- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Monia to cukry faktycznie piekne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Jadzia ulala kościelne imprezki no to nieźle

Gabilee u mnie takie sutki ogromne są teraz przez ciąże tak mi urosły...
Kasia już niedługo luty i będziemy się rozpakowywać

Pliszka co zrobić, no mama z babcią nie rozumieją nic... A teściowie chyba nie wiedzą nawet o tej sytuacji nic, bo on zazwyczaj z rodzicami nie gada o naszych sprawach... Aż mi się przypomniała stara rozmowa z jego matką, jeszcze przy nim mówiła, że jakby jej któreś dziecko porzuciło swoje to sama by tak zrobiła z nim... To mi się śmiać chce z tego, bo wątpię, żeby go z domu wywaliła... A ta dziewczyna to gdzieś z pod Warszawy jest, ja tam nie wiem dokładnie no ale widocznie czegoś jej brakuje jak tak lezie do mojego brata...
Princess no to mamuśka Twoja zadba o wnuka

Dominia nie ma czego się denerwować, będzie dobrze

Kararinka fajnie że się odezwałaś

Dominia jak nie dla kilku naszych mamusiek, co się szykują tak już od jakiegoś czasu

Mi się beznadziejnie spało oprócz latania na siku to w nocy spać nie mogłam...
A i powodzenia na wizytach

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia a ty jak sie czujesz? tez cie mecza skurcze?
no na szczęście od tamtej akcji w styczniu jak mi sie skróciła szyjka nie mam takich typowych skurczów. Jedynie mam te dziwne bóle po lewej stronie powyżej pepka. I własnie nie wiem czy to takie skurcze czy co, bo kłucie i ciągnięcie pojawia się jak cos dłużej porobię,jak pochodzę, jak się szykuję do kapania i potem po kąpieli jak próbuje wejść do wyrka.
gabilee ja mam sutki cały czas takie same.. może sa lekko ciemniejsze.... aż się zastanawiam jak mały je potem chwyci...
kasia123m ja mam wizytę 31.01 więc zobacze czy mój mały klocek dużo przybrał i lekarka będzie decydowała czy będe próbowac rodzić normalnie czy będzie cesarka.
mrufka widać że godzina "W" zbliża się wielkimi krokami

princess ajnie, że mama dokupi Ci jeszcze rozek... nie musisz nigdzie już wychodzic, bo pewnie ci mega ciężko...
Dziewczyny powodzenia na wizytach

dominia daj znac jak KTG
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Czytam was calutki czas, tylko trochę się kamufluje. Kasia mnie zmobilizowała do napisania

Pati bardzo Ci gratuluje wysokiej średniej. Od poczatku wiedziałam że Ci się uda bo u mnie zawsze też było tak że na koniec okazywało się że mi popodnosili oceny tam gdzie najmniej się tego spodziewałam

Madlen ja bym sobie też podarowała ten pogrzeb, ani pora roku ani Twój stan temu nie sprzyja. Niestety w ciąży z wielu rzeczy musimy zrezygnować i uważam że jest to jedna z nich. Jakiś czas temu zginął narzeczony mojej koleżanki i też nie byłam na pogrzebie, ale wyłam w domu i mocno to przezywałam. Trochę żałowałam że mnie nie było ale nie chciałam jeszcze bardziej się dołować dla maluszka.
Gabilee nic mi nie mów o sutkach

Ja już układam sobie dietę jak urodzę, żeby jak najszybciej schudnąć

Mój M poleciał wczoraj do Monachium i wraca w środę. Całą noc się martwiłam czy przypadkiem nie rodzę i tylko nadsłuchiwałam jakiś skurczy

Oprócz tego solidaryzuje się z wami i dołączam do wszystkich ciążowych dolegliwości jakie wymieniłyście

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, ja swoją mam w środę.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A mi to mamuśka maluje kaloryfery u mnie w pokoju, więc na dniach się będę przenosić tylko jeszcze ten sufit zostanie... No i tu trzeba się zwrócić o pomoc do jakiegoś kolegi hehe ale na pewno się jakiś chętny znajdzie, mam nadzieję

...
Aniołek [*]
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

chomiczka witaj w klubie,u mnie to samo,nie mam siły na nic,15kg na plusia,nie sądziłam że to tak będzie
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja również dołączam do mam mających 15 kg na plusie i nie mających na nic siły. Mi już nawet ciężko stać!! Brak mi tchu dosłownie. Czekam na Marysię z wielką niecierpliwością...niech już wychodzi bo ja się zamęczę

Piszecie, że macie duże sutki...a u mnie są jakieś małe. Wiele nie urosły. Zastanawiam się czy mała będzie umiała je złapać. W razie co mam kapturki więc mam nadzieje, że jakoś to pójdzie.
Patii Przed mężem miała faceta , dla którego wszystko było ważniejsze ode mnie. Zrywał ze mną co chwile przez smsa albo na gg. Ja wtedy nie wyobrażałam sobie życia bez niego i co chwile przyjmowałam go z otwartymi ramionami. W końcu powiedziałam sobie dość i zakończyłam to raz na zawsze. Nie żałuje tego ani trochę! Dzięki temu poznałam swojego męża

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do stania to uwierz mi, że ja mam to samo ! są chwile co stoję dosłownie 2 minuty i poty mnie zaczynają oblewać, sapie jak stary traktor i muszę usiąść bo bym się przewróciła

Jak tam pokoik ? skończony ? gdzie zdjęcia

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miałam iść na pocztę i na zakupy, ale M dzwonił, ze on to zrobi po pracy, bo dziś jak jechał do pracy o mały włos nie rozwalił auta, bo jest taka lodowica na ulicach i chodnikach i się śmialiśmy że śmiesznie bym wyglądała z nogą w gipsie na porodówce

Madlen z tym pogrzebem ojca koleżanki dziewczyny mają rację, nikt nie będzie miał Ci za złe jeśli się nie pojawisz, a ważniejsze jak w inny sposób okażesz jej wsparcie.
Alina może lekarze wiedzą co robią, czekają aż mama się wzmocni i leczenie przyniesie lepsze efekty, zamiast dodatkowo ją osłabiać. Będzie dobrze.
Kasiu super że Kacperek już w domu. Powodzenia na wizycie

Satine, Jadzia fajne zdjęcia.
Martyna witaj znowu

Pati jesteś bardzo dzielna dziewczyna, myślę że mama i babcia chcą dla Ciebie jak najlepiej, może warto z nimi jednak na spokojnie siąść i przedyskutować temat M.
Dominia jak się dziś czujesz? Powodzenia na wizycie

Gabilee moje sutki nie dość że troszke się powiększyły, to jeszcze wokół nich takie ciemne ni to plamki ni kropeczki się porobiły, trochę to wygląda jakbym się niedomyła

Princess to dobrze, ze relacje z mamą lepsze, widać że powoli zaczyna się szaleństwo zakupowe dla wnusia

Honka jak synek? jak się czujesz?
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moje sutki troszkę pociemniały i tyle,najważniejsze żeby Gabrysiowi smakowały

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

ale już tak się pocieszam że to już NIEDŁUGO!!!!! I człowiek trochę mniejszy będzie, i dzidziuś na rąsiach no i drina będzie mozna sobie trzasnąć

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do sutków to mi tak urosły mocno, że u mnie mały to nie będzie miał problemu złapać i brązowe mam heheh jak u murzynki

Sylwia u mnie też taka ślizgawica, że z domu się nie chce wychodzić

Chomiczka no no mi to się marzy taka kąpiel gorąca pachnąca i jakiegoś drina dobrego do tego

...
Aniołek [*]
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pati właśnie moje piersi również wyglądają na niedomyte, wczoraj tak mocniej przecierałam je gąbką, a M się śmiał że jak chcę to może mi swojego pumeksu użyczyć, ale raczej i to nie pomoże

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do spania to ja też zauważyłam, że ostatnio coś jest gorzej .. nawet jak śpię to mam wrażenie, że myślę .. dzisiaj to chyba cały czas miałam w głowie poród .. zaczynam się go trochę bać bo nie umiem sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać, jak będzie bolało no nic

Zaczynałam od takiej wagi jak Ty

Chomiczka moja mama ostatnio mnie wkurzyła .. 'ciąża to nie choroba, ja chodziłam do pracy do końca a nie leżałam tak jak Ty'

Za mną chodzi martini ze spritem, pycha

Satine to czekamy

Patii ja ostatnio to chwilami bym Męża zjadła