BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #541405 przez xpatiiix3
Michasia no właśnie mi zaczął teraz puchnąć na potęgę :P więc ja nie wiem :P

Satine no rzeczywiście Ci się nudziło, się nie dziwie :P fajny brzucho patrzę pasiaka masz, u mnie na razie tylko jeden wyskoczył malutki od blizny po wyrostku, za to cycki całe spękały na dniach teraz...

Katarinka no to dobre wiadomości ;) a tego 'syfu' z moczu szybko się pozbędziesz jak się podleczysz ;)

Chomiczka jeju no tępić takie teściowe tylko.. :P

Alina no nie mam, ale jakoś sobie poradzę na razie się mieszczę, jak już nie będę to wtedy będę myślała co dalej ;)

Aganobla u mnie to samo mi najbardziej lewe biodro dokucza już od dłuższego czasu, więc współczuję...

Dominia Wiadome końcówka najbardziej dobijająca, ja ledwo chodzę, siadam wstaję już jak jakaś niedołężna, ciężko mi nawet skarpetki założyć... ale już kwestia wprawy i kombinowanie :D A co do szkoły dasz radę, wierzymy w Ciebie ;)

A ja muszę się pochwalić, że dzisiaj już finish remontu ;) hehe Jutro mogłabym się przeprowadzić na dół, ale... że jestem wredną siostrą to sobie na raty rozłożę, bo jutro niedziela (wymówka), więc nie będę sprzątać i dopiero w poniedziałek zacznę powoli 'może' coś robić w kierunku przeprowadzki hehe ;) bo brat chce mój pokój przejąć, a nie dam mu tej satysfakcji tak szybko, bo będzie mi siedział nad głową dosłownie i truł życie do końca ferii (a zostało tylko tydzień, a zamierzam jeszcze wpaść do szkoły jak dam radę..), a tak wychodzi na cały dzień i mam spokój, dzięki temu mniej nerwów wszyscy mają... :P Mamuśka to mnie pośpiesza, bo jej kochany synek musi mieć już swój pokój, ale ja się nie dam tak szybko wywalić stąd hehe niech sobie poczekają, ja pierdziele tydzień wolnego marnować, na męczarnie z tym terrorystą pod jednym dachem i dogadałam się z babcią, jeżeli wycofa przepustkę to ja mogę w trybie natychmiastowym to zrobić, a jak nie to czekam do czwartku na przeniesienie się na dół :P Babcia tego samego zdania, nie chce, żeby on tu siedział w domu...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #541406 przez kasia123m
Domina napewno potraktuja Cie ulgowo..musisz tylko dotrwa...a jezeli bys pozaliczala to w przyszlym tyg to zostanie CI cos jeszcze?podziwiam Cie ze dasz rade sie uczyc

12 lata 2 miesiąc temu #541412 przez dominia
Kasia teraz co bede zaliczac to jest kropla w morzu :( pewnie zadnego egzaminu nie zdarze zdac w terminie ;) dlatego teraz ogarniam chociaz jakies zaliczenia i kolokwia .. Przynajmniej z cwiczeniami nie bede miec problemow ..

12 lata 2 miesiąc temu #541413 przez kasia123m
pewnie...pozalatwiaj ile sie da...a potem zdecydujesz co z reszta...dasz rade...i tak jestes niezla..heheh..uczyc sie jeszcze..mnie to by teraz nic do glowy nieweszlo

12 lata 2 miesiąc temu #541463 przez Dzolka

12 lata 2 miesiąc temu #541470 przez dominia
Dzien dobry :)

Jak sie spalo ? U mnie srednio .. Przed spaniem bylo mi niedobrze :/ Srednio co 2 h chodze siku to bylam chyba z 5 razy, wtedy jak sie klade spowrotem to boli mnie przez jakis czas brzuch :(

Dzisiaj jedziemy na obiad do tesciowej, nawet moi rodzice sa zaproszeni :) iiiiiii z wieczora po lozeczko dla Igunia !! :lol: tym sie ciesze najbardziej :) naklejek jeszcze nie przykleje bo cos mi swita w glowie zeby zrobic sciane, ktora nie bedzie kolo niego zaraz brudna :) sasiad ma nam zrobic takie cos w kuchni w tygodniu to pokaze Wam co to za wynalazek :)

Dzolka co sie dzieje ? Co to za mina ? :*

Milego dnia :*

12 lata 2 miesiąc temu #541475 przez kasia123m
Dzolka co jest?ciezka noc?ja jak leze od rana to moemantami jakby mi brzuch spinalo.ale lekko.albo mi sie wydaje.

Bylam wczoraj na pogotowiu z synem...noi nic..mam miu dawac lek na wirusa i czekac.martwi mnie to juz.rano temp normalna albo oslabienie,popoludniu po 37,5 a w nocy 35,5.powaznie mierzylam dwa razy.zwlacza cos?dziaslo rozpulchnione na ta 6.osluchowo pojedyncze swisty...dawac dalej wziewy.moze mocz jutro powtorze.Sylwia a jak mocz zwykly wychodzi ok to moze wyjsc cos w posiewie?taki bledziutki troche.martwi mnie to wszystko.

Musze dzis meza wyslac po pomelo.juz z tydz za mna chodzi.;)wygralam licytacje,ladna sukienke dla Tosi.tylko troche drogo bo 23zl.jeszcze licytuje stroj kapielowy.jak skoncza sie pozostale aukcjee to Wam pokaze.albo jak potem kompa wlacze.mialam nic nie kupowac tylko ten kostium i jurde obejrzalam pozostale aukcje i moze niepotrzebnie licytuje niektore rzeczy...no trudno...powinnam miec zablokowane allegro ;) :P

Ciekawe jak tam Jadzia?

12 lata 2 miesiąc temu #541484 przez dominia
Kasia za mna tez ten owoc co chwile chodzi :lol: kupil mi M wczoraj :) dzisiaj pewnie pojdzie :)
Robilas Kacperkowi przeswietlenie pluc ? Teraz jakos nie moze Ci wyzdrowiec, juz nie wiadomo gdzie szukac przyczyny :(
Jak tam Twoje cukry ? :) mi dzisiaj cos sie poknocily z rana, za duzo wieczorem zjadlam kabanosow ale nie moglam sie opanowac :(
Jadzia napewno dobrze :) cieszy sie synkiem :)

12 lata 2 miesiąc temu #541488 przez aniajulia2
Hej Mamusie
Dzolka co jest? Czemu minka smutna?
A ja wczoraj przewróciła się przed klatka na śniegu. Na szczęście polecialam na kolana i ręce. Boli mnie kostka trochę napuchla,ale najgorzej ze boli mnie znowu całe podwozie. W nocy jak się miałam przekrecic z boku na bok to myślałam ze się poplacze. Na szczęście jutro wizyta u ginki.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamy.

12 lata 2 miesiąc temu #541496 przez kasia123m
Aniajulia pewnie sobie naciaglas cos...kosc lonowa Cie pewnie boli.ja juz tak dwa razy mialam.najgrzej polozyc sie do lozka lub zdjac nogi...bol okropny.dzis bedzie bolec bardziej.jutro powinno poluzowac.

Domina jem na noc wielka bule z maslem serm i mlekiem i cukry po 83 rano.kabanosa jadlam ale w dzien i cukier ok...kielbase wiejska w duzych ilosciach do salatki z pora i tez ok.a wczoraj galarete i cukry 80-90 po galarecie...dzis na obiad rybka..mniam.
Wczoraj jak wracalismy z pogotowia to jadalam frytki i dojadlm salatka z mc donalda,troche lazilam po domu bo sie balam ale cukier 105 po godz...ide robic jajecznice na cebuli.. :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #541524 przez sylwia1986
Maracana witaj :) fajnie że postanowiłaś do nas napisać :)

Aneta daj znać co i jak i czekamy na zdjęcia :)

Madlen kurcze mi się wydaje że pit 11 od pracodawcy za 2012 będzie potrzebny do becikowego, ale pewna nie jestem. Poza tym chyba jest rok czasu na załatwienie tego, więc zdążymy się rozliczyć, jeszcze tak dokładnie się tym nie interesowałam, ale jakbyś coś wiedziała to daj proszę znać.

Michasia ja też wczoraj poszalałam, ale Ty to mnie przebiłaś na głowę. Ja zrobiłam kapuśniak, placki ziemniaczane, stefankę i sałatkę gyros, na szczęście miałam pomocnika w postaci mojego brata

Katrinka fajnie że po wizycie ok :) a te dolegliwości ciążowe, no cóż... takie "uroki" ciąży :(

Kasiu najlepsza wersja gangam jaką widziałam :D a co do moczu, to jeżeli często sika to warto zrobić posiew, bo w zwykłym badaniu może nic nie wyjść bo te bakterie się wypłukują a posiew może wyjść zły. Tylko też zapytaj Kacperka czy go szczypie przy sikaniu.

Aniajula bidulko, musiałaś się nieźle wystraszyć.

12 lata 2 miesiąc temu #541538 przez ola85
Witajcie mamusie,
Ja spałam dobrze :) Może dlatego że wczoraj też trochę poszalałam. Posprzątałam kuchnię, wymieniłam pościel, poprałam i poprasowałam. No i jeszcze obiad. Dzisiaj za to mam labę :blink:
Aniajulia - to daj znać jutro po wizycie i powodzenia :) U nas też bardzo ślisko, oby szybko przestało boleć.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #541563 przez [email protected]
Dzień dobry :) pospałam do 9 i tyko raz na siku :) wczoraj po kąpieli ból zniknął

Michasia i Sylwia rządzicie w kuchni,szkoda że daleko mieszkam :silly:

Aniajulia uważaj na siebie,ja jak wychodzę sama to chodzę jak żółw bo też już nie raz bym sie przewróciła

12 lata 2 miesiąc temu #541579 przez xpatiiix3
Hej brzuszki ;)

Dominia to pochwal się tym wynalazkiem na ścianie jak będzie zrobione ;P A z tymi mdłościami to ja często mam w nocy, budzę się ostatnio i zasnąć potem nie mogę tak mi niedobrze, na plecach już spać też nie mogę, tylko na boku przez to...

Kasia Ty to masz non stop przeboje jakieś z synkiem.. Mam nadzieję, że niedługo się to uspokoi ;)

Aniajulia ojej biedna, no teraz tak ślisko, ja jak wczoraj wyszłam na zakupy z mamą to mnie pod rękę prowadziła, bo ja to już bym tyle gleb zaliczyła, że głowa mała... :P

Ola po takim sprzątanku należy się odpoczynek :D

Aganobla to dobrze, że przestało boleć ;)

A ja nie bardzo wyspałam się, humor dzisiaj do d..., nie mam ochoty nawet nic robić ;/ I czekolada nie pomaga nawet...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #541590 przez Monia_T
Witajcie

U mnie dziś kiepska nocka :dry:
Nie mogłam zasnąć, mała kręciła się prawie bez przerwy, do tego ból w podbrzuszu i plecach, który jak na złość rano ustępuje... :huh:

Za to cukier po bardzo obfitym śniadaniu i mocno zmniejszonej dawce insuliny miałam 80 :ohmy: tak nisko, jeszcze ni było :)

Aniajulia biedna :kiss: Musimy uważać, teraz wszędzie ślisko, ja wychodzę tylko trzymając sie ramienia męża, bo równowagi utrzymać nie mogę... :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka