BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #534876 przez xpatiiix3
Justyna a może za duże zdjęcie.?

Jadzia no przynajmniej dobrze, że przekonałam się o tym teraz jaki jest, a nie później właśnie, bo nie wiem jakby to potem się potoczyło... A teraz trudno spróbuję sobie ułożyć jakoś na razie życie sama z synem ;) Kiedyś jeszcze znajdę sobie jakiegoś odpowiedniego :P A na razie nie potrzebny mi inny, bo będę miała mężczyznę swojego życia już niedługo w ramionach ;D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #534895 przez jadziatopol
Patii dokladnie :) a brat ile ma lat? przystojniak :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #534897 przez xpatiiix3
Jadzia 18 w maju skończy, hehe ale dla mnie i tak zawsze gówniarzem będzie :P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534899 przez dominia
Jadzia skurcz mam duzo nad pepkiem :/ przed chwila nawet ta gula sie robila z boku brzucha, tak sie spina i jest tak nieksztaltny ten brzuch, ze az czasem sie boje co to jest :(

Chyba z 5 razy mi sie postawil w ciagu 10 minut .. :(

Nie no w sumie 3 palce nad pepkiem i caaaaaly brzuch twardy jak skala ..

12 lata 3 miesiąc temu #534910 przez Madlen
Pati parę lat temu spotykałąm się z takim dupkiem i myślałam że rozstanie to koniec świata. Dziś dziękuję Bogu za to, że tak się stało... Bo nie byłabym tą osobą, którą jestem teraz- będąc z nim.
Z Ciebie taka ładna babka, a Twój M., nie nie: "M" nazwijmy go "leser" wygląda nawet na niedojrzałego (widziałam na facebook).

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534914 przez xpatiiix3
Dominia a ja Ci powiem, że mi się czasem zdarza, że mały jest buzią odwrócony do moich pleców i okazało się, że tyłeczek i plecy mi tak wypina i brzuch taki napięty jest temu i przy tym plecy bolą jak się odpycha, a przy skurczu to podbrzusze mnie boli, tak jakoś zaczęłam to rozrżniać w miarę.. Może u Ciebie też mały tak się wypycha dziwnie i takie wrażenie masz, mnie to wtedy tak strasznie ciągnie skóra na brzuchu jeszcze...

Madlen no wygląda jak małolat, no ale w końcu chłopcy wolniej dojrzewają, nie tylko fizycznie, ale i psychicznie :P A temu to w ogóle już coś w główce się popierdzieliło... No ale co zrobić, no doszłam tylko do wniosku, że nie ma co przeżywać ;) A jego zdjęcia prawie sprzed roku, teraz troszkę bardziej rysów takich nabrał, ale mimo wszystko dziecięco czasem wygląda :P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #534916 przez andzia_zg
dominia nie przesiliłas sie przypadkiem za bardzo i stąd te skurcze? uwazaj na siebie zebys przypadkiem duzo szybciej nie wylądowala na porodowce...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #534923 przez Madlen
Dominia brałaś nospę i magnez?

12 lata 3 miesiąc temu #534924 przez Madlen
Dominia brałaś nospę i magnez?

12 lata 3 miesiąc temu #534927 przez justyna84
Poprostu podlaczylam tel do komputera pokazuje ze jest ok a komputer nei widzi mojego telefonu i tu nei wiem co dalej nigdzie go nei ma a powinno normalnie pokazywac ze podlaczony jest kabel usb .M to zrobil bez problemu na swoim a mojego nei czyta .

12 lata 3 miesiąc temu #534928 przez dominia
Andzia ja dzisiaj wlasnie nic nie robilam :)

Madlen magnez biore codziennie, twardnienia tez mam codziennie ale raz jest ich mniej a raz wiecej ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534931 przez Madlen
Nie rozumiem, czy tego forum nigdy nie naprawią??

Pati dla mnie też najważniejszy jest SYN.
Jeszcze będzie przepięknie.....

Za to mnie cholernie łydki bolą od kilku dni. W nocy próbuje złapać skurcz, potem bolą jak leżę w dzień.. Zwiększyłam magnez o 1. Teraz biorę 5 sztuk Magne B6 + to co w suplementach dla ciężarnych.

A spanie w nocy to są jaja.
Rogal między nogi i pod brzuch, pod nogami poduszka, pod plecami też. Co chwilę zmieniam strony. Ciężko wstać na siusiu. Jeszcze miesiąc męczarni...

12 lata 3 miesiąc temu #534938 przez kasia123m
Domina zazyj sobie nospe..ja wczoraj w szpitalu zazylam.stwierdzilam ze mocno mnie tez brzuch boli,po magnezie nieprzechodzi a 35tydz to nie czas jeszcze na porod...jedna nospa niezaszkodzi...lepeij wybrac mniejsze zlo/A tak wogole to Ciebie ktos opierdzielic powinien bo TY mialas lezec a nie lazic i biegac..

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534940 przez jadziatopol
Dominia to sa skurcze ;) ja tez tak mam...mialam nawet co 3 minuty...kiedys cala noc...i to tak wyglada jakby dupke wypinal...ale na KTG to skurcz a nie dupka...polozna mi wytlumaczyla ,ze brzuch sie spina od gory robi sie wtedy gula ktora wyglada jakby dziecko wypinalo dupke albo glowke i spina do dolu.....brzuch jest jak kamien. Ja tez mialam takie czeste skurcze wtedy mi sie szyjka skracala a teraz juz mam rzadziej a sa czasem dni,ze wogole nie mam skurczu. To sa Hicksa skurcze. Jakbys miala regularne pomimo zmiany pozycji to jedz na IP. ...podlacza cie do KTG. ALe do jutra spokojnie wytrzymasz. Jutro masz KTG to zobaczysz :) poloz sie i odpocznij :)

a to lozeczko Hubka i ciuszki jakie dostalam

juz daje :blink:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534942 przez jadziatopol
sorki ;)

[/url]
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka