- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosia lezy w lozeczku ale kataru nadal duzo..zarejestrowalam ja na piatek do lekarki..minie tydzien..zobaczymy
dzwonilam do hematologa..jakas przerazona mna byla..najchetniej to by mnie juz zobaczyla..kazala przyjechac w piatek ale ja nie mam z kim malej zostawic wiec wyblagalam na przyszly tydzien..kazala brac ten lek od gina na krwawienie..ech...az sie boje..Mama mi sie codziennie sni..byleby cos zlego sie nie okazalo
Buziaczek zdrowka dla Zuzi..ale nam sie paskudne katary przyplatały..
pedze poscielic lozko i cos zrobic bo to jej lezenie dlugo nie potrwa
a wogole to malo sie nie poplakalam..poszlam do dentysty z tym zebem trutym i juz w gabinecie sie domyslilam ze nie mam rtg..zapomnialam..ech
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Otrzymane podziękowania: 0
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia - dobrze że już po szczepieniu, my idziemy w czwartek i boję się strasznie. Też będziemy tym pentaxinem szczepić. Czasem tak jest że ktoś jest z Tobą żeby pomóc, a jeszcze pospiesza i irytuje. Na chrzcinach wyglądałaś ślicznie i zgrabniutko Igorek jak zawsze cudny
Kasiu - fajnie wyglądasz Biedaczko masz tyle na głowie: dentysta, hematolog i jeszcze katar u malutkiej...
Monia - to powodzenia jutro na tym USG. Ja jak tylko pomyślę o tym cukrze z krzywej to mi niedobrze.
Pati - gratuluję 5
Jadziu - moja mała jak zaśnie na 3h to już cycki bolą, 6h sobie nie wyobrażam Hubi z każdym zdjęciem większy
Suzi - ja od lat jestem da diecie bezglutenowej
Gabilee - mnie swędzą piersi, ale to chyba od rozstępów, bo przez karmienie trochę mi popękały. Moja jak tak zasypia i wybudza się to najczęściej ma gazy.
Ja wczoraj podpisałam umowę z restauracją na chrzciny i nawet wyszło to trochę taniej niż myślałam W sumie wyszło 23 osoby dorosłe i 4 dzieci ( w tym moje )
A moja mama dzwoniła że kupiła płaszczyk, butki i czapeczkę dla malutkiej
U nas noc średnia, małą coś męczył brzuszek i często się budziła.
Muszę napisać do Sylwii, bo coś dawno jej nie było.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia Ania też ma katar, od soboty właściwie, jak spaliśmy u znajomych. Stosuję maść majerankową (super jak dla mnie) i wodę morska w spray. Nie jest najgorzej, tak głęboko go ma, jak oddycha słychać, że jej gulgocze.
Dziś przyszedł do nas wózek:) Babka dołożyła jeszcze ciuszki i kilka zabawek dla Małej, ciuszki bardzo ładne, a 2 bluzeczki nowe:)
wózek taki: www.mamotato.pl/product_info.php?products_id=434
Dziś wypiorę i umyję. Jak narazie widzę dużo zalet.
Kasia współczucia, znam ten ból, jak gdzieś się idzie i najważniejszej rzeczy się zapomina...
Z tym hematologiem to nie fajnie może się okazać, nie odkładaj tego.
Ja wczoraj byłam u dentysty i mam już odbudowany ząb.
Patii no ja bym rozważyła tego faceta od Jadzi, hmmm...menager hotelu i umie gotować Na pewno taki ciepły, fajny facet, skoro szuka słowianki takiej rodzinnej.
Super Marcelek na chrzcie. Mam nadzieję, że inni nauczyciele będą dla Ciebie równie wyrozumiali jak ci z polskiego i matmy.
Dominia bardzo ładnie wyglądałaś. Igi też już duży. Dobrze, że po szczepieniu wszystko ok.
Satine dobrze, że jakoś przeżyłaś teściową. Mam nadzieję, że wymyślicie coś by tak codziennie Was przez neta nie podglądała:) U mnie mama puka zanim do nas wejdzie, a teściowa jak była to sobie wchodzi...ale 2 razy zwróciliśmy jej uwagę i poprawiła się.
Monia daj znać jak tam sukienka i czy coś jeszcze udało Ci się zdobyć. Sukienka bardzo ładna.
Miałam wczoraj zacząć kręcić hula hopem, ale Ania od rana jakaś taka marudna była, później dentysta i tak mi zleciało. Przez to pogorszenie pogody też się znów mniej chce. Ale dziś już zaczynam. Wczoraj P zrobił mi zdjęcia w bieliźnie, to będę miała do czego porównywać jak Mrufka:)
Od ponad tygodnia P mnie masuje codziennie-brzuch reduktorem rozstępów, a ciało masłem ujędrniającym po porodzie. Powiem Wam, że są efekty.
Dominia muszą uwzględniać i mam nadzieję, że będą życzliwi i na większość zajęć nie będziesz musiała chodzić. Ale chcesz codziennie wracać do domu, czy jak chcesz to rozwiązać?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chrzciny planujemy na ostatnią niedzielę czerwca, będę musiała się tym już powoli interesować.
Poza tym byłam zawieźć kartę zgłoszenia Bartka do żłobka - w połowie maja mam pytać czy został przyjęty, jak teraz o tym pomyślę to mnie słabi
Satine wszystkiego najlepszego
Dominia Pati dzielne mamusie z Was że godzicie macierzyństwo z nauką
No i muszę wracać do mojego gogotka
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
A jak robi ta Twoja koleżanka z roku, co przed Tobą rodziła?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia ładnie wyglądałaś na chrzcinach,Gabryś ledwo się mieści w bet
Satine dużo szczęścia i zdrówka Maryś jaka duża,sliczna
Kasia Tosia mała śmieszka Jadzia duży chłopak Hubuś gin powiedział że wszystko ok,zbadał bardzo dokładnie,aż mi się poród przypomniał usg też ok,plamie coraz mniej,mam nadzieję że nie dostanę długo małpy i będę miała trochę spokoju z endometriozą
Gabille mnie swędzi bardziej lewa ale to pewnie od zapalenia,goi się
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
monia bo ja taka niepozorna jestem a szczerze widzisz tylko ze ja nieco pozniej zabralam sie za robienie dzieci ale za to cwiczylam regularnie i zobacz jaka cudenka mi wyszla
pati zainwestuj w ciasny lekko usztywniany stanik uwierz mi dziala cuda ja mam miseczke h i w ogole mi teraz nie przeszkadzaja jak mam dobry stanik... zawsze nosila dopasowane odpowiednio bo nie lubie za luznych ale po porodzie nosilamn taki zwykly bawelniany bo nie chcialam od razu inwestowac jak nie wiedzialam czy bede karmic teraz jak wiem to kupilam i jestem mega zadowolona i jaka ulga dla kregoslupa...
jadzia ale hubek pieknie sie prezentuje....
satine ale numer hehe ...
monia to pozniej pochwal sie nowymi zdobyczami...
gabilee to teraz mozesz sie bzykac do woli :P
marlena nasza tasia dzisiejszej nocy spala ciagiem 9 godzin :P
satine cholerka jaka ty mloda dupa jestes no przy was dziewczyny stara sie czuje... ;P
buziaczek zdrowiejcie szybko...
gabilee mnie nie swedza ale zawsze jak mala ssie to nie dosc ze chcce mi sie pic to robi mi sie slabo...
dominia musza uwzgledniac a jak nie to do organu wydajacego decyzje sie zglos o pomoc ze wzgledu na nierrespktowanie decyzji...
ola jak taniej tood razu przyjemniej
michasia fajny wozek a jaki kolor i jak milo ze strony kobietki ze cos dorzucila od siebie...
sylwia zlobek ehhh biedna nie dziwie ci sie ze ci slabo ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze...
a u nas slonce slabe ale jest i dobrze bo ja dzis do gina na przeglad i m ze mna pojedzie z mala i pospaceruje ...
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
aganobla ja byłam, Mała została zważona, babka obejrzała pępek, dała skierowanie na USG bioderek i na badanie słuchu.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Wózka sama nie zniosę, muszę najpierw stelaż, potem gondolę z dzieckiem, choć to i tak b. ciężkie...
Monia co do alimentów to nie sposób na niego, bo to uparty i zawzięty osioł..
Muszę być mądrzejsza na niego, najlepiej niestety działa olewka...
Jadzia dzięki mój mąż ma fochy jak baba w ciąży. Taki dziwny egzemplarz..
Jak chce to potrafi być miły, ale potrafi powiedzieć wiele przykrych słów, taki egoista..
Jadzia jesteś jednym z najważniejszych ogniw forum, dzięki Tobie jest baardzoo fajnie tu:*
Hubcio fajny facet!
Ale fajnie wyjść z domu, córa mojej koleżanki 3 dni młodsza od Adasia, a o połowe mniejsza.
On już jak 3miesięczne dziecko...
Nie kumam mojego syna, raz spicały dzień, a następny dzień w ogóle by nie spał. I te jedzenie co 2 godz, najlepiej...
Kasia fajny kolorek, naprawdę super. Przy takim pozostań.
Pati jesteś genialna.
Kasia fajna mata..
Dominia ale laseczka z Ciebie. Też piekny kolorek.
Monia ja też rocznik 81
Satine piekny uśmiech Marysi, nic tak nie podbudowuje jak uśmiech dziecka
Gabilee fajnie, że jesteś. Ja też mam 3 dzień okresu Na szczęście bez bólu.
Jaką antykoncepcję masz?
Mnie nie swędzą.
Satine najlepszego Kochana :*
Michasia bardzo ładny wózeczek.
Aganobla u mnie wizyta przed szczepieniem, dziś dzwoniłam, by się umówić i pediatra namawia oczywiście na płatne sczezpionki....
Szczepiła któraś bezpłatnymi
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa