- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia fryzurka ciekawa bardzo nie kazdemu moze pasowac. Sprobuj i zobaczysz i mam nadzieje,ze pokazesz sie nam jak ja wybierzesz?
Moniadla ciebie wszystko ja tez lubie ten filmik Iga ladnie wyglada tez w jasnych wlosach... cale szczescie ze masz tyle aparatow i cykasz tyle fotek ...bo Hubus moze sobie poogladac laske swoja wczoraj puszczalam Hubusiowi jak Ig ula je marchewke,zeby go zachecic do jedzenia...taki wpatrzony byl ! szok! ale jesc nie chcial i niestety w nocy obudzil sie raz i byl glodny...chyba juz mu nie starcza moje mleko...dobrze by bylo gdyby zaczal wiecej jesc w dzien.Igulka slicznie otwiera buzke do jedzenia Hubek zaciska...pluje albo wymiotuje
Sylwia slicznie wygladasz Bartek wcina nogi i cenzurka niezla
Michasia tez sie usmialam swietne to co napisalas,ze dodatkowe kg P zmienily wasz status spol. wogole to bardzo mi sie podoba jak opowiadasz o waszej pasji. Anulka fajniutka i chyba wygodnie jej w tej chuscie ladnie wygladacie usmialam sie z tych golonek
Xpatii dorbze,ze juz wrocilas. To mowisz ,ze dobrze ci bylo z M?
Ola a o co chodzi z dlugimi wlosami i karmieniem piersia? chodzi o to ,ze wypadaja?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkie dzieci piękne
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princes pewnie macie rację,nawet myślałam żeby zrezygnować całkiem z karmienia i dać mm ale nie teraz w taki upał,Gabryś śpi w łóżeczku do 23-24 później ze mną bo nie mam siły do niego wstawać co godz
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Moja Lidzia je ok 7, 10, 14, 16.30, 18.30, 20.00 i 22.00 no i raz w nocy koło 3. W sumie wychodzi 8 karmień. No i tak jak pisała Jadzia w nocy raz budzi się na przytulenie..
Czasem udaje głodna częściej, np. jak jest śpiąca i nie może usnąć, ale u mnie jest tak że nakarmienie jej wtedy = wymioty
Myślę też że dobrze doradziła Princess. u mnie jak czasem mała bardzo chce cyca a wiem że to nie jej pora i może się skończyć jw. To właśnie daje ja komuś innemu kto "nie pachnie mlekiem" i nagle okazuje się że zasypia w 3 min
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
A jak inne "cycusiowe" mamy? Asiu/Jadziu, Moniu, Michasiu, Martyno, Dominia? Przepraszam jeśli kogoś pominęłam...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Co do fryzury to ja mam włosy do ramion fuuuuuuuuuj nie podoba mi się to .. jakoś nie mogłam się do tej długości przyzwyczaić i chodzę w kucyku ..
Kolor będę miała mam nadzieję mocno rudy idę 25 lipca na farbę (w końcu bo odrosty mam nieziemskie ale chcę niszczyć włosy jak najmniej i czekałam na zaproszenie od kuzynki na ślub) a 3 sierpnia do fryzjera i do kosmetyczki myślę, że upięte będą najbardziej wygodne bo może być 30 stopni a w rozpuszczonych w tej długości poprostu siebie nie widzę
Aguś musisz coś z tym zrobić bo się wykończysz i psychicznie i fizycznie dziewczyny dobrze radzą, spróbuj tak jak mówi Princess, albo ściąg mleczko do butelki ?? u mnie Igor pije i z cyca i z butelki i nie tęskni wtedy.
Jak z cyca ciągnie to mi się śmiać chce bo mu wyciągam w pewnym momencie a ten zaczyna jęczeć i przyciąga stanik i dawaj matka dalej
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla to co mowi Princess to prawda...tak jest napisane w tej ksiazce ktora Princess mi podeslala i dokladnie to samo mowi moj pediatra. Jak do niego poszlam na wizyte i powiedzialam ze wstaje do Huberta co 3 godziny w nocy i powiedzialam,ze nie wiem dlaczego...to mi pwiedzial,ze moge sobie podziekowac za to....winna bylam przede wszystkim dlatgo,ze dawalam mu usnac przy cycku podczas karmienia i powiedzial dokladnie to co napisala Princess....o warunkach w jakich zasypia dziecko....ono zapamietuje to co ostatnio widzialo i czulo przed snem i jak sie budzi i otoczenie jest inne niz wtedy gdy zasypialo...czyli nie ma piersi....to reaguje placzem. teraz zasypia z pieskiem i z pieskiem sie budzi w srodku nocy ...nie placze bo wszystko jest tak jak przed sasnieciem...niczego nie brakuje...wiec po skontrolowaniu czy wszystko jest tak jak powinno byc zasypia spokojnie dalej. To dziala u mnie . Powiedzial mi tez,ze dziecko nie potrzebuje w nocy na tym etapie dodatkowych kalorii. Wydluzajac w dzien pory karmienia stopniowo...dojdzie sie do tego,ze w nocy nie bedzie wstawal i potrzebowal piersi. Wczesniej karmilam go na zadanie wtedy kiedy marudzil, chcial spac ...nie byl glodny...wychodzilo to co 2 godziny mniej wiecej....teraz karmie go tylko wtedy kiedy jest glodny..co 3 -4 godziny z tym ze w dzien nie chce mi zasypiac sam w lozeczku....i zeby nie zasypial przy piersi wychodze na spacer...i zasypia ...z pieskiem w reku oczywiscie
Sprobuj tej metody bo Gabrys sie wykonczy i ty tez
Princess u mnie to zadzialalo no , dzisiaj tylko w nocy dalam mu pic ale goraco bylo jak cholera to sie nie ma co dziwic . ...ale potem go odlozylam od razu do lozka .....pokielbasil sie z pieskiem i zasnal. Ten numer z pieskiem-szmatka jest bombowy i z tym zasypianiem.
Xpatii no to widze,ze na razie niezle mu idzie
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aga możesz spróbować wieczorem odciągnąć pokarm poczekać az dziecko wygłodnieje i dać z butelki będziesz wiedzieć ile zjadło i czy się najadło
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3