- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
satine pozdrowiona...
ja jeszcze nie rodze a juz bym chciala i moj m tez czeka na mala... ostatnio slabo czuje ruchy znaczy wyglada na to ze jej juz ciasno i malo sie rusza... wtedy lapie schizy... no ale za chwile sie rusza i jest ok...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia dokladnie

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Marlena Jakieś na pewno mam wsparcie, chociaż nie aż takie duże, bo bardziej potrafią mnie zdenerwować niż pomóc w czymś, ale mimo wszystko, dobrze, że są

Alina przykro z powodu pieska.. Przekaż od nas wszystkich Satine wirtualne uściski i wszystkie oczywiście trzymamy za nią i Marysie kciuki

Vini no to patrzę się chyba zapiera na razie mała od wyjścia ;P
Mrufka Ty to biedna też już się męczysz tyle czasu, już miejmy nadzieję, że na dniach urodzisz, trzymam kciuki kochana

Mnie to znowu teraz tak wkur*ili, że zaraz mnie chyba rozniesie... Jak mnie to denerwuje jak gówniarz jest bezkarny, normalnie mam ochotę go udusić czasem, mój brat ma tylko 9 lat, ale jest takim perfidnym chamem i aktorem, że normalnie coś mnie strzela, bo robi od rzeczy, a mi się obrywa nie jemu, no co innego jak mojego brata zaczepi tego najstarszego to już wtedy nic nie powiedzą, bo się boją tego kryminalisty... No jak można komuś na złość do talerza nakaszlać i śmiać się z tego, a wszyscy na mnie naskakują, że ja przesadzam i mam go jeszcze przepraszać, że mi na jedzenie kaszla specjalnie, no czy to normalne... Podziękowałam już za dzisiejszy obiad, bo automatycznie straciłam apetyt... Wrr jakie te dzieci z ADHD są denerwujące, jeszcze najgorsze, że wszyscy po jego stronie są, zamiast mu wytłumaczyć, że tak nie można to jeszcze do niego mówią, że nic się nie stało i w ogóle, a ten tylko chodzi wiecznie całymi dniami mi dokucza, zaczepia itd a odezwij się to zjedzą od razu, a ten zaczyna jak na zawołanie płakać od razu, że ja go biję, no ale oczywiście mogę nawet być w pokoju obok to i tak jemu uwierzą, bo on chory jest jak to mówią (taa... Chyba na głowę...) Taki pieprzony pupilek babci i mamy... Sorki, że się tak rozpisałam, ale już mam dość czasem, denerwuje mnie to strasznie, bo mama potrafi przyjść nie raz do mnie i powiedzieć, że tylko czeka aż urodzę i mam wypierdalać z domu, bo ja gnębie go ciągle i namiar na niego wzięłam, bo on młodszy, ja nawet nie mogę mu normalnie uwagi zwrócić przy obiedzie, żeby nie ciamkał, bo mnie to drażni to od razu naskakują, że ja się jego czepiam i mam sobie do pokoju iść jak mi coś nie pasuje i weź żyj spokojnie w takim domu jak ten wiecznie tylko się śmieje pod nosem ze mnie, że jemu wierzą we wszystkie kłamstwa, a mi się za niego obrywa wiecznie jak coś narobi... No ostatnio to i dostałam opierdziel od mamy, że chciałam jemu lekcje pomóc odrobić, bo kazała mi sprawdzić, a źle parę zadań było, bo zrobił na szybkiego na odwal, żeby byle co było tylko, a ten zaczął płakać i wydzierać się jak mu powiedziałam, żeby usiadł obok i napisał, że mu wytłumaczę, a to tylko 5 minutek by zajęło nam, ale nie, bo on bajki ogląda i już, no to w taką histerię wpadł na zawołanie, że wyglądał jakbym go ze skóry obdzierała... a ja w szoku na drugim końcu pokoju siedziałam, sama nie wierząc w możliwości tego dzieciaka... I babcia mi tu wpadła do pokoju, mało co mnie nie pobiła, że ja dzieciaka katuje i mam go w spokoju zostawić... To masakra czasem co się u mnie w domu dzieje... Ja nie wiem, może któraś z Was mi podpowie co ja mam robić w tej sytuacji, bo nie wytrzymuję już psychicznie czasem przez młodego, a nie wiem już nawet czasem jak zareagować na to, bo niestety się kończy zawsze tak, że ja wychodzę, bo na mnei się naskakuje a jego pociesza i głaska po główce, a ja zła i niedobra... Ja się boję, że jak z babcią synka zostawię jak będę musiała, to on może jemu krzywdę zrobić jak ona nie dopatrzy, bo ten dzieciak do wszystkiego jest zdolny, czasem ma takie pomysły, że potrafi wszystko nożem ciąć, bo sobie się zdenerwuje... I jestem co raz bardziej przerażona tą sytuacją całą w domu... bo ten chłopak terror jakiś wprowadza tutaj, a nikt z tym nic nie robi, kiedyś chodził do psychologa i dostawał leki na uspokojenie, ale od roku mamuśka z nim nie chodzi bo nie ma czasu, a temu coś się pogorszyło...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Alina współczucia z powodu pieska. teraz Ci będzie przykro przez kilka dni, ale tak to by się może męczył biedny. Pomyśl, że może lepiej teraz, niż jak już Nataszka będzie z wami.
Satine oby ciśnienie spadło i nie stwarzało zagrożenia.
Ach Marlena olej siostrę. Pewnie tak jej się skojarzyło. nie pomyślała, by uwagę zachować dla siebie.
Ola czyżby siostra zazdrosna o figurę? Moja mama się zawsze pytała czy nie boję się, że starsznie przytyję. Ona jest z tych "szerszych" i po ciążach jej właśnie zostało. Nie miała pokarmu, między bratem a mną jest równo rok, i mówiła, że po prostu kiedyś spojrzała, że jest gruba, nie widziała tego jak tyje. I nie może sobie z wagą poradzić. Szczególnie biodra ma duże, a u mnie w ciąży nic w biodra nie poszło:), ja myślę, że kiedyś kobiety bardziej po ciąży tyły. teraz co patrzę, to miesiąc po porodzie już same laski:)
Vini to będzie mała gimnastyczka. Ale już bliziutko do terminu. Dobrze, że masz teraz mamę u siebie. U nas tez dziś ful śniegu, mieszkam przy drodze krajowej i nawet ona ciągle biała...
Mrufka, skoro wolisz teraz naturalnie, to tego Ci życzę, może lada dzień coś się ruszy, skoro już takie rozwarcie.
- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Vini to chyba małej tam dobrze skoro tak harcuje i za nic ma, że mama chce już ją na świecie witać.
Mrufka ale ta malutka sobie żarty robi i mamę męczy.
Pati rzeczywiście ciężką sytuacja z bratem i wydaje mi się , że więcej w tym winy mamy i babci niż samego adhd choć nie chcę się wymądrzać.
Dziś moja mała dostała taką przytulankę :
www.e-dzieciaczki.pl/sterntaler-przytula...a-milly-pi-4636.html
- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Sylwia na szczęście nie mam musiałam odczekać 3 lata by móc rodzić naturalnie.
Vini mała trenuje przed wyjściem

