BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #541622 przez aniajulia2
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ;-) . Ja też prawie wogóle nie wychodzę na dwór jedynie z klatki do samochodu i wczoraj też tak było. Znajomi mnie odwiezli pod sama klatkę a ja zrobiłam kroka i gleba. Dziś nie za dobrze się czuje cały czas leże- ciężko się podnieść - całe podwozie mnie boli- może mała się obniża?? Dobrze ze jutro wizyta.
Miłej niedzieli :-*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #541634 przez Marlena1888
hej mamki!
a mnie przeziębienie rozłożyło megaśnie.. ledwo patrzę na oczy.. okropnie się czuję.. obydwoje z M się dziś kurujemy, a mieliśmy jechać do moich rodziców na obiadek.
miłej niedzieli :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #541643 przez xpatiiix3
A co to że tak wszystkie na końcówce już łamie coś.? :P Ale już niedługo i będziemy tulić nasze skarbki ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #541660 przez bananamana
Cześc dziewczyny melduje sie nadal w dwupaku :)

nie mam zbytnio czasu gonimy z remontem jak szaleni na szczescie pokoik malej juz wyremontowany jeszcze czeka mnie sprzatniecie gratow a pozniej juz tylko rozlozenie łózeczka prasowanie i ukladanie rzeczy dla malej, wczoraj tak pociagnelismy z tym remontem dodatkowo przywiezli na meble tak ze roboty co nie miara. Od kilku dni nie wiem czy to nie z przerobienia zaczelam czuc parcie na pipke i klocie w szyjce i strasznie sie wczoraj zeshizowalam ze to juz przeciez na dniach moze sie cos podziac a my jeszcze nie wyrobieni trzeba wlaczyc turbo chyba, dzis robie mala przerwe bo nie chce jeszcze urodzic jeszcze nam mala musi dac conajmniej tydzien :)

Jadzia ogromne gratulacje cudownie ze masz juz malego przy sobie :) bardzo sie ciesze ze porod poszedl tak gladko, jeszcze raz gratulacje dla calej waszej rodzinki a mały niech sie zdrowo chowa :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczyny jak pomysle ze to prawie juz :) ohhh nie moge sie doczekac zaniedlugo wszystkie bedziemy tulic nasze malenstwa :) trzymam kciuki za kolejne rozpakowujace sie mamusie

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #541688 przez sylwia1986
Olu też zaszalałaś wczoraj z tymi porządkami :)

Marlena kuruj się :) ale taki kocysiowy dzień z M, to całkiem miła sprawa ;)

Bananamana to już finiszujecie z remontem, a malutka poczeka, poczeka, nie bój nic, ale faktycznie już niedługo.

Znalazłam przerażający filmik na youtubie, jak można być tak bezmyślnym

12 lata 2 miesiąc temu #541706 przez kasia123m
Matko jdyna powinni ich zamknac w wiezieniu.no jak mozna dziecku zrobic tatuaz..masakra.a moze on nie bedzie chcial miec tatuazow...zreszta to jak kaleczenie dziecka...no jak to bedzie wygladac u takiego malutkiego dziecka na rece...???ja pierdziele...ludzie sa porabani...

12 lata 2 miesiąc temu #541745 przez Dzolka
A bo juz rady w nocy nie daje z tymi rękami :( wstaje co godz i rycze bo bola :dry:

Ale byłam na zakupach z moim M i kupiłam sok 100% pomidorowy którego nie nawidze ale zmuszam sie bo ma duuzo potasu oraz jabłka na soczek:-)

A kupiłam sobie piłkę 75cm dużą siedze sobie wyginam sie jest super a była w promocji po ciąży też sie przyda do ćwiczeń :)

12 lata 2 miesiąc temu #541763 przez chomiczka
Dzolka a gdzie kupiłas tą piłkę i za ile? :)

12 lata 2 miesiąc temu #541769 przez Dzolka
chomiczka a powiem Ci ze w tesco nazywa się "Gym ball" była w promocji za 27,99 zł :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #541771 przez chomiczka
O, no to bardzo tanio, tez się czaiłam na taką ale szkoda mi było kasy, a teraz by się przydała :) chyba skoczę dziś do tesco sobie też kupić, solidna jest? bo boję się że usiądę na niej i pęknie :huh: :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #541773 przez Dzolka
Co ty ona jest z grubej gumy nie przesadzaj jest naprawde dobra :) polecam wszystkim :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu #541794 przez Alina2408
aga jak sie czujesz??

dominia coraz wolniej bedzie hahahah...

kasiu a jak twoja tesciowa???

pati oczywiscie ze nie daj sie tak latwo... a niech sobie pieszcza synalka ty nie musisz...

ja wczoraj ziarlam pomarancze... zjadlam ze dwa kilo... a dzis chodzi za mna slodkie i zjadlam cala biala babolade mojego m...

aniajulia niech cie dobrze zbada bo moja tesciowa jak spadla ze schodow to urodzila na drugi dzien mojego m... tylko to bylo 2 tygodnie przed terminem wiec spokojnie...

pati ja dzis nerwowke mam.. od samego rana jakies dziwne sny znow rodzilam we snie ale i katastrofa smiglowca byla i walka z bykiem taka zmeczona sie obudzilam ze szok... no i snil mi sie nasz psiak karolek... no i jak rano sie obudzilam to sie okazalo ze znow nie rodze i smutno mi... i nerwowo jakos...

marlena biedactwo kurcze ja ostatnio odkrylam ze przez cala ciaze nie chorowalam zedne przeziebienie ani nic... moj m tez nie bardzoraz tylko ale to jak bylam na weekend u mamy wiec bez problemu a to dlatego ze bierze preventic i witaminke c... dba o siebie bo chce dbac o nas... ostatnio nawet wymyslil ze moze zacznie brac magnez bo nerwowy jakis i zmeczony no i wprawdzie zajelo nam to trzy dni ale kupilismy i bierze od kilku dni i nerwow nie ma szok normalnie... i jakis juz taki nieprzemeczony nawet po pracy... widocznie duza iloscia kawy wyplukiwal sobie magnez i od razu teraz jest lepiej...

banana no u mnie to juz praktycznie tylko tydzien niby zostal chociaz lekarz wyliczyl ze na 5 mam termin wiec jak do tej pory nie urodze to 5 do szpitala mam sie zglosic ale to i tak juz tylko do przyszlego wtorku szok...

sylwia szok najgorsze jest to ze taka baba nie pomysli bo dziecko rosnie i za moment ten tatuaz zmieni sie na brzydala bo sie rozciagnie... nawet ja jako dorosla osoba wybralam takie miejsca zeby sie za bardzo przy tyciu nie rozrastaly... a moze ona ma tyle dzieci ze ich nie rozpoznaje... :P:P:P:PP:P:P

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 2 miesiąc temu #541801 przez xpatiiix3
Alina wiesz to nie takie łatwe matka powycierała mi wszystkie kurze firanki pozawieszała i się rozwrzeszczała, że ja dla Seby pokoju żałuje, no i wchodze do pokoju a ta mi rzeczy do tyorby popakowała i poznosiła wszystkie ubrania już na dół, ale i tak powiedziałam, że niech sobie rzeczy leżą ja i tak będę tu spała jeszcze na górze... to coś poburczała pod nosem tylko... A to inną wymówkę wymyśliłam, że futryny pomaluje i nie będę spała tam na dole, bo nie będę się farbą truć... jeszcze muszę jutro iść tylko kabel kupić od neta i przeprowadzić przez ściany to od razu internet sobie założę, no i kłódkę dla babci heheh bo musimy jeden pokój przed tym idiotą zamknąć, bo chodzi palić tam, a potem na cały dom śmierdzi... No to patrzę niezłe sny, ale lada dzień ten pierwszy się spełni i będzie tulić Nataszkę w ramionach :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #541805 przez [email protected]
Alina dzięki,jako tako ale to chyba już taka moja uroda i nóż na dole czuje co jakiś czas,najgorzej wieczorem,może to mały a może szyjka sie skraca,nie wiem :unsure: brzuch też twardnieje ale to nie boli tylko nie przyjemne jest,ale masz sny! już blisko i Nataszka będzie przy cycusiu :woohoo:

Sylwia masakra,jak można być takim bez mózgowcem :ohmy: nie rozumiem jak można w ogóle decydować za kogoś tym bardziej dziecko,mamusi powinni na siłę wytatuować coś na narządach

12 lata 2 miesiąc temu #541830 przez Madlen
Aganobla to super, że już lepiej się czujesz.

Aniajulia współczuję, na szczęście nic poważnego.

Marlena obyś szybko się wykurowała

U mnie noc koszmar, co chwile siku. Dziś co chwile mi się odbija, coś mi nie służy jedzenie.
M. maluje ściany, ledwo zrobiłam obiad, poszliśmy do Leroy znów.. A tak to leżakuję..

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka