BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 9 miesiąc temu #614998 przez ola85
A dzisiaj tu widzę cichutku... Pogoda się poprawiła to pewnie mamy z dzieciaczkami na spacerkach :) Moja malutka śpi już ponad 3h :ohmy: i normalnie tęskno mi za nią... Pewnie w nocy da mi popalic ;)
Aga - moja też zrobi raz na jakiś czas zielonkawą kupkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #615005 przez kasia123m
A j bylam w pepco.kupilam bodziaki z napisami :laugh: zielone i rozwe...fajne..na lato...68.
Musze zaraz glowe umyc...zastanawiam sie ile mi powiedza za farbe u fryzjera..zawsze sama sobie nakladalam.mialam dzis kupic dwie i sobie nalozyc ale sie boje ze zle sobie pokryje.musze chyba wytrzymac.jak mi powiedza zaduzo to sama sobie zrobie..na gina musze jutro miec..bo musi mnie zbadac czemu az tyle dni krwawie..
Domina wstawiaj foty:)

11 lata 9 miesiąc temu #615063 przez Alina2408
aga a moze ze stresu ja zauwazylam ze jak mala ma taki moment ze chce spac a nie moze to kupki robia sie zielonkawe...

suzi trzymamy kciuki...

kasia gratuluje zakupow ja sobie u kolezanki kupilam kiecke a co :)

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 9 miesiąc temu #615148 przez Madlen
Tyle napisałam i mnie wywaliło :(
Sorki, ze nie odpiszę każdej.

Dziś Adaś od rana się do mnie uśmiechnął. Aż chce się żyć. Mieliśmy gości, a potem pierwszy spacer :)
Tata dumny jak paw :)

Adaś śpi od rana z przerwami na karmienie. :ohmy:

Banana piekna córa.

Co do odruchu moro, zaciskania piąstek też to mamy.

Suzi czop odszedł dzień przed.

Monia my też mamy cywilny.

Pati księdziu dałabym taki sam komplement!

Chrzcić chcemy w czerwcu/lipcu. Jak będzie robił łachę to gdzie indziej pójdziemy. Zawsze można złożyć skargę do kurii.

Dominia cieszę się, że gładko poszło :)

Adaś co chwile się zadrapie na twarzy, dziś aż niedrapki założyłam mu. Chyba zaczne obcinać pazurki normalnymi nożyczkami, bo te dzieciowe do d.

Czuć wiosnę.

Za to boli mnie stopa od 3 dni, z prawej strony podeszwy, kulawa jestem :( Nie wiem skąd to :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615172 przez xpatiiix3
Chomiczka jeju współczuję Wam strasznie się męczycie z malutkim ...;/

Bananamana śliczna królewna :kiss:

Ola pogadać sobie może :P Ja wiem swoje :D A my już po wszystkim :)

Dominia super, że już po wszystkim, mój Marcelek też spał całą msze i parę godzin po :D

Madlen hehe Jakoś mi nie wypadało jeszcze nie dałby rozgrzeszenia :P

My już po chrzcie :) Śłoneczko dzisiaj ślicznie świeciło no i muszę przyznać w końcu ciepło było :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hahaha troche się rozpędziłam z tymi foteczkami, ale jest co popatrzeć :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615193 przez chomiczka
Pati śliczny misio, prawdziwy aniołek, a jakie pucki ma. Ty wyglądasz pięknie!!
Za to tatuś jak widać znowu się nie popisał?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615230 przez jadziatopol
Patii Marcelek prawdziwy anioleczek :) :kiss: i ty slicznie wygladasz :) uwielnbiam ogladac zdjatka wiec zamieszczaj ile chcesz :kiss:
Dominiaale ci dobrze ze juz po wszystkim...przeraza mnie to troche ;) Igorek spal sobie grzecznie :kiss: dzielny maluszek :kiss:

A my dzisiaj znowu mielismy cudowna nocke. Moj Hubek juz od 3 dni mniej spi w ciagu dnia...a od 18-tej juz wogole :) potem zasypia o 21-ej i tak do 3-4 :lol: a potem karmienie i do 7 i dzisiaj od 7 do 10 na brzuszku :lol: jestem meeeega wyspana :lol: i wogole od kilku dni jest jakis inny...taki kontaktowy bardziej i bawi sie sowa i jezykiem (nie mylic z czescia ciala...to zwierzatko :blink: bo bez polskich znakow to roznie moze byc)...i smieje sie caly czas. Tak jakby skonczyl jakis etap...samam nie wiem. Teraz powinien byc kolejny skok rozwojowy...moze go wczesniej przeszedl albo moze pozniej poprzedni ? :ohmy: nie wiem ale podoba mi sie to :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615235 przez xpatiiix3
Hehee no ma pucki mamusia dobrze dokarmia :) A ja dopiero jakoś dochodzę do siebie ,no w końcu i dziękuję za komplementy :P ale za to Marcyś jakiego ma tatusia chrzestnego :D hehe a ten drugi był, ale gdzieś z tyłu stanął i podszedł tylko dał kwiaty po mszy, bo mamusia popchnęła go, nawet cześć nie powiedział to skomentowałam go przy mamusi i ojcu i tyle xD i dali 200zł... i poszli, bo nie zapraszałam ich nawet do domu, z resztą mama z babcia nie chcą ich widzieć u nas w domu :P

Jadzia a jaki z Hubka przystojniaczek :) :kiss: jutro może więcej zarzuce hehe nie miałam za bardzo czasu wrzucać bo sporo tego mam :D a malutki głodny więc lece :P

O matkooooo jutro do szkoły na 8 mam nadzieję, że da mi pospać :D hehe pierwszy dzień w szkole, a jak się nie chce mi go zostawiać :(

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 9 miesiąc temu #615267 przez Alina2408
maadlen pewnie adasiowi lepiej po powietrzu... my obcinamy pazurki takimi nozyczkami do skorek...

pati jaki elegancik z ta mucha :) ale dzieciow bylo masa...no i slicznie wygladasz :)

jadzia ale sie zmienil i tak fajnie wyglada w tym czarnym inaczej :)

pati nawet nie powinnas ich zapraszac do domu... a po co kwiaty??? nie lepiej by jakas zabawke kupili... jezu...

pati wspolczuje... ja bym sie nie skupila juz sie martwie co w przyszlym roku szkolnym chociaz planuje roczny urlop na tzw poratowanie zdrowia (psycha mi siadze bez malej :) ) a pozniej to bedzie dla mnie koszmar nie wyobrazam sobie tego... moze bedzie juz inaczej jak nie bede karmic piersia ale sama nie wiem...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615274 przez jadziatopol
a tu nasz kolega ..amerykanin z Bostonu ktory ciagle szuka zony :lol: o urodzie slowianskiej....od razu pomyslalam o Patii :blink: i co myslisz?
przyjechal do nas i nam zrobil taco wg swojego przepisu...hehe powiedzialam Radkowi ,zeby czesciej zapraszal gosci ,ktorzy nam beda cos przyrzadzac :blink:
moze przecudnej urody (dla mnie oczywiscie...ale niczego mu nie brakuje )nie jest ale jest bardzo ciekawym czlowiekiem i managerem hotelu HILTON :lol:

Pliszka wczoraj "jechalam " cala godzine cwiczenia Ewy Chodakowskiej KILLER i dzisiaj ruszac sie nie moge :ohmy: ;) :cheer: mam nadzieje,ze do jutra przejdzie ;)

[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615283 przez Alina2408
a i swiateczna wersja spiochow bo u mojej mamy jest w domku goraco wiec co sie najlepiej robi po jedzeniu :) spi !!!!

i siwteczna kreacja na drugi dzien z mama m

i moj spioszek na przewijaku :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615301 przez jadziatopol
Alina swietna fotka :lol: ale Nataszka ma sukienke elegancka :ohmy: :kiss: :lol: ladnie wygladasz :) o! teraz zobaczylam fotke z twoja mama ! ALe Nataszka jest dluuuuga :) :ohmy: :kiss: sukienka tez sliczna :lol: to babcia szczesliwa pewnie ?

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #615305 przez Alina2408
jadzia dziekuje a tak pomyslalam ze rzeczywiscie moze pati :) z tym waszym znajomym nie dosc ze ustawiony to sympatyczny no i jeszcze gotowac umie a lubi dzieci??? :P:P

11 lata 9 miesiąc temu #615311 przez jadziatopol
Alina chyba sie nieco wstydzi i nie wie jak z dziecmi sobie radzic...ale probowal z Hubusiem tutaj chwilke...i zrobil mnostwo zdjec z Hubkiem (moze potraktowal go jak wabik na laski? :blink: )...nie, ale powaznie to marzy o tym,zeby zalozyc rodzine bo juz ma 40 lat i wypadaloby...a biedny nie ma szczescia do kobiet wogole ;) szuka cieplej, milej kobiety najlepiej z Europy bo amerykanki po pierwsze ze sa glupie to nie potrafia stworzyc ogniska domowego ..tak on twierdzi i cos w tym chyba jest :)

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #615314 przez Paulaaa
Hej dziewczyny.

Ależ dziś była cuuuudowna pogoda!! :laugh: :lol:
Pojechaliśmy do mojej babci na obiad. Pierwszy raz widziała dziś Amelkę, bo jest po operacji nogi i nie mogła wcześniej. Jej, jaka była zachwycona małą. Amelinka nie żałowała uśmiechów. Mała zaczynała wrzeszczeć, bo chciała jeść to dziadek uciekał przed dom haha. :silly:

Moje dziecko po tym Enfamilu jest zupełnie inne. Śpi sobie po 3 godziny (a zdarza się i po 4) bez żadnego ''ale''. :blink: Wczoraj wieczorem chyba wyszedł z niej do końca ten pieprzony nutrition. Kupa była jak skała :dry: :dry: A ile wrzasku i stękania...

Domina cieszę się, ze wszystko poszło po Waszej myśli. :) Teraz czekamy na foty. :blink:

Madlen pogoda dziś piękna i u nas. :laugh: Amelii paznokcie obcinam co 3 max. 4 dni, bo inaczej zadrapana jest wszędzie. :angry:

Pati, Marcyś śliczny! :laugh: ''Tatusia'' nawet nie skomentuję ;)

Jadzia, Hubek jaki słodziak!! :kiss:

Alinka, Nataszka pięknie się prezentowała w święta. No i ciekawa pozycja do spania hehe :woohoo:

Monia u Nas w rossmanie też pełno enfamili ale A.R. można dostać tylko w aptece. :)

A. wziął jutro wolne. Musimy załatwić do końca papierki do becikowego i złożymy jutro w końcu. Później na zakupy, bo buty mam na rozpadzie już. Oby pogoda była ładna!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka