BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #542151 przez Dzolka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #542153 przez Dzolka
Dzolka napisał:

Jadzia jest mega przystojniak :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
zdrówka dla was :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #542157 przez kasia123m
Jadzia jaki sliczny... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #542179 przez DOMI
Jadzia słodziutkie cudeńko...:-)

12 lata 2 miesiąc temu #542192 przez jadziatopol
Dominia wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzin!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: szybkiego porodu i zdrowego syneczka zycze ci z calego serca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Dominaia, ale mialas przeczucie jezeli chodzi o moj porod :lol: jak ty to robisz? :lol:
Katarinka kochana...rowniez wszystkiego najlepszegoz okazji urodzin :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: zdrowego maluszka i szybkiego porodu :) :) :)
Buziaczek trzymaj sie kochana :kiss:

Wszystkim Wam zycze takiego porodu jak ja mialam :kiss: z calego serca i trzymam kciuki :kiss:
To wszystko jest nie do opisania...dzisiaj jak mnie wywozili ze szpitala na wozku (jak w filmach) to poplakalam sie ze wzruszenia...takie piekne pozegnanie mialam w szpitalu :) personel przekochany...dostalismy jeszcze prezenty ...torbe na butelki i pieluchy , pieluchy, miska duzego pluszowego i ciuszki :lol: Hubus przed wypisem mial robione usg nereczek i okazalo sie ze wszystko jest w porzadku. Ma podniesiona lekko bilirubine ale jeszcze w normie...jutro idziemy na wizyte do pediatry ,ktory bedzie monitorowal nas . Hubus juz zostal zaszczepiony...mnie tez zaszczepili na rozyczke...bo nie bylam nigdy szczepiona. Wlasnie rozpakowalismy sie...Hubus nakarmiony spi....piersi mnie strasznie bola...ale dostalam zel z kolagenem (takie krazki) kotre nakladam na piersi i ulga jest wielka. :lol: ale tak cudnie ssie ,ze nie sposob odmowic...wspolpraca uklada sie niezle ....mam nadzieje,ze dalej tez tak bedzie :lol:
Na razie nie bede tak czesto na forum ....mam nadzieje,ze wybaczycie.....potrzebuje troche czasu,zeby ogarnac wszystko i wejsc w rytm.
A teraz cos dla jaj :lol: wczoraj i dzisiaj jadlam jajecznice w szpitalu i Hubert puszcza takie zjadliwe jajowe baki,ze urywa nam nosy :blink: nie zjem wiecej jajek ;)

Slodkie mamy cukry mi sie normuja i jem juz prawie normalnie...wiec juz niedlugo kochane odczujecie wielka ulge :)
Niedlugo was wszystkie nadrobie....bo czytam z przerwami ;) miedzy karmieniami
Caluje Was wszystkie i myslami jestem z Wami :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #542198 przez Madlen
Jadzia fantastyczny Hubercik. Śliczny jak z reklamy. :)
Fajnie się wdrażasz, i chyba smutek poporodowy Cię ominął :)
Tyle szczęścia z małego człowieczka :)

Również życzę koleżankom forumowym Domini i Kararince wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szybkiego i lajtowego rozwiązania ciąży i zadowolonia z macierzyństwa :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #542200 przez Pliszka
Dzień dobry Brzuszki :)

U mnie znów pobudka około trzeciej :dry: Tak bym się chciała wreszcie porządnie wyspać! Przewracam się z boku na bok pół nocy, a potem wstaję zmęczona :(
Właśnie wyprawiłam Misia w delegację. Na szczęście wczesnym popołudniem przyjedzie do mnie mama :) Oby tylko Olek zaczekał grzecznie do czwartku!!!

Jadzia, ale dobrze Was widzieć :) Hubi jest słodki :lol: Niesamowite, że już po drugiej stronie brzuszka :lol: Cieszę się, że czujesz się dobrze i w szpitalu tak się Wami wspaniale opiekowali :) Trzymajcie się cieplutko!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dominia, 100 lat!!! :kiss: :kiss: :kiss: Dużo zdrówka, bezproblemowego, spokojnego porodu i pociechy z Twoich dwóch chłopaków!!! Wszystkiego, o czym marzysz!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczyny, współczuję Wam tych remontów.

Buziaczek, niika, trzymajcie się dzielnie dziewczyny!

Miłego dnia!!!

12 lata 2 miesiąc temu #542202 przez sylwia1986
Dzień dobry :kiss:
Jak minęła noc mamusiom? U mnie super, zresztą po takim wieczorze z M nie mogło być inaczej ;)

Buziaczek masz Ci los, biedna Ty więcej w tej ciąży się nabędziesz w szpitalu niż w domu... Trzymaj się i daj znać :)

Bananamama oj znam taki remont, u nas już prawie dwa lata, tylko nie mieszkamy w tym miejscu gdzie M remontuje, my oprócz wszystkich instalacji robiliśmy nowe wylewki :huh: i mam ogromną nadzieje że końcem wakacji uda nam się tam wprowadzić.

Niika 5 cm :ohmy: kochana to Ty już finiszujesz :blink: życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

Dominia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zdrówka, szczęścia, pięknego porodu, cudownego Igiego, miłości i spełnienia :kiss: :kiss:
powodzenia na ktg, wizytę masz w tym tygodniu? Ciekawa jestem co tym razem powie Twój doktorek ;)

Katrinka spóźnione :blush: ale jak najszczersze życzenia urodzinowe, zdrówka, miłości, mniej ciążowych dolegliwości, spokojnego porodu i pięknego macierzyństwa :kiss:

Jadziu jaki on cudowny :lol: :lol: :lol: i ma bardzo mądry wyraz twarzy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #542218 przez kasia123m
Jadzia super ze do nas zajzalas :laugh:

Domina wszystkiego naj naj naj :laugh: super szybkiego porodu :laugh: zaliczenia wszystkiego na uczelni i spelnienia wszystkich marzem :lol: :lol: :laugh: :kiss:

Katarinka Tobie rowniez wszystkiego naj :laugh:

Ja wlasnie dodzwonilam sie do osrodka.ide z synem na 10,2.chce zeby mu zlecila jakies badania.wczoraj mial znow 37,2.nie wiem jak dojde bo wszystko mnie boli od wczoraj.wrocilam do magnezu.boli mnie w dole brzucha.czasami jak zakluje to az sie w pol zginam.w nocy tez mnie brzuch bolal.jakos musze sie tam dowlec...chyba wrzuce dzis bety do torby niech stoi...

Buziaczek dasz rade jeszcze troche

Mrufka jak tam u Ciebie?

Nika to juz bliziutko.trzymam kciuki...

12 lata 2 miesiąc temu #542248 przez vini-miki
Solenizantkom wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :kiss:

Jadzia, Hubert przecudny!!!! Fajnie, ze juz w domku :) wszystkiego najlepszego raz jeszcze i szybkiego wdrozenia :D:D:D

Nika, Buziaczek, noo dziewczyny kolej na Was :) trzymam kciuki za szybkie postepy :)

Madlen, no to ladna demolke mieliscie w domu :) ale juz blizej niz dalej

u mnie cisza narazie, raz po raz jakis zblakany skurcz, klucie czy cos w desen, ale to guzik nie zblizajacy sie porod :) wiec cierpliwie czekam, noo w sumie teraz to lepiej zeby do czwartku zaczekala panienka, bo tatus nieobecny :)
Ktoras sie pytala, czy jakby co mam z kim do szpitala jechac? mam, polozna/y jedzie zawsze ze mna odebrac porod, wiec moze mnie "przy okazji" :D podrzucic

12 lata 2 miesiąc temu #542259 przez anoda89
Domina, Katarina wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss:

Jadzia Hubi przecudny :kiss: Przystojniak z niego będzie :) Gratuluję jeszcze raz :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #542275 przez xpatiiix3
Hej mamuśki ;P

Jadzia ale fajne pożegnanie ze szpitala ;) To tam przystosowuj się od początku do nowej roli i zaglądaj do nas czasem ;)

Dziewczynki sto lat i wszystkiego najlepszego Dominia i Katarinka ;*

Pliszka na pewno Oluś zaczeka ;)

Sylwia zazdroszczę takiego super wieczoru z ukochanym ;p

Vini o jak dobrze tam macie nawet podwózkę na porodówkę hehe ;)

A ja dzisiaj jakąś noc nieprzespaną miałam, co się rozbudziłam na siku, to potem ciężko mi zasnąć było... I tak co chwila w nocy dopiero nad ranem, trochę przysnęłam ;) No i śni mi się od 3 dni M i że za każdym razem jak z nim próbuję porozmawiać to milczy albo ucieka ode mnie w śnie... Chyba jednak nie potrafię się pogodzić z tą sytuacją, co raz ciężej mi z tym jest, im dłużej to jakoś w sobie tłumię, bo nie potrafię tego zrozumieć, dlaczego tak się musiało stać... :(

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #542294 przez Marlena1888
Cześć mamusie!

Jadzia cudowny i jaki przystojniacha ! :) gratulacje jeszcze raz dla całej rodzinki :) ale fajnie, że malutki już w ramionkach ;)

Dominia, Katarinka z okazji Waszych urodzinek wszystkiego najlepszego, bezbolesnego i łagodnego porodu, zdrowego pięknego dzidziusia i szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i uśmiechu na codzień!!!!

xpatiiix nie martw się, wszystko się jakoś ułoży. Ale pamiętaj że jak synek pojawi się na świecie, to M straci więcej niż ty. 3mam mocno kciuki za Ciebie, żebyś znalazła siłę.. :kiss: :kiss: :kiss:

a ja już trochę lepiej dycham, trochę wirus puszcza, już chyba z pół słoika iodu malinowego zjadłam - nie ma szans :)nudzi mi się tak cały czas w domu, nie wychodzę od kilku tyg. bo nie mam po co.. ale ile można wytrzymać w 4ścianach. Jutro wreszcie ruszymy, trochę pojeździmy do rzeszowa na ktg, do moich rodziców ;)
miłego dnia :* :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #542300 przez xpatiiix3
Marlena no ja to muszę dać radę dla synka, jak już on będzie na świecie to nawet nie będę miała czasu na myślenie o czym innym, tylko teraz ciężko mi, tym bardziej, że świeża sprawa.. No i dobrze, że już lepiej z Tobą, trochę świeżego powietrza dobrze Ci zrobi ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #542307 przez dominia
Katarinka kochana wybacz mi, że dopiero teraz ale wczoraj prawie wcale nie było mnie w domu :) Wszystkiego Najlepszego !!!! :kiss: szczęśliwego porodu, zdrowej silnej kruszynki, uśmiechu na twarzy i spełnienia wszystkiego o czym marzysz :kiss: :kiss: :)

Jadzia nie wiem jak ja to robię, poprostu wiedziałam gdzieś tam w środku, że Hubercik wyskoczy :) i proszę już JEST !! Jest piękny :kiss: :kiss: wdrażaj się w rytm każdego dnia :) DZIĘKUJĘ BARDZO ZA ŻYCZENIA KOCHANA :kiss:

Madlen dziękuję :kiss:

Pliszka dziękuję :kiss:

Sylwia dziękuję za życzenia :kiss: tak dzisiaj mam ktg na 16 dopiero .. i z ginem będę się też widzieć to zobaczymy czy mnie zbada na fotelu czy nie bo się ostatnio zastanawiał :) a u niego w gabinecie mam niby na 5 lutego :)

Kasia dziękuję :kiss: ja mam tak od dwóch dni, że aż podskoczę jak mnie zakuje w pachwinach :ohmy: nie wiem czy to normalne czy brakuje mi magnezu .. ;)

Vini dziękuję :kiss:

Anoda dziękuję :kiss:

Pati dziękuję :kiss: powiem Ci, że Cię rozumiem, ja bym miała to samo, nie lubię jak ktoś się bez słowa odcina ode mnie .. a miałam tak kiedyś z jedną laską, którą traktowałam jak najbliższą przyjaciółkę, śniła mi się po nocach a ja nie wiedziałam dlaczego przestała się odzywać .. a tu jeszcze ojciec Twojego dziecka tak postąpił .. łamałoby mnie żeby się do niego odezwać ale chyba bym tego jednak nie zrobiła, przede wszystkim dlatego, że swoim postępowaniem pokazał jakim jest gówniarzem i, że nie nadaję się na ojca .. może wyjdzie Ci to na dobre ? sama nie wiem jak Ci doradzić, pomóc, podnieś na duchu, mój mąż jak się dowiedział, że będzie ojcem to Jego minę pamiętam do dziś ale już na drugi dzień zaczął organizować nasz ślub, podszedł do wszystkiego bardzo dojrzale ale to pewnie przez to, że jest 5 lat starszy ode mnie .. chociaż nawet przed tą całą sytuacją zawsze traktował mnie bardzo poważnie, może to kwestia wieku, doświadczenia życiowego .. teraz jesteś w ciąży to masz czas na rozmyślanie, przyjdzie Marcelek na świat to zaczniesz inaczej patrzyć na to wszystko i pewnie M się odezwie, że przecież jest ojcem .. od siedmiu boleści :dry:

Marlena dziękuję :kiss: dobrze, że wirus już ustępuje :)

My dzisiaj spaliśmy nawet .. chociaż już nawet później chodzę spać .. tak mi się nie chce zmykać oczu :dry: sen mam bardzo płytki ostatnio .. wstaję średnio co 2h na siku a jak się kładę to brzuch mnie boli, nie wiem czemu :dry: wczoraj ciotka patrzyła na moje biodra i powiedziała, że mam strasznie wąski tyłek a za tym idzie to, że dziecko może nie przejść .. zaczęło mnie to zastanawiać :( mojej mamy siostra miała problem przy porodzie bo syn się jej zaklinował i przydusił się .. dostał 3 punkty .. tak ją później straszyli, że będzie niepełnosprawny .. ale zdrowy jak rybka, mam nadzieję jednak, że u mnie wszystko pójdzie dobrze, najważniejsze żeby Igor był cały i zdrowy :) cały czas w to wierzę :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka