- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ja na wagę nie wchodzę bo bym się chyba załamała przez moje żarcie napewno poszło coś do góry czekam cały czas na tą wiosnę ale powiem Wam, że przez to mi już ta wiosna zbrzydła a jeszcze nawet nie przyszła
Buziaczek dobrze, że z Zuziaczkiem już lepiej
Kasia ja mam podobnie z Igorem .. charczy czasem tak, że wydaje mi się, że on dalej ma katar i nie wiem co mam robić .. nawet baba w niedziele powiedziała, że jeszcze ma jakiś katarek .. więc zgłupiałam totalnie już całkiem czekam co Ci powie lekarz
Paulaa dobrze, że na czas przybiegłaś do Amelki, jak dzieci ulewają to trzeba patrzyć na nie jak w obrazek non stop.
Ja miałam tak wczoraj .. dawałam delicol Igorowi na ten brzuszek i mi się tak zakrztusił, że przestał oddychać !!!!!!! mówię do mamy, że nie oddycha ona szybko Go wzięła i głowa na dół i wali go w plecy .. też miałam wtedy stan przedzawałowy .. jebane krople od tamtej pory mu nie dałam ich wcale .. i z brzusiem narazie spokój
Madlen buziaczki dla miesięcznego dużego chłopa Adasia
Problem z wsiurem macie .. myślę, że w lecie będzie lepiej, Adaś na rączki i na polko piesek załatwiony a Synek dotleniony ale powiem Ci, że uśmiałam się, że M wziął psa do pracy gdzie On go tam trzyma ?
Ja piorę tak jak Monia w loveli i płynie do płukania dzidziuś
Ubranka prasuję ze względu chyba na estetykę ale pewnie już niedługo tym pieprznę i będę zakładać takie z suszarki tylko muszę do tego 'dorosnąć'
Chomiczka bardzo Ci współczuję u mnie czasem też jest tak, że lulam Igora a on płacze, przytulam, huśtam na rękach, kładę do wózka do bójaczka, gadam do niego, śpiewam a On dalej jest niezadowolony, rzuca się do cyca i zaraz się wygina i sutek się ciągnie tylko, że u mnie to jest sporadycznie i nie tak długo. Każda z Nas ma chwile słabości, nawet jak myślisz, że już z nim nie masz siły to wiadomo, że nigdy byś Go nie oddała. Jesteś wspaniałą Mamą ! Zobaczysz, że jak już wszystko ucichnie to Synek wszystko Ci wynagrodzi jestem tego pewna jak niczego innego !
Dziewczyny spróbujcie diety cukrzycowej zobaczycie zaraz efekty tylko tam wyrzeczeń jest w pizdoooo ..
Monia wychodzi na to, że wpierdzielamy tyle samo bo ja też przytyłam .. ani na wagę nie wchodzę bo się wystraszę Igunia piękna
Satine dobrze, że po szczepieniu wszystko z Malutką ok i nieźle sobie już waży ciekawe jak u Nas
Pliszka jak to się pięknie czyta 'muszę być chuda' żeby tak fajnie też było to wprowadzić w ciało
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski czym mogę "wyprać" narożnik? Nie dość, że czarny i wszystko na nim widać już to jeszcze moje zdolne dziecko mi go obrzygało i osikało
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Nastraszyłaś mnie z tym brakiem srania po tym zageszczaczu z bebilonu.
Bede jej dawała do pon. Jak bedzie kicha to zdam sie na pediatre i juz.
Idę poczytam o tym Waszym mleku...
Dominika, Igorek śliczny.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Satine no to Marys dzielna dziewczyna oby wszystko było dobrze po szczepieniu
Domina Igus slodziak i jaki już pucek
Kasia mam nadzieję że Tosia zdrowa
Pliszka ale ci dobrze wyrwać się do kina ja 14 kwietnia wybieram się z dziewczynami na operę.Ładnie zgubiłas kg.
Madlen u mnie z waga super -10kg a przytylam w ciąży 8 kg nie stosuje żadnej diety tylko hulaj na hula hopie i teraz zaczęłam ćwiczyć już intensywnie z Ewa Chodakowska Skalpel. Później wstawie foto mojego brzucha po porodzie i teraz od samego kręcenia hula hopem.
Monia Igunia śliczna i jakie śliczne bodziaki
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jadzia. Dominia Lekarz stwierdził, że pleśniawki nie są przeciwskazaniem do szczepienia. Często je mają dzieci i łatwo się je leczy. Także zaszczepił małą. A ja to już nie wiem, czy to w ogóle były pleśnniawki, bo po posmarowaniu wzoraj kika razy cycków tym atphinem i podaniu 2 razy nystatyny Ania ma czysty języczek - różowy bez żadnych plamek. Także może to był jakiś początek tych pleśniawek
Chomiczka bardzo współczuję Twojemu synusiowi tego cierpienia, a Tobie takiej "jazdy". Jak mojej niuni włączy się marudzenie na jakieś 2-3 godziny to ja już mam dość, a co dopiero taka męczarnia. Może faktycznie inny lekarz coś powie mądrego?
Dominia, Monia prześliczne te Wasze dzieciaczki, jak cukiereczki
Paulaaa oby już malutkiej przeszło to chlustanie. Ale jej to się tak obficie ulewa, czy może wymiotuje? Podobno jak dziecko wymiotuje to tak chlusta pod ciśnieniem i maleństwo płacze przy tym, a ulewanie dziecku nie przeszkadza, tyle, że trzeba kontrolować przyrosty wagi no i uważać na zadławienie tak jak było u Ciebie. Mojej też nie ma dnia by się nie ulało, ale to z obżarstwa - najedzona a jeszcze chce i potem są efekty.
Ania po szczepieniu - odpukać - ok. Nie zauważyłam jak na razie żadnych zmian na gorsze i niech tak zostanie Teraz sobie drzemie, ale sen płytki bo co chwilę oko uchyla i podgląda co mamusia robi. A pogoda masakra, brak mi już słów
Miłego dnia pomimo wszystko
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaki slodki Igorek
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
nie było mnie chwilkę, postaram się troszkę ponadrabiać bo pewnie zawsze coś ciekawego wyczytam u nas oki, w poniedziałek były chrzciny, Filipek spał w kościele a jak go wodą ksiądz polewał to się śmiał także super:)we wt i w czw. chodzę na aerobik, od razu lepsze samopoczucie. M jeżdzi na rehabilitację więc jest jeszcze na chorobowym ale cxzęściej go nie ma w domu bo to tu to tam jeździ i to tak nic za bardzo nie zrobie w domku. musze sie pochwalic, Filipek przesypia już nam nocki- 6-7godzin
chomiczka może z tym mlekiem jest cos nie tak..
monia, iga cudna!
satine to ładnie rośnie marysia, dzielna dziewczynka!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marlena diabełek wypedzony to Filipek nocki przesypia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
a tu 2miesiecynz Filipek
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
hihihi
mrufka boski bryusyek!!!!!!!!!!!!!!
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Domina dziękuję jeszcze nie jest taki piękny pochwalę się moim brzuszkiem jak już będę mieć na nim mięśnie czyli daję sobie następny miesiąc.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominia, no właśnie chyba powinnyśmy spróbować diety cukrzycowej
marlena, ale śliczny Filipek Bardzo wydoroślał Pamiętam jak jechałam do szpitala 1.02 na ktg i w autobusie włączyłam sobie na telefonie forum i zobaczyłam wpis Twojego męża, że Filipek na świecie I do głowy by mi nie przyszło, że dwa dni później ja będę już tulić swojego Olka A obaj się mieli w Walentynki urodzić