- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dominia wspolczuje z tym katarkiem mam nadzieje ze bedzie duzo lepiej po masci i wygrzaniu... a dziadek nie moze przyjechac do was???
kasiu my pierwszy raz wyszlismy jak mala miala dwa tygodnie i bylo kosmicznie zimno i sypal lekki snieg i nawet wiatru zimnego bylo troche... nic sie nie stalo... i wychodzimy teraz praktycznie codziennie wtdy tez robimy zakupki codzienne
madlen widocznie mial swoj gorszy dzien
kasia ja tez sie obrzeram i ciagle waa w dol mi idzie no i worek juz nie jest taki workowaty
pati jak ja bym wazyla 60 kg to szok by byl... ja tyle chyba od podstawowki nie wazylam :P
mrufka wiesz to jacys nowi cholera i bezmozgi jakies... no nic zobaczymy jak dzis bedzie powtorka to sie przejde i sie zapytam czy fajnie im bo mnie kurwa nie...
dominia glowke odpieram palcami bo ja mam duze dlonie i dlugasne paluszki wiec asekuracja jest tylko mnie to wiesz zastanawia czy ja tymi lapskami jej czegos nie uszkodze :P
a my mialysmy ciezki poranek... mala obudzila sie kolo 4 i zjadla ale kupy nie bylo i chciala chyba ja zrobic ale nie mogla pozniej troszke stekala no i ja prawie nie spalam przez to w koncu o 6.30 poszlo... o jak milo bylo posluchac tego srutania i nawet ta kupa jej nie przeszkadzala bo biedulka zasnela jeszcze na pare minut... a kolka to nie byla bo nie plakala tylko nie mogla porzadnie srutnac...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nocka super. Od 19 do 00 spala. Pozniej jedzonko o 2, 4 i 7,45.
W Wawie znowu slicznie slonce swieci. Na pewno ruszymy na jakis spacerek z dziewczynami.
Co do zarcia... Ciagle cos jem. Nawet teraz
W ciazy przytylam 5kg. Prawie miesiac po porodzie mam -10kg. Wiec niby fajnie ale mam okropny, obwisly kaldun. Zainwestowalabym w ten pas ale poki co mam zakaz od gina. Jak mi zostanie takie sadlo to sie pochlastam. :/
Mela juz godzine nie spi. Lezy w lezaczku ale chyba sie znudzilo juz...
Milego dnia
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mnie boli brzuch...jajnik i wiecej sie ze mnie leje jakby krwi...okres dostalabym tak wczesnie?nie dzwiglam nic wczoraj...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia mysle, ze to nie okres ja tez mialam taka faze co dwa dni chyba lecialo cos z krwia i przeszlo
Czy to mozliwe zeby mi sie jadzilo cos z naciecia ? Juz mnie to wkurza bo mogloby sie calkiem zagoic czasem mi przeszkadza i wiadomo, ze trzeba na to uwazac ..
Dzisiaj siedzimy w domku, M po kosciele dzisiaj ma zalatwic chrzciny moze w dzien jakos sie zdrzemne ..
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moją mała wysypało na caaaałłym brzuchu. Zjadłam wczoraj kawałek kopca kreta i to chyba od kakao. Dziś jedziemy do lekarza bo chce ją obejrzeć przez to ulewanie i od razu na brzuś spojrzy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madlen fajnie to opisalas wszystko ja juz tez czuje sie coraz lepiej widze , ze Adas Jr i Senior dostaraczja ci duzo milosci i szczescia cieszy mnie to bardzo zaslugujesz na to
anoda wiem , ze dlugo trzeba czekac , ale teraz musisz byc calkowicie zdrowa , zeby nie bylo zadnych komplikacji kochana w ciazy i , zebys nie musiala sie juz martwic , ze bedzie cos twojej kruszynce trzymam kciuki kochana
jadziu a jak robisz frida to masz tyle sily , zeby wciagnac ? bo to sie ustami robi prawda? przez ta rurke?
co do wymiotów to to wyglada jak takie chlusniecie na odleglosc , moj maly tak mial, i spadl z wagi odrazu... i okazalo sie , ze za duzo je ;/ podawaj mniejsze porcje i czesciej moze to pomoze u mnie pomoglo
alinka od 22 jest cisza nocna do 6 rano , ale w ciagu dnia tez nie mozna przekroczyc wysokosci mega hz czy decybeli ... wiec wiem co czujesz jak mieszkalam w bloku miaja powalonych sasiadow
dominia a nie mozna zamowic tych kropelek ? zycze zdrowka dla Igunia
mrufka tez mam ochote odreagowac wiec nie ejstes sama kochana
tez bym chciala wazyc z 53 kg
schudłam juz 14 kilo zostało jeszcze 12 do wymarzonej wagi a 10 do sprzed ciazy
wlasnie kupilam pas poporodwy bede uzywac kilka godzin dziennie zobaczymy czy cos to da
i cwiczonka sa tam tez opisane , które mozna robic juz 24h po porodzie
niestety jestem chora ;/ dopadlo i mnie biore antybiotyk , ale slabo pomaga mam kaszel , boje sie , ze maly zalapie ...
mam pytanie ile wasze dzieciaczki w wieku 2 tyg zjadaly mleka? bo moj jak zje wiecej niz 60 ml to tak chlusta , to juz nie ulewanie ;/ wiec wiecej mu nie daje , ale przytyl przez 3 dni 160g , bo polozna byla i wazyla
a i powiedzcie mamusie , ktore jestescie juz dluzej po pologu kiedy zdecydowalyscie sie na seks ? o ile sie oczywiscie zdecydowalyscie bo ja jestem 2 tyg po porodzie a ochote mam taka , ze juz nie moge dotykac ani calowac M. dobrze z jedej strony , ze wyjechal
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasnie nalozylam pas poporodowy masakra oddychac nie moge a rozmiar L , ale to chyba takie odczucie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja 90 wciągnąc potrafiła jak mocno głodna była ;p
- Majkon
- Wylogowany
- gaworzenie
induckaj nie wyszła, nic nie było więc bylo cc...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Madlen - ja Cię rozumiem! Ja miałam dzisiaj taką noc od 12.30 do 6.30 na zmianę: przewijanie, karmienie, kołysanie z małymi przerwami na 10-15 min drzemki Jeszcze cały czas pilnowałam żeby nie ulała, bo przez to przeziębienie częściej ulewała, bo wystarczyło że pokichała i cały pokarm wracał. Ale z dobrych wieści to jeśli chodzi o przeziębienie to jest trochę lepiej o 6.30 już byłam padnięta to poprosiłam M żeby ją kołysał i jak zasnęłam to spałam 3 bite godziny.
Dziewczyny, nie narzekajcie na wagę. Ja mam w drugą stronę, w ciąży jak przytyłam to miałam takie fajne zgrabne nogi, a teraz jak schudłam do takie patyczki... Ja obecnie mam 59kg przy 176 wzrostu (przed ciążą 55kg)
Mój M mówi wczoraj do mnie że jak mała dorośnie, to żadnemu mężczyźnie jej nie da, a za chwilę dodał: " choć pociesza mnie fakt, że jej przyszły M też jest teraz takim cudownym bobasem" a ja do niego: "skąd wiesz? Może teraz jest w Twoim wieku" chciałybyście zobaczyć jego minę