- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natalka śliczna córunia

Pati jaki duży Marcyś

Anoda będzie dobrze,trzymam kciuki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Blizna zagoiła się ładnie ale gin powiedziała żeby jeszcze poczekać bo teraz jest dobrze ale nie wiadomo jak będzie gdybym teraz zaszła w ciąże więc sugerował żeby wstrzymać i zacząć działania czerwiec-lipiec. Co jeszcze pieprzona dwurożność

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja mam dziś jakiś dzień dobroci od synka, ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca. Pierwszy raz w przerwach między rannymi karmieniami śpi

Dominia oby to nie był katarek, może faktycznie jak mu się cofa pokarm to mu leci do noska. Mój Bartek tak miał wczoraj i taki nerwusek był że płakałam razem z nim.
Anoda bez sensu Ci lekarze robią nadzieje, a później odwlekają w czasie takie decyzje.. Ale zdrówko i bezpieczeństwo przyszłej mamy też ważne, trzymam kciuki żeby wszystko się dla Was pomyślnie ułożyło, bo jak nikt na to zasługujecie

My mieliśmy dziś trochę śmiechu, M smarował pupcie Bartkowi linomagiem i chciał mu przy odbycie dobrze nasmarować, bo ma tam takie czerwone jakby nie było skórki

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Dady nie próbowalismy jeszcze, chyba jednak Pampersy najlepsze. No ale też najdroższe..
Monia też sobie zapisałam rady katarkowe

Alinka no nie mam wyjścia muszę się usmiechać, mam zdrowe dziecko i do szczęścia już niewiele trzeba więcej

Czas porodu zapomnę kiedyś, a jak nie to pójdę do psychiatry na hipnozę...
Anoda no dupaa, a może drugi lekarz inaczej zdecyduje. Wiesz jak to z nimi jest..
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Każdy ochrzczony powinien mieć dwoje chrzestnych (kobietę i mężczyznę). Jest jednak możliwość, że jest tylko jeden chrzestny (bądź chrzestna).
Świadkiem chrztu może być chrześcijanin niekatolik.
Chrzestnym może zostać tylko osoba bierzmowana, wierząca i praktykująca. W związku z tym chrzestnym nie może być osoba żyjąca tylko w związku cywilnym bądź konkubinacie. Może być osoba po rozwodzie, ale nie żyjąca w nowym związku.
Chrzestni biorą na siebie obowiązek troski o wychowanie dziecka w wierze.
Wymagane dokumenty: zgoda własnej parafii na bycie chrzestnym"
Natalka - to życzę by pępuszek się szybko wygoił
Pati - ja słyszałam o komplikacjach poszczepiennych, ale chyba nie cukrzyca... myślę że to raczej przypadek. Choć przyznam że im bliżej szczepienia tym mam więcej obaw
Dominia - widzę u każdej z nas wygląda to podobnie, ja Cię pocieszę że dobrze jak taka faza jest w dzień, a nie w nocy...
Jadziu - moja już waży 4,5kg, kaftaniki jeszcze nosi niektóre 56, ale śpiochy i pajacyki już tylko 62
Moja wczoraj miała pierwszą kolkę. masakra jakaś, płakała tak głośno i nie dało się jej niczym uspokoić, chyba coś musiałam zjeść nie tak jak trzeba...
Jeszcze do tego kaszlała... co to katarku to trudno mi ocenić, bo rano było lepiej, ale potem bardzo łapczywie pojadła i jej się ulało i poszło też noskiem. Wyczyściłam nosek, ale mimo to trochę "chrumkała" teraz sama nie wiem czy to był pokarm czy katarek. Temperatury nie ma.
Ja już też czasem wariuję. Przez to że moje dziecko przyzwyczaiło mnie do tego że ciągle je i nie śpi, to teraz jak najada się po pół godzinie i zasypia to ja jeszcze bardziej panikuję. Siedzę nad nią jak głupia i patrzę czy oddycha, nie krztusi się itp.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
anoda cholera dziwny ten twoj lekarz ciagle przeciaga i odwleka... chociaz z drugiej strony moze tak bezpieczniej... kurcze sama nie wiem... chcialabym sie z toba cieszyc...
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madlen hipnoza przydałaby się,ciekawe kiedy zapomnę...
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Anoda - nie załamuj się kochana, musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze, a tak będzie bo my tu wszystkie mocno trzymamy kciuki za Ciebie

Ola - w nocy mam tak samo siedzę na łóżku i czuwam, bo boje się że jak zacznie się jej ulewać to się zakrztusi, sprawdzam czy oddycha itp.
dziękujemy za wszystkie komplementy

U nas dzień był trochę lepszy nie było tyle płaczu i marudzenia a teraz moja księżniczka leży grzecznie w kołysce obok i ogląda misie na ochraniaczu (ciemniejsze od reszty).
Mierzyłam dzisiaj moja spodnie z przed ciąży i mieszczę się we wszystkie

Miłego wieczoru mamusie i spokojnej nocy

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Domina i byl ten lekarz?
Anoda ja wierze ze lekarz chce dobrze..wazne zeby wszystko dobrze sie potoczylo...i moze stad ta ostroznosc..zobaczysz co Ci powie drugi lekarz...
noi juz musze isc..polezala..ech..mam tylko nadzieje ze po kapieli zasnie normalnie..
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
natalka szczesciaro hehe nie masz wagi

kasia u nas to norma takie spanie nie spanie

ola moja sobie upodobala ostatnio spanie na wznak i tez mam stresa ale glowke obkreca na bok wiec jak ulala raz to ucieklo bokiem

www.bobovita.pl/home/klub/galeria/15792 dlaej prosimy o glosowanie wystarczy wejsc i kliknac glos na te fote

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina ja mam takie same schizy....jak podnosze malego albo pod paszki (chociaz bardzo rzadko mi sie to zdarza bo staram sie tak nie robic) albo jak podnosze pod glowke i pupke to tez sie martwie,ze go calego wykrzywiam...albo jak trzymam do odbicia.

Natalka ale ci dobrze...u mmnnie niestety gorzej z waga

Dominia biedny Igorek

Madlen podoba mi sie to co napisalas

Kasia no to niezle ci Tosia dala popalic

a Hubek od wczoraj wymiotuje (chyba)...chyba to nie jest ulewanie bo za duzo tego jest i jak chlusnie to o matko! troche sie denerwuje bo nie wiem co mu jest....jak go karmie to strasznie sie prezy pod koniec..wyrywa mi sutka...denerwuje sie..kopie

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
W Warszawie dzis slicznie sloneczko swiecilo i bylo nawet cieplo. Bylismy na spacerku prawie dwie godzinki. Wrocilismy, mala zjadla i zasnela. Spala od 13 do 17. Spawdzalismy tylko czy na pewno oddycha.

Kasia, moja Melunia tez ma takie dni. Dzis spala po spacerku. Ale jak wstala o tej 17 tak zasnela 10 min temy po myciu.
Anoda, lekarz wie co robi. Poczekaj jesli on ci tak radzi. Ja pierwsze ciecie mialam 4,5roku temu a mimo to peklam i ciecie mialam w ostatniej chwili. Ja caly czas trzymam za Ciebie kciuki kochana.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
jadziu moze spokojnie moze nie moze zrobic kupki i stad taki efekt jak tasia miala problem zeby kuoe zrobic to tez ulewala...
kurwa ja mam debili nie sasiadow wlasnie cos przybijaja mlotkie kurwa jak sie przejde to nie recze za siebie ... do ktorej mozna wykonywac prace w bloku??? bo mnie juz ze tak powiem chuj strzela i kogos zaraz pierdolne... sorry za slowa ale wlasnie dziecko mi zasnelo...
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

To nie takie proste bo z dwurożnością ciężko ciąże donosić ale wierze że będzie mi dane być mamą. Życie zaskakuje i nigdy bym nie pomyślała że takie rzeczy mnie spotkają.
Paula po pół roku rana po cięciu jest już wygojona więc ten rok to na zapas lekarze każą czekać. Znam dziewczynę które po pół roku zaszła w ciąże i prowadziła bardzo aktywny tryb życia bo do 8 miesiąca jeździła na rowerze i nic się nie stało. Rzadko się zdarza żeby blizna pękła. Tak samo rzadko zdarza się żeby łożysko odeszło przedwcześnie. Gin mi dzisiaj mówił że przez 20 lat pracy spotkała się z tym dwa razy.