- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wszystkim Koleżankom serdecznie dziękuję za życzenia

Dominia Tobie Wszystkiego NAJ NAJ - szybkiego, łatwego porodu (jak Jadzi

Jadzia Ależ Twój maleńki mężczyzna jest piękny

Buziaczek i Nika coś mi się wydaje, że nasze typowania wzięły w łeb - obstawiałyśmy Alinę, Vini i Monię, a to Wy finiszujecie

Madlen, Banana Nie będę się powtarzała i pisała, że współczuję remontu. Życzę Wam za to jak najszybszego finiszu w tym remoncie i MEGA zadowolenia z efektów, no i odpoczynku choć parę dni przed tym najważniejszym dniem

A mój wczorajszy dzień był pełen niespodzianek i to miłych. Nie planowałam żadnego przyjęcia, bo z siłami do organizacji to same wiecie. Kupiłam tylko ciacha i mieliśmy pojechać do moich rodziców po obiadku. A tu z rana telefon od mamy, żeby przyjechać na obiad. Po drodze moje kochanie podjechał do galerii i ... zabrał mnie do Apartu, żebym wybrała sobie prezent

No a u rodziców czekali na nas mój brat z rodzinką i ogromny tort, który bratowa własnoręcznie dla mnie zrobiła. Super prezent i bardzo miły dzionek

No a dziś kolejny dzień, kolejny tydzień dziewczynki w oczekiwaniu na nasze słoneczka. W tym tygodniu złożymy już chyba łóżeczko, bo nie mogę się doczekać.
MIłego dzionka dla wszystkich i czekamy na wieści - może worek z dzieciątkami rozwiąże się od poniedziałku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*

Jadzia Hubuś jest przesłodki, cudo maleńkie

Pati nie smuć się

Buziaczek współczuję szpitalnych przejść, jeszcze trochę i będzie koniec

Nikka wow!!! 5cm to nieźle!
Dzisiaj to się nawet wyspałam budziłam się kilka razy ale zaraz zasypiałam, nawet siku nie poszłam.
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Natalka dziękuję

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

no i powiem Ci, że tylko najgorsze jest to, że nie wiem dlaczego to zrobił, tego mogę się tylko domyślać, a to mi spokoju nie daje... I tak sobie w kółko zadaje to pytanie, to mnie strasznie dręczy całymi dniami i w nocy... No ale mam nadzieję taką, właściwie to wiem, że synek odmieni wszystko w moim życiu na lepsze, właściwie to już jest dla mnie najważniejszy i chciałabym, żeby on miał dobrze, wtedy to i ja będę szczęśliwa

No a M wiem, że jeszcze się odezwie zapewne jak mały będzie na świecie albo jak się w końcu domyśli jaki błąd popełnił... Powtarzałam jemu zawsze, że najważniejsza jest dla mnie pełna rodzina, bo chciałam, żeby moje dziecko miało ojca i matkę, dlatego, że wiem jak ciężko jest moim braciom bez ojca, bo tak na prawdę go nie mają, po prostu jest to przykre jak w szkole czy przedszkolu jest jakiś dzień rodziny czy cuś w tym stylu, a moi bracia patrzą z łzami w oczach na to jak inni ojcowie bawią się ze swoimi dziećmi, a oni siedzą sami w kącie... I weź tu wytłumacz dziecku dlaczego taty nie ma, dlaczego nie przyszedł...
Katarinka no to miałaś wczoraj dzień pełen niespodzianek

Natalka, Katarinka staram się

Natalka nie martw się tym paciorkowcem, tak jak mówi Dominia dadzą antybiotyk i będzie wszystko ok

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Natalka nie denerwuj się, paciorkowiec wykryty nie jest zagrożeniem. Dobrze, że wiesz, że go masz! Po prostu dostaniesz antybiotyk i będzie ok

Nika 5cm!!! Czyli jeszcze chwilka, super

Buziaczek trzymam kciuki

Pati teraz masz takie rozterki odnośnie Twojego M, bo nadal coś do niego czujesz i wszystko co się dzieje jest bardzo świeże...ciężko wyłączyć serducho i skupić się na rozumie

Nadzieja mojego męża, że urodzę dzisiejszej nocy odpłynęła wraz z porankiem, niestety...Ja nadal obstawiam, że coś się wydarzy w środę, zobaczymy jak moje matczyne przeczucie się sprawdzi. Dziś miałam położyć się na patologii, wywalczyłam wtorek, ale przesunęłam to jeszcze na środę. Niestety dłużej przeciągać nie mogę, a tak bardzo nie chcę tam leżeć

Nockę miałam kiepską, teraz odczuwam skutki. Idę pod ciepły prysznic, wstawię pranie bo się namnożyło i minie kolejny dzień w ciąży...czuję jakbym już zawsze miała w niej chodzić

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Mój pierwszy chłopak hmm .. było wspaniale ale się skończyło i powiem Ci, że dobrze bo z nim normalnego życia to bym nie miała

Dzisiaj mam wspaniałego męża i wiem, że będzie cudownym Ojcem

Zobaczysz, że u Ciebie będzie tak samo

A ten cały Maciek niech się schowa .. kiedyś stwierdzisz, że dobrze się stało

Monia dziękuję

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dominia to dobrze, że przejrzałaś na oczy z tamtym

A ja zaraz idę do lekarza z Natankiem, bo kaszle strasznie przez weekend, a mamuśka już od dzisiaj w pracy, więc na mnie spada ten obowiązek, potem do sklepu się przejdę jeszcze, może świeże powietrze dobrze mi zrobi...
...
Aniołek [*]
- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pati dzielna dziewczyna jesteś przetrwasz to wszystko a Maciek może kiedyś sam zrozumie, że popełnił błąd.
Strasznie boli mnie dzisiaj krocze nie mogę stanąć na prawej nodze bo ból promieniuje aż do kolana masakra jakaś.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dominia pochwal się łóżeczkiem.
Madlen to życzę, by tą rewolucję mieszkaniową spłacało się bezboleśnie. Czyli jeszcze parę dni i będziesz mogła w Waszym pokoju wszystko układać. A ten mały chcecie dla dziecka, czy u Was będzie łóżeczko?
Niika to nieźle takie rozwarcie:) To już chyba niedługo poród? Trzymaj się tam w tym szpitalu, masz jakieś fajne towarzystwo chociaż?
Jadzia super synek:) I jaki tatuś szczęśliwy:)
Kurcze, taka miła opieka i jeszcze prezenty na wyjście, przynajmniej gdzieś doceniają kobiecy trud:)
Słodki Hubi:) Śliczności:)
Katarinka (spóźnione) i Dominia wszystkiego najlepszego, by ta końcówka ciąży była dla Was szczególnym czasem oczekiwania, dużo radości z macierzyństwa i samych dobrych dni.
Patii współczuję, bo wszytsko jeszcze na świeżo przeżywasz. A tak musiało się stać, byś była otwarta na lepsze:) Tkwiła byś w związku z kimś kto do tego nie dorósł i tylko byś miała więcej kłopotów. Jesteś silna babka i poradzisz sobie, a kto wie, kiedy spotkasz swoje szczęście.Zobaczysz, trochę czasu, cierpliwości i będziesz mamusią w skowronkach:)
Dominia u mnie w szpitalu przed porodem mierzą miednice miednicomierzem-takie śmieszne urządzenie i wtedy wiedzą, czy nie jest za mała, by dziecko mogło swobodnie przejść.
Natalka to dobrze, że zbadali. Dostaniesz antybiotyk i po sprawie, nie ma się czym przejmować. Z dwojga złego wolałabym paciorkowca niż np. cukrzyce, patrząc jak się dziewczyny męczą

Katarinka to miło tak Ci niespodziankę zrobili:)Co sobie wybrałaś od M?
Monia a może Mała się zbuntowała i rzeczywiście postanowiła nie wychodzić

Ja dziś miałam koszmarną noc. Wieczorem sobie wymyśliłam, żeby Paweł mi włączył taka lampkę światłowodową. I się nią jak dziecko bawiłam już w łóżku i mnie głowa zaczęła boleć. Niewiem, czy to od tej lampki:), nigdy jej nie zapalałam-taki szajs przekładany z konta w kąt do wywalenia:)W nocy się budziłam z coraz większym bólem głowy tak z tyłu za uchem, taki pulsujący i ciągnący ból. Rano Paweł dał mi APAP, zawsze brałam pół w ciąży, dziś cały i po kolejnych 1,5-2 godz trochę przeszło. A teraz znowu się nasila...Leżę jeszcze w łóżku, nie mam ochoty wstawać...może za godzinkę...
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia no ja będę w skowronkach jak już będę mogła przytulić mojego brzdąca, wtedy to już chyba nic się nie będzie liczyć

U mnie to chyba ta rwa, bo biodro lewe to już masakra ledwo się ubieram sama

...
Aniołek [*]