- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Gdyby któras pamietała, bedę wdzieczna za odp
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
odruch moro zanika ok 4-6 miesiaca zycia, a odruch chwytny prawidlowy czyli z kciukiem na zewnatrz normuje sie do ok 7 miesiaca zycia
tak ze mamusie nie doszukiwac sie na sile wszystko jest ok
a z przebieraniem nozkami i raczkami jak najbardziej prawidlowo dziecko cwiczy w ten sposob koordynacje ruchowa oraz rozwija aparat nerwowo miesnowy
spokojnej nocy mamusie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Przezylam poszlam spac kolo 2 w nocy moj Aniołek spal pieknie cala msze jak ksiadz polewal glowke to pisknal i tyle wspanialy byl i jak usnal w kosciele tak wstal przed osma rano !!! Oczywiscie dawalam mu jesc i przebralam ale nic Go nie ruszylo
No to mam juz w domu oficjalnego Aniołka mam nadzieje, ze bedzie grzeczny
Iguń od chrzesnej dostal zlota bronsoletke z napisem Igor i data chrztu piekna taka dla malucha
Powiem Wam, ze w pewnym momencie w kosciele placz mi sie cisnal w oczy M tez zaczal sie denerwowac, mowil, ze mu wali serce ciesze sie, ze juz jest po
Zostalo duzo salat, dzisiaj po obiedzie maja jeszcze niektorzy przyjechac pasuje to zjesc bo moj portfel bedzie jeszcze bardziej plakal jak tyle sie wyrzuci
Ciotka przywiozla mi jeszcze 3 opakowania delicolu .. Przeciez tyle to ja tego nie potrzebuje bo Malutki az takich ilosci nie potrzebuje chce ktoras ?
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam w ostatnia brzydka niedziele...nastepna m?a byc juz wiosenna:)
Nocka u ns ok...Tosia po kapieli spala do 1,50 a potem do 5 i do 8,30 rano.zjadla i dalej spi...musze jej nosek oddessac ale nie chciualam jej rozbudzac...
U nas kciuk do wew a czasami pokazuje fige.ale zauwazylam ze juz czasami rozchyla piastki..drapie mnie po plecach przy odbijaniu hehe.nozkami kopie energicznie jak sie cieszy ze dostanie jedzonko lub jak jej sie cos podoba.odruch moro moj syn mial niewygaszony w wieku 3,5 roku i jeszcze jakies inne odruchy...pamietam mialam w diagnozie SI.a u takich maluszkow to wiadomo norma.syn mial np takie cos ze jak sie przewracal to nie wyciagal automatycznie rak do przodu.ale to duzy juz byl...z 3 lata mial.mial problem z naprzemiennoscia...wychodzac na zjezdzalnie wychodzil dostwiajac nozke a nie naprzemiennie i to tez jeszcze w wieku 2,3 lat.wiadomo ze nie bede sie doszukiwac u Tosi zaburzen SI choc pewnie baczniej sie jej przyjze.on uklad nerwowy ma pewnie po sepsie lekko uszkodzony.ona jest zdrowa wiec bedzie dobrze.
Ciekawe jak Domina po chrzcie.
Princess widzialam na fejsie ze Wy tez juz macie ochrzczonego Adasia.odezwij sie do nas.tesknimy..
Pati powodzenia dzis...
Chyba sobie farbe zrobie bo te pasemka mam pomiedzy swoimi wlosami a rosna mi jakby siwe...wnerwia mnie to coraz bardziej.Domina foty wstawiaj...bo nie chwalilas sie fryzurka.
Jutro do gina ide wieczorem...ciekawe co powie...dlaczego jeszcze plamie...
Bananamana niunia sliczna
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
chomiczka no to musisz tez robic to co ja ukladac na te druga strone.. chociaz u nas to troche ineczej wyglada bo glowka jest splaszczona z boku nie z tylu... a u ciebie jakby z tylu...
banana toze od 4 miecha to nie znaczy ze nie musza niektore dzieci tego robic... moja tez odwarac aise za dzwiekiem ale nie zawsze...
jadzia nasza nie zawszze odwraca czasem jest czyms innym tak zainteresowana ze woli robic swoje jadzia zaobserwuje z ta roczka ale jak na razie tego nie zauwazylam...
monia tez zaciska nie zawsze ale czesto...
oolu wlasnie tez zauwazylam za do odbijania bralam mala na lewa strone i glowke wtedy odwraca w prawo wiec teraz zaczelam na prawa i cwiczymy odwracanie glowki na lewo no i do lustra tez podchodzimny i wtedy mala smieje sie do siebie albo do mnie ale w lustrze :P
michasiu zazdroszcze ksiedza i nie dziwie sie ze wiaza cie z kosciolem takie mocne wiezi...
jadzia ja mam jakies straszne sny biegam uciekam innym sie krzywda dzieje kosmos jakis... wolalabym twoje
suzi taki brazowawy to na kilka godzin przed a wczesniej schodzil taki bialy prawie przezroczysty...
dominia gratuluje chrztu ucaluj aniolka...
kasiu u nas wczoraj byly tzry godziny sloneczka i dzis tez juz jest sloneczko wiec moze nie bedzie zle
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nareszcie słońce Chyba jeszcze chłodno, ale zaraz się cieplutko ubieramy i idziemy na spacerek.
Suzi, chyba nie ma reguły. Mi czop nie odszedł, od razu chlusneły wody, a kilka godzin później miałam cc, bo tętno dziecka spadało, a główka była bardzo wysoko.
Miłego dnia.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia - najważniejsze że wszystko się udało, a Iguś był grzeczniutki
Kasiu - oby tak jak piszesz następna niedziela była ładniejsza
Pliszka - miłego spacerowania
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj Gabryś dał mi popalić,zjadłam śniadanie i do 18 nic więcej,dopiero mąż mnie nakarmił jak wrócił z pracy,w nocy spał do 4,2 kupy,cyc,o 6 spać do 8,mogłoby tak już zostać,mały robi zielone kupy,raz wodniste,raz gęste,dałam mu 2 razy herbatkę koperkową ale wczoraj już nie a kupy dalej zielone i nie wiem dlaczego,nie jem nic nowego,znowu mam zapalenie tej samej piersi tylko z innej strony,działam od wczoraj,mam nadzieję że szybko przejdzie bo boli jak cholera
Alina to miałaś przeżycia będzie dobrze
Monia Gabryś wygląda jakby biegał,piąstki też zaciska,jak pomasujesz po zewnętrznej stronie rączki to powinna otworzyć
Dziewczyny pocicie się jeszcze? ja jakiś czas miałam spokój i znowu mokra kołdra,koszula,masakra,może to przez zapalenie
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25