- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine ale masz fajnie z ta pelna chata wygladacie super extra razem Marys aparatka
Kasia kolorek fajny Tosia sliczna chudziutka jestes to prawda ale wolalabym byc chudziutka jak patyk niz z sadelkiem
Dominia ladnie wygladasz na zdjeciach Igorek anioleczek moj tez sam sie obsluguje..lapie za piers i sam sobie wsadza siostra jest mlodsza od ciebie...tak? ale wysoka ! dobrze,ze juz po szczepieniu i ze Igorek tak dzielnie to zniosl trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ale sobie wazy mezczyzna rozniaca mies=dzy naszymi dziecmi jest 15 dni chyba...a ja dokladnie 14 dni temu bylam na wizycie i moj Hubek wazyl 5350g tak wiec podobnie waza...a ja sie martwilam ,ze on taki wielki jest w koncu to faceci,...prawda?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Patii i co z tego ,ze w wieku twojego ojca...wiek nie jest wazny no chyba ze wolisz zdecydowanie mlodszych ? no w sumie tak wczoraj rozmawialam o tobie z Radkiem i ja moglabym byc twoja mama...ale jaja, co?! acha...gratuluje 5 i podziwiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Noo nasi faceci chyba będą duzi chociaż ja jakoś nie widzę tego żeby On był taki grubas
Tak moja siostra jest młodsza ode mnie i to o 6 lat
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
jadzia fajnie ze mogliscie sie do kogos wyrwac my moze pojdziemy do mojej kolezanki w sobote po sesji bo w niedziele ma urodzinki...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina to tez masz luksusowo ale to fajnie jak mozna sobie tak pospac ...prawda? Alinka ,to ile ty masz lat? bo powiem ci ,ze bardzo mlodo wygladasz trzeba sie wyrwac z domu...nawet z maluszkiem to jest jakas odmiana. Chociaz powiem ci szczerze,ze marzy mi sie wyjscie samej...tylko ja ...samiutka bez odpowiedzialnosci, bez myslenia....wtedy na prawde bym sie zrelaksowala
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Kasia mój mały tak kaszlał przy zapaleniu płuc...
Jadzia no w sumie nie jest ważny, ale jak dla mnie to już spora różnica jest hehe a no mogłabyć, żebyś się postarała to akurat i Dominia by się załapała
Dziękuję staram się dla syna żeby kiedyś mu świadectwo pokazać jak się uczyłam kiedy go urodziłam, może da mu to w przyszłości motywacje do nauki
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla co powiedzial gin...ja dostalam metronidazol na stan zapalny i cykolamine przeciw krwawieniu.Mam sie skonsulowac z hematologiem czy to nie jaja z krwia.zrobil usg i niby ok.jest cos 1cm ale on mowi ze to kriak chyba.ze endometrium raczej nieprzerosnienie ze wyglada ze ginekologicznie ok.odrazu poznal ze seksik byl..bo kurde wczoraj juz nie wytrzymalam..ilez mozna;P
troche za chuda jestem na buzi ale kurde jak przytyc na buzi a nie przytyc wogole..
a powiem wam cos.jak mnie nie bylo Tosia walnela mega kubsztala i tatus oprzewijal..haahah i chyba cala torebke chusteczek zuzyl...bo on sie brzydzi kupy wogole..swojej dziecka..ale dal rade...hahaha...ale to musialo wygladac..
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia hahah...niezle z tym kupsztalem ja z kolei zawsze chcialam byc szczuplejsza na buzi a reszta zeby mi zostala taka jak jest (oczywiscie nie teraz ) taka juz nasza uroda i trzeba sie pokochac
Alina to nie wygladasz na swoje lata no ciezko z tym wyjsciem...ja tez pewnie na poczatku myslami bylabym z Hubkiem...ale potrzebuje tego bardzo taki niespokojny duch ze mnie
Aganobla dziekujemy Hubus wycalowany dalej plamisz? odezwij sie jak po wizycie witamy w klubie wyspanych mam
Suzi z tym sernikiem to wyobrazam sobie jaka rozkosz...jej...wtedy to dalabym sie pociac za takie delicje mi cukier zaczal sie normowac okolo 2 tygodni przed porodem to juz tuz ,tuz pewnie niedlugo juz bedziesz miala swojego upragnionego maluszka . Trzymam kciuki
Pliszka Dance Central? a co to? ja jak cwicze to czuje sie jak wielki baleron...wszystko sie trzesie...bleeeee....a jak biegne w miejscu to musze cycki trzymac bo mam wrazenie ,ze mi sie oderwa
wreszcie zalatwilam z tym ubezpieczeniem i moge isc do naszego pediatry ...ufff...na 16 kwietnia umowilam wizyte ale sie ciesze...juz zadnych wiecej CHINEK ! (nie zebym byla rasistka ) z Chin to bardzo lubie chinszczyzne
wiecie co dziewczyny...wlasnie uswiadomilam sobie,ze tak sie z Wami zzylam...ze nie wyobrazam sobie co by bylo jak by Was nie bylo.....szkoda,ze tak daleko jestem....Wy pewnie kiedys zorganizujecie jakies spotkanie na ktorym mnie neistety nie bedzie Nie przypuszczalam,ze mozna tak sie uzaleznic od forum i tak polubic ludzi,z ktorymi nigdy sie nie widzialo Buzka dla Was wszystkich
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia fajnie, że imprezka udana. Mi się marzy bezstresowe wyjście, ale to tak szybko nie nadejdzie pewnie
Igula jak ma dobry dzień, a właściwie noc to śpi do 6 godzin i wtedy szybkie amu. Później już tak co 2-3 godziny się budzi.
Alina ja też myślałam, że Ty młodsza jesteś A Ty prawie w moim wieku. Ja w tym miesiącu skończę 32 lata.
Popołudniu zrobiła się piękna pogoda, zaliczyliśmy dwugodzinny spacer, mogłabym tak codziennie
Chyba też w tym tygodniu do gina pójdę i muszę wreszcie krzywą cukrową zrobić...bleeee już mi niedobrze jak myślę o tym ulepku. A jeszcze wynik mnie martwi, ostatnio kilka razy mierzyłam sobie cukier i wyniki wcale nie były dobre...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Igunia odwzajemnia buziaki
Szkoda, że tak po Polsce i świecie rozsiane jesteśmy. Takie spotkanie przy winie z dziewczynami z forum byłoby fajne. Niestety nierealne...
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Monia i ja też bym się pisała na winko, kurde nawet bym sobie zapaliła do tego miętowego cieniasa, dzisiaj miałam ochotę iść do sklepu kupić sobie, ale tak pomyślałam, kobieto weź Ty w łeb się stuknij, masz malutkie dziecko, a poza tym karmisz piersią i nie możesz capić popielniczką i czerwone światełko od razu się załączyło
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No cóż póki co jako mama karmiąca muszę się zadowolić Karmi
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
ja mam takie postanowienie, ze do zwykłego cukru juz nie wracam, do mąki pszennej tez (maxymalnie na ile sie da) tym bardziej po lekturze książki o której Wam kiedyś pisałam. Mąka pszenna podwyższa poziom cukru bardziej niż cukier a w sumie można sie bez niej obejść. zamierzam wykorzystać nowonabyte a raczej zmodyfikowane zwyczaje żywieniowe, tym bardziej ze moje stare były okropne skoro przekonałam sie ze można bez cukru i mąki pszennej żyć i to całkiem nieźle, to po co znowu sobie organizm zatruwac i narażać sie na to 25%?
Co do tej książki, to jeśli będziecie miały możliwość przeczytać to zachęcam - William Davis "Dieta bez pszenicy"
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj zrobilam foteczke ktora chcialam sie podzielic...tak jakos mi ludzi brakuje cholernie,ze zeswiruje niedlugo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.