- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Satine Marysia ksiezniczka na tym drugim zdjeciu to jakby miala brazowe oczka a w rzeczywistosci chyba niebieskie ?
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine ale dumna Maryś w spacerówce Taka już panienka a nie dzidziuś
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane moje...przeczytam i obejrze jak wroce. Prosze trzymajcie kciuki bo jedzielmy na szczepienie
Jadzia, kciuki zaciśnięte
My się szczepimy jutro (pierwszy raz) i prosimy o to samo. Denerwowałam się, ale teraz jestem spokojna. Mam przeczucie, że warto było poczekać i ze teraz będzie wszystko ok
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka ale się uśmiałam z tego filmiku drugiOluś również mega słodziak trzymam kciki za jutrzejsze szczepienie
Jadziu trzymam kciuki za dzisiejsze szczepienie będzie dobrze, zobaczysz
Satine rozkoszna Maryś też super się wozi
My odebraliśmy zdjęcia z chrztu w formie papierowej, czekamy na kopie na mail i wtedy ja zaśmiecę forum
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Chomiczka - co do wózków to ja się nie bardzo znam. Biedna jesteś z tymi lekarzami...
Bananamana - Piękna marchewkowa Dagusia
Chomiczka - no właśnie problem jest z tym że Ona w spacerówce sama siada i jak próbuję ją położyć na pół-leżąco to zawodzi strasznie. A jechać się z nią boję tak na siedząco, to głównie czas spędzamy w ogrodzie
Dominia - dzięki
Pliszka - mój lekarz też mówił, że jakby zmieniła na mm, to nie dawać wit d. Wiesz ja uważam że jest do mnie bardzo podobna Czekamy na więcej zdjęć
Chomiczka - nic nie zaśmiecasz super, zadowolony Oluś , chyba mu się spodobało
Satine - no i jest i księżniczka Marysia
Pliszka - a i są zdjęcia Bardzo ładnie urósł Wam Oluś A na zdjęciu to jest Twoja mama? Bo jesteś do niej bardzo podobna
Jadzia - trzymamy kciuki mocno Nas to czeka jutro... no i widzę że Pliszkę też
Pliszka - super filmik Minki boskie
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy za wszystkie komplementy. Jak się widzi dziecko codziennie to człowiek nie dostrzega jak bardzo się zmienia. Dziś przeglądałam zdjęcia sprzed miesiąca, dwóch, trzech i widzę, że rośnie mi synek aż miło
Sylwia, zaśmiecaj śmiało
Jej, coś mi nieładnie pachniało w lodówce Dziś ją rozmroziłam i wymyłam, nie lubię tego bardzo, ale zrobione W nagrodę sobie chyba zmówię taką opaskę, bo mnie zachwyciła
www.pakamera.pl/do-wlosow-inne-jaskolka-nr819809.htm
Szukałam jakiejś z kwiatami, bo ponoć w tym sezonie to hit, ale póki co będzie ptaszek Robiłam sobie wczoraj hiszpański przegląd prasy, stąd nadrobiłam zaległosci w trendach wiosna-lato Wrzucam linka, bo są zdjęcia Fajnie to wygląda
www.divinity.es/moda/tendencias/moda-cor...za_0_1625925003.html
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadzia my też bylismy dziś na szczepieniu. Będzie dobrze, Hubek duży i twardy chłop
Pliszka jak nauczyłaś się hiszpańskiego? studiowałaś? Ja uczyłam się dwa lata z ciekawości i język bardzo mi się spodobał, myślałam o jakimś kursie ale teraz nie mam czasu i nie wiem na ile by mi to coś dało. Czytając ten artykuł który podesłałaś rozumiem ogólnie o co w nim chodzi piękny język, pozazdrościć umiejętności
Opaski bardzo ładne, najbardziej ta kokardka czarna mi się podoba
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ola Lidusia siiiiiiiilna :*
Asia trzymam kciuki za Hubunia :* czekam na wiesci z wizyty :*
Moj Syn usnal dzisiaj sam w SWOIM lozku pierwszy raz jestem z Niego dumna
Poza tym szukam sukienki na wesele .. Idziemy 3 sierpnia i dzisiaj bylysmy z mama i Ola w sklepie u takiej znajomej .. Ig na doczepke lezal w foteliku i ogladal kazda z Nas grzeczniutko lezac rozdawal usmiechy na prawo i lewo
Moja figura to istna masakra 38 za duze .. 36 za DUZE :/ 34 ok tylko cyce opina bo karmie i mam wieksze niz przed ciaza .. Ale zauwazylam, ze jak Igor wyje z jednego to pozniej jest taki malutki do tego drugiego, ze az sie smiac chce
Co do rozmiaru to w zyciu takiego nie mialam
Mam jeszcze jedno zboczenie :/ moj Igor wazy 8 kilo .. I co sie z kims widze to pierdoli, ze gruby jak dla mnie to On gruby nie jest poprostu jest DUZY i dlugi i dlatego tak wyglada .. Bo jak na 4 miesiace to On nie wyglada na tyle ..
I czasem czlowiek sobie nawali do tej glowy i sie martwi, ze moze faktycznie .. Ale mama mi tlumaczy, ze dzieci na cycku nigdy nie sa grube i mowi, ze jestem glupia bo zamiast sie cieszyc, ze zdrowy to wymyslam jakies niestworzone rzeczy .. To, ze jest zdroqy to z tego akurat sie ciesze bardzo
Monia jak tam ????
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka Olus przystojniak ale urosl...a jak wcina jabuszko fajnie.. trzymam kciuki za szczepienie...ja jakos niemoge się odwazyc drugi raz..jutro zapytam lekarki z zakaznego.bo wioze Tosie żeby jej zrobić badania na cytomegalie..bo syn ma zamalo przeciwciał i musi mieć raz w roku kontrole plus okulista i sluch..wiec u niej tez chce sprawdzić.
wrzucajcie foty i filmy...uwielbiam je ogladac:)
Banannamana darlowek jest kolo pobierowa?foty poprosimy..
Ola Lidzia ladna dziewczynka.ja to się boje ze ona mi siadzie jak ja dam w spacerówce na wpolezaco..bo nawet jak ja tak na kolanach trzymam to się wkurza i siada..
Chomiczka fajnie wygląda ten wpzek a Olus w nim jeszcze fajniej..uśmiech od ucha do ucha..ekstra.. a nogi Tosce się tak starsznie poca..a wid d dostala może ze dwa razy przez ostatnie 2 tyg bo zapominam..
Marysia widze lezy na wpollezaco..tez wydaje się taka duza...wszystkie nasze dzieci w spacerówkach takie wielkie..do wycalowania
u nas Antosia się burzy w gondoli..ale chciałabym ja przetryzmac jeszcze choć do 5 miesiąca.z deserków zjadlysmy marchewke i jabłko z marchewka ale na razie po trochu tylko..dziś po jabłku z marchewka była zielona kupa..u Was tez tak jest?
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
chomiczka mowie to z doswiadcczenia bo byl taki moment ze lekarze nie dawali i szans mojej mamie a tu prosze jak sie trzyma...
satine to uprzedz szwagra i jego zone ze to nie twoja wina ze masz corke...
madlen nasze jest do 13 kg... ja pozniej po marxchewce podalam owoce a pozniej to juz samo poszlo czekam z mieskiem do 6 miesiaca ale w sumie to juz jutro zaczynamy ten szosty
banana a moja przez lewy chyba najczesciej sie odraca a co robi z raczka bo mojej ta raczka ciagle w tych obrotach przeszkadza...
michasiu suknie rzeczywiscie mialas urocza
ola ale fajnie wygladala...
chomiczka nie denerwuj sie ja tez mialam krzywice bo nie przyswajalam witaminy d musieli mi ze stanow sciagac trzydziesci lat temu... my mamy tez kropelki tak wygodnie o wiele...
banana jaka sliczna minka...
chomiczka fajny ten wozek...no i zdecydowanie mu siepodoba
pliszka swietna ta opaska...
asia trzymamy ksiuki...
dominia ja sie za to zastanawiam czy natka za malo nie wazy a ty ze igi za duzo no co ty to chlopak....
dostalam dzis od tesciowki cukinie z jej ogrodka nie sypana chce ja zamknac w sloiczki ale od kiedy mozna podawac cukinie naszym stworom??? natunia dzis w nocy obkrecila sie o 180 stopni i glowe miala w nozkach...
monia jak twoj nastroj??? strawilas to troche??? wiesz juz cos wiecej jakies decyzje padly???
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die