BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534943 przez jadziatopol
sorki

[/url]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #534946 przez kasia123m
a gdzie te ciuszki?:)

12 lata 3 miesiąc temu #534949 przez kasia123m
a gdzie te ciuszki?:)

super wyglada to biale lozeczko..biale listewki w pokoju..bialy kocyk z misiem..ekstra

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534951 przez dominia
Kasia powiem Ci, ze ja duzo leze :) malo co robie bo juz nie daje rady ;)

Jadzia to niezle.. Ciekawe jak tam moje podwozie.. I jakie silne sa te skurcze... Tylko, ze jak to sa te przepowiadajace to moge z nimi jeszcze przenosic ciaze.. lozeczko piekne :) Hubi bedzie mial sypialnie jak sie patrzy :lol: same przystojne rzeczy bedzie nosil :lol: no ... To juz moze robic mamie niespodzianke i wychodzic na swiat :)

12 lata 3 miesiąc temu #534956 przez andzia_zg
jadzia śliczne łóżeczko i ciuszki:-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534959 przez mrufka
Hej melduje się jeszcze 2w1 tabsy odstawione dziś nad ranem miałam skurcze co 15 min do tego ból ledzwiowy już myślałam że coś się zaczyna tak było od 4 do 7 rano i ustało teraz znowu bolą ledzwia i bóle jak na okres i noże mam w pipce ;) więc mam małą nadzieję że może coś się ruszy a jak nie to jutro badania ktg i na 18 do ginki.

Przepraszam że nie odpisze każdej z osobna bo bardzo dużo tego

12 lata 3 miesiąc temu #534961 przez Madlen
Jadzia wypas :laugh:

Mrufka to chyba lada chwila.. Bądź dzielna.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534965 przez jadziatopol
Madlen ja tez mam cyrki ze spaniem...poltorej godziny na lewym boku z poduszkami miedzy nogami...potem siusiu..nastepnie ukladanie poduszek za plecami i spanie poltorej godziny znowu w pozycji polsiedzacej i znowu siusiu i tak w kolko ;) oszalec mozna ;)
Justyna a zdjecia masz w komorce..tak? i chcesz je zrzucic na kompa? komputer nie widzi komorki....kurcze....to trudniejsza sprawa. A nie mozesz poprosic m zeby ci pomogl? A nie masz w kompie zadnych fotek,zeby je zmniejszyc i dac?

dzieki dziewczyny :) Hubunia tylko brakuje :)
Mrufka dobrze,ze sie odezwalas :) cos sie zaczyna dziac...jak czujesz bol w odcinku ledzwiowym...no oby :) bo juz tak dlugo cierpisz. Daj znac po wizycie i wogole :) a ja trzymam kciuki :kiss:
Ciekawe co z Princess i Vini ?
Andzia a ty jak sie czujesz? tez cie mecza skurcze?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #534975 przez michasia
Pati racja jest po Twojej stronie, bo tylko on będzie mógł żałować, jeśli nie będzie przy ważnych dla dziecka chwilach. Może kiedyś stwierdzi, że przez głupotę i niedojrzałość naprawdę wiele stracił.
Z rodzinką się pewnie kłócisz, bo się denerwują, że nie tak sobie wyobrażali Twoje macierzyństwo, ale przecież trzeba przyjąć życie jakim jest. I cieszyć się z tego, co daje, a nie myśleć o tym, co by mogło być.
Patii życzę Ci takiego ciacha, że ach...tylko schrupać:)

Paula to już gotowa:) Na kiedy masz tą cesarkę? Życzę szybkiego powrotu łokcie do sprawności:)
A z tą siara, to właśnie miałam pytać. Mi leciało już dość dużo, a teraz ucichło, nic nie leci...Patii a jak u Ciebie, bo też pisałaś, że leci.

Martyna to fajnie, że spodobała Ci się atmosfera i podejście w szpitalu. Jak pojedziesz rodzić, to będziesz wiedziała, że jesteś w dobrych rękach.

Jadzia widać, że dobrze wychowałaś syna, po tym jak piszesz, to naprawdę dobry macie kontakt. Super, że macie łóżeczko i pościel i wszystko poprane i w ogóle. To masz tam jednak jakieś koleżanki w tych Stanach.
Jadzia mycie okien? to chyba rzeczywiście poród blisko:)
no proszę nawet pani z apteki zatroskana o zdrowie klientów. wow.
Ładnie będzie miał Hubi jak już wyjdzie, już masz wszystko poskładane i w ogóle. Powinien już zobaczyć, że może wychodzić, nie? To na co on czeka?

12 lata 3 miesiąc temu #534978 przez jadziatopol
Michasia hihi...na co on czeka? no wlasnie....szkoda ze nie mozemy sobie wybrac daty urodzin ;) juz bym chciala. A kolezanki to moze za duzo powiedziane. Raz sie z Ania widzialam. Mieszkatu juz 10 lat ale bardzo mila jest. Jak urodze to moze zaczne sie spotykac z nia bo kontakty tutaj trzeba wyrabiac :) Radek zna ja i jej meza dlatego dostalismy prezencik :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #534984 przez dominia
Ostatnio tez mi sie zdarza, ze jest mi niedobrze, tez tak macie ??

12 lata 3 miesiąc temu #534987 przez Madlen
Dominia codziennie mi niedobrze, biorę wtedy Rennie i piję Fantę.

12 lata 3 miesiąc temu #534992 przez xpatiiix3
Madlen damy radę jeszcze tylko miesiąc został :D pocieszające, chociaż niektóre z nas na pewno wcześniej się wypakują :P Mnie tylko raz złapał skurcz łydki, więc współczuje, bo cholernie boli... A synek to największy dar od życia... :D

Jadzia łóżeczko śliczne i ciuszki :D Tylko czekać na Hubunia ;)

Dominia Ty już będziesz miała KTG, a ja kurde dopiero na 8 wizyta to ciekawe kiedy te ktg będzie przy porodzie chyba... :O To pochwal się jutro co tam wyszło ;)

Mrufka to Ty już na wylocie :P To dawaj znać jak coś się ruszy ;)

Michasia hehe no dzięki ;) no mam nadzieję, że takie ciacho będzie, że tylko schrupać i będzie miał coś w głowie, a nie zamiast mózgu zgniłego orzeszka :P
No kłócę się, bo wjeżdżają ciągle na temat M, że taki gnojek z niego i w ogóle, a ja już mam dość ciągle o tym słuchać, bo zamiast odpocząć i zapomnieć, to tylko myślę w kółko o tym, bo mi nawijają o nim i się kończy tylko krzykiem i trzaskaniem drzwiami z mojej strony, bo ileż to można razy dziennie słuchać o nim i jaki to on nie dobry i zły, a ja idiotka, bo po co mu wybaczałam wcześniej po tych urodzinach... A i powiem szczerze, że plusem jest to, że nie mieszkamy w jednym mieście tylko jednak te 50km od siebie, no i to on będzie żałował swoich decyzji, taka prawda :P
A siarę to cały czas mam i to coraz więcej tak patrzę, teraz o takim biało-żółtawym zabarwieniu od jakiegoś czasu (ale to różnie bo czasem taka poleci jak mleko o żółtym odcieniu a raz przezroczysta), ale ponoć to w porządku jest, więc myślę, że na początek chyba nie będzie problemu z pokarmem, ciekawe jak z karmieniem :P No i non stop mam plamy na staniku, bo mi wycieka, więc z białych już zrezygnowałam :P

Dominia a co do tego, że niedobrze to i ja tak mam ale u mnie to już do tego stopnia, że wymiotować się chce, w nocy normalnie już myślałam dzisiaj, że zwrócę wszystko przy tych skurczach... A i teraz też nie lepiej...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #534995 przez dominia
Madlen fanta u mnie niestety odpada :(
Moze moj zoladek ma juz dosc tej diety :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #535001 przez Monia_T
Widziałyście to deser.pl/deser/1,111858,13262601,Postano...kobieta_podczas.html

Zawsze wiedziałam, że gdyby faceci mieli rodzić to świat by wyginął :woohoo: :woohoo: :woohoo:
To powinien być obowiązkowy test na ojcostwo :laugh:

Jadzia fajne łóżeczko i spory zapas super ciuszków :laugh:

Mi brzuch twardnieje od kilku tygodni. Pojawiają się też takie gule na górze i po bokach a skurczy na ktg brak...
Ale przy pierwszym porodzie pierwsze prawdziwe skurcze poczułam na kilka godzin przed urodzinami, może teraz też tak będzie :unsure:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka