- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nocka jak zwykle. Zasnęła po 21 pobudka o 3.30 i 6.30. Obudziła się o 7.40
Wasze maluchy też mniej śpią w dzień? Amelia wczoraj np. na cały dzień spała może ze 3 godziny.(Oczywiście rozłożyła sobie to na kilkanaście drzemek 15 minutowych) Dziś zapowiada się to samo... Nic nie mogę zrobić, bo ciągle chciałaby być na rękach. Nawet jak leży w leżaczku to muszę do niej gadać, bo inaczej ryk!
Monia powodzenia na USG.
Satine ładny pępuś. Nic nie odstaje.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Grekokatolicy połączeni z Rzymem.
Jadzia jakie super foty:) piękne ujęcia.
Monia Ty i tak chyba rzadko masz z mężem jakieś spięcia, prawda?
Kupiliśmy I, bo II są bardzo awaryjne i wszyscy na nie narzekają.
Ani wózek czerwony.
Daj znać po USG i czekamy na fotkę.
Kasia daliśmy 3300(P pojechał i powiedział, że żona więcej nie pozwoliła dać), ale trzeba doliczyć ok.1200zł za recykling, pierwsza rejestracje w kraju, tłumaczenie i przegląd zerowy do tego ubezpieczenie jeszcze, no i chcemy gaz wstawiać, więc też ok.2tys. Mamy znajomego, który też sprowadza auta i już u niego zamówiliśmy, ale jak trafił się ten to P z kuzynem pojechali go obejrzeć i kuzyn powiedział, że warto, a renówki zna od podszewki.
No i niestety jeszcze rozrząd, olej, jedno łożysko, bo słychać. Ale ogólnie do poprzedniej nie ma porównania.
identyczny, tylko silnk inny allegro.pl/idealna-laguna-po-lifcie-1-8-...acj-i3155693397.html
Satine wygląda normalnie. Ja się nie znam.
Dominia a długo po jedzeniu tak chlusnął? Mi dziś pierwszy raz udało się wszystko w pieluchę tetrową złapać, bo czasem jak żygnie pod ciśnieniem, to sweter, bluzka, spodnie i koc lub rogal do prania...no i ona do przebrania i umycia.
Ja zawsze Anię układam na boczku do spania, choć niewiem czy to dobrze. Przez pierwsze 3m-ce kręgosłup jeszcze się nie prostuje, niewiem. Niby najzdrowiej na plecach, w tym filmie o uspokajaniu-szczęśliwe niemowle, ten facet tak mówi.
No i na brzuszku tak 1-2 godz dziennie śpi sobie.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulaaa Moja ma to samo...jak w dzień już jakimś cudem zaśnie to max pół h. Chyba, że jesteśmy na spacerze to prześpi na dworze 3-4 godziny
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
Kolejne pytanie
Co zrobić z potówkami? Młoda ma na buzi taką tarkę, że ja pierdzielę. Nie przegrzewam jej, bo w domu ma zazwyczaj bodziaka na długi rękaw i śpiochy. Potówki ma tylko na twarzy Pewnie od tego że śpi na kocyku polarkowym
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Michasia nie wiem ale pewnie nie .. Jemu ostatnio często się ulewa zaraz po jedzeniu potrafi niemało zwrócić a później to taki serek czasem mu popłynie ..
Ja Igora w nocy kładę tylko na boczku śpię i nie daj Boże bym nie usłyszała a Jemu by się zwróciło .. ani nie chcę myśleć
Paulaa mój Mały też miał potówkę na głowce .. dokładniej po bokach i to było przez polarkowe kocyki teraz mu zeszła bo smaruję Go kropelkami od lekarza
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi, Princess też mam chwile zwątpienia, ale krótkie, bo jak synuś zasypia mi na rękach, spojrzy tymi swoimi ufnymi oczkami lub się uśmiechnie to mięknę w sekundę. Wiele razy śmieje się do M, że może on pójdzie na tacierzyński a ja wrócę do pracy. Szczególnie jak rano M wychodzi do pracy i mówi "ale Wam dobrze, że jeszcze w łóżku" tylko Bartek zazwyczaj wtedy nie śpi i włącza mu się maruda..
Satine Bartek ma bardzo podobny pępek i lekarz stwierdził że to delikatna przepuklina pępkowa, ale nie ma się czym martwić.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosia pospapal pol godziny na brzuchu jakos jej w nosie zaschlo i sie obiudzila.kurde je mi po 90 ledwo w nia wmuszam a za godzine jest glodna..najgorzej w nocy jak zasnie po 30ml..masakra
Ide bo placze ech..
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Satine śliczna śmieszka z Maryś
Marlena no super spał a dzisiaj 6 i potem po 3 ale i tak się nie wyspałam, bo musiałam przed 6 już na nogach być żeby się wyrobić do szkoły... ;/ coś czuje że długo tak nie pociągnę no a z tymi cyckami to ciężko hehe mi na początku kręgosłup w części piersiowej bolał od ciężaru bo nie przyzwyczajony
Michasia na razie to ja się wstrzymam z facetami hehe trzeba trochę małego odchować a no byli byli kurde a wczoraj zobaczyłam, że mam dwie 1 z polskiego i jeszcze jakiegoś przedmiotu a mnie nie było w tym półroczu na tych lekcjach tzn na polskim byłam ale nie pisałam sprawdzianu i jedynki są... i dzisiaj mi kazała jedna nauczycielka sprawdzian pisać chociaż nie przerabiałam tego materiału... co za ludzie coś czuje, że ciężko będzie...
Sylwia zobaczymy czy da radę hehe na razie 3 dni w szkole jakoś było, ale coś czuję, że na dłuższą metę będzie ciężko
Alina H..? o kurde a ja F hehe to masz kawał cyca właśnie zamierzam kupić tylko nie potrafie się wybrać do sklepu po szkole, bo lecę do małego na zbity pysk hehe
Kasia jak ślicznie całą trójka wygląda
Pliszka Oluś już spory
Kasia hehe udany ten Twój m hehe jak fajnie razem z Tośką wyglądają
Satine super Marysia wygląda w kąpieli
Monia Igunia śliczna i w ogóle świetnie wyglądają córeczki z tatusiem
Marlena Filipek jaki zalotny uśmieszek ma
Honka śliczny Adaś
Princess super, że Adaś już otrzymał wszystkie sakramenty, kurde nigdy nie byłam jeszcze na takiej ceremonii na pewno piękna jest, chciałabym kiedyś uczestniczyć w czymś takim
Jadzia jakie śliczne te Twoje chłopaki
Dominia szkoła dom kurde nie mam na nic czasu teraz ;/
Ja po szkole padam na twarz... Wrr Ja nie wiem czy długo tak pociągnę, nauczyciele jednak nie są tacy wyrozumiali, jedna nawet chce mi wstawić nieklasyfikowanie i będzie liczyć godziny, ale kurde przecież mam usprawiedliwione wszystko to ja już nic nie rozumiem zobaczymy jak to będzie, kurde najgorsze, że nie ma mojej wychowawczyni operacje miała i tymczasowo nie mamy nikogo... ;/ no ale na razie próbuję jakoś pozytywnie się nastawić... Zmęczona jestem cholernie kurde wczoraj do szkoły poszłam padnięta po nie przespanej nocce, bo moje dziecko miało ochotę gadać i bawić się całą noc ,ale na pratykach ścięłam włoski potem wstawię fotkę dzisiaj też padnięta jestem nie wiem czy dam radę ehh dobra zobaczymy jak to będzie jutro od 8 do 16 nie wiem jak dam radę tyle bez małego ja w szkole nie potrafi się skupić tak tęsknię za nim Nie mam czasu na czytanie forum nawet a co dopiero odpisać ;/ teraz na moment weszłam szybko obskoczyłam i lecę do małego bo głodny..
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
Zdążyłam wstawić obiad - jest postęp.
Dominika a jakie to kropelki? Ja chyba zapiszę na jutro Amelkę do pediatry, bo okropnie wygląda jej twarz. Nie dość że krostki to jeszcze jakiś plamy.
Sylwia jaką masz chustę? Też chcę kupić tylko nie wiem jaką.
My dziś na spacerek nie idziemy, bo wieje strasznie. No i nie chce mi się.
Nie mogę się doczekać, aż będzie na tyle ciepło, że wystarczy ubrać dziewczyny w dresy i wyjść. Może w Czerwcu się uda.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się kiedyś zastanawiałam czy jeśli urodziłabym drugie dziecko, to czy byłabym w stanie je pokochać tak mocno jak małą.
Satine - u mojej pępek wygląda podobnie, lekarz mówił że to mała przepuklinka, która ma się naprawić sama
Michasia - moja śpi prawie cały czas na brzuszku. Czasem ją kładę na boczku jak nie odbiję, ale ona tego nie lubi i szybko się budzi. Ma pleckach tylko jak jestem w pobliżu
Wszystkie dzieciaczki śliczne
U mnie noc kiepska Mała zasnęła koło 1 i budziła się praktycznie co godzinę, może jeden sen taki 2-godzinny zaliczyła. Teraz odsypia...
Ja pracuję "na swoim" z mężem więc mogę sobie sama ustalać godziny pracy, no i w przyszłym tygodniu już planuję wyskoczyć na godzinkę czy dwie.
Mi też brakuje pracy, ale znowu też nie mogę oderwać się od małej. Wczoraj jak byłam na zakupach (mała spała i doglądała ją teściowa), to pędziłam do niej jak głupia. W ogóle to będziecie się ze mnie śmiać, ale ja jestem o małą strasznie zazdrosna. Nie lubię jak ktoś inny się nią zajmuje (oprócz M oczywiście ) Chyba wrócę do pracy razem z nią
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
satine no na pewno z nia poplotkuje
satine ja wlasnie po porodzie nie mowilam ze nigdy wiecej... nie maialm takich przykrych wspomnien z porodu
jadzia tez szalalam samochodem usiedziec nie moglam nawet w ciazy ciagle bylam gdzies lubilam pozjc do pubu ale mnie znow to przeszlo nie mam checi... jakos mala mnie pochlania... pewnie chcialabym juz wiosne i na spokojnie pojsc na zakupy ale zawsze planuje je z mala tak mi sie poprzestawialo w glowie...
honka to zazdroszcze ci pogody bo u nassnieg z deszczem cholera a musimy dzis isc na usg bioderek... sliczny chlopak
princess tak juz od razu wszystko???
jadzia jakie sliczne foty chlopakow...
monia tez sie smieje ze musze dzieciom w szkole tlumaczyc co to walkman a dla nas byl to szok techniczny... a pamietacie te gre telewizyjna co odbijalo sie kulke dwoma kreskami...
dominia pati pewnie w szkole jest
satine my mamy tylko dziurke...
paula nataszka juz dawno w dzien spi tylko na spacerach
pati no jakos mi h wyrosly a mialam male c hehe... idz i kup bo uwierz mi ze bedzie ci lepiej o niebo...
pati idz do dyrektora zeby byla nieklasyfikacja wystarczy miec 50% nieobecnosci ale tobie na to pozwolono poza tym nie wyobrazam sobie ze mialabys chodzic do szkoly w pologu... jedynki ktore sie pojawily sa bezprawne walczo to zeby ci nie popsuli ocen...
ola ja tez mam tak z ta zazdroscia juz to pisalam chociaz powoli sie przyzwyczajam ze moja kolezanka przyszla chrestna malej sie nia zajmuje albo ze moja mama ale juz np moja ciocia mnie drazni szok normalnie :P:P
do pracy nie mam ochoty wracac tyle co korepetycje bo mozna sie mala pochwalic i do tego troszke kaski wpada ale do szkoly i tego dyrektora nie mam checi :P
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olu fajnie Ci z tą pracą
Pati dasz radę, może stypendium już nie będzie, ale pozamykasz wszystko elegancko ja w to wierzę i trzymam kciuki.
Ocho głodek zagląda do dupki Bartusia...
- aganobla@op.pl
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkie dzidzie ślicznośći