- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- maracana
- Wylogowany
- gaworzenie
moja Amelka wolala Gerbera i co kupilam Bobovite sloiczek ladowal w smieciach... nawet te same potrawy z Gerbera i Bobovity smakowaly inaczej i tych drugich nie chciala...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Princess życze zeby Adasiowi wyszly juz ok te bioderka przy kolejnej wizycie
Moja mala tez ma takie jakby czworki biale wygladajace jakby sie powoli zabki przebijaly przy tym slinotoki dwie piastki do buzi ja sie przerazilam mowie gdzie tam 4 ale jak bylam na wizycie pediatra uspokoila mnie i powiedziala ze to nie sa zabki a wyrostki korzeniowe zeba czyli że tworza sie dopiero zawiazki korzeni a zeby z tego beda za ho ho Za to mala od 3 dni mega marudna dzis patrze do buzki a tak dwie goreczki na miejscu dolnych jedynek czyli zabki ida tylko jedyneczki ciekawe kiedy sie wyrzna
Jadzia co do sloiczkow moja pediatra radzila zeby do 1 roku zycia podawac sloiczki gerberki poniewaz jakosciowo sa lepsze niz zwykle jedzenie maja mniej chemii no chyba ze ma sie dostep do eko zywnosci wtedy lepiej podawac taka eko ale wiadomo cenowo to uhhh....
Bylysmy dzis na usg bioderek na szczescie wszystko ok.
Mała jakos sie nie kwapi do kolejnych obrotow na boczek ale za to zaczela mi sie brac za siadanie z pozycji pol lezacej matko kochana za wczas przeciez nie nadazam
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Alina o tak rączki rodziców patrzy, łapie a potem do buzi
Aga a bola Cie piersi czy tylko twradsze?
Marlena współczuje nocki
Aga27 tak jak Marlena pisze, u nas jak płacz to tylko opanowanie i spokój! jak na poczatku bardzo sie denerwowałam, że nie wiem co jest Małemu i jak Mu pomóc i wkurzalam sie nawet czasami na płacz to było jeszcze gorzej. Teraz jak płacze to tulę, nucę, spokojnym cichym głosem spiewam i chwila i cisza
Monia, Marlena, Jadzia u nas kupki codziennie od 2 do 6 a nawet 8
Sylwia bolą plecy od leżenia dobre. Jak się czujesz?
Kasia juz spokojniejsza będziesz po tych zajęciach dla Tosi
Pati oo tez ciężka noc!! nie mam pojęcia co na prezent
Madlen dla Adasia z okazji 3-miesięcznicy
Buziaczek buziaki dla Zuzi wczoraj 3 miesiące skończyła
Ola kiedy wracasz do pracy?
Ja też się cieszę
Dominia deserki z bObovity kosztuja niecałe 3 zł a obiadki niecałe 5 zl więc dobra cena jesli za obiadki
Banana super , że z bioderkami ok
W ogóle czy któraś z Was wraca po macierzyńskim do pracy i nie idzie na ten rodzicielski?
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluje wyboru chrzestnej:)
Aga współczuje sytuacji z piersiami, to musi być ból, a nie gorączkujesz przy tym?
Madlen buziaki dla Adasia
Dominia nie pomogę nie jestem jeszcze na tym etapie
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
pati a za ile ten prezent???
maracana slyszalam ze pokarm w piersiach jest bardziej wartosciowy jak do jedzenia dodaje sie kminku wiec moze sprobuj... i troszke wiecej mieska pojedz moze....
madlen ucaluj swojego wielkoluda
maracana u nas pogoda nie lepsza niz w anglii
martyna szkoda tylko ze pogoda sie pogorszyla no ale dzis na moment tez wpadlismy po piwonie i sprawdzic czy gdzies woda sie nie wylala
martynka ja test robilam 2 czerwca po wycieczce w gory bo mialam miec okres 26 maja i nie bylo a powiem ci ze ja az sie przerazilam dwoma kreskami chociaz tak bardzo cihcialam byc w ciazy ale jakos tak wyszlo za pierwszym razem i w szoku bylam
martyna moja po sinlacu miala sluzowata kupke a ogolnie zjadla tylko ze dwie lyzeczki...
dominia w biedronie byly po 2.45 i drogi za pol ceny ale to sie chyba juz skonczylo wiec twoja cena ok
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
chomiczko, wczoraj zamowiliśmy tę pościel, którą kupiłaś Olusiowi a juz dziś jest w domu najszybsza przesyłka EVER!!!
Muszę ją jeszcze przeprac i wyprobujemy czy w TAKIEJ pościeli tez łóżeczko gryzie pupę dzidziusiowi
Aaaa, no i znalazłam w domowych zbiorach płytę EltonaJohna , jest Sacrifice wypróbujemy
Dziś go spacyfikowała A.M. Jopek
dominia, dobra cena, ale jeśli Igi jeszcze nie jadł tego to nie szalej z ilością, moje dzieci nie jadaly słoiczkow npluły, rzygały, wilły się przed łyżeczką itd itp, TYLKO I WYŁĄCZNIE i to z rzadka owoce,ale obiadki? NO WAY!!!!
madlen, fruktoza nie ma sensu przy odchudzanie bo ma tez wysoki IG. stevia jest ok, no i ksylitol
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziękuję za komplementy, me ego połechtane
Dziś mój syneczek potrzebuje swej mamusi i tylko w mych ramionach zaznaje spokoju mamy dziś więc dzień przytulania i smęcenia jak mama znika z pola widzenia. Teraz się ładnie bawi to chwilę mam dla siebie
Suzi do mnie też doszła na drugi dzień to się nazywa sprzedawca
Trzymam kciuki, może się uda Mikołajek może mieć inny gust muzyczny niż Olek, więc próbuj, może mu bardziej podejdzie np Elvis hehe
Ja na krówsko jeszcze czekam, może jutro będzie.
Maracana dziękujemy za komplementy, w oczkach Olusiowych jestem zakochana, ma je po tatusiu w jego też jestem zakochana czekamy na zdjęcia Twoich pocieszek
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam ogródek i w ogóle na wsi to inaczej, niedaleko mieszkają ludzie, którzy mają podobno gospodarstwo ekologiczne i sprzedają fasolkę, pomidory, ziemniaki. Niewiem czy coś jeszcze.Ja też mam w ogródku zasianą fasolkę i marchewkę (choć dość późno siałam), Paweł postawił mi ostatnio konstrukcję do folii, więc jak już ofoliuje, to będą tam w tym roku arbuzy i papryka, a w marcu zamierzam już tak dla Ani tylko hodować, by miała szybko młode warzywka.
także pewnie słoiczkami to będę się tylko posiłkować.
Alina u mnie ze słodyczami to samo. teraz od pon miał być tydzień zdrowego jedzenia i co? przed śniadaniem duże lays'y z Pawłem, później po pół ptysia i ciastka francuskiego, do tego zbożowe z czekoladą i jedno maślane u babci...obiad też raczej niezdrowy...
Madlen gdzie kupiłaś stewie? w ekologicznym, czy jakoś normalnie? jak wychodzi cenowo? ja zawsze ciasta jakieś robię, to cukier idzie. herbatę słodzi P.
No właśnie słodki smak wykształca się w 6 m-cu życia płodowego, tak wczoraj na warsztatach mówili.
Kasia też chcę gotować i mrozić lub pasteryzować. Musze po rodzinie powiedzieć, by zbierali słoiczki po musztardzie i przecierze pomidorowym:)
Byłam dziś na spacerze z koleżanką z podstawówki. Jej synek jest o równy tydzień starszy. Fajnie tak wspólnie spacerować
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Alinka ach te wspomnienia
ciekawe czy ta kaszka taka nie dobra czy za wcześnie i Nataszce jeszcze zarsmakuje
Michasia ale mnie rozbawiłaś z tym zdrowym tygodniem
Ola to fajnie ja niestety do pracy 30 sierpnia
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieki za odpowiedzi w sprawie sliczkow
Dominia hej...niestety dzisiaj jest wena ale czasu brak ale poprawie sie w przyszlym tygodniu , obiecuje
Aganobla ale Gabrys urosl! i jak po szczepieniu sie czuje?
Martyna dziekii kochana
Michasia aaaaa..,..chodzisz sobie po googlach map? ja tez tak lubie sobie polazic. Ja mieszkam na Palmetto ave...300 palmetto ave...nic tu wokolo nie ma ciekawego za wyjatkiem oceanu...ale nie wiem czy nasz adres jest na mapie...chyba nie bo raz chcielismy zobaczyc zanim wynajelismy mieszkanie. A juz sobie pomyslalam,ze moze masz tu kogos
szkoda hahhaha...jakbyc byla w poblizu to wpadnij do seacliff apt. www.woodmontrentals.com/seacliff-apartments jakies winko czy kawke zawsze znajde
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess ale sie ciesze ,ze z bioderkami Adasia juz lepiej tak czesto myslalam o Adasiu jaki on biedny w tych szelkach buziak od ciotki
Dominia moj Hubek mial tak samo...jak tylko go odlozylam do lozka to oczy jak 5 zlotowki hahahha moze Igi ma skok ? bo moj tak sie zachowywal jak mial skok...teraz wszystko przeszlo
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Amelia od 7.30 rano spała mi 2godziny. Dopiero teraz zasypia. Cały dzień marudna. Ręce nie, leżaczek nie, huśtawka nie, wózek nieeee. Tylko ręce, MOJE, bo jak A. ją przejmował to ryk Chciałaby jeść co 1-2h a zjada po 120ml i w efekcie ulewa sporo, bo nie ma tego gdzie mieścić.
Czy to skok? Czy takie zachowanie może być po szczepieniu?
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa