- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Jutro wracamy do domku juz tato mi 150€ wyśle na bilety no i żeby mieć na pociąg tam z lotniska czy tam busa i z dworca odbierze mnie, o kupił się juz trochę pampki wanienkę łóżeczko butelki itd hehe o jaki tatuś mój dobry
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ogólnie napisałam bo martwi mnie jedzenie Ady je tylko 4 posiłki dziennie 9, 13, 17 i 20 30 w tym jeden sloiczek obiadu i kaszke na noc. Przestawialam jej troszkę godziny by zmieścić jeszcze jeden posiłek ale nie chciała jeść mleka zjada 150 ml, kaszki też 150 a obiadek cały sloiczek. Myślicie tak jak ja że to za mało? ile jedzą wasze dzieciaki ?
Przepraszam że nie ustosunkuje się do waszych postow ale pisze z tel a nie pamiętam co która pisała
jeszcze zdjęcie z przed chwili mojej śpiącej królewny
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
musze sie z wami podzielic nasza nocka! Hubus wczoraj usnal o 21.30 i spal do 6 rano!!!! nakarmilam go i poszedl spac jeszcze na godzinke sam w lozeczku teraz kolej na mnie ,zebym sie nauczyla spac cala nocke...ja wstaje co 3 godziny i sprawdzam ...byl w roznych pozycjach...na boczku, na pleckach, na brzuszku to znaczy ze sie przebudzal ale zasypial sam....trzymajac pieska-szmatke caly czas pelny sukces!!!
Hubek znowu nie chcial jesc kaszki rano...ja juz sie poddaje....owoce za to wsuwa z apetytem a kaszka pluje!
Mrufka szkoda,ze tak rzadko sie odzywasz Ada sliczna jak zwykle
Ola Lidus juz flirtuje sobie? rasowa kobieta rosnie szkoda ze mnie nie ma w Krakowie teraz to moglybysmy sie spotkac moj Hubek tez wiekszosc nocki przesypia na brzuszku no ale jak im wygodniej to co poradzimy?
Alina Nataszka jes owocki ze sloiczkow? hhaha...spryciara z ciebie masz sposoby na m
Martyna milego odpoczynku
Dominia jak sie czujesz kochana?
xpatii ziemniaczka je Marcelek?? moze ja tez dam Hubkowi
Monia nakrec Igulke tak to smiesznie wczoraj wygladalo...na poczatku Radek powiedzial,ze Hubek posuwa kocyk
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alinka, haha Grunt, że zadziałało. To już teraz wiesz jak się upominać o to czego potrzebujesz Mam nadzieję, że zakupy się udały
My dziś spędziliśmy pół dnia z psią behawiorystką, którą poprosiliśmy o pomoc w rozwiązaniu problemów z naszą strachliwą suczką. Doszło do tego, że ona tylko wychodzi z domu na szybkie siusiu/kupę i w tył zwrot. Pokazała nam jak z nią pracować. Nie będzie łatwo, ale postanowiłam, że damy radę.
No i dziś rano zaczęłam biegać Jestem w szoku, że w ogóle dałam radę, bo kiedyś po przebiegnięciu paru metrów nie mogłam złapać oddechu Nastawiałam się na marszobieg, ale biegłam i biegłam i stwierdziłam, że daję radę. Przebiegłam cały pobliski parczek To chyba dzięki tej zumbie tak mi się polepszyła kondycja A jakiego dostałam kopa endorfinowo-energetycznego na cały dzień!
Kupiłam ostatnio Olkowi żel do kąpieli Johnson&Johnson taki "na dobranoc" i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy te olejki eteryczne czy cokolwiek tam jest tak działają, ale dziecko zasypia zaraz po kąpieli i jedzonku, a kiedyś troszkę to trwało zanim zamknął oczka.
Mrufka, mój teraz je 5 (czasem cztery, ale rzadziej) butli po 150-180ml plus pół słoiczka jabłuszka/marchewki, no i do jednej butli dokłądam troszkę kaszki bo dopiero zaczynamy naszą kaszkową przygodę i wyczytałam, żeby powoli wprowadzać gluten. No i zaczniemy jakieś zupki jeść, więc niebawem jedną butlę zamienimy na przecierową zupkę. Plus pijemy jakieś 150ml herbatki z koperku albo rumianku. Jak ładnie Ada przybiera na wadze i rośnie to znaczy, że jej starcza
Jadzia, jestem pod wrażeniem jaki Hubi jest silny I gratuluję super nocki
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja czekam az sie obudzi Hubek i zmiatamy z domu. Kupilam sobie wczoraj ksiazke bo poprzednia juz przeczytalam cala .....pakuje owoce, wode, orzeszki i ksiazke i lecimy na spacer dzisiaj slonce przypieka bardzo...ekstremalne temperatury na ladzie...tam gdzie Radek pracuje...wspolczuje mu serdecznie...a u nas cieplo ale bez przesady z lekkim wiaterkiem czyli tak jak lubie
Milego dnia dziewczyny ...odezwe sie jak wroce ...pewnie bedziecie juz spac
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka Adula boska czuprynka mi się wydaje ze jak tak przybiera to nie za mało Marcelek zaczął jeść po 150-180 ml plus pociąga mi z 2-3 min z jednego i potem z drugiej piersi plus pol słoiczka warzywa i pol owoców w dzień jako obiad albo coś swojego robię ostatnio do tego rano kasza gesta łyżeczka mleczno ryżowa na wodzie bo w niej juz jest mm ok 150 G i wieczorem kasza 180 ostatnio i łyżeczka albo dwie kleiku ryżowego w nocy sam cyc mu starcza no i dopajam go potrafi do 500 ml wody herbatki albo soczku wypić w ciągu dnia jak upału a taki normalny dzień ok 200-300 i przybiera teraz ok.100g tygodniowo :Ptakze ma konkretna przemianę materii mój Marcel
...
Aniołek [*]
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anoda jestes? nie zapomnialas o nas? bo ja o tobie nie zapomne...bylas pierwsza osoba ,ktora mnie powitala na forum co u ciebie?
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ja trzymam Igiego jak najdalej od tego gowna bo my sie podrapiemy a Jego bedzie bolalo i bedzie plakal :/ ale raz tez mielismh dziada w sypialni i ugryzl go chyba w dwoch miejscach musial wleciec drzwiami wejsciowymi albo kratka bo wszedzie w oknach mamy siatki rajdow nie uzywam bo sa bardzo niezdrowe dla dzieci.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
banana o to czekamy na zdjęcia super cię znowu gościć w naszym gronie
Alina a to Twojemu m dało do myślenia mam nadzieję że zakupy udane
Asia topol ale z Hubiego silny chłopczyk on już prawie raczkuje niesamowity jest ale się uśmiałam z tego posuwania gratulacje, jak super zasypia teraz daje mamie odespać te nieprzespane nocki oby tak dalej.
mrufka ale cudna ta Twoja baletnica! piękności ale Ci fajnie śpi elegancko najważniejsze żeby przybierała na wadze, ale widocznie będzie takim niejadkiem i tyle dba o figurę Fifi jada 6-7 posiłków dziennie, ok 6,9,12,15,18 i 20.30 w tym drugie śniadanko to kaszka i w międzyczasie jakiś deserek.wczoraj go ważyliśmy to waży 8,300g a długi na 68cm.czyli teraz średnio 100g na tydz widzę. no a co do ciuszków to ubieramy 74 już
a my już wstajemy, ale jeszcze w łóżku nocka była super, spał od 21 do 5 czyli elegancko zauważyłam że coraz mniej śpi w dzień zaczyna kapczeć o co chodzi że w dzień się grasuje a w nocy śpi haha bo wczoraj zasnął w minutę sam w łóżeczku
dziś mieliśmy w planie zwiedzanie i spacerowanie, a tu taka pogoda deszczowa.. no może przejdzie ten deszcz idę jeść sałatkę robiłam z gyrosa wczoraj
teściowa wczoraj piekła makowczyka... coś pięknego
a ja zrobię kompocik wiśniowo porzeczkowy bo narwałam sobie wczoraj owocków
miłej niedzielki pa