- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pliszka Ja ten wzór robiłam sama
Wysłała bym Ci zdjęcie, ale już go nie mam
Aukcje też nie wiem czy znajdę, ale się postaram .
Będę wdzięczna. Super projekt

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
ja moge zrobic taka tabelkę jak nie ma chętnych
przygotuję z tego co jest a Wy przeslecie w razie czego dane do uaktualnienia
Jadziu jako pomysłodawczyni daj znak i biorę sie do roboty
Martyna ja robiłam na marcówkach taka tabelke, tylko ze ja mam ja w wordzie, a na forum nie da sie wkleic pliku wordowskiego tylko trzeba w jpg a jpg nie mozna edytowac wiec wysylalam dziewczynom na facebook'u. Zobacz... tak wyglada tamta moja lista.
Jak klikniesz na zjecie to ci je powiekszy.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
My wynajmowaliśmy pokój na parterze domu, to niewygodnie= pies szczekał jak ktoś szedł po schodach, słychać było płacz niemowląt w nocy. Więc w tym roku tylko domek. Gdzieś w lesie, blisko morza/jeziora ach.... Tylko trzeba rezerwować takie perełki wcześniej.
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
ola na razie piec razy bylam w toalecie dzisiaj nie wiem po czym bo nie bardzo jest po czym nikt z jelitowka nie byl wiec moze to czyszczenie przed... oby

pliszka kicia grzeje juz miejsce

dominia mnie tez lekarz powiedzial ze w ciagu tygodnia urodze i jakos sie trzymam moze to lezenie w szpitalu mnie rozluznila wtedy ale tak czy inaczej jeszcze nie urodzilam a szkoda... super ze generalnie nie bylo sie czym martwic

dzolka nie trzymaj na sile juz mozesz rodzic heheh
satine moze profilaktycznie to zrobil...
pliszka my zainstalowalismy bramke zeby jednak miec mozliwosc zablokowania psaikow bo mopsy bardzo duzo siersci sypia wiec tak lepiej... co do kotkow to maoja mama ma i chyba bede musiala nauczyc sie spac z zamknietymi drzwiami bo to bardzo specyficzny i charakterny kocur ktory nie mial dzieci

pati moja nataszka zawsze podskakuje jak zaczyna mi burczec w brzuszku glosno...
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pliszka ja jestem marcówką 2013 ale czasem do Was zaglądam jak u nas jest cisza...
I właśnie od kilku dni zastanawiam się co zrobić,żeby nie bić,ani nie straszyć moich kocurów(mam dwa) a żeby jednak mi nie wchodziły do łóżeczka...Ty ze swoją kotką nie walczysz?Pozwalasz jej tam leżeć???Moi mieli do czynienia z dzieckiem znajomych i też trzymali się na dystans,w ogóle się nie boję,że zrobią Małej krzywdę,tylko te ich kudły spędzają mi sen z powiek no i ostrzenie pazurów o wszystko...
Ja słyszałam że dobrym sposobem aby koty nie wchodziły do łóżeczka to nadmuchać balony i włożyć je do łóżeczka chodzi o to aby kocurki nie kojarzyły łóżeczka z czymś miłym i fajnym

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
natalka moze sie nie rozwalilo tylko podmarzlo...
ola na razie piec razy bylam w toalecie dzisiaj nie wiem po czym bo nie bardzo jest po czym nikt z jelitowka nie byl wiec moze to czyszczenie przed... oby
pliszka kicia grzeje juz miejsce
dominia mnie tez lekarz powiedzial ze w ciagu tygodnia urodze i jakos sie trzymam moze to lezenie w szpitalu mnie rozluznila wtedy ale tak czy inaczej jeszcze nie urodzilam a szkoda... super ze generalnie nie bylo sie czym martwica chlopak nie musi byc duzy jeszcze ma troszke czasu zeby urosnac
dzolka nie trzymaj na sile juz mozesz rodzic heheh
satine moze profilaktycznie to zrobil...
pliszka my zainstalowalismy bramke zeby jednak miec mozliwosc zablokowania psaikow bo mopsy bardzo duzo siersci sypia wiec tak lepiej... co do kotkow to maoja mama ma i chyba bede musiala nauczyc sie spac z zamknietymi drzwiami bo to bardzo specyficzny i charakterny kocur ktory nie mial dzieciw domku wiec troche sie obawiam jego kontaktu z mala
pati moja nataszka zawsze podskakuje jak zaczyna mi burczec w brzuszku glosno...
Kurde Alina ty chyba serio sie oczyszczasz ,jak ja ci zazdroszcze

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
andzia_zg no właśnie zrobilabym w excelu lub wordzie - edycja tam a potem jpg. rozumiem. Nie wszytskie jesteśmy na FB ale jakbym teraz szybko zrobiła, byśmy zedytowały co trzeba to potem juz tylko na bieżąco zmiana i uakyualnianie zdjęcia, a plik po zrobieniu może mieć właśnie kilka osób
Albo moznaby wysłać paru osobom na maila żeby kilka osob na bieżąco edytowało dane...?Bo jedna osoba to za malo, jak urodzi to co wtedy...? albo jak sie bedzie źle czuła... dlatego lepiej miec wiecej osob i te osoby by w plikach jpg umieszczały listy na forum...
- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
No tylko burczenie burczeniem, a takie głośne krzyki... Ale to przegięcie jak młody specjalnie to zrobił, mało co mi bębenki nie popękały tak krzyknął, a co dopiero moje biedne dziecko musiało przeżyć, no i oczywiście jak zwykle zwalił na mnie, że to ja krzyknęłam, całe szczęście tym razem mama mi uwierzyła, bo malutki przybiegł i do mamy mamusiu ona nic nie zrobiła to ten cham nakrzyczał na mojego siostrzeńca Marcelka...
No i ostatnio nie wiem co powiedzieć, bo dzieci pytają się mnie często kiedy wyjdzie Marcelek z brzuszka i jak.? A ja mówię tylko, że niedługo, bo nie wiem jak dla 5latków wytłumaczyć to i chyba lepiej nie tłumaczyć, a oni się śmieją, że przez pępek, albo że mi brzuch rozetną jak dla mojej mamy...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pliszka ja jestem marcówką 2013 ale czasem do Was zaglądam jak u nas jest cisza...
I właśnie od kilku dni zastanawiam się co zrobić,żeby nie bić,ani nie straszyć moich kocurów(mam dwa) a żeby jednak mi nie wchodziły do łóżeczka...Ty ze swoją kotką nie walczysz?Pozwalasz jej tam leżeć???Moi mieli do czynienia z dzieckiem znajomych i też trzymali się na dystans,w ogóle się nie boję,że zrobią Małej krzywdę,tylko te ich kudły spędzają mi sen z powiek no i ostrzenie pazurów o wszystko...
Nasza na szczęście drapie tylko swój drapaczek, sierści też właściwie nie zostawia (przy goldenie w domu to pestka

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*

Dominia super, że na wizycie wszystko ok i Igi jaki już duży

Alina mam nadzieję, że tylko przymarzł już robił takie akcje jak trochę przymroziło. Może u Ciebie to faktycznie nie jelitówka tylko syndrom przepowiadający poród...

- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Koticz to Ty traktujesz kotkę spryskiwaczem do kwiatów, by nie wchodziła do łóżeczka?
Nie robiłam tak,ale w takim razie wypróbuję,choć moje koty nie boją się wody...
A jak to nie pomoże to wypróbuję balony

A jak i to nie pomoże to poprostu zaakceptuję fakt,że tam włażą

Dzięki dziewczyny!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px