- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

demotywatory.pl/4023534/Z-dedykacja-dla-...howujacych-dzieciaki
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Satine jesteś bardzo fotogeniczna, ślicznie wychodzisz na zdjęciach

mój dziadek też ma zapasy Biovitalu

Pati już tak radykalnie chcesz postąpić wobec chłopa? I bardzo dobrze ! Popieram, zero tolerancji. i tak jak Jadzia pisze, nie będziesz od gada zależna bo prawnie będzie osobą obcą dla Ciebie i dziecka. To w sumie dość dobra ta pomoc od państwa dla samotnych matek jest tak?
Kasia poród naturalny po pierwszej cesarce? Co Ty o tym myślisz?
Madlen te nakładki ćwiczą mięśnie brodawki, ona pracuje i zmienia kształt. Jeśli po porodzie okaże się, że brodawki są niezdolne do karmienia to tak samo zalecają te nakładki o ile nie jest już za późno. Bo wtedy najczęściej dają butlę i tyle

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzolka posciel ta z kubusiem mi si bardziej podba...super jest:)
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzolka posciel ta z kubusiem mi si bardziej podba...super jest:)
Ja dzis caly dzien czuje szpilki w szyjce..bardzo jestem ciekawa co powiedza na kopernika..najgorsze to parcie na odbyt..bo to nie bole tylko barcie..moim zdaniem mimo tego co on dzis powiedzial ta szyjka powoli zaczyna pracowac...zobaczymy za tydz..
Jadzia co tam podjadasz oprocz solonych orzeszkow...cos bym sobie zjadla nowego..Domina moze TY cos podjadasz...czekam na pomysly...
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia ojeej.. te nasze hormony są okropne czasem, ja to czasem nie wierzę, że coś powiem czy zrobię, a potem płaczę tylko jak się kłócę z mamuśką albo babcią i czasem nawet nie wiem o co mi chodzi... No ja tak patrzę, że Ty to tak chyba chcesz młodego wywołać szybciej tak latasz ciągle i sprzątasz, kochana przystopuj troszkę

Satine hehe koszenie trawnika

Kasia o to maleńka już duża

Marlena no jakoś będzie

Madlen śliczna pościel

Dzolka te Twoje łóżeczko też śliczne

Kurde tak gadacie o tej piłce a ja mam w domu hehe

Princess tak myślę, że to chyba najlepsze rozwiązanie jest ;P i najgorsza kara jaka go spotka, a ja nie będę czekać aż się obudzi kiedyś i zachce mu się być tatusiem na pół etatu albo od święta... Nie ma mowy nawet... A pomoc dla samotnych matek jest całkiem niezła nie dopytywałam się ogólnie jeszcze tam w opiece jaka kwota dokładnie, ale w piątek ma przyjść na wywiad do mnie babka, także się dopytam, z tego co wiem to znajoma dostaje tysia miesięcznie + alimenty, bo chłopak wpisany jest jako ojciec i zasądzone alimenty, no ale męczy się z tymi zgodami na wyjazdy i tak dalej, bo nie zawsze chce jej dawać...
Co do naturalnego po cesarce to ponoć się da, ale mało kiedy to jest praktykowane chyba, zależy chyba od macicy jak się trzyma, chociaż też zależy od szpitala i lekarzy niektórzy stawiają na naturę, niektórzy wolą nie ryzykować, mojej mamie kazali czekać po 2 cesarkach na akcje zamiast od razu umówić termin na cc... I jak brat schodził już do kanału to nagle zadecydowali, że nie da rady i że cesarka i przez to cholery przecięli jej pęcherz moczowy w trakcie cesarki to leżała całą noc rozkrojona na stole operacyjnym na żywca, bo musieli czekać na urologa tyle godzin i teraz do końca życia problemy ma... A matka mówiła, że nie da rady, że już po 2 cc jest, a te gnoje mimo wszystko trzymali ją tak żeby się męczyła, czasami to po prostu podejście lekarzy jest okropne...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia ja przegryzam tylko orzechy albo migdaly...czasem slonecznik. Nic do tej pory nie wymyslilam

Princess pamietam jak kiedys pisalas o swoim pulsie ,ze jest wysoki ...ale sama nie wiem czy wysoki jest lepszy czy niski. W srode wizyta to poslucham tetna maluszka

Patii masz pilke to sobie poskacz...pobujaj sie

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Patii przez te nerwy co chwile sobie teraz poplakuje

Princess mozna rodzic naturalnie po cesarce, moja sasiadka z pierwszym miala cc a drugiego urodzila sn, jezeli blizna jest silna i nie ma przeciwwskazan to nie widze problemu

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Monia i Vini moglyby sie odezwac co u nich .. Alina dzisiaj pisala ? Bo nie pamietam

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no niech jeszcze siedzi te dwa tyg..jak pojde doniego 4 lutego to bedzie chyba juz 37tydz to zapytam co z seksem...wczesniej nie probuje..nie chce ryzykowac ze te pluca niedojrzale..
jeszcze 31 ide na bal przebierancow do przedszkola:))
Domina paczkow nie wolno..bo poczek podbija bardzo cukier mimo iz po godzinie jets ok..bo to bomba kaloryczna..lepeij sobie zjesc ta kostke lub dwie gorzkiej czekolady...Ja te orzeszko solone jem..arachidowe..ale to jem miedzy posilkami np z synem..do tego zjem jednego ogorka kiszonego tak w razie czego i po godz cukoer 100...Jak juz chipsy zjadlam w niedzieel to dojadlam kiszona ale chipsy wiadomo syf..Miedzy posilkami zjem mandarynke czy pol pomarancza.Nawiekszy dla mnie rarytas to ta kawcia z lyzeczka cukru..caly dzien na nia czekam..
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia ja jem orzeszki fistaszkowe ....niesolone bo ja wogole nie sole prawie

A powiedzcie dziewczyny (slodkie dziewczyny ) ile kalorii jecie dziennie? bo ja nie moge za cholere wyrobic 1800 kal

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-