- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adaś uśmiecha się jak go witam rano..jakie to fajne
Monia a co to za wkładka? Specjalna jakaś?
Tak, mamy X-Landera X-Move kolor antarctica
Kasia oj biedna Tosia
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dzisiaj na 12:30 do szczepienia .. Jestem przerazona
Dziewczyny mam dziwne pytanie jak sie ma w domu zyle wodna to to moze powodowac choroby ? Bo tak jakos sie zastanawiam ..
Wczoraj rozmawialam zjedna z siostr mojego T. I wracaja na poczatku maja ! Ogromnie sie ciesze bo sie za nimi stesknilam a od pol roku siedza u drugiej siostry M w anglii
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Pliszka ale on jest w wieku mojego ojca
I wiecie co kurrrrr... nie miałam lekcji rano haha zawracałam się a już 2 przystanki zdążyłam podjechać, póki dostałam wiadomość od koleżanki... o 11.40 zaczynam bo pierwsza lekcja przesunięta także więcej czasu z niuńkiem swoim spędziłam
Zaraz wychodzić i tak muszę hehe
Miłego dnia mamuśki.!
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia kochany Hubuś,wycałuj go ode mnie
Pati Marcyś cudowny aniołek mamusia też ładnie wyglądała
Alina ale laski Nataszka jakie ma długie nogi
Kasia może nasic dałby radę na katarek u Tosi,szkoda mi jej bardzo,bidulka się namęczy
O 17 mam wizytę u gina,jeszcze plamie
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy ta cholerna zima nie odpuści?
Madlen większy fotelik, 0-13kg i w zestawie miał taką profilowaną poduszkę pod dupcie, żeby najmłodsze dziecko nie wpadało za głęboko. A później wkładkę się wyciąga i jest wygodne dla starszego dziecka
Dominia dacie radę
Kasia a nie macie za sucho w mieszkaniu? Może nawilżacz by się przydał?
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Fajny wózek i kolorek ładny
To miłego spotkania życzę Mi się marzy taki babski wieczór z winem, ale będę musiała poczekać aż odstawię ssaka od cyca
Aga to dobrze, że siostra Wam podpowiedziała zanim Gabryś ni wyrósł
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia moj maz tez mial wysuszone w nosie a niby stacja pokazywala wilgotnosc 52%.dziwne...teraz spi na foteliku...
Rano sie wystraszylam jak poleciala jej kreewka z nosa.herbatki od rana chyba wypila z 50ml.kolezanka do mnie dzwonila.mowila zebym ten nasivin kupila...zadzwonie do meza...
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Dominia, zaręczam Ci, że coś takiego jak ŻYŁY WODNE i to powodujące "choroby" w ogóle nie istnieje!! To są zwykle wymysły hochsztaplerów uwikłanych w radiestezję czy tzw. bioenergoterapie i inne szatańskie sztuczki, mające na celu nastraszenie i osaczenie nieświadomych tego ludzi i wyłudzenie od nich kasy za tak zwane "odpromienniki" i inne czary mary. Jeśli COŚ może zaszkodzić to właśnie kontakt z TAKIMI " specjalistami" i ich szemranymi praktykami i gadżetami, i przed tym bym Cię serdecznie przestrzegała!!! Co do reszty, śpij spokojnieSpalismy sobie do po 9 z mala przerwa o 7 ale cycuś przytulony dal mu rade
Dzisiaj na 12:30 do szczepienia .. Jestem przerazona
Dziewczyny mam dziwne pytanie jak sie ma w domu zyle wodna to to moze powodowac choroby ? Bo tak jakos sie zastanawiam ..
Wczoraj rozmawialam zjedna z siostr mojego T. I wracaja na poczatku maja ! Ogromnie sie ciesze bo sie za nimi stesknilam a od pol roku siedza u drugiej siostry M w anglii
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suzi jak się czujesz?
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Jak u Ciebie, chyba termin nadchodzi? Jakieś oznaki zbliżającego się porodu?
Kasia ja też używałam nasivinu przy katarku Iguni i pomógł. Tylko uważaj jak będziesz kupowała, bo jest taki od 3-ego miesiąca i od 1-ego tygodnia, żeby nie był za mocny. Stosować można 3 dni.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Czop sie po kawaleczku ukazuje, ale póki co tylko tyle, a no i cukier mi sie normuje, juz przynajmniej tydzień mam fajne niskie wartości nawet za takie rzeczy za które wcześniej musiałam "słono płacić" a, no i nogi mi zaczęły puchnąć, to coś zupełnie nowego, ale jeżeli ma świadczyć o zbliżającym sie porodzie, to z pokorą przyjmuję
późno, bo dopiero jakiś miesiąc temu odkryłam pewną zbawczą dla "słodkich" mam rzecz a mianowicie KSYLITOL i życie odzyskała smak (słodki smak )
Jest to naturalny cukier brzozowy, drogi niestety, ale w końcu przy tej diecie i tak jest więcej wyrzeczeń niż nakładów, ale zakupiłam w necie większą ilość, więc da się te cenę przeżyć. No i zrobiłam sobie w końcu sernik.....BOszszszszsz, kulinarna orgia z orgazmem i do tego jeszcze truskawki tez poslodzone tymże ksylitolem i za ogromną porcje zaledwie 98.... No żyć nie umierać! Sernik oczywiście bez ciasta, sam ser, ale ja zawsze robiłam bez ciasta.
mówiłyście, ze na ile czasu przed porodem zaczął Wam sie cukier normowac?
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia - ja przeglądałam w internecie ubranka na chrzciny i te co mi się podobały to drogie strasznie Boję się też trochę rozmiaru, bo mała rośnie jak na drożdżach, chyba kupię coś w ostatniej chwili
Pati - ślicznie wyglądaliście na chrzcinach, a co do ewentualnych kandydatów na męża to ja też mogę podsunąć jednego Ze szkołą na pewno będzie Wam ciężko, ale wierzę że dacie radę
U nas noc udana, mała spała od 12 do 4 i potem od 5 do 6.30, szału nie ma, ale jak na nią to na prawdę ok
U mnie chyba szczyt laktacji, w nocy dosłownie fontanna mleka, mała nie jest w stanie tego wypić, a do tego jak pije z takiej bardzo pełnej piersi to czasem zakrztusza się.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko śpi jak zając pod miedzą. Masakra...jakie to męczące. Nic zrobić nie można. Do tego jak już sobie zasnęła to babka przylazła i zaczęła od progu głodno gadać to mała oczy jak 5 zł. ( Nie , że jest w ciszy chowana...po prostu ma teraz dziwne dni )Mówię jej, że głośno gada i budzi ją przez to a ona śpi takim lekkim snem to ona , że nie bo ona chce gadać. No i tak chciała, że wyć zaczęła. Babka poszła mówiąc, że jak jej nie chcemy to idzie...MATKO! Teraz ona sobie coś ubzdura...dziadek od miesiąca u nas w pokoju nie był bo powiedziałam, że nas budzi jak o 7 rano przyłazi i stoi nad łóżkiem. I właśnie to są minusy mieszkania na kupie. Każdy przyłazi, komentuje, wtrąca się...a czemu to tak? a może tak? a może te meble tutaj? I tak w kółko.
Do tego teściowa sobie skype wymyśliła. Od wczoraj dupę truje...pewnie chce żeby jej małą na kamerce pokazywać. Już powiedziałam Szymonowi, że nie ma mowy, że ja nie będę jej codziennie na kamerce pokazywać...mam masę innych zajęć. Szymon po pracy też ma z nami czas spędzać a nie z nią gadać na skype. Mówię wam jak ona mnie irytuje!! NA dodatek ostatnio się często o nią sprzeczamy bo ja zaczynam ją coraz bardziej komentować nawet jak ona do niego dzwoni i to słyszy co gadam. Ale ile można?? ;/ Byłam u niej to mała ma kolkę bo nogami rusza, kolkę ma też dlatego, że pierdzi. Miała dwa syfki na twarzy to ma uczulenie, a to ręce zimne. A robi kupy 1-2 razy dziennie to dla niej za mało zdecydowanie...naspraszali gości choć prosiłam żeby tego nie robili bo ona malutka. To każdy ją szarpał jak małpkę aż wieczorem zaczęła biedna tak płakać....yhhh...
Ostatnio mnie wszyscy drażnią
A tu mama z MArgolką