BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #535575 przez xpatiiix3
Satine ale ładnie :D hehe ta tapeta zaje*ista :D

Princess super wieści :) kurde no a co do teściowej no tak myślę właśnie czy z nią nie pogadać, ale jakoś mi tak głupio dzwonić i nadawać na jej synka, ale tak chyba się w końcu zbiorę :P bo wydaje mi się, że oni chyba nie wiedzą co ich synek odpierdziela...

Martyna będzie dobrze hehe im mniejszy tym szybciej wyciśniesz :D No a co do ciąży to dużo osób nie ma pojęcia jak to jest, moja wychowawczyni jest super, ale gada czasem mi takie bzdury, że głowa mała, że ja do terminu pochodzę do szkoły itd.. A ja już nie dawałam rady przed świętami, a ta mądra hehe jak dzieci nie ma... Tak samo mamy koleżanka przyszła raz i zaczęły się mi tu wymądrzać, że mam chodzić do szkoły do końca to mi będzie łatwiej urodzić i mam codziennie sobie na spacery chodzić i takie tam głupoty to żygać się chciało od słuchania tego, ale pogadały pogadały i na tym się skończyło...

Monia zbliżasz się już coraz bardziej do końca :D super, że wszystko w porządku ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #535582 przez andzia_zg
Monia jeszcze troszkę i będziesz tulić maluszka

Satine
śliczny pokoik :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #535595 przez kasia123m
chomiczka sliczne to lozeczko:)

Satine zarabisty ten pokoj:)))

Princess super ze z Adasiem wszystko ok...i idziesz 29 jak ja....ja jade na ktg na kilike wtedy...a dzis do gina...ale moj napewno mi kaze jeszcze przyjsc za dwa tyg..

Monia no to niezle...stad nizsze cukry...u Jadzi pewnie tez...to teraz czekamy ktora pierwsza hehe:)

ciekawe jak Daomina po ktg?

zmykam grac w planszowke

12 lata 3 miesiąc temu #535603 przez princess
Sylwia mi gin dziś powiedział, że nie wiadomo, czy będą mieli miejsce w wojewódzkim, bo zajmują się ciężkimi przypadkami z całego województwa, więc mnie mogą jednak odesłać do miejskiego. No i położna z wojewódzkiego też mi dziś przez telefon powiedziała, że ciasno u nich, obłożenie duże ale ma nadzieję, że mnie przyjmą. Najpierw mam konsultację w Poradni Patologii Ciąży, zbada mnie ginekolog no i mam nadzieję, że od razu mi ustali termin cesarki. Daj Panie Boże, żeby się znalazło u nich miejsce i termin :woohoo:

Andzia to super, że choróbsko jednak Cię ominęło :kiss:

Jeszcze co do tych nakładek formujących brodawki to chciałam je zamówić, jak M się o tym dowiedział to stwierdził, że mam bardzo wystające i to bez sensu. Ale w końcu to potrafi określić ten cały konsultant laktacyjny. Ale wśród moim znajomych były przypadki, że sutek był wystający i jednak dziecko nie mogło się przyssać :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #535609 przez ola85
Dziewczyny,
Ja też prawie 15 kg na plusie!
Prinecess, Monia - dobrze że po wizycie wszytko ok
Sylwia - moja mama jak chodziła w ciąży z moją siostrą i się przeziębiła, to dostała z łaski 3 dni L4. Takie to były czasy, dużo dzieci się rodziło i ogólnie lekarze mieli wszystko w ....

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #535613 przez DOMI
Hej!
Piszecie i piszecie nie dam rady wszystkiego nadrobić. Byłam na ktg i wszystko ok skurczy nie ma. W środę usg.
Ja mm 1 kupowałam z hippa a od dwójki jedziemy na płynnym mm z Candii. Syn nie miał nigdy zaparć po mm tylko kupki były troszkę bardziej zbite niż po moim mleku.
Stanie bardzo fajnie wygląda ta tapeta i ogólnie ładnie po remoncie.
Monia pewnie ci się już okropnie dłuży.
Ja mam 10 kg na plusie ale od mniejwięcej 26 tc nic nie przytyłam.
Kasia na pneumokoki szczepiłam syna i wg kalendarza szczepień jaki mam pierwsza dawka w 2 miesiącu, druga 3/4, trzecia 5/6 i kolejna 13/14.

12 lata 3 miesiąc temu #535642 przez dominia
Satine pokój wygląda zabójczo :) teraz Marysia spokojnie może wyskakiwać kiedy zajdzie u niej taka ochota oczywiście :lol:

Princess super, że na wizycie wszystko ok :) trzymam kciuki za dostanie się do tego szpitala, którego chcesz :)

Ja po KTG matko ale się wysiedziałam .. 1,5 h byłam .. chociaż zapis zrobili mi szybko to później doktor miał problem z systemem w komputerze bo dzisiaj zaczął mieć nowy program, w którym musi wszystko wklepać już nic ręcznie nie napisze ;) i to mu się zacięło to coś tam innego wyszło a informatycy jak to informatycy :silly: nigdzie się im nie spieszyło.. po zgłoszeniu usterki 15 minut czekali żeby, któryś z nich przyszedł a jak trudno ich było namierzyć :ohmy: pielęgniarka dzwoniła po oddziałach szpitalnych za numerem do któregoś bo tam gdzie mieli siedzieć nie było oczywiście żadnego

KTG bardzo ładne, raz coś mi podeszło na ponad 40, Igi ładnie się wiercił co jakiś czas :) wymaz pobrany mam w piątek przyjść po wynik, nie obyło się bez badania na foteliku, oczywiście szyjka krótka miękka ;) przeniósł mi wizytę na czwartek z pomiarami i badaniem bo jak dzisiaj już mnie 'paprał' to niech poczeka chociaż ze 2 dni :silly:
Znowu mówił, że mam się nie ruszać ! leżeć jeszcze tydzień i do szkoły się nawet nie wybierać hihi :lol: no i śpiewka, że raczej wcześniej urodzę :) ciekawe co powie w czwartek :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #535646 przez Dzolka
hej mam wózek:-)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #535656 przez Dzolka
Nosidełko
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #535660 przez Dzolka
Nosidełko
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #535661 przez Dzolka
Nosidełko
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #535666 przez Dzolka

12 lata 3 miesiąc temu #535674 przez xpatiiix3
Dominia hehe ot przygody no to w porządku w sumie jest, to się cieszę :)

Dzolka śliczny wózeczek i nosidełko ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #535675 przez Marlena1888
Dzolka mam podobny wózek :) z espiro jest? podoba mi się :)
Madlen to mamy te same wyrka dla naszych Supermenków :) a pościel masz jaką?

12 lata 3 miesiąc temu #535687 przez kasia123m
Domina to wez poklez troche kobito zeby doczekac tego skonczonego 37tyg...a 9mies zaczyna sie jak jest 36tyg 0 dni czy 35 tyg 1dzien czyli pryslowiowy 36tydz...Bo kurde wedlug mies wychodzi mi od srody no czwartku a to bedzie 35 tyg 1 dzien...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka