BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616122 przez jadziatopol
Monia na imprezie bylo extra :lol: Moj Bartek zostal zaprowadzony od razu do sasiada ....jakiegos amerykanca bez zebow...ale mial 3 synow w wieku Bartka i od razu znalezli wspolny jezyk wiec sie nie nudzil :lol: mielismy byc godzine a bylismy do 9 wieczor czyli okolo 4 godzin :lol: Hubus byl elegancki...ogladal wszystkich ,usmiechal sie...raz go karmilam i zrobil kupsztala :lol: nawet sie nie zmeczylam bo Radek go bral co chwile...taki dumny tatus ,ze hej :lol: czy Igunia tez zaczela spac w nocy? bo Hubert juz 4 nocke spi 6-7 godzin :lol: najgorsze jest to ze jak budzi sie nad ranem to mam cycki jak kamienie....bola okropnie ;)
Satine ale masz fajnie z ta pelna chata :blink: ;) wygladacie super extra razem :lol: Marys aparatka :kiss:
Kasia kolorek fajny :lol: Tosia sliczna :kiss: chudziutka jestes to prawda ale wolalabym byc chudziutka jak patyk niz z sadelkiem ;)
Dominia ladnie wygladasz na zdjeciach :lol: Igorek anioleczek :kiss: moj tez sam sie obsluguje..lapie za piers i sam sobie wsadza :lol: siostra jest mlodsza od ciebie...tak? ale wysoka ! :ohmy: dobrze,ze juz po szczepieniu i ze Igorek tak dzielnie to zniosl :) trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :kiss: ale sobie wazy mezczyzna :ohmy: rozniaca mies=dzy naszymi dziecmi jest 15 dni chyba...a ja dokladnie 14 dni temu bylam na wizycie i moj Hubek wazyl 5350g tak wiec podobnie waza...a ja sie martwilam ,ze on taki wielki jest :lol: w koncu to faceci,...prawda? :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Patii i co z tego ,ze w wieku twojego ojca...wiek nie jest wazny :blink: no chyba ze wolisz zdecydowanie mlodszych ? ;) no w sumie tak wczoraj rozmawialam o tobie z Radkiem i ja moglabym byc twoja mama...ale jaja, co?! :ohmy: acha...gratuluje 5 :lol: i podziwiam :ohmy: :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #616167 przez dominia
Jadzia super, że dobrze się bawiliście :)
Noo nasi faceci chyba będą duzi ;) chociaż ja jakoś nie widzę tego żeby On był taki grubas :dry:
Tak moja siostra jest młodsza ode mnie i to o 6 lat :)

11 lata 8 miesiąc temu #616206 przez Alina2408
jadzia moja mala jak wczorja zasnela o 19 to obudzila sie za dziesiec 4 wiec tez kawal czasu :) pozniej jadla 30 min i zasnela do 7 z minutami... luxior :) a co do pati to moi pierwsi uczniowie sa starsi od niej :) a uczylam zawsze w podstawowce juz mi te zieciaki wyrosly i maja po 22 lata :P:p

jadzia fajnie ze mogliscie sie do kogos wyrwac :) my moze pojdziemy do mojej kolezanki w sobote po sesji bo w niedziele ma urodzinki...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616215 przez jadziatopol
Dominia no powiem ci,ze po Igorku wcale nie widac ,ze tyle wazy...to prawda :) po Hubku bardziej widac :) cos zle obliczylam...miedzy naszymi synkami jest 25 dni roznicy
Alina to tez masz luksusowo :lol: ale to fajnie jak mozna sobie tak pospac ...prawda? Alinka ,to ile ty masz lat? bo powiem ci ,ze bardzo mlodo wygladasz :) trzeba sie wyrwac z domu...nawet z maluszkiem to jest jakas odmiana. Chociaz powiem ci szczerze,ze marzy mi sie wyjscie samej...tylko ja ...samiutka ;) bez odpowiedzialnosci, bez myslenia....wtedy na prawde bym sie zrelaksowala :)

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #616225 przez Alina2408
jadzia ja juz mam 31 :) a prace zaczelam zaraz po licencjacie :) stad ten staz pracy :) z tym spanie to fajne jest to ze zdaze cos jeszcze zrobic bo ona o 19 juz spi a to jednak jeszcze nie koniec dnia no i z jednym budzeniem to luksus na maksa :) ja chyba bym nie mogla sama sie wyrwac nie wiem zostalo mi to ze bladze wzrokiem za mala :) a sama to tylko czasem do sklepu wyskocze ale mi tak lyso bez niej...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 8 miesiąc temu #616238 przez xpatiiix3
Alina no taki to od razu wpadł w pamięć :D Ja mam plan na razie hehe zobaczymy jak to będzie :) jak krótko lekcje to nie będę ściągać a tak to wieczorem postaram się i do lodówki jutro na popołudnie mam na 13-16 także zobaczymy może jakoś ujdzie w tłoku i nie będzie trzeba dokarmiać jak zdążę to ściągnę ale w razie czego jest asekuracyjna puszka w zamrażarce :)

Kasia mój mały tak kaszlał przy zapaleniu płuc...

