BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #666976 przez Alina2408
aga moze za duzo a moze dawaj mu czesciej a mniej...

ola musiala sie zaprzyjaznic z nosidelkiem... ola ja wspominam ale ja mialam piekny porod o zszywaniu sobie nie przypominam bo i po co...

jadzia a moze ty tak przy okrsie masz bo chyba cos o nim wspominalas... a pati to chyba probuje tatusia marcelka bo wkleila jego fote z malym na fejsie wiec chyba jest na etapie dawania szansy...

...nie oddam Cię nikomu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #666980 przez jadziatopol
Alina kurcze...tez tak myslalam...ale juz od 3 dni nie mam @ ;) ja nie wiem czym to jest spowodowane...chyba sie nagromadzilo duzo roznych problemow ....i teraz wystarczy male cos ,zeby mnie wyprowadzic z rownowagi ...a to z kolei sprawia,ze jest mi zle i czuje sie rozbita i kolo sie zamyka ;) o! Patii probuje mowisz? to dlatego jej nie ma....to teraz rozumiem. :blink:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #666994 przez Alina2408
moze zmeczenie bo juz to dlugo u ciebie trwalo... tez mam czasem takie male zalamania ale ostatnio jakos to opanowuje... a o pati no nie jestem pewna do konca ale chyba tajemnica nie jest ze wkleila zdjecie tatusia marcelka z marcelkiem wiec jakies ruchy nastapily... boje sie tylko zeby sie nie sparzyla...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 7 miesiąc temu #667008 przez Monia_T
Jadzia w nas ciągle szaleją hormony. U jednych wypadają włosy u innych objawia się to płaczem, a kolejne maja ataki qurwicy bez powodu ;) Przejdzie Ci :laugh: Porycz sobie, pokop w ścianę jak trzeba, wszystko żeby tylko sobie ulżyć :)

Ola ja poród wspominam cudownie, tylko ten ból...ale staram się o tym nie myśleć, raczej wspominam doznania duchowe, emocje a nie fizyczne :silly:
Mam 2 córki kiedyś chciałabym być babcią :P A Kinia juz zapowiedziała, że jeśli to boli i wiąże się z krwią to na nią nie mam co liczyć... :blink:

Ulubiona piosenka Iguni:
www.gralandia.pl/piosenki/8bc6cf495a6f6c...04c8171e4b9e4b5c.mp3

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #667048 przez anet-a-1401
a wiec tak w Uniejowie jestem bardzo często bo mój teść tam mieszka wstyd przyznac ale nie byłam juz wieki na basenach a super sie rozbudowali:)
kupiłam malej kreacje na chrzciny i sobie buty jestem zadowolona:)
a co do mojej to same zobaczcie tylko szczerze no i nie patrzcie na mój wygląd bo bam po kąpaniu i nie zdarzyłam się ogarnąć
a to natalka ktora uwielbia z tata czytac gazety
a to link do fc
www.facebook.com/aneta.wozniak.39

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #667058 przez Monia_T
Aneta sukienka nie w moim stylu, więc się nie wypowiadam :) Ale buty rewelacja :laugh: Boskie, sama bym takie chciała :lol:
Taką fotkę ja Natalka z gazetą Iga ma z tatą i laptopem :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #667076 przez anet-a-1401
buty kupiłam w manufakturze w lodzi w centro i byly tanie 59.90:)

11 lata 7 miesiąc temu #667079 przez gabilee
jadzia a dziekuje wozek super :D wlasnie licytuje nowy fotelik samochodowy , zeby pasowal do stelaza :D
miejmy nadzieje , ze szybko minie ten skok rozwojowy

moj Leos tez siusiakiem sie nie interesuje

marlena nie ja nie pytalam o kupki , bo moj nie ma zielonych

chomiczka ale sie ciesze , ze Olus juz sie uspokoil :D
widac urok 3 mcy podzialal Olus sliczny
Leon tez sie zaczal bawic zabawkami :D
ja nie mam zadnych wizyt pielegniarek ;/

dziewczyny jak jest wietrznie i troche zimno to nie wychodzicie na dwor na spacer z dziecmi? bo ja chodze nawet w taka pogode , przynajmniej moj syn zachartowany
i nowosc DAL SOBIE UBRAC CZAPECZKE :D

chomiczka ja tam nie pozwole sobie po domu lazic i zagladac w katy chce zobaczyc Leona to niech przyjdzie pogadam z nia i won do domu :P

aneta sukienka ok ale slabej jakosci zdjecia , ale na zywo pewnie swietnie wygladasz ^^

11 lata 7 miesiąc temu #667149 przez ola85
A ja tak weszłam na forum bo w ogóle zasnąć nie mogę. Najpierw mała nie chciała spać to ja zasypiałam na siedząco, a teraz ona śpi, a ja nie. M poszedł spać do innego pokoju bo chory i jakoś tak mi smutno.

Gabilee - ja z małą teraz nie wychodzę, ale ona też przeziębiona jest :blink: Gdyby nie to to dziś popołudniu bym wyszła bo u nas się rozjaśniło
Aneta - ładna sukienka i buty. Ale ładnie dziewczyna siedzi .

11 lata 7 miesiąc temu #667150 przez jadziatopol
dziewczyny a my od paru dni mamy zielone kupki i dzisiaj pojawily sie w nich takie nitki czerwone...ale oprocz tego nic sie nei dzieje...jest usmiechniety, nie boli go nic...robi tylko w nocy kupki 1-3 i w ciagu dnia okolo 5 co jest nietypowe...wczensiej robil jedna rano i jedna wieczor i byly zolte. Odstawilam juz prawie wszystko i teraz nie mam co jesc...boje sie zjesc cokolwiek ;)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #667185 przez jadziatopol
Aneta ja sie nie wypowiem...bo nie gustuje w sukienkach....ja bardziej na sportowo biegam :blink: Natalka sliczniutka :) ty tez ladnie wygladasz :)
Monia lubie ta piosenke Majki J. Hubus tez ja polubil :lol: dawno jej nie slyszalam :)
Ola pewnie juz spisz...bo jakbys nie spala to sluze towarzystwem jak ci smutno :) zdrowka dla Lidzi i meza

dzwonilam do lekarza....opisalam wszystko. Jezeli do 2 dni nie przejdzie to mamy przyjsc. Mam przystawiac jak najczesciej...on i tak caly czas siedzi przy cycku ;) ale to dobrze bo sie nie odwodni.

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #667186 przez Martyna
Jadzia mi mówiono ze jak w kupce krew to od razu do lekarza

jak znowu się pojawi to jedz nie czekaj 2 dni, prosze!

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #667188 przez anet-a-1401
gabi a powiedz mi dużo dałaś za ten wózek :unsure: bo u nas kosztuje 780zł :angry: ja staram się wychodzić z mała codziennie chociaż na 5 minut :)
jadzia ja bym juz z kupkami zawału dostała,ale nie czekaj zbyt długo

A nasza malutka tylko chce na siedząco być bo jak trzymam ja na rękach tak jak się powinno to wielki ryk jest i się podnosi do siedzenia, a jak z pozycji leżącej dam jej ręce to się podnosi, ale za to martwi mnie to ze sie nie odkręca z pleców na bok, raz jej się na brzuch udało przekręcić jak na boku leżała a teraz na boczku nie chce spać...

a nie wyglądam w tej sukience za grubo :unsure: bo mi się wydaje ze wyglądam jak szynka owinięta sznurkiem :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #667193 przez jadziatopol
Hubus ogolnie czuje sie dobrze...usmiechniety jak zwykle...po tym poscie co napisalam zrobil jeszcze 4 kupki....jedna z takim lekko zabarwionym sluzem i zielona...kolejna zielona bez sluzu i pozostale juz normalne..uffff.....wypil 50 ml wody z butelki (nauczyl sie wreszcie) :) zjadl mleczko i poszedl spac :) to nie byla zywa krew ale sluz zabarwiony lekko na czerwono....lekarz tlumaczyl mi ,ze przez biegunke ma podraznione najprawdopodobniej jelita i stad ten sluz. Goraczki nie ma ...objawow odwodnienia tez nie ma...nastroj ma :) kupki lepsze wiec widocznie musialam cos zjesc na co tak zareagoal...albo tez od zabkowania. Biegunka i zielone kupki wystepuja przy zabkowaniu tez....kurcze....przyczyn moze byc wiele od tych najbardziej blachych do tych powaznych. Gdybym go karmila mm to zeschizowalabym na pewno. Zobaczymy co bedzie w nocy.Trzymajcie kciuki :)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #667204 przez Paulaaa
Hej :)

Jakoś nie mam weny do pisania, ale czytam Was codziennie. :)

Nocki mamy superowe od paru dni. Max. dwa karmienia a dziś od 22 do 5 sen :)
Oliwii się w doopie poprzewracało :S Wstała sobie o 5.30 i koniec spania! :cheer: Więc od 6 obie jesteśmy na nogach, Ami dołączyła o 6.30. B)

Moja kruszka wczoraj pierwszy raz śmiała się w głos jak jej tata ''pierdział'' w szyję :lol: Cuuudny ma śmiech :silly:

Jadzia a dajesz Hubertowi herbatkę koperkową? Bo u nas właśnie po niej są mega zielone kupy.

Aneta buty zajebiaszcze. :woohoo: Co do sukienki, zupełnie nie moja bajka, ale ładnie wyglądasz. :silly:

Ola zdrówka dla Lidzi i M. :) U mnie Oli już lata zachrypnięta. :huh:

Gabilee ja wychodzę w każdą pogodę. Wczoraj padało, a my się wybrałyśmy na zakupy.:blink: Młoda ciepło ubrana, kocyk, folia na wózek i heeeja :woohoo: Starszej też nie oszczędzałam. -10 a my chociaż na 30 min na wietrzenie wyłaziłyśmy.Teraz praktycznie nie choruje ;)

Mój poród, miło wspominam i cc i okres po cieciu. :) Nie mam porównania co do porodu sn. Przed cc miałam skurcze przez całą noc i myślałam, że zejdę. ;) Wiec jakby mnie mordowali parenaście godzin to kaplica.
Reasumując - mogłabym jeszcze raz być w ciąży i mogliby mnie pokroić. No ale nie sztuką jest narobić sobie dzieci... ;)

Zaraz sie ogarniamy i jedziemy do drzyzguni. Po drodze zahaczę o jakąś cukiernie, bo nasza Monia ma dzis urodziny :woohoo: :woohoo: Ciasto i kawa są wiec obowiązkowe.

Miłego dnia :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka