BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #538022 przez Madlen
jadziatopol napisał:

Madlen ponowny slub i podroz poslubna? :blink: hihih...to byl glupawy zarcik ;) :silly: wybacz ja czasem mam glupawy humorek...no ale ja tez bym pojechala do Egiptu...jeszcz enie bylam ;)

To polecam Jaz Mirabel Beach w Sharm el Sheikh. :)

Pojadę do Egiptu jeszcze i bez okazji :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538023 przez jadziatopol
dziewczyny..poprawilam troche liste z datami porodow...i zaznaczylam na kolorowo jak w styczniowkach chlopczyk na niebiesko, dziewczynka na czerwono i skreslilam juz Honke z Adasiem bo jako pierwsza urodzila :) jak macie cos tam do poprawy np. plec albo imie to poprawcie :lol: bedzie ladnie :lol: ja siebie poprawilam z terminu z usg na termin wg OM
A co z Aniajulia ?
Madlen pewnie predko nie pojade ;) ale na emeryturze sie wybiore...hmmm...to w sumie nie tak daleko :blink: hahahha :lol: :lol:
Kasia ale lodowisko :ohmy: i to obok mojego domu!!! szok!!!!!!!!jeszcze czegos takiego nie widzialam :ohmy:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #538031 przez sylwia1986
Michasia bardzo przytulny pokoik :)

Madlen nie zazdroszczę sprzątania.. tak to już jest z tymi fachowcami ;)

Dominia dobrze że udało się uratować kluczyk, bo to i nerwy i koszty..

Kasiu u nas też tak było w poniedziałek, M ze mną pod pachę szedł do sklepu. Kategorycznie zabronił mi wychodzić samej z domu, a auto wyglądało jakby było w lukrowej polewie..

Jadziu dziękujemy za piękny wygląd listy narodzinowej :) tylko jak Ty urodzisz to kto będzie nad nią czuwał ;)

Właśnie dziewczynki Alina, Aniajula, Buziaczek i inne które dawno nie pisały proszę się odezwać, bo się martwimy :blink:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538034 przez jadziatopol
Sylwia to nie ja ja stworzylam...ja ja tylko skromnie podkolorowalam odgapiajac od styczniowek :lol: to zasluga Andzi ;)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #538039 przez sylwia1986
U nas mniej więcej po równo dziewczynek i chłopców, nie to co u styczniówek, miażdżąca przewaga płci żeńskiej, ale nasi chłopcy będą się mieli w klasach fajnie jak tak dalej pójdzie ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538047 przez jadziatopol
Sylwia dokladnie :lol:
a co sie dzieje z banananama, Lucja, Niika, Aniajulia, Katriss, Aneta ? dawno ich nie bylo na forum :(

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #538063 przez natalka
Pati – podziwiam Cię, dzielna jesteś dziewczyna. Fajne fotki.
Princess – szok to co powiedziała ta Niemka!!!
Honka – śliczny aniołek z Twojego synka, nie mogę się napatrzeć
Drzyzgunia – trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Chomiczka, Domi, Monia – gratuluję dobrych wieści z wizyty
Michasia – jeszcze 4 te najgorsze. Super pokoik macie
Monia - jak twoja córka? mam nadzieję, że to nie złamanie
Jak wracałam od Gina to złapał mnie straszny ból w kroczu nie mogłam dojść do parkingu, usiadłam w samochodzie trochę odpoczęłam i ból minął. Trochę was nadrobiłam ale nie za dużo bo zasnęłam. Od kilku dni czuję się tak jak na początku ciąży spać mi się chce, mdłości mi dokuczają, zawroty głowy i jeszcze jakby tego było mało to ciśnienie mi skacze raz 140/90 a raz 90/60 gin kazała kontrolować kilka razy dziennie notować wyniki i pokazać jej na następnej wizycie. Muszę się wybrać na zakupy po resztę rzeczy ale jakoś mi się nie chce może jak ta cała sesja się skończy.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 2 miesiąc temu #538066 przez andzia_zg
jadzia fajnie, że pokolorowałas liste porodów :-) od razu widac chłopców i dziewczynki :-) Nie zaznaczyłas tylko sylwki727 - ona będzie miała chłopca :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #538070 przez dominia
Jadzia pięknie zrobiłaś listę porodów :lol:
Satine według suwaczka dzisiaj ma 37+3 :)
matko może ja też mam takie skaczące .. nigdy nie sprawdzam w domu tylko na wizytach mi mierzą i tyle, ale chyba zawsze mam w okolicach 100/50 ;)
czuję się jak beczka :dry:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538085 przez jadziatopol
Andzia o! dzieki :) juz poprawilam :lol: jeszcze Katriss i Drzyzgunia musza tam wpisac swoje poprawki :) no chyba ze nie znaja plci ;)
Dominia :lol: a masz cisnieniomierz? tylko nie mierz takim nadgarstkowym bo on klamie ;) zmierz sobie bedziesz spokojniejsza :)
Natalka no wlasnie to cisnienie lubi skakac pod koniec ciazy ;) musimy kontrolowac ;)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #538096 przez dominia
jem tyle ile zawsze a ostatnio po takich porcjach jestem pełna .. to możliwe, że Igor mi ściska żołądek ? i dlatego czuję się najedzona ? ;)

12 lata 2 miesiąc temu #538104 przez Katriss
hej widze że ktoś o mnie wspomina ;* jestem jeszcze zapakowana i będzie dziewczyny (podobno;)) u mnie bez jakiś większych zmian opórcz tego że szyjka mi się skraca (1.5cm) i tydzień temu miałam usg wszystko wyszło ok termin nadal 23 luty a mała waży 2220 :P. termin mam taki jak pisze ale na 100% urodzę wcześniej doktorek mówił że w 28 będzie mi wyciągał krążek wiec pewnie i zaraz jakos będę rodzić. Właśnie też mi tłumaczył że ostatnio była jakaś konferencja czy coś lekarzy i mówili tam że teraz ciąża donoszona to 28 tydz. a nie jak kiedyś 26 czy 27. Poza tym ostatnio pytałam mojej położnej co robić z piersiami, jak nie przygotować do karmienia to mówiła że teraz nie hartuje się w żaden sposób sutów tylko trzeba dobrze przystawić dziecko do piersi żeby nie gryzło. Trzeba posmyrać je pod noskiem żeby dziubek szeroko otworzyło i "wepchnąć" pierś hihi

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538112 przez jadziatopol
Katriss o! dobrze,ze sie odezwalas i tak siedzisz cichutko zamiast sie nam pochwalic? :) :lol: to maluszek rosnie pieknie :) szyjka rzeczywiscie krotka ale jak widac po mnie i z krotka mozna chodzic wieki :blink: ciaza donoszona 28 tydz? joj...chyba 38 tydz. chyba ci paluszek skoczyl na 2 :lol: :blink: a z piersiami dobrze wiedziec...dzieki za rade :) bo ja calkowicie zielona jestem w temacie :lol:
Dominia pewnie ,ze moze tak byc :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #538114 przez Paulaaa
Matko dziewczyny... żre jak świnia!! No co chwilę coś podjadam. Mandarynki jem kilogramami. Sama siebie nie poznaję.

Mam jakiś leniwy dzień dziś. Ogarnęłam trochę chatę i jedno pranie wstawiłam. Jutro mam ambitny plan uprać pościel z łóżeczka i kołyski. Może znajdę jakąś siłę w sobie żeby wcisnąć guzik?! :silly:

Pati fajne dzieciaki. :)
Chomiczka, Domi, Monia cieszę się, że na wizytach wszystko ok. Monia napisz nam co z córka, mam nadzieję, że to nie złamanie. Domi w którym tyg. zrobią Ci cc? Do 40 dadzą Ci donosić jak ta blizna taka cienka?
Michasia bardzo ładne kolory ścian. :)
Jadzia jak ładnie zrobiłaś tą listę :laugh: Drzyzgunia będzie miała synka. :silly:
Madlen współczuję sprzątania!
Kasia no skoro mówią że lepiej byś rodziła sn to pewnie wiedzą co mówią. Na nasze suwaczki nie zwracaj uwagi. Terminem wcale nie jesteś tak daleko za nami. Przecież 1.03 może równie dobrze skończyć się 20.02 :silly:

Kogoś pominęłam? Jeśli tak to przepraszam. Spałam w dzień dwie godziny i znowu śpiączka mnie łapie. Zupełnie jak na początku ciąży. :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #538119 przez jadziatopol
Paulaa o! dzieki..zaraz poprawie :lol: ja tez mam taki apetyt ze zjadlabym wypasionego konia z kopytami...a tu tylko jakas marna szkapa musze sie zaspokoic ;)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka