BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #535954 przez jadziatopol
ja juz sobie sama nog nie ogole...nie mowiac o czym innym...to juz tez zadanie dla Radka :lol:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #535983 przez kasia123m
Satine sliczna fotka:)

Jadzia na czczo cukier dzis 85 ale znow plusik ketonow...a zjadlam 3/4 bulki z maslem serem zoltym i wypilam wielka szklane mleka...dzis zjem cala bule i moze z 10min pozniej..bo glupieje...wiadomo 1 plus to nie 3 no ale..
ja juz po wizycie...i tak jak mowilam bede chodzic do kwietnia..maz bedzie mial dluzsze tacierzynskie :angry: niby Tosia zjechala troche glowka w dol ale szyjka zamknieta i jeszcze glowka latwa do pomiaru..nic nie wskazuje na to aby sie mialo zaczac wczesniej...wazy niby 2560 dzis..mam zrobic wasermana i byc za dwa tyg...A pytalam o wymaz to mowil ze nawet jak wyjdzie paciorkowiec to nic sie z tym nierobi..napewno??????ze antyb dostaje dziecko po porodzie.Mowil ze ciaza donoszona to skonczone 37tyg i 2,5kg dziecko.BO wage ona ma ale pluca moga byc jeszcze niedojrzale.noi tyle..chyba pol kg mam na plusie...za tydz wizyta na patologi to zobaczymy co mi powiedza...a w srode hematolog...aaa i pytalam o ta cesarke w znieczuleniu calkowitym to mowil ze to drugi porod ze moze lepeij naturalnie bo powinno szybciutko pojsc...
zmykam na kolacje..zjem dzis krome chleba nie wasy...

12 lata 3 miesiąc temu #535994 przez jadziatopol
Kasia no to ladnie :) to zjedz troszke wiecej i bedzie ok :) a Tosi widocznie sie w brzuszku podoba :lol: sama wybierz dobry czas :) u mnie lekarz powiedzial,ze z drugim moze nie byc latwiej i szybciej bo mam za dluga przerwe miedzy porodami ;) a szkoda bo myslalam,ze pojdzie szybciej :( a ztym paciorkowcem to tez slyszalam,ze tylko dziecku podaje sie po porodzie antybiotyk i tyle :) czyli ogolnie dobre wiadomosci przynioslas :) Tosia rosnie jak na drozdzach i zdrowo to tylko sie cieszyc :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #536011 przez dominia
Satine powiem Ci, że jakoś mi lżej, że nie jestem sama z tymi hormonami :) miejmy nadzieję, że nam to wszystko przejdzie po porodzie :)

Jadzia wyszorowałam umywalkę i podłogę w łazience bo już nie mogłam patrzyć a nikt tego nie zrobi :dry: prócz mamy albo mnie .. jeszcze w tygodniu się wezmę na prysznic.. ostatnio bym coś tylko sprzątała a chęci do nauki brak :silly: ciut mi lepiej chociaż oczy chcą mi się robić mokre ale daję radę :)

Kasia strasznie się cieszę, że po wizycie wszystko ok :) Tosia pięknie rośnie :) :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #536019 przez Marlena1888
Satine jaki ładny pokoik :) i te fotki boskie!

xpatiiX ale masz z tym M.. 3mam kciuki za Ciebie i Marcelka, żeby się wszystko dobrze ułożyło :kiss: :kiss:

ja poskakałam troche na piłce i nogi mnie bolą jakbym nie wiadomo ile km zrobiła.. oj moja kondycja słabiuśka..ale miałam sztylety w pipce, już wiem co to znaczy ;P chyba sobie Filipek powoli toruje drogę ;)

12 lata 3 miesiąc temu #536024 przez Madlen
Princess fajnie, że z Twoim Adasiem ok :)
Nakładki jakoś mnie nie przekonują :dry:

Monia ale fajnie :)

Satine pięknie..

Domi super, że też wszystko jak należy.

Dzolka ładny wózek

Marlena taka pościel:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #536028 przez jadziatopol
Dominia sprzataj kochana jak ci to tylko pomaga :) i nie plakusiaj :kiss: ja tez bym cos porobila ale nie mam co ;) pojde na zakupy z synem i na spacer. Wezme go ze soba bo sama boje sie isc ;)
Marlena ja niestety pilki w domu nie mam...ale ukladam sobie poduszki na lozku, siadam i sie bujam na nich...i sztylety sie pojawiaja jak na zawolanie. Wole nie miec skurczy ale miec rozwarcie niz odwrotnie :)
Madlen ladna posciel...tez mialam te misie zamowic w Polsce na allegro :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #536036 przez dominia
Jadzia pewnie, że idź i tylko z Bartkiem :) będziesz miała przynajmniej opiekę :)
sprzątać lubię jak mam wenę i mi się chce :silly: w tym stanie niestety często już nie mam siły :(
Ta piłka i poduszki co coś z rozwarciem działają ? :)

12 lata 3 miesiąc temu #536044 przez Madlen
Satine piękne warkoczyki miałaś.. Też bym chciała. Jak to rozplątac hmm...

Kasia to razem czekamy :)

Piłka mówicie...

12 lata 3 miesiąc temu #536048 przez jadziatopol
Dominia tak. Pilka pomaga w rozwarciu szyjki macicy...ale ja ukladam poduchy i sie na nich bujam...efekt taki sam . :lol:
Madlen no ta pilka bylaby dobra...ale juz nie bede kupowac. Poduchy tez sie sprawdzaja i od raazu czuje klucie.Polecam :lol: Ciekawe ile juz mam rozwarcia?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #536071 przez Dzolka
Dzięki dziewczyny to jakas nowa rodzinna firma ale bardzo solidna:-)

Satine piękne warkoczyki tez chciałam ale mójemu M się nie podobaja :(

Madlen ja tez mam taka posciel dostałam od bratowej

a teraz nowe 2 kupiłam i łóżeczko czekam na kuriera

tylko że z moskitera a nie baldachimem :-)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #536077 przez Dzolka
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #536084 przez Dzolka
Dzolka napisał:

A tu łóżeczko :laugh:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #536095 przez Dzolka
Dzolka napisał:

:-)

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #536107 przez Marlena1888
Madlen, Dzolka ładna pościel ta z kubusiem cudna :)i łóżeczko:) widzę że niebieski na topie. ale mi teraz sztywnieje brzuszek, wow,
ja zjadłam jogurcik z musli i zaraz idę wezmę prysznic. miłej nocki Brzuszki:* :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka