BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617802 przez kasia123m
Pliszka co zlego wyczytalas o tej 5 w 1?ja to sie tak cholermie boje..juz jedno moje dziecko ma problemy..tak sie boje zeby te durne szczepionki nic jje niezrobily.Narazie mielismy byc szczepione dzis...odwleklam do 23 kwietnia..i pomyuslimy co dalej..jak tylko mlody bedzie miec choc katar to jej nieszczepie...

narazie to marzy mi sie zeby katar Tosi przeszedl i zebym wyszla na spacerek...

fota przemeczonego tatausia bo mi powiedzial ze sie go wstydze i jego fot na forum niedaje..

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617812 przez jadziatopol
Gabilee chyba zle odczytalam.... :lol: myslalam,ze twojemu m cos sie dzieje a to Leosiowi :ohmy: :blink: sorki :blink: Moj Hubek tez przedwczoraj mial taki dzien...marudzil i nie pasowalo mu wiele rzeczy ;) moze skok rozwojowy przechodzi?
Satine wszystkiego dobrego kochana :lol: 100 lat!!!!! :kiss:
Aganobla wspolczuje ci tego badania a z drugiej strony zazdroszcze. MOja ginekolog jak u niej bylam to nawet nie raczyla zagladnac specjalnie i nie badala mnie wogole ;) mam cicha nadzieje,ze wszystko jest ok. Oni tutaj wychodza z zalozenia ,ze natura wszystko zrobi za nich :ohmy: to po co wogole w stanach lekarze???! :blink:
Olami tez wlasnie pekaja cycki i nie wiem co zrobic? wstawac mi sie nie chce w nocy ,zeby odciagnac ;)
Buziaczek zycze zdrowka Zuzi :kiss:
Dominia wspolczuje ci tych stresow zwiazanych z uczelnia ;) i podziwiam cie za wytrwalosc :lol:

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #617824 przez Satine0
Jadzia :kiss: Dzięki

11 lata 8 miesiąc temu #617830 przez Alina2408
aga my bylismy po miesiacu sie zwazyc ale pani doktor tez zbadala... no i dwa dni po wyjsciu ze szpitala mialam wizyte patronazowa...

michsia to nie badali sluchu w szpitalu???

kasia moja generalnie nie spi wiekszosc dnia chociaz dzis ma mega kiepski dzien dobrze ze spala m na spacerze jak ja bylam u gina...

ola to moja juz byla i byla wtedy ze mna w gorach dlatego test zrobilam 2 czerwca w dzien urodzin mojego m :)

satine no popatrz nie wiedzialam :) tez mamy jutro bioderka kurcze musze pamietac zebym nie zapomniala...

pliszka a co masz niby zrobic jak nie ma pokarmu tu wzbudzanie poczucia winy nic nie da...

pliszka madlen moja pedriatra tez mowila ze jak sie czyta net to sie glupieje ale nie wypierala sie ze moga byc efekty uboczne ale mowila ze wszystkie dzieci w rodzinie nimi szczepila i stad ma swoje dobre zdanie na ich temat... to zupelnie inaczej brzmi...

jadzia musisz miec znajomych bo to tworzy te pustke ale ja tez mam malo znajomych w swoim miesice takich ktorym moge ufac... domena tego miasta jest ze ludzie lubia interesowac sie innymi i wytykac ich bledy albo opowiadac o nich bzdury dlatego wiekszosci nie ufam i tez nie bardzo mam z kim wyjsc albo z kim pogadac...

ja bylam na przegladzie no i mam nadrzerke za trzy miechy kontrola jak sie nie wchlonie to czeka mnie wypalanka... boje sie... krwawie po tym badaniu z tej nadrzerki.. gin powiedzial ze stad bylo to dluzsze plamienie...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617833 przez Satine0

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617836 przez jadziatopol
Alina nie boj sie wypalania...ja mialam nie raz i nie boli tak bardzo :) a moze sie wchlonie sama? :) to tez masz nie wesolo ;) najgorsze sa takie male miejscowosci i ludzie ktorzy zyja zyciem innych a nie swoim :angry: moj Radek jak wraca z pracy to slucha relacji co u dziewczyn na forum :) sam tez juz zaczyna nawet pytac "a co u naszej synowej?" albo " jak Igorek po szczepieniu?"...hahah...smiac mi sie chce bo razem zyjemy tym forum ...nawet Bartek czytal wczoraj ze mna jak Satine pisala o tesciowej i komentowal :lol:
Satine nie widze tego co zamiescilas ;)
Aganobla ja tez mam termin na szczepienie na 16 kwietnia ;) i tak juz miesiac udalo mi sie odwlec
Kasiabieedna Tosia z tym katarkiem ;) mam nadzieje,ze jej przejdzie do czasu szczepienia ;) zawsze mozesz przesunac termin i chyba tak bedzie lepiej :) fajny ten kolor wlosow. Dobrze ci tak :) a jaki masz naturalny?

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617844 przez Monia_T
Jak mnie mój m wkurwił.... :angry: Musiałam odreagować, wzięłam Igulę na spacer wychodząc jebłam drzwiami, aż myslałam, że z futryny wyskoczą....
Może faceci też jakies skoki rozwojowe przechodzą...bo mojego chyba właśnie dopadło :silly:
Nieważne.

Satine 100 lat i wszystkiego naj, naj...korzystaj z młodości chciałabym mieć tyle lat co Ty...:)

Madlen rocznik 81 najlepszy, wiadomo...tylko ja twierdze po sobie, że niegrzeczne dziewczynki wtedy sie rodziły :)
Ja mam stelaż od wózka w piwnicy, a gondolę z Igą znoszę z IVp :huh: na szczęście sama gondola nie jest zbyt ciężka.

Wkurzyłam się jak przeczytałam, że Wasi lekarze twierdzą, że to co przeszła Iga po szczepieniu to nie były powikłania! No kurde...sama sobie to wymyśliłam, czy jak :ohmy: :unsure:
Moja pediatra przynajmniej nie udaje, że nic się nie stało i powiedziała, że nie zaszczepi dopóki nie będzie zgody z poradni konsultacji szczepień.

Byłam u tej znajomej po sukienkę...w końcu jej nie wzięłam za to kupiłam za grosze mnóstwo innych ciuszków po jej córeczce :) Cały wielki wór fajnych lumpków, zadowolona jestem :)

Jadzia współczuję Ci tej tęsknoty. Moja najbliższa przyjaciółka wyjechała za granicę, mamy kontakt, ale te rozmowy przez skypa to nie to...

Poniżej fotki mojej marudy, dziś spała w drzemkach które trwały od 1-10 minut...może wkrótce padnie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #617853 przez mrufka
Alina ja miałam nadżerkę ale wymrażaną i nic nie bolało

Satine wszystkiego najsłodszego :kiss: Marysia śliczna po mamusi :)

Kasia bardzo ładnie ci w tym kolorku naprawdę pasuje, a dzieciaki superaśne

Jadzia Hubcio jaki słodziak do schrupania

Michasia mam nadzieję że pochwalisz się efektami :)

Monia Igunia jak laleczka, trójeczka uśmiechnięta szczęśliwa rodzinka, jeszcze ty się nam tu pokaż :)

11 lata 8 miesiąc temu #617854 przez Monia_T
Alina ja miałam przed ciążą nadżerkę, sporą...zobaczymy jak teraz. Przed pierwszym porodem też miałam a po porodzie zniknęła :laugh:

Maryś jak fajnie pływa :lol:

Jadzia to pozdrów Radka :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 8 miesiąc temu #617859 przez Alina2408
atine ale fajowsko w kapieli kurcze ja na brzuszku nie probowalam a moze tak lepiej by bylo...

jadzia moze sie wchlonie dlatego za trzy miechy kontrola... nie przejmuj sie marek tez zyje ze mna forum moze nie pyta co i jak ale rozmawiamy na te same tematy :)

monia oni przechodza ale sie cofaja w rozwoju ja mam takie wrazenie czasem hehehe... a roczniki 81 i 82 to stan wojenny wtedy gasili swiatla i byl przyrost naturalny wiec my umiemy rozpychac sie lokciami :):) monia chwal sie ciuchami a czemu nie wzielas kiecki?? za mala??? a z tymi powiklaniami to jak ja o nie zapytalam to mnie odp ze lepiej zeby nie spodziewac sie zadnych ale realnie uprzedzili o goraczce i tych standardowych no i prosili o kontakt natychmiastowy jakby cos sie dzialo... wiec mysle ze moja pedriatra to dobra kobieta... monia jaka ona sliczniutka taka czarnulka :)i wszyscy tacy sliczni...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 8 miesiąc temu #617865 przez Satine0
Alina Dawaj ją na brzusio :D Wtedy dzieciaki czują się bezpieczniej i nóżkami ruszają jak żabki :D Ja najpierw ją kładę na plecki a potem brzuś :)

11 lata 8 miesiąc temu #617867 przez gabilee
monia sliczna rodzinka :D i maz przystojny , a dziewczynki przepiekne :D
po kim Iga ma taka ciemna karnacje?

wiecie co dziewczyny chyba jak wroci m to wezme auto i przejade sie po autostradzie z 200 km/h to mnie odstresowuje :)
bo yariskiem nie wycisne tyle :P

chyba mam znowu kompletnie dosyc macierzynstwa ;/ byla to mega przemyslana decyzja zanim zapragnelam dziecka wszystkie za i przeciw , a teraz tesknie za wolnoscia , aby wyjsc do pracy i wrocic tak jak m zatesknic za synem ...

no wygadalam sie nie wiem czy uznacie mnie za wyrodna matke ...

kasiu szkoda mi Tosi pewnie sie bardzo meczy biedulka, a kolor wlosow ladny

satine ale kluseczka a podobna do ciebie szok :D moj syn czysty tatus tak mi sie wydaje :P

monia to niezle cie musial wkurzyc m.

11 lata 8 miesiąc temu #617871 przez Satine0
Kolejna partia fot :D

11 lata 8 miesiąc temu #617909 przez princess
Gabilee czuję dokładnie to samo co Ty... Marzę o powrocie do pracy, wyjściach. Kocham swojego synka nad życie, był wyczekanym i wystaranym cudeńkiem ale nie potrafię tylko siedzieć w domu jak kura na grzędzie i żyć pomiędzy kupkami i karmieniami... Tak bym chciała przeczytać jakąś książkę, jak w dniu znajdę na to czas to zasypiam po 5 minutach... Ostatnio M miał wolne tydzień czasu, wypady do rodziny, chrzciny, wspólne spacery no i zajmowanie się dzieckiem WSPÓLNIE... byłam szcześliwa ! M zlitował się nade mną i przez wszystkie wolne dni spał z małym w sypialni a ja osobno w drugim pokoju... Przynosił mi go do karmienia. To było piękne. Teraz znów jesteśmy sami w domu, ale na szczęście cześciej będziemy wychodzić z domu, ja już mogę dźwigać wózek i pogoda się poprawia... W końcu wychodzimy z zimowej depresji :)

11 lata 8 miesiąc temu #617921 przez gabilee
princess ja bym chciala przespac caly tydzien ... i nie myslec tylko wlasnie o kupkach siuskach i karmieniu i domyslaniu sie o co MU kaman !!!
ryczec mi sie chce mam nadzieje , ze szybko minie ten rok !

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka