- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka fajnie ze wizyta położnej się udała, a ile razy ma w sumie do Ciebie przyjść? Buziaki dla Olusia
Aga ja jestem antyszpitalna, w sumie fajnie być pod kontrolą, ale jakbym miała tam czekać do niedzieli to chyba bym oszalała, tu chociaż mam Was i M i swoje łóżeczko i podusie. Trzymaj się tam dzielnie, będziesz miała z nami jakiś kontakt?
Wieczorem mam wizytę u ginki po L4, więc jeśli będzie mi zerkać w podwozie, to zobaczymy jak ona oceni moje rozwarcie
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Myślę, że u Ciebie to już niedługo
Ja jak dostałam skierowanie z poradni do szpitala tak mnie płacz ogarnął .. bo wiedziałam, że zostawią
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia a boli Cię jak na miesiączke przy twardnięciu czy przez cały czas??
aganobla to może będą od razu wywoływać??
Ciekawe jak Gabilee, czy zostawią ją już w szpitalu czy wróci do domku.
Pliszka cukiereczek słodki z Olusia
Wypadałoby żeby któraś dziś urodziła, żeby jakoś rozpocząć ten tydzień z przytupem
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
My od wczoraj jesteśmy w domku
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamuś, za te nierozpakowane trzymam kciuki.
Moja dzidzia teraz śpi, za to nocki mamy niezłe, żebym mogła choć na chwilę zasnąć to biorę ją w nocy do łóżka. Ale jest przekochana. I strasznie głośna. W szpitalu byłą jednym z najgłośniejszych dzieci. nie płącze często, tylko nie lubi przewijania i mycia
Potem napiszę więcej i wrzuce zdjęcia
Pozdrawiam i miłego dnia
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z mojej Maryśki nocą wychodzi diabeł. Dziś budziła się co pół godziny. Nie da matce wogóle pospać.
Też macie spuchnięte stopy ?? Ja w ciąży nie miałam...za to teraz. MASAKRA. Lekarz wspominał o tym,ale nie wiedziałam że aż tak Normalnie balerony takie haha.
Tu macie mojego "anioła" za dnia
Wszystkie wasze dzieciaczki są słodziuchne
Nierozpakowanym życzę w końcu rozpakowania!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marysia piękna
Sylwia mnie jak przyjmowali do szpitala to ja się czułam wspaniale, nic mnie nie bolało, ktg wyszło takie jak zawsze i gin też mi nie powiedział, że urodzę w ten dzień co mnie położyli dali nospe w tyłek i akcja miała się albo rozwinąć albo uspokoić .. no i wyszło na to pierwsze uważam, że nie powinnaś słuchać się lekarza bo jeżeli Bartuś będzie chciał wyjść to wyjdzie nawet dzisiaj
Do mnie nie dochodziło, że rodzę dopóki lekarz mnie nie zbadał i nie rozwalił pęcherza płodowego wtedy to się tak wystraszyłam, że jak sobie przypomnę to mi się śmiać chce z tego
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia Igorek super, pięknie się uśmiecha:) Przy takim Skarbie chyba już zapomniałaś o trudach diety, co? Jak z jedzeniem u Ciebie? jesz słodycze?
Sylwia to pochwal od koleżanek z forum Twojego M, że tak ładnie poprosił, by Cię wypuścili:D
Pliszka Olek też słodziutki:)
Aganobla to powodzenia.
szkoda, że Kasia jeszcze jeden dzień musi w szpitalu siedzieć.
Ola czekamy na fotę miłego dnia:)
Satine, rzeczywiście aniołek:)
Sylwia ja mam termin na piątek (właściwie trzeci już termin) i mam nadzieję, że w czw dostanę dalsze L4, bo jakbym miała być już na macierzyńskim, to dziękuję bardzo...
Dziś na zakupach jedna sprzedawczyni zapytała czy dużo mi jeszcze zostało, jak powiedziałam, że terminowo do piątku, to stwierdziła, że to jeszcze nie ten piątek, bo za bardzo latam i nie wyglądam jakbym miała niedługo rodzic...Wszyscy się u mnie dziwią, że już właściwie po terminie z OM, i po jednym z USG, także zupełnie odwrotnie niż u Was...
Miłego dnia dziewczyny!
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia u mnie panie w sklepach myślą że jakoś na marzec a to już po wszystkich terminach,ostatni 22.02
Chciała bym jutro jechać do szpitala ale trochę mnie martwi że mały od 2 dni nie ma czkawki,na ostatnim usg nie było dużo wód,no i łożysko 2-3 stopień,jadę dzisiaj a jutro może będą wyniki badań,zresztą nie chce się spierać z ginem,pewnie wie co robi
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olu fajnie że już w domku a to jesteś u rodziców? M jest z Wami? Jak się czujesz?
Satine no aniołeczek słodziutki mówisz że w nocy wychodzi z niej drugie oblicze?
Dominia hehe może też sobie zaaplikuję taką nospę
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiadomo, że jako tako słodyczy przy karmieniu nie wolno ale jem drożdżówki z serem albo z jabłkiem, piję kompocik z jabłek, biszkopty wsuwam nawet wczoraj ciocia mi przywiozła placek z jabłkami na biszkopcie z bitą śmietaną pycha
Staram się jeść tak żeby mały nie dostał jakiegoś świństwa typu alergia czy coś.. więc dużo rzeczy jeszcze omijam np. czekolada, orzechy, ciężko strawne rzeczy itd
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dala lek rozkurczowy , zeby sprawdzic czy te skurcze co wyszly na ktg to przepowiadajace czy wlasciwe i kazala odczekac 1h i po godzinie nic, zrobila jeszcze raz ktg i kazala wracac do domku i lepeij bo jakbym bez celu miala lezec bezsens by byl. i jak do pt nie ur to wtedy na oddzial i wywolanie
zaraz nadrobie posty
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Już nie mogę się doczekać mojej gwiazdeczki
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymajcie kciuki,pewnie zostawią mnie do porodu sn albo cc