Pati nie denerwuj się tak i to jeszcze przez takiego szczyla.
Domi no dokładnie jak tak to pchała się na świat a ja ryczałam i modliłam się żeby posiedziała a teraz jak już może to siedzi pewnie czuje jak zimno i śnieżno. Ty miałaś cc teraz też będziesz mieć?
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mrufka a łatwo powiedzieć weź i się nie denerwuj... Już mi to przeszło teraz, ale denerwuje mnie strasznie jego zachowanie, bo dzień w dzień to samo tylko obrywa mi się na każdym kroku przez niego...
...
Aniołek [*]
- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Pati to dziwne, że mama nie chce go leczyć.
Tak leżę i patrzę, że ściany w naszej sypialni proszą o nową warstwę farby. Wszędzie ślady rączek syna.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOMI nie stresuj sie....wiem ze to latwo powiedziec

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ciekawe co u Satine ????
Gdzie jestescie? halo!

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Vini jak Zuzka podrośnie to pomyśl o jakimś sporcie dla niej

Domi trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Patii niestety tak to jest być najstarszą

Jakoś musisz się ogarnąć, jak zaczyna się kłótnia albo dokuczanie to w jakiś sposób to ignoruj, wychodź z domu, zamykaj się w pokoju.. nie słuchaj tego bo się wykończysz, wiem, że to jest mega trudne ale czasem uda się uniknąć przykrych sytuacji

Głowa do góry, przyjdą takie dni, że będzie lepiej

Jadzia ja jestem

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurcze...nie moge patrzec na swoje siwe wlosy juz...tak bardzo chcialabym juz sobie zrobic kolor...miec fajne zadbane wlosy, makijaz, ladnie sie ubrac i pojsc z Hubusiem na spacer

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jejku nawet mi nie mów o włosach

Satine chyba od początku ciąży miała z tym problem.. ciekawe skąd się to bierze

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dominia kurde no to się masz z tą siostrą... Ja nie wiem muszę chyba na prawdę usiąść z mamą i porozmawiać tak na poważnie, bo tak dłużej nie może być, a ja przestaję już to tolerować... A ja z tym najstarszym bratem kiedyś jak się tak biliśmy hehe zawsze on leżał, bo ja większa byłam, a teraz na odwrót, jeszcze rok temu mnie tak pobił, że ja posiniaczona chodziłam ile czasu, jak po ścianach latałam, ale mama nic na to machnęła ręką, jak młodemu w twarz przypierdzielił też nic nie powiedziała, a dzieciak ze śliwą chodził, a do mnie za nic potrafi, ale myślę, że ona po prostu się tak wyładowuje na mnie, bo nie ma na kim... A i w ciąży potrafił mi machać pięściami przed twarzą on strasznie agresywny jest... Mówię no u mnie jak nie młody to starszy, dlatego strasznie nie lubię jak on do domu wraca na weekendach...
No a teraz już mi lepiej siedzę z najmłodszym sobie i gramy w gry, a adhdowiec sobie poszedł na dół do babci

...
Aniołek [*]