- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
pati juz wcina??? woli twoje bo solone...
mrufka a ada dobrze rzybiera na wadze??? moze nie potrzebuje jesc az tyle....
jadzia gratuluje nocki... moze kkaszke owocowa moja zaczela od malinowej bo bobotic ma taki smak... nataszka wcina ze sloiczkow chociaz sama sie czasem zastanawiam bo dostalysmy taki smok do probowania rzeczy i czy nie wcisnac jej czegos w siateczke...
pliszka udaly sie pozniej strzele fote i sie pochwale... ja znow czasem wlaczam kociolek z lawenda i tez niunia jakby spokojniejsza bo chyba ten plyn tez lawendowy...
chomiczka uczulenie albo pchelki moze mial jakis kontakt z czworonoznym stworkiem???
reszta pozniej bo natka wzywa...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
A dla P to jest teraz rzeczywiście biznes, bo w tym pracuje:)
Taka wspólna pasja, która wymaga dużego nakładu pracy bardzo zbliża:)
A z dietą, to u mnie też jest zawsze czas. No do końca kwietnia miało być dobrze, później do rocznicy na koniec maja, koniec czerwca za nami a u mnie coraz gorzej...Ania rośnie jak na drożdżach a ja razem z nią
Sylwia jaki Bartek już wielki na tym zdjęciu z babcią.
Madlen wow, 12 h, to Ci wynagrodzi trudy ciąży:)
Ciekawe pytanie, czy byłabyś szczęśliwsza w tamtych czasach. Wszystko ma swoje plusy i minusy. prościej kiedyś było.
Princess gratulacje dla Adasia. Pierwsze forumowe ząbki:)
Buziaczek to trzymam kciuki, by z praca dla M było lepiej. teraz wakacje to może coś sezonowego złapie choćby.Zawsze to lżej no i atmosfera lepsza, bo bez pracy, to pewnie niemiło.
Ania dziś kończy 4 miesiące:)
a jeszcze się pochwalę butkami, które dziś od P dostałam
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia - poczekamy... Fajnie że jesteś zadowolona
Princess - gratuluję Adasiowi ząbków
Michasia - buziaki dla 4-miesięcznej Ani
A dziewczyny ja mam teraz humor do bani. Teściowa mnie wkurzyła. Ogólnie to jestem zadowolona że mam kogoś do opieki nad Lidzią, ale mała ma ustalony pewien rytm dnia i jak wszystko idzie w tym tempie to jest ok. Natomiast jak ja jadę do pracy, to teściowa chcę wszystko robić po swojemu. Czasem mam wrażenie że Ona jest normalnie o to moje dziecko zazdrosna. No ale jakie mam rozwiązanie..? Niańka nie wydaję się lepsza, bo jeszcze nie wiesz na kogo trafisz, żłobek ... w życiu...
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tylko na chwilkę.
Wszystkie zdjęcia piękne, mamy najcudowniejsze dzieci pod słońcem.
Wybaczcie, że nie odniosę się do postów...
Właśnie dowiedziałam się, że kolega, przyjaciel własciwie, ktoś bardzo nam bliski umiera. Zostały mu 2-3 miesięcy...nie mogę się otrząsnąć.
odezwę się później
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zumbę bardzo polecam Szczęście w pigułce
Madlen, mój też popiskuje, ale tak śmiesznie, nie jest to nawet męczące, tylko bardzo zabawne I strasznie śmiesznie rechocze Jak mu robię takie prutki na brzuszku to zanosi się śmiechem Boski jest
Monia, bardzo mi przykro
Alinka, to fajnie, że zakupy udane. Jeśli chodzi o ciuszki, to mając córeczkę można bardziej poszaleć niż w przypadku chłopaczka
pati, i jak teściowa poradziła sobie z maluchem? Fajnie Wam u m?
kasia, super zdjęcia Fajna opcja z takim domkiem w górach
Satine, słodka Maryś
Princess, gratuluję ząbków Mój wciąż łysy i szczerbaty
Dziewczyny, od dwóch dni Olek robi od czasu do czasu usteczkami taką rybkę, nie wiem jak to opisać, tak jakby cmoka, tak jak ryby robią pyszczkami. To coś oznacza? Czy tak ćwiczy mordkę po prostu mała gaduła?
Ola, rozumiem Cię doskonale, ja też mówię mojej mamie, ze Olek usypia sam położony w łóżeczku, ja go nigdy nie "lulam" i nigdy się tego nie domagał, a babcia niestety nosi go aż zaśnie U nas czas spędzony z babcią to weekend raz na trzy tygodnie, więc macham już ręką i pozwalam się nacieszyć wnukiem, ale na co dzień to pewnie by mnie to denerwowało Coś za coś. Ja za to nie mam możliwości zostawienia malucha z babcią i powrotu do pracy. Na razie mi się tam nie spieszy. Potem pomyślimy jak to zorganizować. Póki co cieszę się każdą godzinką macierzyńskiego
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jakoś brak weny do pisania .. ale cały czas Was czytam
Princess gratuluję Adasiowi ząbków !!
Sylwia Bartuś superaśny
Satine Marysia to cały Tata na fb nie mogłam w to uwierzyć śliczna
Michasia Ania jaka już wielgaśna a taka maleńka się urodziła ile waży ? buziaczki z okazji skonczenia 4 miesiecy
Buciki super
Marlenka buziaczki dla Fifiego za skonczenie piątego miesiaca
Monia to okropny wyrok
przepraszam, ze nie odniose sie do Wszystkich ale wlasnie karmie mojego niejadka cos ostatnio odrzuca mleczko .. mam nadzieje, ze teraz nadrobi
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale postow i tyle pieknych maluszkow!
Monia wspolczuje ci bardzo trzymaj sie kochana to straszna wiadomosc . Czy juz na prawde nie ma szans dla niego???
Princess gratuluje pierwszych zabkow!!! pierwsze nasze forumowe
Michasia jestem oczarowana zdjeciami, Ania, wami, wasza pasja! to wszystko jest takie inne i takie piekne. Butki extra! P sam je wykonal??? pieknie Ania wyglada sliczna z niej dziewczynka dziekuje za zdjecia i prosze przy okazji o kolejne :)moc buziaczkow dla Ani z okazji ukonczenia 4 miesiecy
Madlen hahhaha tak myslalam
Kasia foteczki super! Kacper chyba podobny jest do ciebie a ty jaka szczuplutka
Bananama pieknie wygladacie
Buziaczek wreszcie mozna zobaczyc Zuzie ! sliczna i jaka juz duza
Sylwia ale Bartus juz urosl!!! wyglada jakby mial 7-8 miesiecy!
Marlena buziaki dla Fifiego z okazji ukonczenia 5 miesiecy!
Ola dlatego czasem ciesze sie ,ze nie pomaga mi nikt przy Hubercie
Dziewczyny...Hubert znowu slicznie zasnal wieczorem...o 21.30 i spal do 8.15!!!!! wyspalam sie tak,ze nie wiedzialam co ze soba robic rano taka zakrecona bylam! otworzylam oczy i patrze a Hubus raczkuje po swoim lozeczku...doszedl z jednego konca lozeczka na drugi i uderzyl sie w szczebelki glowka
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia - bardzo współczuję
A wiecie może tak narzekam bo troszkę przemęczona jestem... Dobrej nocy
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia muszę jutro zważyć. 3 tyg temu było 6,430, także teraz pewnie do 7 dobija.
Marlena to Fifi jest równo o miesiąc starszy od Ani:)
Jadzia Paweł dużo butów już uszył. je się szyje na lewej stronie, później namacza i wywraca. Szyje się 2 igłami, nawoskowaną nicią.
Ale Hubert galopuje z rozwojem. No proszę już po łóżeczku chodzi. lada moment się obudzisz, a on będzie stał
Fajnie, że tak dał Ci pospać.
Ola współczuje sytuacji z teściową, pewnie, że fajnie, że pomaga, ale chyba tak już jest, że ciężko im po prostu wykonać zadanie jakim jest opieka nad dzieckiem, tylko chcą dziecko po swojemu ustawiać, wychowywać.
Moja teściowa tez mnie wkurza. Tak już mam i tyle. Nie umiem się przełamać i być niewiem - wdzięczna czy coś...
dzwoniła przed chwilą do P, więc jakaś cięta jestem bardziej.Nie będę już rozwijać, bo całą stronę zawalę...
Kolejny dzień przeleciał, a ja nawet torby z gd nie rozpakowałam, syf jak nieiwem w pokoju, ful szycia i też nie ruszone...
Chyba muszę sobie grafiki dnia robić, bo już mnie wszystko przeraża. Jedno dobre, że P księgi wyprowadziłam i jest na bieżąco:)
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Michasia Ania śliczna
Monia współczuje.... straszne..
Asia topol ale super Ci śpi jak Ty to zrobiłaś?!
Princess pierwsze ząbki na forum
Pliszka ale Ty masz kobieto optymizmu i radości z życia! obłędna jesteś za to Cię lubię
zauważyłam że z Filipka robi się mały cwaniaczek wziełam go do kuchni, położyłam na leżaczku, włączyłam muzyczkę i idę myć naczynia. myje, myje a za chwilę Fifi nie zadowolony i w płacz. podeszłam zabawiam cisza uspokoił się, więc ide dalej zmywać. płacz. podeszłam, wziełam na ręcę i Filipek śmieje od ucha do ucha no więc chwilkę się z nim pośmiałam i poszłam dalej do zlewu i cooo....dalej płacz wziełam na ręce a on udaje że na mnie nie patrzy a jak się na mnie popatrzy to śmieje heh nie dał mi dziś nic zrobić, bo najlepiej jak się nim cały czas zajmuje cwaniaczek
posprzątałam trochę, ostatnio łazienkę wysprzątałam na błysk a dziś kuchnia. pojechałam tez na zakupy to kupiłam Filipkowi cielęcinkę i rybkę z warzywami
już smacznie sobie zasnął i relaxing:)
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem załamana ta wiadomością. Lekarze nie dają szans...powiedzieli, że można podac chemię, ale odradzają bo tylko wymęczy a nie pomoże. Rak kości z przerzutami do płuc, bardzo późno wykryty. Poszedł do szpitala bo zrobił mu się guz pod kolanem, myślał że to od upadku jakis czas temu. Wyszedł z diagnozą, że umiera i ma się przygotować na bardzo bolesny koniec...
On ma 36 lat, niespełna 2-letnią córkę. Nie potrafię się z tym oswoić.
W takich chwilach w głowie mam sens życia, pogoń za praca, pieniędzmi, karierą...to wszystko nieważne. Nie wyobrażam sobie, że miałabym nie zobaczyc jak Iga rośnie, jak Kinia dorasta...
Nie będę Wam już smęcić.