- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Dominia nie denerwuj się, wszystko na pewno będzie ok po wizycie.
Satine dobrze że już jesteś. A ta dziewczyna to faktycznie jakaś patologia

Dzwoniła moja mama, grypa rozłożyła ją całkowicie na łopatki. Miała iść dziś na zebranie do mojego brata, ale w tej sytuacji pójdzie mój tata. Brat zachwycony tą perspektywą nie jest

Dzwoniła też moja koleżanka, wczoraj wracając do domu poślizgnęła się na kafelkach i rozwaliła łuk brwiowy i nos, mówi ze wygląda jak Gołota po walce. Była na pogotowiu sprawdzić czy nie ma wstrząśnienia mózgu, ale jest ok, ma tylko założonych kilka szwów.. Same nieszczęścia

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Jak każe przestać brać leki, to przestań, komuś trzeba zaaufać..
Lista porodów wypaśna, dodaj mi jedną wiosenkę

Kasiu nie wymyślaj szaleństw

Monia współczuję Wam bardzo. Tak, Szpital Biziela to najgorszy szpital, trafiłam tam karetką rok temu z masakrycznym bólem głowy (niewiadomego pochodzenia), leżałam na IP, badania, tomografia, zabieg punkcja lędźwiowa (po którym trzeba leżeć ok 10h). Badania nic nie wykazały i po kilku godzinach leżenia nadal mnie bolała głowa, wymiotowałam, czułam, że "odpływam"..... pani neurolog chciała mnie wypisać do domu!!!

Siostra zrobiła awanturę to zostawili mnie na neurologii tydzień.
Nie wrócę tam za nic, wolę do innego miasta.
Ale masz fajnei już 40t. Miesiąc do przodu ode mnie.
Też dziś b. słaba jestem, aż pani w mięsnym mnie przepuściła w kolejce..
Puściłam 2 pralki prania, a mama pomaga mi od wczoraj w czyszczeniu chałupy.
Domi oj to nie zazdroszczę odczucia po badaniu..
Satine

Spanie w szpitalu brr, jak leżałam to ok 5 czy 6 rano chodził ksiądz

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

A ta dziewczyna w szpitalu to rzeczywiscie jakas patologia... jak mozna tyle palic...

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadzia tabelka wygląda super!!! Może wkrótce zacznie się wykreślanie i dodamy rubrykę z datą narodzin, wagą i wzrostem maluszka...już nie mogę się doczekać

Cieszę się, że na wizycie wszystko wyszło oki. Hubcio wygodnie się ułożył i wyjdzie jak sam zdecyduje

Alina doczytałam o Twoim piesku, współczuję bardzo. Ja naszego traktuję trochę jak synusia, nie wyobrażam sobie, że kiedyś go nie będzie...a wczoraj miał urodziny, skończył 4 lata

Satine dobrze, że już w domku jesteście. Właśnie jedyne co mnie przeraża w tym, że muszę przed porodem położyć się na oddział to te koszmarne nocki, pobudki itd...a teraz na końcówce jak co chwilę trzeba do WC wstawać, nie wiadomo jaką pozycję znaleźć

Wcześniej na patologii też leżałam z taką "patologią" . Miała rozwarcie w 34 tc, co chwila wychodziła na papierosa, piła mocną kawę, a jak powiedziała mężowi (co to był za element!) że z sexu nici to tak się wściekł, że prawie na ordynatora się rzucił. No i bzykali się w łazience...
Dzolka jeszcze chwilkę wytrzymasz

Pati słodkie te Twoje dzieciaczki

Michasia śliczny pokoik

Aniajulia uważaj z takimi przejażdżkami, teraz drogi fatalne, a jeszcze tyle godzin w drodze pewnie porządnie Cię wymęczyło. A kiedy córcia wraca?
Domi z tego co słyszałam często akcja zaczyna się zaraz po zdjęciu szwu, czyli pewnie już wkrótce będziesz tulić maleństwo

Kasia 800 schodów w 9 miesiącu ciąży

Andzia współczuję takiej nocki, bo u Ciebie to jeszcze trochę do terminu...jak możesz to odpoczywaj jak najwięcej, należy Ci się

Dominia powodzenia na wizycie. Będzie dobrze, nie denerwuj się

Sylwia dzięki za pomysł z telefonem. Może do Ciebie wyślę na priva, czy któraś jeszcze zbiera...i jak dostanę zwrotkę z numerem dam znać ze szpitala.
A koleżanka musiała bardzo niefortunnie upaść...jak trafiła na taką urazówke jak my wczoraj to współczuję jej podwójnie.
Natalka biedna jesteś z tym ciśnieniem. Odpoczywaj jak najwięcej.
Madlen czyli remoncik na finiszu, tylko te porządki

Ja też po remoncie najbardziej wkurzałam się na wszechobecny pył i kurz, który jakby się mnożył pomiędzy przedmiotami

Zapomniałabym, bardzo dziękuję Wam za troskę o nóżkę mojej córci

Ahh ta moja kózka...

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Super, że cukry Ci się tak normują, aż zazdroszczę

Ta patologia to jakaś masakra

Madlen do mnie też ksiądz przychodził codziennie koło 6 rano .. akurat sobie usypiałam po tych wszystkich 'pielęgnacjach' pielęgniarek ..

Fajną tabelkę z porodami mają styczniówki, można by było ją brzydko odgapić

Biorę się za torbę do szpitala

- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja po wizycie wszystko oki zamkniete i mały nie chce wychodzic troche mnie pobolewało z nocy troszkę może własnie skurcze lekkie to były

Przez te moje ręcę nie spałam oczywiscie lekarz kazał brać mg+b6 dojelitowe może pomoże..

Usg ok mały jeszcze sie nie przekrecił ma głowe na dole ale patrzy w górę a powinien w doł

Za tydz znowu wizyta kontrolna...
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wpadam teraz tylko na chwilkę bo mam nagły przypływ energii, więc troszkę ogarnę Olciowy pokoik, a potem odpoczywając Was nadrobię

Satine - widzę , ze już jesteś

Mam do Ciebie pytanie: wstawiałaś jakiś czas temu zdjecie koszulki, którą zamówiłaś dla swojego M - taką śmieszną z Papą Smerfem i napisem Daddy Cool

- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Dominia ja też już od poniedziałku się biorę za torbę i ... do tej pory nawet jej z szafy nie wyjęłam

Dzolka podwozie i mały ok to dobrze. Współczuję tego bólu

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

a mnie niestety jakieś przeziębienie dopadło i leże w łóżku, kuruje się.. głowa mnie boli, katar.. masakra.
dopiero internet właczyli bo dalej jakieś zakłócenia i awaria na linii neostrady. zaraz was będę nadrabiać

Dzolka, fajnie że po wizycie oki, oby zaczął patrzeć już w stronę furtki

Monia faktycznie, córcia ma kiepski koniec ferii..

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Domi ja jeszcze nie wiem jaką torbę wezmę, narazie mam tylko na kupce parę rzeczy

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
powoli Was nadrabiam

ostatnio mam dużo energii i cały czas coś robię w domu

Marlena zdrowia!!!
Satine cieszę się, że wszystko u Was w porządku i jesteś już w domku
Monia przykro mi z powodu Kingi
Madlen współczuję ale na szczęście to już końcówka i za chwilę będziesz się cieszyć mieszkankiem i czystością

Dziewczyny cieszę się, że po wizytach ok. Trzymam kciuki za kolejne

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Ale to juz M. się zajmie. Między służbami.
Trzeba było odśnieżyć w domu....
Monia Kinia chyba chce dużo czasu spędzić z siostrzyczką

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia to nie regula bo moja mama tez miala maly brzusio

dzolka ja mam podobnie

no ja mam wizyte 29 chociaz juz praktycznie jej nie planowali bo lekarz byl pewien ze do tego czasu urodze ale wyglada na to ze nie wiadomo... moze zrobi mi usg ale chyba nie zwazy bo na tamtym nie machyba jak bo to takie przenosne...
pati donoszony to skonczony 37 tydzien...
aniajulia nie martw sie bo tydzien szybko minie...
jadzia chyba odstaw i obserwuj organizm bo cisnienie po odstawieniu moze ci nagle skoczyc...
kasia z tymi schodami to chyba jak chcesz tam urodzic

natalka u nas tez srednio plecy mnie bola no i ze jedna z naszych psin mialakatar to pan je na noc wzial do lozka i przylepily sie do mnie bo on ciagle sie ruszal i nie mogly spac wiec ja mialam problem zeby sie obrocic...
andzia lez i zrob sobie ciepla herbate z miodem...
monia napisz skarge moja kolezanka tak zrobila i powiedziala ze przez to musiala isc prywatnie na wizyte to zwrocili jej koszt wizyty i teraz panie pamietaja ze maja ja szybko obslugiwac a ma piatke dzieci wiec czesto tam bywa bo tak to juz z dzieciakami jest

wlasnie monia jakie wczesniej skoro ty juz jestes w terminie hahaha
domi moze musisz powiedziec o tym lekarzowi bo po co tam wszystko ma sie rozdrazniac...
andzia na tym etapie ciazy tez miala takie bole...
dominia no nie mam tego problemu bo ciagle cos miele w buzi hehe a po co sie denerwujesz???
satine tez mnie sciskalo jak dziewczyny staly na zewnatrz palac przed wizyta u gina naprawde jakby sie godzinki nawet dla przyzwoitosci nie dalo poczekac

sylwia bo one chodza parami... ale kolezanka musi z pewnoscia swietnie w nowym makijazu wygladac
monia nasz byl z nami 4 latka od adopcji najbardziej zwiazana jestem z beza bo miala niespelna 2 miesiace jak ja wzielam do domku a bylo to 7 lat temu... ale kazde z trojki bylo i jest wyjatkowe wiec strasznie nam brakuje naszego chrapola...
a co do corki pomyslcie o opasce na noge zeby po zdjeciu gipsu jej odciazyc ten staw zeby krocej sie regenerowal...
marlena kuruj sie bo to juz niedlugo i musisz uwazac...