Jadzia no w sumie nie jest ważny, ale jak dla mnie to już spora różnica jest :P hehe a no mogłabyć, żebyś się postarała to akurat i Dominia by się załapała :D

Dziękuję staram się dla syna żeby kiedyś mu świadectwo pokazać jak się uczyłam kiedy go urodziłam, może da mu to w przyszłości motywacje do nauki :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu #616241 przez kasia123m
jadzia to fajnie ze wieczor sie udal:))

Aganobla co powiedzial gin...ja dostalam metronidazol na stan zapalny i cykolamine przeciw krwawieniu.Mam sie skonsulowac z hematologiem czy to nie jaja z krwia.zrobil usg i niby ok.jest cos 1cm ale on mowi ze to kriak chyba.ze endometrium raczej nieprzerosnienie ze wyglada ze ginekologicznie ok.odrazu poznal ze seksik byl..bo kurde wczoraj juz nie wytrzymalam..ilez mozna;P ;)

troche za chuda jestem na buzi ale kurde jak przytyc na buzi a nie przytyc wogole..

a powiem wam cos.jak mnie nie bylo Tosia walnela mega kubsztala i tatus oprzewijal..haahah i chyba cala torebke chusteczek zuzyl...bo on sie brzydzi kupy wogole..swojej dziecka..ale dal rade...hahaha...ale to musialo wygladac.. :lol:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616258 przez jadziatopol
Patii nooo...tylko 3 lata starsza jestes od mojego syna :ohmy: hahah no i Dominia tez faktycznie by sie zalapala jakbym sie postarala :lol: ale jaja! :lol:
Kasia hahah...niezle z tym kupsztalem :lol: ja z kolei zawsze chcialam byc szczuplejsza na buzi a reszta zeby mi zostala taka jak jest (oczywiscie nie teraz :blink: ) taka juz nasza uroda i trzeba sie pokochac :blink:
Alina to nie wygladasz na swoje lata :) no ciezko z tym wyjsciem...ja tez pewnie na poczatku myslami bylabym z Hubkiem...ale potrzebuje tego bardzo ;) taki niespokojny duch ze mnie ;)
Aganobla dziekujemy :) Hubus wycalowany :kiss: dalej plamisz? odezwij sie jak po wizycie ;) witamy w klubie wyspanych mam :lol:
Suzi z tym sernikiem to wyobrazam sobie jaka rozkosz...jej...wtedy to dalabym sie pociac za takie delicje :ohmy: :lol: :P mi cukier zaczal sie normowac okolo 2 tygodni przed porodem :lol: to juz tuz ,tuz pewnie niedlugo juz bedziesz miala swojego upragnionego maluszka . Trzymam kciuki :lol: :kiss:
Pliszka Dance Central? a co to? ja jak cwicze to czuje sie jak wielki baleron...wszystko sie trzesie...bleeeee....a jak biegne w miejscu to musze cycki trzymac bo mam wrazenie ,ze mi sie oderwa :ohmy:

wreszcie zalatwilam z tym ubezpieczeniem i moge isc do naszego pediatry ...ufff...na 16 kwietnia umowilam wizyte :) ale sie ciesze...juz zadnych wiecej CHINEK ! :lol: (nie zebym byla rasistka :blink: ) z Chin to bardzo lubie chinszczyzne :lol: :blink:

wiecie co dziewczyny...wlasnie uswiadomilam sobie,ze tak sie z Wami zzylam...ze nie wyobrazam sobie co by bylo jak by Was nie bylo.....szkoda,ze tak daleko jestem....Wy pewnie kiedys zorganizujecie jakies spotkanie na ktorym mnie neistety nie bedzie ;) Nie przypuszczalam,ze mozna tak sie uzaleznic od forum i tak polubic ludzi,z ktorymi nigdy sie nie widzialo :) :kiss: Buzka dla Was wszystkich :kiss:

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #616312 przez Monia_T
Dominia ślicznie wyglądacie :) Bardzo ładne fotki :laugh:

Jadzia fajnie, że imprezka udana. Mi się marzy bezstresowe wyjście, ale to tak szybko nie nadejdzie pewnie :silly:
Igula jak ma dobry dzień, a właściwie noc to śpi do 6 godzin i wtedy szybkie amu. Później już tak co 2-3 godziny się budzi.

Alina ja też myślałam, że Ty młodsza jesteś :lol: A Ty prawie w moim wieku. Ja w tym miesiącu skończę 32 lata.

Popołudniu zrobiła się piękna pogoda, zaliczyliśmy dwugodzinny spacer, mogłabym tak codziennie :laugh:
Chyba też w tym tygodniu do gina pójdę i muszę wreszcie krzywą cukrową zrobić...bleeee już mi niedobrze jak myślę o tym ulepku. A jeszcze wynik mnie martwi, ostatnio kilka razy mierzyłam sobie cukier i wyniki wcale nie były dobre... :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 8 miesiąc temu #616324 przez jadziatopol
Monia wlasnie...ja tez mam ochote na taki babski wieczor przy winku :) ech...to jeszcze musimy na to poczekac ;) Igunia ma tak dokladnie jak Hubek...po tych 6 godzinkach juz spi 2 lub 3. Szepnij Iguni na uszko,ze jej przyszla tesciowa przysyla buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :lol: jej...nie strasz mnie tymi cukrami. Juz dosc sie nacierpialas przez ta cholerna cukrzyce! ;) musi byc dobrze i nie bedziesz miala zadnej cukrzycy! slyszysz?!

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #616330 przez Monia_T
Jadzia oby...dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: Muszę to zbadać wtedy będzie jasność.
Igunia odwzajemnia buziaki :woohoo:

Szkoda, że tak po Polsce i świecie rozsiane jesteśmy. Takie spotkanie przy winie z dziewczynami z forum byłoby fajne. Niestety nierealne... :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616339 przez xpatiiix3
Jadzia no widzisz mamuśko :D hehe a z tymi cyckami to i ja tak mam kurde trzymać muszę albo jak po schodach schodziłam w szkole to się śmiałam do koleżanki, że sobie chyba zęby powybijam nimi zaraz, bo tak skaczą :D Bozia mi trochę za duże dała do karmienia mogłyby być troszkę mniejsze takie jak w ciąży mi odpowiadały bo teraz to już troszkę przy ciężkie są jak dla mnie :P

Monia i ja też bym się pisała na winko, kurde nawet bym sobie zapaliła do tego miętowego cieniasa, dzisiaj miałam ochotę iść do sklepu kupić sobie, ale tak pomyślałam, kobieto weź Ty w łeb się stuknij, masz malutkie dziecko, a poza tym karmisz piersią i nie możesz capić popielniczką i czerwone światełko od razu się załączyło :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu #616364 przez Monia_T
Pati ja nigdy nie paliłam, więc tego mi absolutnie nie brakuje. Ale to winko.... :silly:
No cóż póki co jako mama karmiąca muszę się zadowolić Karmi :P

11 lata 8 miesiąc temu #616584 przez Suzi
Monia, Jadzia, ja Wam gorąco polecam ten KSYLITOL tak na co dzień! Sama tez zamierzam pozostać przy nim, mimo, ze jak powiedziałam za tani to on nie jest, ale ważniejsze zdrowie, a skoro juz sie ma te tendencje do nietolerancji glukozy, to po co sobie ją pogłębiać? straszą, ze w ciągu 10lat, 25% kobiet mających cukrzycę ciążową rozwija cukrzycę typu2....25% to strasznie duże prawdopodobienstwo :(
ja mam takie postanowienie, ze do zwykłego cukru juz nie wracam, do mąki pszennej tez (maxymalnie na ile sie da) tym bardziej po lekturze książki o której Wam kiedyś pisałam. Mąka pszenna podwyższa poziom cukru bardziej niż cukier :cheer: :ohmy: a w sumie można sie bez niej obejść. zamierzam wykorzystać nowonabyte a raczej zmodyfikowane zwyczaje żywieniowe, tym bardziej ze moje stare były okropne :P skoro przekonałam sie ze można bez cukru i mąki pszennej żyć i to całkiem nieźle, to po co znowu sobie organizm zatruwac i narażać sie na to 25%?
Co do tej książki, to jeśli będziecie miały możliwość przeczytać to zachęcam - William Davis "Dieta bez pszenicy"

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616618 przez jadziatopol
Suzi dzieki..chetnie skorzystam jak tylko tutaj znajde :)

dzisiaj zrobilam foteczke ktora chcialam sie podzielic...tak jakos mi ludzi brakuje cholernie,ze zeswiruje niedlugo :huh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka