BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 8 miesiąc temu #611390 przez kasia123m
Mrufka nie wybudzam.wczoraj zjadla o 20,30 i obudzila sie 3,40.choc Twoje pory budzenia sa fajniejsze hehe...tylko ze moja najdluzej spi po kapieli...jak ja wybudzalam o 23 to nic to nie dawalo a szkoda...:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #611399 przez buziaczek18
Mrufka ,ja nie budzę nieraz jak zje ok 22 to potrafi się obudzić o 7 rano i wtedy je 150,w nocy wytrzymuje mi ok 8 godzin a w dzien je co 4,5, myslę że jakby była głodna to by się kręciła i obudziła na jedzenie,.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #611404 przez buziaczek18
Moze się uda teraz

11 lata 8 miesiąc temu #611406 przez xpatiiix3
Pliszka ale ja postaram się załatwić chrzest w sobotę sam sakrament bez mszy, bo nie chce za bardzo czekać już z tym :)

Michasia zobaczymy póki co nie dostałam odpowiedzi, coś mi się wydaje, że ją albo sumienie ruszyło w stosunku do mnie, że była jakaś taka niesprawiedliwa i stała za Pauliną albo to jakaś podpucha jest...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #611412 przez mrufka
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi więc nie będę jej budzić niech śpi :)

Teraz Adula śpi pięknie na brzuszku więc zabieram się za zupę serową będę robić pierwszy raz mam nadzieje że wyjdzie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #611430 przez dominia
Patii masz racje idz do ksiedza zalatw chrzciny na sobote :) my tez mamy ale idziemy na msze a u Ciebie z wiadomych wzgledow niech bedzie po raz dwa i do domku :) powiedz, że Marcelek był w spitalu i jeszcze nie jest w pełni sił i zależy Ci żeby zrobić po mszy myślę, że nie będzie miał żadnego ale :)

jak ja zazdroszcze Mamusiom, których maluszki śpią tak dlugo w nocy .. u nas w ogole to 3,5 h spania jest max :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #611439 przez buziaczek18
Dziewczyny sory ze zawracam wam głowę tymi zdjęciami ale wyskakuje mi ze obraz nie został wczytany ze zły format pliku jak mogę zmienić format pliku zeby był jpeg,gif,lub png,nie mogę usmieszek ma słodki ,ale fryzurkę zarąbistą,,,,,Mrufka super mała ,,,,,,,,Adunia,,,

11 lata 8 miesiąc temu #611442 przez xpatiiix3
Mrufka boooooooskie te fokti hehehe ajj ta Twoja Adusia to udana jest :D :kiss:

Dominia ja właśnie taki plan miałam tak zagadać do księdza :) a że mam plebanie przez płot (no po drugiej stronie uliczki) to blisko, a kościół 20m od domu :D o 16 czy 17 kancelaria otwarta więc skoczę szybko zagadać :)

...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu #611450 przez dominia
Patii ani się nie zastanawiaj tylko idz :) a jak chrześni ?? mówiłaś już ? prosiłaś kogos ?

11 lata 8 miesiąc temu #611451 przez Monia_T
Mrufka ale boska Adunia :laugh: :laugh: :laugh:
uwielbiam zupę serową i często robię....mmm samak mi narobiłaś :)

Buziaczek a masz Picase? Tam najłatwiej zmniejszyć i jednocześnie zapisać jako dowolny plik.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 8 miesiąc temu #611518 przez xpatiiix3
Dominia no pewnie że pójdę mama mi to podrzuciła ten pomysł :) a chrzestnych mam moja dobra koleżanka z liceum jeszcze z klasy (pierwszy typ, bo nikogo innego nie wymyślę niestety siostry nie mam), a chrzestnym będzie wujek, bo brata nie wezmę (jak to jakiś antychryst jest...) mam już zaświadczenie od chrzestnego jeszcze czekam na drugie od chrzestnej tylko i wszystko załatwione będzie :)

...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu #611630 przez katarinka1
Mrufka - niesamowita Twoja córcia, mała Śmieszka :laugh:

Michasia ja też powoli wprowadzam nowe produkty, bo widzę, że małej nic specjalnie się nie dzieje. Cytrusów nie ruszam bo na czarnej liście są. Mam wielką ochotę na czekoladę, ale sobie odpuszczam póki co.

Sylwia Jestem z zakupów bardzo zadowolona :laugh: Wszystkie produkty ok. Owoce i warzywa przepiękne, także moje obawy były niepotrzebne. Super oszczędność czasu, który mogę poświęcić córci albo wybrać się na zakupy przyjemniejsze niż art. spożywcze. Dostarczono do domu, płacisz kartą panu dostawcy, wszystko pięknie popakowane. Także polecam !!! I jeszcze jedno - nie trzeba łazić między ludźmi, a teraz sezon chorobowy :blink:

Byłyśmy na szczepieniu. Mała płakała biedulka :( Teraz spokojnie śpi. Lekarz obejrzał języczek i stwierdził, że to pleśniawki jednak. Mówił, że ten jej niepokój i szarpanie cycka przy jedzeniu (chce jeść, łapie i jednocześie odchylka główkę i szarpie się) to może być ból od tych pleśniawek. Przepisał nam nystatynę do aplikowania przed każdym karmieniem, witaminkę C - też po kropelce przed jedzeniem i aphtin (chyba tak się pisze) do smarowania sutków przed każdym karmieniem. Mam nadzieję, że szybko jej to minie bo ten języczek faktycznie kiepsko wygląda - cały biały i to tak dosyć gruba warstwa.
Córcia waży 4300, także ładnie w sam raz. Przybrała przez 6 tygodni 1200 g. Czyli moje obawy o mój pokarm, ilość i jakość niepotrzebne :)

A pogoda masakra - muszę się skusić na kawę bo zaraz odpłynę.

11 lata 8 miesiąc temu #611634 przez katarinka1
Sylwia - prosiłaś o link do tesco - bardzo proszę :)

ezakupy.tesco.pl/?gclid=CIaltNqosbYCFUUV3godTEYAyw

11 lata 8 miesiąc temu #611648 przez sylwia1986
Katarinka dzięki chyba też spróbuje ;) bo dziecka szkoda mi ciągać na zakupy,a M pewnie by wykonał 10 telefonów jakbym mu więcej rzeczy spisała.

Mrufka to drugie zdjęcie Aduli kosmiczne :kiss: :lol:

Pati powodzenia w załatwieniu Marcelkowi chrztu.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #611654 przez [email protected]
Mrufka Adusia cudowna a friko super,nie mogę się napatrzeć na krejzola :laugh:

Ja jem wszystko oprócz cytrusów,czekolady,smażonego,tłustego,wzdymających warzyw

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka