- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jestem tylko pelna wiary, ze dzieki tej diecie Nasze dzieci beda zdrowe

Juz niedlugo i bedziesz mogla sie poprzytulac z mezem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
U mnie wczoraj sprzątanie, pranie. Nie było czasu na net.
Dżolka śliczne te przytulające się misie.
Princess pewnie masz rację z tymi nakładkami.
Druk rmua nie potrzebny już, poza tym jak mówiła położna i Domi, Jadzia poród i tak jeste za darmo..
Nie biorę, bo bym musiała do pracy jechać po to.
Jadziatopol ciekawe to co piszesz z Kościołem Babtystów, myślałam, że każdy ma dostęp..
Monia dzielna kobieto, ale kolorowy brzusio

Michasia nie do uwierzenia z ciażą mamy, choć moja też zeszła ze stanowiska pracy z bólami porodowymi..

Gdzie taka fajna msza?
Ale ślicznie wyglądasz i jak elegancko..
Natalka owocnej nauki.
Marlena wstrętne te hiksy..
Chomiczka zarąbista czapka

To Twój M. aż tak daleko...
Alinka b. mi przykro, wiem co czujesz

Ojej Satine oby było ok..
Vini wydaje mi się, że ludziska nie widzą w pytaniu "kiedy rodzisz" nic niestosownego. Chcą zagadać a to takie wku.wiające..
Mrufka bidulko odpiszę 1 zdaniem- umówiłabym się na cc.
Pati fakt okropny dzieciak. Nic się nie dzieje bez powodu pewnie.. Czegos mu brakuje albo tak rozpuszczony.. Znalazł sobie konkurentkę w Tobie. Najlepiej traktować jak powietrze. Reagujesz- to go nakręca.
Pati, z tą rodziną widzę, że nie za kolorowo. Ty najrozsądniejsza z towarzystwa. I się tego trzymaj. Kiedyś będziesz na swoim i hałastra nie będzie Cię denerwować. Wspomnisz moje słowa..
Ale za to najmodszy wynagradza..
Wyjazd db pomysł, ucz się języka.
Domi przesliczna ta zabawka
Ach a ja marzę o solarium, butach na obcasie, kosmetyczce... + wino, piwo, drink- nie naraz

Kasiu będzie dobrze, zobaczysz.

Nadrabiałam posty tyle czasu. Szok..
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak mnie te ograniczenia dobijaja.niechce mi sie juz jezdzic po tych szpitalach.nic mi sie juz nie chce...chce sobie zjesc czekolady zeby mi sie chumor choc troszke poprawil...sorki ze tak jecze..ech
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Madlen Właśnie ja nie reaguje, ale moja mamuśka już poszła gdzieś i nagadała nie wiadomo co na niego i do jego rodziców chyba też, no więc się nie dziwie, że mógł się bać jej nawet w oczy spojrzeć wczoraj... No jeszcze trochę czasu póki na swoje pójdę, bo szkoła i ciężko finansowo mi samej nas dwóch by było utrzymać... A co do wyjazdu to pewnie, chciałabym to zrobić w przyszłości jakiejś niedalekiej i powiem szczerze, że żałuje teraz, że wcześniej tego nie zrobiłam, chociaż z drugiej strony gadam głupoty tylko, bo bym nie oczekiwała teraz na narodziny mojego synka

Kasia rozumiem Cię, strasznie już Ci się dłuży ta końcówka, ale już niedługo kochana

Hehee ja niedawno wstałam, tzn po 7 razem z młodym, bo mnie tak zmaltretował w nocy, że do końca ciąży nie śpi już ze mną w jednym łóżku, matko jaki wiercipiętek i nie spałam całą noc tam co trochę poprzysypiałam, ale non stop na czuwaniu takim, nie potrafię spać z maluchami normalnie

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Justyna to masz miłe doświadczenie z Niemcami, ja wręcz przeciwnie, jak byłam u cioci w Niemczech i chodziłyśmy po sklepach to prze wejściem do niektórych ciocia uprzedzała mnie, żebym najlepiej nic nie mówiła po polsku bo nas wyproszą... na ulicy spotkała koleżankę Polkę, rozmawiały na ulicy po polsku i podeszła do nich Niemka i powiedziała "tu są Niemcy i tu się mówi po niemiecku"...
Justyna kup sobie siemię lniane (najlepiej zmielone), zalej wrzątkiem i zjedz taki kleik, powinno Cię delikatnie pogonić.
Gabilee dobrze, że się odezwałaś i wszystko w porządku u Ciebie i Leosia, już chciałam Cię wywoływać do tablicy

Chomiczka Kasia powodzenia na wizytach

Kasia nie możesz porozmawiać z ginem, by dał Ci skierowanie na cesarkę w 37 tc?
Jak Wam noc minęła? Mi w miarę, choć znów budziły mnie nogi, jak leżę na lewym boku to boli mnie lewa noga, jak na prawym to prawa i ciągle się muszę przerzucać. Adaś nad ranem się wiercił, chyba miał już dość tej mojej huśtawki. Dziś przyjeżdża do mnie koleżanka z pracy z kilkumiesięczną córeczką, jest na urlopie macierzyńskim. Idę troszkę poogarniać

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale naprodukowałyście postów!

Alina - współczuję rozstania z psiakiem

Satine, trzymajcie się dzielnie, trzymam kciuki. Grunt, że jesteście pod opieką bo z tym nadciśnieniem to nie ma żartów

pati, współczuję problemów z bratem i przykrości z powodu M

Michasia, śliczny domek Ani

Mrufka, kurcze, biedna jesteś, nie wiem co doradzić

Kasia, spokojnie, jeszcze troszkę, na pewno wszystko będzie dobrze

Może spróbuj się tak umówić ze swoim M, że jeden wieczór w tygodniu będziesz miała dla siebie, myślę, że to Ci dobrze zrobi,a im szczęśliwsza mama tym szczęśliwsze dzieci

Ja wczoraj wyprasowałam większość ciuszków

Powiesiłam sikorkom za oknem kule z tłuszczu i ziarenek do dziobania i właśnie przyleciały

Miłego dnia!!!!

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Pliszka no chociaż on jeden w porządeczku

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia ja wiem, ze Ci sie dluzy .. Mi tez

Pliszka dobrze mowi, pozniej umowisz sie z M zeby miec chwile dla siebie

Dzisiaj spanie ujdzie

Milego dnia :*
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wpadłam tylko na chwilkę, przywitać się.
Za chwilę zbieram się do szpitala gdzie chcę rodzić na spotkanie z lekarzem i ktg, a później do diabetologa.
Widziałam dyskusję o życiu poza granicami naszego kraju...ja mam doświadczenie z kilku krajów, w niektórych byłam krócej w innych dłużej, ale nie o tym chciałam pisać...Najgorsze co zauważyłam to stosunek innych Polaków do siebie w obcym kraju. Zazdrość, złośliwość, zwłaszcza wśród niższej klasy pracującej...masakra. Tam nie ma pomocy między Polakami, jeden drugiemu świnię podłoży za parę euro. No i niestety to jak Polacy się zachowują...idąc uliczkami Amsterdamu czy Paryża z daleka widać było głośne bandy z piwem w ręce i nawet nie wsłuchując się wiedzieliśmy, że to niestety Polacy. Żal...
Dobra, zbieram się, zajrzę do Was później

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 67
Jak samopoczucie?
Kasia widzę, że już dosyć masz wszystkiego, ale już nie długo, dasz rade, wszystko będzie dobrze:) trzymam kciuki za to
Tak czytam te wasze posty i Was podziwiam z tymi dietami, ja to bym chyba nie wytrzymała. Na szczęście mogłam się objadać ile wlezie. Na prawdę wielki szacun dla Was

A ja sobie dzisiaj nockę miałam nie przespaną. Adaś zaczął protestować i w nocy robi sobie po 3 przerwy w spaniu takie dwu godzinne. Ale za to prawie cały dzień przesypia. Wolałabym żeby to w dzień nie spał, lepiej bym odpoczęła, ale nie ma co narzekać i tak jest kochany mój

A i z karmieniem jest różnie, bo raz się stawia i z cyca nie chce jeść muszę odciągać i butelką karmić innym razem jak się do cyca przyssa to godzinę ciągnie

A to fotki mojego słoneczka:
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja bardzo chciałabym wyemigrować do Norwegii... Ze względu na przyrodę, ochronę środowiska no i warunki do życia. Fakt, że upalnego lata tam raczej nie uświadczysz, ale za to żyjąc tam byłoby mnie stać na porządne wakacje w ciepłych krajach raz w roku, nie to co tu, człowiek ogląda każdy grosz z każdej strony...

Honka ale słodziak