez wifi wiec nie place za to....

Ide ugotowac parowki na odmiane.Jadzia a Ty kiedys pisalas o popcornie?mozna?bo moze do kina bym poszla z dzieckiem...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #537960 przez Madlen

12 lata 2 miesiąc temu #537963 przez jadziatopol
Kasia troszke jadlam popcornu i nie podniosl mi cukru...zjadlam tak okolo szklanki :lol: sprobuj...nie sadze,zeby ci podniosl :lol: jej...to niewygodnie ci pisac z telefonu ;) to dobrze,ze masz dluga szyjke...Tosia sobie jeszcze dojrzeje :kiss:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #537966 przez Madlen
Jadzia było super, chciałabym to powtórzyć...

12 lata 2 miesiąc temu #537974 przez michasia
Madlen to współczucia, tyle rzeczy do prania...później składać i z powrotem i całe meble do dokładnego mycia. Biedna...
Dziwne z tą myszą, ale aż nie chce się wierzyć. Mało dokładne to zdjęcie, nie widać że to jakiś gryzoń, przynajmniej dla mnie wygląda jak właściwie nie wiem co, ale nie powiedziałabym na podstawie zdjęcia, że to szczur czy mysz.

12 lata 2 miesiąc temu #537975 przez dominia
Kasia ja też bardzo często piszę z tel :) idę spać to jeszcze z Wami rozmawiam czasem i dobre dwie godziny :) M by mi nie pozwolił nosić laptopa tam i z powrotem bo i tak się złości, że tyle siedzę :silly:
Odpowiedzi od Satine narazie nie ma :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #537983 przez jadziatopol
Dominia to moze Satine rodzi? Marysienka bylaby pierwsza? :ohmy: :lol:
Madlen ponowny slub i podroz poslubna? :blink: hihih...to byl glupawy zarcik ;) :silly: wybacz ja czasem mam glupawy humorek...no ale ja tez bym pojechala do Egiptu...jeszcz enie bylam ;) ja niestety tego linka nie moge otworzyc ;)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #537988 przez kasia123m
Teraz szyjke mam ponoc krotka.ale jak mnie straszyl w 27tyg ze szyjka krotka a potem mierzyl usg to sie okazalo ze dluga...to co pislala Domina ze palcami to sobie mozna...

Skonczylam prasowac...milo... :) :) :)

Domina u nas taka szklanka byla w pon.sie dojsc do auta niedalo.zaraz wlacze kompa to Wam pokaze..

12 lata 2 miesiąc temu #537994 przez dominia
Jadzia no nie wiem może, Alinka pisała, że zastanawiali się czy nie zrobić cesarki przez to ciśnienie, pewnie musiała mieć duże :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538000 przez jadziatopol
Dominia a Satine jaki ma termin? ona jest w 37 czy w 38 tygodniu? kurcze...ciekawe jakie miala cisnienie? ja tez mialam wysokie ostatnio...nawet mi nie powiedzialy ile bo nie chcialy zebym sie zdenerwowala ;)
Niestety musimy kontrolowac to cisnienie bo jest bardzo wazne i najczesciej pod koniec ciazy lubi skoczyc...tak jak mi...chociaz ja nigdy nie mialam problemow z cisnieniem...wrecz mialam za niskie ;)
A ciekawe co z Alina ?

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #538016 przez kasia123m
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13273522...konuja_studenci.html

nadal zadnych wiesci od Satine?

Alinka odezwij sie...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka