- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia dzieki tata ok....idzie na przeszczep . W koncu sie zdecydowal u nas constans Radek pracuje , ja gotuje chociaz wolalabym odwrocic role Bartek troche sie nudzi bo wakacje sa....dzisiaj mamy swieto narodowe 4 lipca...najwieksze swieto w stanach. radek chce nas zabrac na pokaz fajerwerkow ale to pozno jest bo o 21.30 i wogole wyfdaje mi sie ze za wczesnie dla takiego malucha na takie tlumy i huki...za duzo wrazen bedzie nie wydaje mi sie to dobrym pomyslem jak Igorek? dajesz mu juz cos do jedzenia? kaszke, warzywka? moj tak plul kaszka wczoraj,ze wszystko mialam poplute....i doruch wymiotny mial co chwile. To samo przy marchewce i jablku kurcze...niejadek z niego tylko cycka chce i juz ale nie poddaje sie i probuje. Pediatra mowil,zeby na pcozatek zrobic ta kaszke rzadsza....ale niestety takiej tez nie chce moze zjadlby schabowego z kapusta kurcze...rudy kolorek sobie robisz? swietnie! prosze o fotke jak tylko bedziesz miala na glowie a jak sie ubierasz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kaszki jeszcze nie dawałam, może w następnym tygodniu albo za 2 mu dam, jak przyjdzie mi chęć to mu zrobię ale na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia jak to się robi muszę poczytać co i jak a na to mam mało czasu teraz bo sesja od jutra mi się zaczyna na szczęście Iguś nie będzie po 12h przez trzy dni bez mamy
Ok wrzucę fotkę jak tylko przyjdę od fryzjera myślałam nad jakimś mocnym kolorem sukienki, jakiś ciemny róż albo łosoś, ostatnio takie mierzyłam ale albo za duże w talii albo w cyckach taką zwykłą bez żadnych wydziwianych krojów, od bioder troszkę się rozszerza ale nie wiem czy taką znajdę na tą swoją dziwną figurę
Nie poddawaj się w końcu Hubuś załapie o co chodzi i będzie Ci wyrywał miskę z ręki
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia - ja też zamierzam się rozejrzeć za czymś fajnym na wesele. Mi się znowu ubrania w biuście nie dopinają...
Jadzia - faktycznie, dzisiaj w Stanach świętujecie Radek ma wolne czy pracuje? Ja też myślę że Hubuś z czasem polubi jedzonko Mnie trochę ciągnie żeby spróbować z marchewką, bo jak jest taki upał to próbowałam jej podać odrobinkę wody z łyżeczki i bardzo ładnie buzie otwierała
O co chodzi z tą szmatką i psem?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też się zastanawiam jak to będzie wyglądać, nie powiem, że jadę na wesele typowo na wieś zabitą dechami i chcę zrobić wrażenie wooooow oczywiście nie przewyższając mojej Panny Młodej
Wiecie jakiego ja mam dziwnego psa .. on UWIELBIA ogórki takie surowe .. ostatnio w cieplarni już urosły i gnojek chodzi i zrywa Tata już 5 dzisiaj znalazł na trawniku, które się nadawały do słoja i on traktuje je jak kość albo nawet i lepiej
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj Boss usypia w lozeczku, juz 20 !!! Razy zgubil cumelek ale musze byc twarda i stanowcza wkladam do buziaka i uciekam na swoje lozko to jest najlepszy widok jak usypia u siebie
Chomiczka jak Oluś dzisiaj ? Spacerowaliscie ?
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Buziaczek buzi dla Zuzi
W końcu dzisiaj w swoich łóżkach będziemy spac Marcelek mi juz ładnie sam zasypia w łóżku oczywiście przytulając się do swojego pluszaka Wiec nie mam problemów z usypianiem no i chętnie śpi w swoim łóżeczku ajj zmęczona jestem obładowali mnie tak ze musiałam wracać taxi z dworca warzyw i jajek swoich dali hehe
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Iga nie je tak modelowo jak inne cycusiowe... Zazwyczaj chce co 2-2,5 godziny, a teraz jak jest gorąco to w ogóle jej się pomieszało, bo chce częściej ale tylko na chwilę, po prostu napić się Muszę jutro policzyć ile razy i o której Iga chce jeść...A w nocy je różnie, zazwyczaj 2 razy, za każdym po kilka minut intensywnego ssania i odrywa się..nie zasypia w nocy z cyckiem w buzi. Za to w dzień często przy cycu niestety...
Ola dokładnie to samo pomyślałam jak zobaczyłam włosy Michasi Bo mi garściami nadal wychodzą...ale za to zaczęły odrastać i mam pełno takich krótkich cipków na pół cm...dziwnie to wygląda jak nowa linia włosów poniżej grzywki, zwłaszcza że to odrost i ciemny, a reszta blond...
Pati to dobrze, że M tak się sprawdza. Oby tak dalej
Marusha dzięki
Asia może zrób przerwę Hubciowi ze 2 dni...i spróbuj od nowa? Ja bym tak zrobiła, żeby nie zraził się do jedzenia...
Buziaczek wszystkiego naj dla Zuzi
Alina jak Marek?
Coraz nas mniej...a gdzie Gabilee, Madlen, Martyna, Aniajulia, Vini to już wieki nie było, Dzryzgunia...co tam u Was?
Igunia dziś sporo spała w dzień...nawet popołudniową drzemkę zakończyła o 19.30 więc ją przetrzymałam po kąpieli i dopiero przed chwilą położyłam, jeszcze słyszę jak gaduli i chichra się w łóżeczku.
Duchota straszna, zobaczymy jak będzie w nocy. Okna oczywiście otwarte, bo wytrzymać nie idzie.
Muszę zacząć przygotowania do pakowania Kini na kolonie, bo to już za tydzień a ja w proszku. Zawsze do wyjazdów wcześniej byłam na tip top przygotowana, a tu nic...masakra co się ze mną dzieje
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia aa szkoda gadać.... Dziś mieliśmy jechać do rodziców na weekend bo M jedzie na szkolenie do niedzieli. Olek spał praktycznie cały dzień więc ładnie wypoczął. Jechaliśmy samochodem 1,5 godz i darł się całą drogę z przerwami na złapanie oddechu. Myślałam że zejdę. Zajechaliśmy do mnie do rodziców i zobaczył moją mamę to w ryk niesamowity. Potem zobaczył brata - ryk niesamowity. Weszłam z nim do kuchni zobaczył obce miejsce ryk niesamowity.... Darł się tak od 16 i w końcu padł przed chwilą, a jeść za chiny nie chciał tylko się rozgląda i się drze.... Wygląda jakby się bał!!! Mi się wydaje że on bezpiecznie się czuje tylko w domu a na dworze i w obcym domu się boi. Serce mu waliło jakby miało za raz wyskoczyć. Aż się trząsł cały. Nie wiem co mam z nim zrobić, muszę go jakoś przyzwyczaić do innych ludzi i miejsc.... Byliśmy 3 tygodnie temu u moich rodziców i tego nie było... Aż się boję co będzie jutro. Mówię wam nie pamiętam kiedy się tak darł i nic nie było w stanie go uspokoić. Żałuje że tu przyjechałam, mogłam spokojnie sobie siedzieć w domu. Z drugiej strony już mam dość siedzenia w czterech ścianach idę spać bo nie wiadomo kiedy on się obudzi skoro nie zjadł prawie nic....
Buziaki kochane
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Jutro wyjeżdżamy na dluuuugasne wakacje, wracamy z końcem sierpnia, więc zapewne nie będzie mnie na forum, jako ze tam gdzie będziemy zasięg jest rarytasem. Za to jest cisza, głusza i odosobnienie za to płaci się brakiem wynalazków cywilizacji typu internet czy tv. tv mi zwisa, mogłoby nie istnieć, ale neta będzie brakowało, oj będzie. Bo nawet jak jest to działa jakby na korbkę albo na dynamo, więc pewnie nie będę tu częstym gościem do końca sierpnia.
Bedzie mi Was brakowało, ale na te wakacje dluuuugo czekalam.
chomiczka oby nie było z Mikusiem jak z Olusiem, zajedziemy tam z nadzieja na rajski spokój a zacznie się piekiełko, bo się bedzie bal , oby NIEEEEE
Caluję wszystkie pięciomiesięczniaki i wszystkim życzę udanych wakacji
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Jutro wyjeżdżamy na dluuuugasne wakacje, wracamy z końcem sierpnia, więc zapewne nie będzie mnie na forum, jako ze tam gdzie będziemy zasięg jest rarytasem. Za to jest cisza, głusza i odosobnienie za to płaci się brakiem wynalazków cywilizacji typu internet czy tv. tv mi zwisa, mogłoby nie istnieć, ale neta będzie brakowało, oj będzie. Bo nawet jak jest to działa jakby na korbkę albo na dynamo, więc pewnie nie będę tu częstym gościem do końca sierpnia.
Bedzie mi Was brakowało, ale na te wakacje dluuuugo czekalam.
chomiczka oby nie było z Mikusiem jak z Olusiem, zajedziemy tam z nadzieja na rajski spokój a zacznie się piekiełko, bo się bedzie bal , oby NIEEEEE
Caluję wszystkie pięciomiesięczniaki i wszystkim życzę udanych wakacji